-
Ευχαριστώ όλους σας.
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Πήγα και την είδα στην αντιπροσωπεία!! Ορίστε μερικές φωτογραφίες...μόλις την παραλάβω για τα καλά...θα βγάλω κι άλλες...προς το παρόν...enjoy...
Καλοτάξιδο, και το αμάξι και το nickname
Ευχαριστώ Krusenstern και για τις ευχές σου...και την αλλαγή του username μου.
Άαααντε να το παραλάβωωωω...δε μπορώ να περιμένω άλλο...
Pick-up day Δευτέρα ή Τρίτη. Λείπει ο ηλεκτρολόγος τους σε άδεια. Θα μου πεις τι τον θέλουν τον ηλεκτρολόγο...ακούστε τι έμαθα:
Όταν τα BMW φτάνουν στην αντιπροσωπεία είναι σε 'transit-mode' και λειτουργεί μόνο το παράθυρο του οδηγού, ο κινητήρας και τα φώτα. Όλα τα άλλα ηλεκτρονικά κλπ δε λειτουργούν. Στην αντιπροσωπεία ο ηλεκτρολόγος περνάει όλο το software και κάνει προγραμματισμό στο αυτοκίνητο ώστε να δουλεύουν τα πάντα...κλιματιμός/ραδιόφωνο κλπ.
-
To χρωμα τα σπαει τελικα
Ταιριαστη επιλογη
-
Καλοτάξιδο φίλε Νίκο με πολλές και όμορφες ''τέλειες'' διαδρομές
Αχ το δικό μου αργεί ακόμα
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε Νίκο με πολλές και όμορφες ''τέλειες'' διαδρομέςΑχ το δικό μου αργεί ακόμα
Ευχαριστώ! Τι παρήγγειλες εσύ φίλε? Πόσο αργεί?
Εν τω μεταξύ...χτες που πήγα για κάποια χαρτιά...είχε μια Μ5 σε χάλια χρώμα (αυτό το καφέ/bronze) έτοιμη για παράδοση! Αν και είχε μπει μέσα σε Μ5 και είχα λιώσει στην έκθεση με τα Executive Cars...το αυτοκίνητο είναι από άλλο πλανήτη βασικά...απλά αλλού...
-
καλορίζικο και από μένα Νίκο, και σε περιμένω Λάρισα για στρώσιμο και κανά κοψίδι
-
Λευκό 335 κουπέ. Το έχω παραγγείλει από αρχές Ιουνίου και το παραδίδουν (μάλλον) Δεκέμβρη ή Γενάρη (και Δεκέμβρη να έρθει λόγω τελών, θα πάει Γενάρη έτσι και αλλιώς)
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
καλορίζικο και από μένα Νίκο, και σε περιμένω Λάρισα για στρώσιμο και κανά κοψίδιΈγινε!! Θα ΡΜ-αριστούμε όταν είναι να ανέβω. Με βλέπω μέσα στο Σεπτέμβρη να έρχομαι μια βόλτα...ή μόνος ή με το έτερον ήμισυ.
Λευκό 335 κουπέ. Το έχω παραγγείλει από αρχές Ιουνίου και το παραδίδουν (μάλλον) Δεκέμβρη ή Γενάρη (και Δεκέμβρη να έρθει λόγω τελών, θα πάει Γενάρη έτσι και αλλιώς)
Πωωω...απίστευτο αυτοκίνητο! Έχεις δρόμο μπροστά. Έμαθα βασικά τι παίζει με τα 335i. Σου έδωσαν παράδοση...ή σου την έχουν ανοιχτή? Άντε σαν τα Μ-Cars είσαι! Τα Μ-Cars έχουν άστατη παραγωγή...όποτε θέλει τα φτιάχνει η BMW και όποτε ορίζει αυτή ότι πρέπει να φτιαχτούν. Το 'θέμα' με τα 335i είναι ότι ο supplier των μπεκ δε πέρναει τα στάνταρ της BMW...με αποτέλεσμα η BMW να περιμένει/εξελίξει νέα μπεκ ή από τον ίδιο...ή από διαφορετικό. Ψιλομ@λ@κί@ τους νομίζω if you ask me και αν όντως ισχύει αυτό που μου είπαν...δε το είδαν δηλαδή πριν όταν το εξέλιξαν?
Καλή αναμονή!!
-
καλορίζικο και από μένα Νίκο, και σε περιμένω Λάρισα για στρώσιμο και κανά κοψίδι
Έγινε!! Θα ΡΜ-αριστούμε όταν είναι να ανέβω. Με βλέπω μέσα στο Σεπτέμβρη να έρχομαι μια βόλτα...ή μόνος ή με το έτερον ήμισυ.
Πωωω...απίστευτο αυτοκίνητο! Έχεις δρόμο μπροστά. Έμαθα βασικά τι παίζει με τα 335i. Σου έδωσαν παράδοση...ή σου την έχουν ανοιχτή? Άντε σαν τα Μ-Cars είσαι! Τα Μ-Cars έχουν άστατη παραγωγή...όποτε θέλει τα φτιάχνει η BMW και όποτε ορίζει αυτή ότι πρέπει να φτιαχτούν. Το 'θέμα' με τα 335i είναι ότι ο supplier των μπεκ δε πέρναει τα στάνταρ της BMW...με αποτέλεσμα η BMW να περιμένει/εξελίξει νέα μπεκ ή από τον ίδιο...ή από διαφορετικό. Ψιλομ@λ@κί@ τους νομίζω if you ask me και αν όντως ισχύει αυτό που μου είπαν...δε το είδαν δηλαδή πριν όταν το εξέλιξαν?
Καλή αναμονή!!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και πραγματικά έχεις δίκιο, ανοιχτή ημερομηνία μου έδωσαν!
-
**Όταν μια Μ5 πέφτει στα 'χέρια' της αστυνομίας!
**Μήπως πρέπει να το κάνω ποστ και στα Made in Australia; ; ;
-
Κάποιος...το παρήγγειλε!!!!! Τρούλη προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την βόλτα!!!
-
Μοτέρ από m5, 20άρες, καπώ ...Θα βρίσκει πρόσφυση στην Ελλάδα αυτό το πράμα;
-
Μπαααα!!!!!!!!.......
-
Το παρήγγειλε???
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Καμμένος... εγώ μια φορά την προσπάθειά μου την έκανα
-
..και ο Τρούλης κι εγώ την εκτιμάμε ιδιαιτέρως Μπλάστερ!!!
Κάηκε σήμερα...που βρήκε το video και είδε τα χαρακτηριστικά!!!
-
Πείτε καλέ ποιος!
-
Δεν τον ξέρετε Θανάση....
-
Δεν πειράζει, όποιος και να είναι να το χαρεί και να κάνει τα άπειρα ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Κάπου πάει ο νους μου...
Καμμένος όντως...
BMW FORUM