-
Προφανώς γιατί η αγγελία μπορεί να έχει και αλλη φώτο παλιά
επίσης δε αποτυπώνει κα ιτη βρώμα
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.
Ψάξε τις μάντρες, νομίζω μόνο έτσι θα βρεις κάτι καλό.
Βέβαια! **Στις μάντρες τα αυτοκίνητα είναι διαλεγμένα με μεράκι απο ανθρώπους με γούστο! **
Το Car είναι πλέμπα
Ακόμη και ο τελευταίος μαντράς έχει βάλει στο car.gr πάντως.
Το 90% μπορεί να είναι και λίγο.
Εκτός αν μιλάμε για κάτι άκυρους που φέρνουν 2-3 αυτοκίνητα για να βγάλουν κανένα εξτραδάκι. -
Το car βασικά αξίζει για αγγελίες ιδιωτών που δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού.
-
Το Car βρίθει από αγγελίες μαντράδων, σαφώς και είναι οι περισσότερες από μάντρες (τουλάχιστον σε όσα κατά καιρούς έχω ψάξει).
Οι ιδιώτες θα τα βάλουν πρώτα στην Χρυσή Ευκαιρία νομίζω και μετά στο Car.Το αξιόπιστο αυτοκίνητο και ο μαντράς έχουν τσακωθεί από καιρό πάντως!
-
6-7/10 να είναι αγγελίες μαντράδων ναι...αλλά παιδιά 9/10 δεν είναι.
-
Εγώ έγραψα οτι το 90% τουλάχιστον το μαντράδων καταχωρεί τις αγγελίες του εκεί.
Όχι οτι το 90% είναι αγγελίες μαντράδων. -
αυτό είπε. ειδες ποσο διαφορετικό ακούγεται...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ έγραψα οτι το 90% τουλάχιστον το μαντράδων καταχωρεί τις αγγελίες του εκεί.
Όχι οτι το 90% είναι αγγελίες μαντράδων.Σ'αυτό συμφωνώ και είναι απολύτως λογικό νομίζω.
-
Αν είναι και euro4 λογικά θα πλερώσεις πολλούς φόρους.
-
ε λογικά μοντέλο 2000-2003 θα ειναι...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ε λογικά μοντέλο 2000-2003 θα ειναι...Πηρε παραταση μεχρι τον Ιουνη οποτε πας σχετικα χαλλλλλλαρα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ε λογικά μοντέλο 2000-2003 θα ειναι...
Πηρε παραταση μεχρι τον Ιουνη οποτε πας σχετικα χαλλλλλλαρα
λες;
-
Βασικά Θάνο για μεταχειρισμένο 5ετίας κοίταγε ο πατέρας μου πριν λίγο καιρό από Γερμανία 1.8 λίτρα (μην ρωτήσετε την μάρκα μόνο )και οι φόροι με τα μεταφορικά έβγαιναν
Δεν νομίζω να σε συμφέρει αν και μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σ' αυτοκίνητα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βασικά Θάνο για μεταχειρισμένο 5ετίας κοίταγε ο πατέρας μου πριν λίγο καιρό από Γερμανία 1.8 λίτρα (μην ρωτήσετε την μάρκα μόνο )και οι φόροι με τα μεταφορικά έβγαιναν
Δεν νομίζω να σε συμφέρει αν και μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σ' αυτοκίνηταΜερκ?? ή VW??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν νομίζω να σε συμφέρει αν και μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σ' αυτοκίνηταΜερκ?? ή VW??
Πάει του βγήκε η φήμη του vagιτη αυτού του ανθρώπου και δεν έιναι κιόλας
Μάλλον το πρώτο και μάλλον την προ facelift Ε.Μάλλον πάντα -
Μια κρυο μια ζεστη...
-
Μην το κάνει αυτό το λάθος.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάει του βγήκε η φήμη του vagιτη αυτού του ανθρώπου και δεν έιναι κιόλας
Μάλλον το πρώτο και μάλλον την προ facelift Ε.Μάλλον πάνταΚαι δεν πηγε στην W211?? Τι ιεροσυλια και αυτη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το κάνει αυτό το λάθος.Να φερω απο Γερμανία;
-
Όχι, να κοιτάει για προ φέις e class.
Sent from my Tab using a pigeon.
BMW FORUM