-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στην Ε39 μου έχω δει ότι υπάρχουν κάτι αεραγωγοί στο εμπρός σύστημα, με σχήμα χοάνης μπροστά και περίπου τεράγωνης διατομής, οι οποίοι καταλήγουν στους θόλους αλλά οι θόλοι μου εκεί δεν έχουν τρύπα. Τα μοντέλα με M-pack μάλλον έχουν γιατί υπάρχει σαν ανταλλακτικό. Αξίζει τον κόπο νομίζετε να ασχοληθώ δηλαδή να ανοίξω τρύπες στα θολάκια (το ξεχωριστό εμπρός κάτω τμήμα του θόλου) ή να αγοράσω τα θολάκια με την τρύπα (7,5 φορές ακριβότερα από τα απλά!!);; Δεν ξέρω αν τα m-pack μοντέλα έχουν κι άλλες διαφορές σχετικά με τον αερισμό των φρένων εκτός από την τρύπα στα θολάκια (ίσως έχουν επιπλέον αεραγωγό από τον προφυλαχτήρα μέχρι τον αεραγωγό που έχω εγώ) αλλά αν το κάνω αυτό αξίζει τον κόπο, θα έχω βελτίωση στον αερισμό των φρένων μου ή απλά χαλάω την αεροδυναμική;; Και τί λέγατε για κίνδυνο από σκόνη;Aξίζει,αλλά να κάνεις τρύπες στα θολάκια.Είναι αποτελεσματικό.
Τα θολάκια θα ήταν καλύτερη λύση,αλλά τα Μ-ΠΑΚ δεν ταιριάζουν. -
ΣΤΟΠ
ΕΧΩ ΘΟΛΑΚΙΑ απλά με τρύπες.
Θα ψάξω να τα βρώ,και αν τα βρώ στα χαρίζω. -
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι κάτι κάνει η τρύπα.
Ευχαριστώ και για την προσπάθειά σου να βρεις τα θολάκια. -
ta vrika alla den ksero ti paizei me tous aeragogous.opote thes kanonise na sta doso.sorry greeklish
-
-
ονυχ βάλε μ-πακ προφυλακτήρα να ομορφύνει η 5άρα
εκτός και αν σ αρέσει το low-profile λιμουζινέ στυλ της -
Ανέβηκα σήμερα Γιάννενα από Λαμία-Τρίκαλα-Εγνατία, με πολύ ήρεμους ρυθμούς (μέση ωριαία 95 χλμ/ώρα μέση κατανάλωση 10.3 ). Πάντα όταν ανεβαίνω για δουλειά πάω αργά και ήρεμα, όταν επιστρέφω, του δίνω και καταλαβαίνει!
Μου έκανε εντύπωση πάντως η μαυρίλα που είχαν οι ζάντες από τα φρένα!
Μιλάμε για πολύ μαύρο! Σκέφτομαι πως οι αεραγωγοί που θέλει να βάλει ο onyx! θα έκαναν δουλειά και σε μένα...Μπορεί να βοηθούσαν και στην...καθαριότητα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ανέβηκα σήμερα Γιάννενα από Λαμία-Τρίκαλα-Εγνατία(με τη μισή BMW μου), με πολύ ήρεμους ρυθμούς (μέση ωριαία 95 χλμ/ώρα μέση κατανάλωση 10.3, όλα πληρωμένα από την εταιρεία ).Έτοιμο!
-
πολύ καις... παίξει λίγο με το γκάζι (κουνα το ριμάδι και ξανακουμπισε το απαλά)
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... vered.html
πως σας φαίνεται?
-
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι άκυρο να λέμε αν είναι ωραία ή όχι μια BMW. Όπως και να είναι, μετά από λίγο καιρό τη συνηθίζεις σαν σχήμα και σταδιακά σου φαίνεται και όμορφη. Εμένα μου έχει συμβεί ακριβώς αυτό τόσο με τις Ζ4 (παλιά - καινούρια) όσο και με την 3άρα.
Όπως είχε πει και ο Hammond
-You can sell a dead cat with a bmw badge on it
-The snob value of the bmw badge is very highΣε απλή μετάφραση θρίαμβος του μάρκετινγκ των Γερμανών
-
το πίσω μέρος μου φαίνεται ωραίο.το μπροστινό μέρος όμως..αυτά τα τόσο τραβηγγμένα φωτιστικά σώματα με ξενίζουν λίγο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι άκυρο να λέμε αν είναι ωραία ή όχι μια BMW. Όπως και να είναι, μετά από λίγο καιρό τη συνηθίζεις σαν σχήμα και σταδιακά σου φαίνεται και όμορφη.Αυτό ακριβώς βίωσα με την σειρά 1.
Αρχικά τα χειρότερα ('ένα καπό σε 4 ρόδες' την έλεγα)... μετα αδιάφορη, κάποια στιγμή την οδήγησα και μου άρεσε και τωρα κάτι μου λέει ότι θα την καλωσορίσω στην οικογένεια απο τον πατέρα μου που ψάχνει ... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/250915/next_gen_bmw_3_series_uncovered.htmlπως σας φαίνεται?
Τελικά τα πίσω φώτα ΜΠΟΡΟΥΝ να γίνουν ακόμη χειρότερα απ της e90.
Αν και τα εμπρος-πίσω φωτιστικά σώματα φαίνονται έντονα shopιασμένα.Πολύ ξενέρωτο πάντως, η c klasse φαντάζει επιθετικότατη μπροστά της
-
Τρελό φωτομάγαζο είναι παιδιά.
Τα πίσω φώτα θα μοιάζουν στης νέας 5άρας.
-
ειναι εντελως γελοιο...
-
Και ένα τσουτσούνι να του βάλουν στο καπώ πάλι θα μου μοσχοπουλήσει, οπότε τι το κουράζετε;
-
-
-
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=378296
πανεμορφο.....
απιστευτο...βεβαια μοιαζει λιγο με την 5αρα απο μπροστα εστω ελαχιστα και με την 7αρα...αλλα προφιλ και πισω ειναι,..
BMW FORUM