-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλά χωρίς πρώτο σερβις πήγες να μου την πουλήσεις;θα πάρεις και την πεθερά φτηνα...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,
Βγήκε στην αγορά της Γερμανίας τελικά το πολυαναμενόμενο BMW Performance Kit για Ε90 320d, χωρίς τιμή (έστειλα email για να μάθω).......
BMW Performance Power Kit
*Mit dem BMW Performance Power Kit für den BMW 120d und den BMW 320d lässt sich die herausragende Leistungsfähigkeit Ihres Motors sogar noch übertreffen.
Die Pakete bestehen aus Software- und Hardware-Komponenten, die in ihrer Funktionsweise perfekt aufeinander abgestimmt sind.
Die Leistungssteigerung, die durch die Modifizierung des Motordatenstands erreicht wird, bringt auch eine erhöhte thermische Herausforderung mit sich. Neben einem geänderten Motordatenstand gehören hier ein vergrößerter Ladeluftkühler und ein leistungsstärkerer Lüfter zum Lieferumfang.
Das Resultat der Leistungssteigerung von 130 auf 145 kW und des erhöhten maximalen Drehmoments (von 350 auf 390 Nm Beim Spurt von 0 auf 100 lassen sich hier 0,5 s gewinnen. Im Bereich von 80 auf 120 km/h sogar 0,8 s (im vierten Gang) bzw. 1,0 s (im fünften Gang). Bei der *Maximalgeschwindigkeit ist ein Plus von 5 km/h **zu verzeichnen. Für den BMW 3er (320d, 320d xDrive). 145 kW, modifizierte Motorelektronik, leistungsstärkerer Ladeluftkühler und 650-Watt-Lüfter *Γενικώς υπόσχεται:
-Από 177ΗΡ ανεβαίνει στα 197ΗΡ
-Από 350ΝΜ ανεβαίνει στα 390ΝΜ
-Από 7,9sec (0-100Km/h) πέφτει στα 7,4sec
-Από 230Km/h ανεβαίνει στα 235Km/h
-Από 6,6sec στις ρεπρίζ 80-120 με 5η ταχύτητα κατεβαίνει στα 5,8sec
-Από 11,9sec στις ρεπρίζ 80-120 με 6η ταχύτητα κατεβαίνει στα 10,9sec
Το θέλω.....
Σχετικά με αυτό, πάρτε κι ένα διάγραμμα δοκιμής για το πριν & το μετά τη βελτίωση....
Καλησπέρα,
το εν λόγω ΚΙΤ (BMW Performance Power Kit 320d) παραγγέλθηκε ήδη από Γερμανία και σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου.
Η τοποθέτηση θα γίνει σε αντιπροσωπεία BMW της Θεσ/νίκης εντός του επομένου μηνός, μετά την προσυνενόηση σε χρόνο & τιμή.
Νεότερα περί αίσθησης-απόδοσης μετά την αναβάθμιση, από τον Μάϊο και μετά......
-
γκαζιάρη...
-
Λέει να κατέβει η κατανάλωση κι' άλλο τώρα.
-
εχει κατέβει ήδη
Βαζει βουλγαρία???? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γκαζιάρη...It's never enough.....
Λες ε??
Μπα, θα ανέβει......αλλά να ανέβει 67,79% μέχρι να φτάσει αυτή της βενζινοκίνητης έκδοσης (...σου...)....δεν το βλέπω.....
εχει κατέβει ήδη
Βαζει βουλγαρία????Όχι........ ακόμα
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
γκαζιάρη...
It's never enough.....
Λες ε??
Μπα, θα ανέβει......αλλά να ανέβει 67,79% μέχρι να φτάσει αυτή της βενζινοκίνητης έκδοσης (...σου...)....δεν το βλέπω.....
εχει κατέβει ήδη
Βαζει βουλγαρία????Όχι........ ακόμα
Πρόσεξε μόνο μην ανεβάσει κατανάλωση α λα si ....θα γελάνε και οι πέτρες
Στο 12.3 είμαι τώρα
Με το καλό να το βάλεις, αναμένουμε νέα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πρόσεξε μόνο μην ανεβάσει κατανάλωση α λα si ....θα γελάνε και οι πέτρεςΣτο 12.3 είμαι τώρα
Με το καλό να το βάλεις, αναμένουμε νέα.
Λες?? Θα κάνω downgrade στην παλιά έκδοση τότε βρε.......
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όχι βρε παιδιά το λέω ξεκάθαρα 150Ε στοίχισε συνολικά , 93Ε τα λάδια που αγόρασα από αλλού και δεν τους άρεσαν είναι πολύ ψιλά για ελλάδα μου είπαν και άλλα 50ε πλήρωσα στην αντιπροσωπεία για το φίλτρο και την εργασία τους .
'Μάστορες' που ακόμα θεωρούν τα καλά συνθετικά λάδια που προτείνει η κατασκευάστρια εταιρεία για σύγχρονο αυτοκίνητο και για τη χώρα μας πολύ λεπτά και που χρεώνουν 50 για φίλτρο και αλλαγή εγώ θα τους απέφευγα... το ίδιο και τον γνωστό που σου χρέωσε τόσο τα λάδια αλλά αυτό το έχω πει ήδη...
για τι λαδι μιλατε και ποσα λιτρα?
castrol edge 5 30 5lt .
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
BMW Plant 0
Πως κατασκευάζονται τα πρωτότυπα:Εσωτερικές πηγές λένε ότι το concept στο τέλος που αποτελείται από αλουμίνιο είναι η νέα Χ4.
-
Έχω ένα θεματάκι το οποίο θα πάω να κοιτάξω, αλλά θέλω να δω αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.
Όταν έχω ζεστά φρένα, και φτάνω σε στάση με περίπου 5-6κμ πριν ακινητοποιηθεί όταν πατήσω με λίγο παραπάνω δύναμη το πεντάλ, ακούω έναν υπόκωφο ήχο όμοιο με αυτόν που ακούς όταν έχεις δέσει χειρόφρενο και είσαι σε κατηφόρα και αφήνεις το φρένο.
Στραβή δισκόπλακα ή πάμε για τακάκια?
Τα πίσω είναι η αλήθεια ότι είναι πεσμένα, αλλά το BC λέει ακόμα 10.000κμ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχω ένα θεματάκι το οποίο θα πάω να κοιτάξω, αλλά θέλω να δω αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.Όταν έχω ζεστά φρένα, και φτάνω σε στάση με περίπου 5-6κμ πριν ακινητοποιηθεί όταν πατήσω με λίγο παραπάνω δύναμη το πεντάλ, ακούω έναν υπόκωφο ήχο όμοιο με αυτόν που ακούς όταν έχεις δέσει χειρόφρενο και είσαι σε κατηφόρα και αφήνεις το φρένο.
Στο fabia που μου έκανε κάτι τέτοιο σταμάτησε μόλις άλλαξα τακάκια .
-
Μήπως είναι ήχος από ανάρτηση;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχω ένα θεματάκι το οποίο θα πάω να κοιτάξω, αλλά θέλω να δω αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.Όταν έχω ζεστά φρένα, και φτάνω σε στάση με περίπου 5-6κμ πριν ακινητοποιηθεί όταν πατήσω με λίγο παραπάνω δύναμη το πεντάλ, ακούω έναν υπόκωφο ήχο όμοιο με αυτόν που ακούς όταν έχεις δέσει χειρόφρενο και είσαι σε κατηφόρα και αφήνεις το φρένο.
Άσε να λέει ότι θέλει το BC, σε παρόμοια φάση (ίδιο ήχο, ζεστά φρένα κτλ) πήγα για αντικατάσταση και των 2 (δίσκους τακάκια)
Οι δίσκοι ήταν 'καμένοι' και τα τακάκια προς το τέλος της ζωής τους (είχε καιρό που είχαν ανάψει και αυτά και ήθελαν αλλαγή αλλά έκανα υπομονή)Εάν δεν έχεις παίξιμο στο τιμόνι πιθανόν να τη γλιτώσεις μόνο με τακάκια
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως είναι ήχος από ανάρτηση;Όχι δεν είναι γιατί δεν ακούγεται συνεχώς σε κάθε ανωμαλία, αλλά μόνο τότε.
Πέμπτη έχω κλείσει ραντεβού, θα πάω και θα το δούμε.
Λογικά είναι τακάκια και μου έστειλαν μια επιστολή για έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά και εργασία και ευκαιρία είναι να το δω.
Πόσο πάει περίπου για Ε90? Πόσο να υπολογίζω παιδιά?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όχι δεν είναι γιατί δεν ακούγεται συνεχώς σε κάθε ανωμαλία, αλλά μόνο τότε.
Λογικά είναι τακάκια και μου έστειλαν μια επιστολή για έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά και εργασία και ευκαιρία είναι να το δω.
Γύρω στα 120-150€ υπολόγισε.
Αισθητήρας φθοράς 25€
Τακάκια περίπου 90€.
Βάλε και εργασία... -
Μάλιστα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όχι δεν είναι γιατί δεν ακούγεται συνεχώς σε κάθε ανωμαλία, αλλά μόνο τότε.
20-% Poios?
BMW FORUM