-
ποιος το είπε αυτό?
γιατί θα πάω για σερβις?
Να παρω τηλ Γλυφάδα? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ποιος το είπε αυτό?
γιατί θα πάω για σερβις?
Να παρω τηλ Γλυφάδα?Άκου τι έμαθα.
Η BMW Hellas έστειλε μια επιστολή στα επίσημα συνεργεία, να εξηγήσουν τους λόγους για τις επανειλημμένες βλάβες σε αυτοκίνητα με κωδικούς μοτέρ Ν43.
Θα οριστεί συγκεκριμένη διαδικασία ελέγχου ακόμη και σε αυτοκίνητα 5 ετών ή μέχρι 100.000κμ.
Από εκεί και πέρα θα δούνε αν θα αντικατασταθούν δωρεάν ή όχι.
Μίλα λίγο μαζί τους...ίσως γνωρίζουν κάτι περισσότερο και κυρίως ίσως γνωρίζουν αν όντως είναι αλήθεια κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχει κι αυτά εδώ με 10€ που δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η διαφορά τους..
Είναι απλό , στο ένα αγοράζεις 4λιτρη συσκευασία( βγαίνει έτσι φτηνότερα) και στο άλλο 1 λίτρου. Μα καλά, ψώνια super market δεν έχεις κάνει ποτέ; ααα πολύ σε κανακεύει η δικιά σου μου φαίνεται.
Μεγαλύτερη συσκευασία=καλύτερη τιμή . -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έχει κι αυτά εδώ με 10€ που δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η διαφορά τους..
Είναι απλό , στο ένα αγοράζεις 4λιτρη συσκευασία( βγαίνει έτσι φτηνότερα) και στο άλλο 1 λίτρου. Μα καλά, ψώνια super marlet δεν έχεις κάνει ποτέ; ααα πολύ σε κανακεύει η δικιά σου μου φαίνεται.
Μεγαλύτερη συσκευασία=καλύτερη τιμή .Α, ΟΚ, δεν ήξερα πως μόνον η διαφορά στην συσκευασία σημαίνει 1€ το λίτρο!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ποιος το είπε αυτό?
γιατί θα πάω για σερβις?
Να παρω τηλ Γλυφάδα?Άκου τι έμαθα.
Η BMW Hellas έστειλε μια επιστολή στα επίσημα συνεργεία, να εξηγήσουν τους λόγους για τις επανειλημμένες βλάβες σε αυτοκίνητα με κωδικούς μοτέρ Ν43.
Θα οριστεί συγκεκριμένη διαδικασία ελέγχου ακόμη και σε αυτοκίνητα 5 ετών ή μέχρι 100.000κμ.
Από εκεί και πέρα θα δούνε αν θα αντικατασταθούν δωρεάν ή όχι.
Μίλα λίγο μαζί τους...ίσως γνωρίζουν κάτι περισσότερο και κυρίως ίσως γνωρίζουν αν όντως είναι αλήθεια κάτι τέτοιο.
Αν μάθεις κάτι παραπάνω, πες το μας, ίσως τελικά δικαιωθώ κι εγώ... ετεροχρονισμένα!
-
εγω πάντως πάω άμεσα 1-2 weeks για λάδια
thks NIKO
-
Κι εγώ αύριο το πρωί έχω ραντεβού για να δω για τακάκια.
Για λάδια ακόμα τελικά έχω δρόμο.
Μόνο 9.000 έχω κάνει από τη προηγούμενη αλλαγή...οπότε έχουμε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα, άλλωστε φοράω τα edge sport.
-
Ο λόγος για να πας στο Σπανό:
Μασαζο-πολυθρονα!
Εντάξει...δεν έχω λόγια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
έχει και άλλα μαγαζια στη Συγγρου...
απλά δε τα ξέρεις? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο λόγος για να πας στο Σπανό:Καλά... μία φορά πήγα, στα 3.500 χλμ για να αλλάξω προληπτικά λάδια. Η πιτσιρικαρία στο τετράγωνο. Έιχε κάτι κα...νους πιτσιρίκους που ξεσκίζανε τα αυτοκίνητα μέσα στο συνεργείο μπροστά στους πελάτες... μόνο από αυτό δεν ξαναπήγα. Υπάρχει συνεργείο στην Καλλιθέα στην Θησέως πολύ πιο επαγγελματικό και με πιο λογικές τιμές, όχι να σου κόψουν τον κώλο.
-
Ναι αλλά ο Νίκος γουστάρει να βάζουν χέρι στην κούκλα του οι επίσημοι πιτσιρικάδες
-
εγω έλεγα για τα μαγαζια τα ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! όχι....
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Ο λόγος για να πας στο Σπανό:
Καλά... μία φορά πήγα, στα 3.500 χλμ για να αλλάξω προληπτικά λάδια. Η πιτσιρικαρία στο τετράγωνο. Έιχε κάτι κα...νους πιτσιρίκους που ξεσκίζανε τα αυτοκίνητα μέσα στο συνεργείο μπροστά στους πελάτες... μόνο από αυτό δεν ξαναπήγα. Υπάρχει συνεργείο στην Καλλιθέα στην Θησέως πολύ πιο επαγγελματικό και με πιο λογικές τιμές, όχι να σου κόψουν τον κώλο.
To οποίο συνεργείο στη Καλλιθέα είναι κατά την άποψή μου τραγικότατο! Έχω πάει την 1 πριν. Πλήρης έλλειψη επαγγελματισμού, δεν ξέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προγραμματισμό και κυριότερα ΔΕΝ γνωρίζουν το si!
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ένα συνεργείο όταν ρωτάω 'πότε ελέγχουμε διάκενα?' να μου απαντάει 'δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο' και να με κοιτάνε λες και τους είπα ότι μόλις προσγειώθηκα από τον Άρη!
Τουλάχιστον ο Σπανός γνωρίζει το αυτοκίνητό μου και το έχει δουλέψει. Βλέπω συνεχώς si για service.
Επίσης, οι πιστιρικάδες που λες, ακολουθούν εντολές των τεχνικών συμβούλων που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι. Προσωπικά μιλάω με έναν συγκεκριμένο σύμβουλο που με γνωρίζει με το πρώτο μου όνομα και ξέρει το αυτοκίνητο. Ο πιτσιρικάς θα αλλάξει τα λάδια, αλλά ο σύμβουλος θα τον ελέγξει.
Σχετικά με το σκίσιμο, μπορεί να έτυχε όταν πήγες για να κάνουν προφανώς κάποια διάγνωση. Όσες φορές έχω πάει (και είναι κάμποσες ) ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Έχω επισκεφθεί πάνω από 5 διαφορετικά συνεργεία BMW στην Αττική και ο μοναδικός που κάνει σωστή δουλειά στο αυτοκίνητό μου είναι ο Σπανός. Σε αυτό το θέμα είμαι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ ψείρας.
Τώρα για μια απλή αλλαγή λαδιών (με τα δικά μου λάδια εννοείται) πάω και στον Σίττα στο Γέρακα που είναι επίσης καλός, αλλά για κάτι πιο πολύπλοκο δε θα το αφήσω σε χέρια που δεν εμπιστεύομαι.
εγω έλεγα για τα μαγαζια τα ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! όχι....
Εκείνη την ώρα δεν είναι κλειστά?
===========================================
Τελικά ο ήχος δεν είναι κάτι το σοβαρό...οι σιαγόνες ήθελαν λίγο καθάρισμα και κάποιο υγρό αν κατάλαβα καλά. Έκαναν και έναν προγραμματισμό, άλλαξαν και μάκτρα στους υαλοκαθαριστήρες που τους ζήτησα. Μέτρησαν τα τακάκια με ένα εργαλείο και είδαν ότι έχουν ακόμα δρόμο και τα εμπρός και τα πίσω, οπότε τα 10.000κμ που λέει το BC θα πέσουν μέσα.
Κόστος, 72 ευρώ.
Σε καναδυό μήνες θα αλλάξω και λαδάκι, λίγο πριν το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω έλεγα για τα μαγαζια τα ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! όχι....Εσυ εισαι δικος μας
-
Σήμερα παρουσιάστηκε το νέο μέλος της οικογένειας Μ:
420hp και μπορεί να σηκώσει μέχρι και 1.000lbs.
-
-
-
Θα δίνεται με δώρο 100 κιλά πατάτες Βαυαρίας
-
Βάλτε και κανένα λουκάνικο και μπυρίτσες και να τα ξαναπούμε!
-
ΟΚ, η Μ3 πικάπ ήταν πρωταπριλιάτικο που είχε ανακοινωθεί από καιρό, η Μ5 που είναι;
BMW FORUM