-
Να πάει σε ένα συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας.
-
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Μου έκανε εντύπωση να πω την αλήθεια η προτροπή να μην προβληματιστώ για τα 50000 χλμ και για το λόγο αυτό, ήθελα να απευθύνω και μια δεύτερη ερώτηση.
Ο τύπος το δίνει 20000 ευρώ. Και ερωτώ : Με περίπου τα ίδια χρήματα μπορεί κάποιος να επιλέξει μια άλλη πρόταση, σαφέστατα υποδεέστερου κύρους που όμως είναι αξιόλογο αυτοκίνητο, για παράδειγμα, το Passat ή το Mondeo.
Ξαναλέω, δεν συγκρίνω το κύρος. Έχοντας όμως καεί κυριολεκτικά από θέμα service και βλαβών με το Ρενώ Μεγκάν που έχω και γνωρίζοντας παράλληλα ότι όσο κι αν μιλάμε για μια γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τεράστιου κύρους τα επίπεδα αξιοπιστίας των Γιαπωνέζων δεν τα πιάνει, μπορείς άραγε να επενδύσεις το άνωθεν κεφάλαιο στο αμάξι αυτό και όχι στα άλλα καινούρια?
Εν ολίγοις, έχει τόση αξιοπιστία η BMW ώστε τα 50000 χλμ της να αντιπαρέλθουν καινούριες μετριότερες αλλά σχετικά καλές προτάσεις?
-
να προσεξεις το θεμα των χιλιομετρων..
-
To μονο αρνητικο σχετικα με τα χιλιομετρα που εχει κανει το αυτοκινητο που σε ενδιαφερει ειναι οτι ο κινητηρας του ειναι χαμηλου κυβισμου. Αν μιλαγαμε για μοτερ απο 2000 κυβικα και πανω θα σου ελεγα παρτο. Απο την αλλη, τα χιλιομετρα στη Γερμανια δεν εχουν σχεση με αυτα στην Ελλαδα. Η χρηση ειναι διαφορετικη και δεν νομιζω ενα 318 να εχει φαει σκισιμο στη Γερμανια.
-
Γνωριζει κανεις συμφορουμιτης αν 19,5k ειναι καλη τιμη για μεταχειρισμενη 116 Sport του 2006 με 25k χλμ.;
-
Σοβαρέψου.
-
Συμφωνώ με τον kid. Ούτε για αστείο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γνωριζει κανεις συμφορουμιτης αν 19,5k ειναι καλη τιμη για μεταχειρισμενη 116 Sport του 2006 με 25k χλμ.;Διαθέτεις 19.5Κ
-
Οχι, δε με απασχολει καθολου η μουρη. Αν μαλιστα εβρισκα τη βασικη εκδοση με 2-3 χιλιαρικα λιγοτερα, θα επαιρνα αυτη. Απλα το αυτοκινητο δεν εχει πολυκυκλοφορησει με συνεπεια ελαχιστα διαθεσιμα μεταχειρισμενα να επιλεξεις. Ο λογος που το συζηταω ειναι η οδικη συμπεριφορα (ας μην ειναι στο πνευμα της BMW, αρκει να ειναι καλυτερο απο τα αλλα μικρομεσαια) και η ποιοτητα κατασκευης, αφου προκειται να το κρατησω καποια χρονια θελω δε θελω... Δυστυχως βιαζομαι πολυ και δεν εχω χρονο να συγκρινω και να επιλεξω
-
Οχι 116 Χρήστο! Βρες κάποιο άλλο!...Θα μετανιώσεις.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δυστυχως βιαζομαι πολυ και δεν εχω χρονο να συγκρινω και να επιλεξωΈπαθε κάτι το φόκους;
-
asimov μη κανεις καμια ξερη και το παρεις...ψαξε κατι σε προηγουμενη 3αρα αμα ειναι..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
asimov μη κανεις καμια ξερη και το παρεις...ψαξε κατι σε προηγουμενη 3αρα αμα ειναι..Όχι 316i όμως...γιατί αν είναι 316i...1000 φορές την 116i...πάει κάπως καλύτερα.
-
Με 20000
-
[quote='kouk']Με 20000
-
Περιμενατε πολυ
Με λιγα λογια:
Ηταν καμια βδομαδα τωρα που ολα πηγαιναν πριμα... Ε, αυτα δεν παιζουν για πολυ καιρο, να το ξερεις. Την Κυριακη ειχα μια ανησυχια... Λεω, ιδεα μου. Δευτερα παω Δελφους. Πριν το Διστομο εχει μια ανοιχτη ανηφορικη δεξια που την εχω παρει 500 φορες και με πολλα χιλιομετρα. Ε, χτες την πηρα με σχετικα νορμαλ.... Εβρεχε και γλιστραγε του κερατα, εγω ημουν αφηρημενος (στην ουσια εκτος αυτοκινητου), ε, πρεπει να εκανα κατι με το τιμονι (απο αφηρημαδα), εχασα τον κωλο, ειχα ξεχασει 5η στο κιβωτιο και το γκαζι δεν υπακουσε να με σωσει, εκανα κι ενα αναποδο να μη βγω στο αντιθετο και τραβηξα για το χαντακι. Αρχισε να βρισκει απο κατω και να κοβει ταχυτητα (ευτυχως), αλλα (δυστυχως) βρηκε σε ενα εξογκωμα (με λιγα χλμ. ευτυχως) και τουμπαρε..... Βγηκα απο το σπασμενο παραθυρο ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ. Η αστυνομια δεν πιστευε οτι ζω..... (αντιγραφη απο pm που εστειλα πριν σε εγκαθετο συμφορουμιτη για να μην τα ξαναλεω )Αυτα εν ολιγοις
-
Τωρα που τα 'πα, για πειτε για την προηγουμενη 3αρα Για ποια χρονια μιλαμε περιπου; Τα 20k ειναι σχεδον πανω απο το ταβανι, αλλα μπορει και να πηδηξω να το πιασω....
-
Ωχ!
Σιδερένιος ρεεεε! -
Thanx doc
Κανουν crash test για τουμπες; Αυτο με τα πιο πολλα αστερια θα παρω....... -
fatality ?
να πας σε 320 οπως μπορεις...πολυ καλο αυτοκινητο (το προτεινω σε ολους εκτος απο μενα)
υγ. κουκ εχουμε συνδεθει πλεον ασυρματα στο κοσμικο γιγνεσθαι!
BMW FORUM