-
Όσα δε φτάνει η αλεπού....
-
τα φτάνει η καμηλοπάρδαλη!
Over & Out!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Στου κουφού την πόρτα...Πάρε την πόρτα και φύγε...
ΥΓ: Δεν ήξερα ότι πρέπει να συμπληρώσω....
-
-
Κοιμήθηκα πραγματικά ήσυχος χτες το βράδυ...
Μετά από μία διαφωνία με δύο παιδιά από εδώ, τελικά πείστηκα ότι υπάρχουν ασφαλείς οδηγοί και στην Ελλάδα μας. Κατάφεραν να με πείσουν ότι τηρούν όλους μα όλους τους κανόνες ασφαλείας. Εντυπωσιάστηκα γιατί λέω ότι είναι αδύνατον σε αυτοκινητάδικο φόρουμ να βρίσκονται άτομα, με χιλιάδες πόστ, τα οποία να οδηγούν πραγματικά ακομπλεξάριστα και να βρίσκουν την απόλαυση της οδήγησης στην ολοκλήρωση ΚΑΘΕ διαδρομής με όσό πιο ασφαλή τρόπο γίνεται.
Λέω λοιπόν ας κάνω μία έρευνα για το ποιόν των ατόμων αυτών στα προηγούμενα ποστ
Του ενός ήταν αρκετά. Διάβασα για 'ανοίγματα' με ομόσταβλα μοντέλα, 'κόφτες', 'παιχνίδια' στίς στροφές, ΕSP που δεν τα βάλαμε στο αμάξι μας γιατί δεν απενεργοποιούνται και το σούπερ αμάξι μας δεν το χρειάζεται, 'χαρωπές' ουρές και άλλα τέτοια χαρούμενα. Και όλα αυτά σε ένα τόπικ μόνο!!!!!!!!!!!
Είμαστε σοβαροί????
Νομίζουμε ότι αν δεν πίνουμε, φοράμε ζώνη, δεν περνάμε κόκκινα φανάρια και όλα αυτά που μας υπαγορεύει η κοινή λογική ότι είναι αρκετά??
Εγώ το παραδέχομαι, ναι κάθε 1 - 2 μήνες νιώθω την ανάγκη να τρέξω για να ευχαριστηθώ το αμάξι μου. Το ξέρω ότι 99 στις 100 είμαι τραγικά ΗΛΙΘΙΟΣ που το κάνω αυτό, αλλά δεν μπορώ να το κόψω...
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ, άν όχι όλοι τρέχουν ή έχουν τρέξει κάποτε, παραπάνω από από τα θεσμοθετημένα όρια ταχύτητας (που δεν είναι όλα τόσο ηλίθια όσο νομίζουμε) αλλά και πάνω από τα πραγματικά όρια, όχι του δρόμου ούτε του αμαξιού τους αλλα των ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ!!
Ας σταματήσουμε επίσης τις μπούρδες τύπου 'εγώ τρέχω μόνο στα Μέγαρα και στις Σέρρες'. Και εκεί σκοτώνεσαι πριν το καταλάβεις και βυθίζεις στον πόνο τους δικούς σου ανθρώπους, απλά πιο σπάνια και χωρίς να σκοτώσεις άλλους...
Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ (μην μου πετάξει κανείς την γνωστή μλκιά 'δεν σκοτώνει η ταχύτητα αλλά η βλακεία' )
Ας αφήσουμε λοιπόν τα τριάρια πέρι ασφαλούς δικής μας οδήγησης και ας παραδεχτούμε επιτέλους τα λάθη μας. Έχουμε ένα επικίνδυνο κόλλημα. Πρώτα ας ξεκινήσουμε να δούμε τα δικά μας χάλια και μετά των άλλων.
Είμαστε που είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ οδηγοί σαν φύλο (οποιοσδήποτε είχε την περιέργεια να άνοιξει ένα βιβλίο συγκοινωνιακής τεχνικής περι οδικής ασφάλειας, θα δεί ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερα θανατηφόρα ή με τραυματίες ατυχήματα ανα χιλιόμετρα σχεδόν σε όλο το ηλικιακό φάσμα) είμαστε και ψωνάρες...
Υπάρχουν χώρες που έχουν βάλει στόχο ΜΗΔΕΝΙΚΑ ατυχήματα. Άμα τρέχουμε (και ξέρετε πότε τρέχουμε, είναι εκεί όπου αρχίζει να σηματίζεται ένα αδιόρατο χαμόγελο..) δεν θα επιτευχθεί ΠΟΤΕ ένας τέτοιος στόχος
Δείτα και αυτά να δείτε τι εννοώ. (μην μου άρχισετε μλκίες για τα βίντεο, ενδεικτικά είναι)
http://www.youtube.com/watch?v=oPPFF8fUU2E
http://www.youtube.com/watch?v=5J58i_qb ... ed&search=αλλάζω και την υπογραφή μου μπας και βάλουμε μυαλό...
-
τελικα καταλαβε κανεις τι ρολο παιζει το πρωτο ποστ σε αυτο το θρεντ?
πρεπει να λυπηθουμε? πρεπει να κατηγορησουμε? πρεπει να δουμε ποσες εκατομμυρια αποχρωσεις εχει το γκρι?
προσωπικα πιστευω οτι το παιδι εκανε μια προσπαθεια, πηρε ενα αμαξι, εκανε μια χοντρη μαλ@κια και τη πληρωσε....
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν επαθε κανεις αλλος τιποτα απο αυτη τη βλακεια...
ΛΥΠΑΜΑΙ που δεν τη γλυτωσε με πιο ελαφρυ τιμημα...
ΕΛΠΙΖΩ να μη το ξανακανει αυτο που εκανε γιατι την αλλη φορα μπορει να χρεωσει και καναν αλλον περαστικο....
τα αλλα ειναι παπαριες να περναμε την ωρα μας για να δειξουμε οτι εμεις εχουμε δικιο και οτι εμεις ειμαστε ανθρωπιστες για να μη πουμε οτι και ο αλλος μπορει να χει δικιο και αυτος..
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Κοιμήθηκα πραγματικά ήσυχος χτες το βράδυ...Μετά από μία διαφωνία με δύο παιδιά από εδώ, τελικά πείστηκα ότι υπάρχουν ασφαλείς οδηγοί και στην Ελλάδα μας. Κατάφεραν να με πείσουν ότι τηρούν όλους μα όλους τους κανόνες ασφαλείας. Εντυπωσιάστηκα γιατί λέω ότι είναι αδύνατον σε αυτοκινητάδικο φόρουμ να βρίσκονται άτομα, με χιλιάδες πόστ, τα οποία να οδηγούν πραγματικά ακομπλεξάριστα και να βρίσκουν την απόλαυση της οδήγησης στην ολοκλήρωση ΚΑΘΕ διαδρομής με όσό πιο ασφαλή τρόπο γίνεται.
Λέω λοιπόν ας κάνω μία έρευνα για το ποιόν των ατόμων αυτών στα προηγούμενα ποστ
Του ενός ήταν αρκετά. Διάβασα για 'ανοίγματα' με ομόσταβλα μοντέλα, 'κόφτες', 'παιχνίδια' στίς στροφές, ΕSP που δεν τα βάλαμε στο αμάξι μας γιατί δεν απενεργοποιούνται και το σούπερ αμάξι μας δεν το χρειάζεται, 'χαρωπές' ουρές και άλλα τέτοια χαρούμενα. Και όλα αυτά σε ένα τόπικ μόνο!!!!!!!!!!!
Είμαστε σοβαροί????
Νομίζουμε ότι αν δεν πίνουμε, φοράμε ζώνη, δεν περνάμε κόκκινα φανάρια και όλα αυτά που μας υπαγορεύει η κοινή λογική ότι είναι αρκετά??
Εγώ το παραδέχομαι, ναι κάθε 1 - 2 μήνες νιώθω την ανάγκη να τρέξω για να ευχαριστηθώ το αμάξι μου. Το ξέρω ότι 99 στις 100 είμαι τραγικά ΗΛΙΘΙΟΣ που το κάνω αυτό, αλλά δεν μπορώ να το κόψω...
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ, άν όχι όλοι τρέχουν ή έχουν τρέξει κάποτε, παραπάνω από από τα θεσμοθετημένα όρια ταχύτητας (που δεν είναι όλα τόσο ηλίθια όσο νομίζουμε) αλλά και πάνω από τα πραγματικά όρια, όχι του δρόμου ούτε του αμαξιού τους αλλα των ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ!!
Ας σταματήσουμε επίσης τις μπούρδες τύπου 'εγώ τρέχω μόνο στα Μέγαρα και στις Σέρρες'. Και εκεί σκοτώνεσαι πριν το καταλάβεις και βυθίζεις στον πόνο τους δικούς σου ανθρώπους, απλά πιο σπάνια και χωρίς να σκοτώσεις άλλους...
Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ (μην μου πετάξει κανείς την γνωστή μλκιά 'δεν σκοτώνει η ταχύτητα αλλά η βλακεία' )
Ας αφήσουμε λοιπόν τα τριάρια πέρι ασφαλούς δικής μας οδήγησης και ας παραδεχτούμε επιτέλους τα λάθη μας. Έχουμε ένα επικίνδυνο κόλλημα. Πρώτα ας ξεκινήσουμε να δούμε τα δικά μας χάλια και μετά των άλλων.
Είμαστε που είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ οδηγοί σαν φύλο (οποιοσδήποτε είχε την περιέργεια να άνοιξει ένα βιβλίο συγκοινωνιακής τεχνικής περι οδικής ασφάλειας, θα δεί ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερα θανατηφόρα ή με τραυματίες ατυχήματα ανα χιλιόμετρα σχεδόν σε όλο το ηλικιακό φάσμα) είμαστε και ψωνάρες...
Υπάρχουν χώρες που έχουν βάλει στόχο ΜΗΔΕΝΙΚΑ ατυχήματα. Άμα τρέχουμε (και ξέρετε πότε τρέχουμε, είναι εκεί όπου αρχίζει να σηματίζεται ένα αδιόρατο χαμόγελο..) δεν θα επιτευχθεί ΠΟΤΕ ένας τέτοιος στόχος
Δείτα και αυτά να δείτε τι εννοώ. (μην μου άρχισετε μλκίες για τα βίντεο, ενδεικτικά είναι)
http://www.youtube.com/watch?v=oPPFF8fUU2E
http://www.youtube.com/watch?v=5J58i_qb ... ed&search=αλλάζω και την υπογραφή μου μπας και βάλουμε μυαλό...
Σε μένα αναφέρεσαι;
-
Η βλακεία σκοτώνει -κι όχι μόνο-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τελικα καταλαβε κανεις τι ρολο παιζει το πρωτο ποστ σε αυτο το θρεντ?πρεπει να λυπηθουμε? πρεπει να κατηγορησουμε? πρεπει να δουμε ποσες εκατομμυρια αποχρωσεις εχει το γκρι?
προσωπικα πιστευω οτι το παιδι εκανε μια προσπαθεια, πηρε ενα αμαξι, εκανε μια χοντρη μαλ@κια και τη πληρωσε....
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν επαθε κανεις αλλος τιποτα απο αυτη τη βλακεια...
ΛΥΠΑΜΑΙ που δεν τη γλυτωσε με πιο ελαφρυ τιμημα...
ΕΛΠΙΖΩ να μη το ξανακανει αυτο που εκανε γιατι την αλλη φορα μπορει να χρεωσει και καναν αλλον περαστικο....
τα αλλα ειναι παπαριες να περναμε την ωρα μας για να δειξουμε οτι εμεις εχουμε δικιο και οτι εμεις ειμαστε ανθρωπιστες για να μη πουμε οτι και ο αλλος μπορει να χει δικιο και αυτος..
respect.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
+1
συμφωνώ (2η ή 3η φορά είναι;) με τον lkar. omg.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η ταχυτητα σε λαθος χρονο και τοπο σκοτωνει και ο βλακας ΔΕΝ το καταλαβαινει.
-
Ο Αινστάιν θα ήταν Χαιλάντερ τότε...
Μ' αρέσει που και είπα να μην πιάσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι η ταχύτητα σκοτώνει...
προφανώς και η βλακεία σκοτώνει πολύ κόσμο αλλά και η ταχύτητα κάνει τη δουλεία της δυστυχώς με ακρίβεια εκτελεστή...
Ναι drdino σε σένα αναφέρομαι στα λεγόμενα σου του πεζωφόρουμ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η ταχυτητα σε λαθος χρονο και τοπο σκοτωνει και ο βλακας ΔΕΝ το καταλαβαινει.Ακριβώς!
άλλο 140 στην ΑΟ και άλλο 100 στον Καρέα...
-
Καλά ξέφυγε το θέμα τελείως ...
Μπαίνει ένα παληκάρι γράφει το λάθος του (που το πλήρωσε ακριβά για τί δεν ήξερε και κανένας δεν του έμαθε ) και το κράζουμε ...
Δλδ τι περίμεναν μερικοί ? να τους δώσουμε την δικαστική έδρα ή το σκοινί της γκιλοτίνας ? Δεν προσγειώνεστε λέω γω ..Και ξανά υποθέσεις για το τί θα γινόταν αν χτυπούσε/σκότωνε συγγενή μας τι θα κάναμε ?? Αντε και το βρήκαμε τι θα κάναμε αν ήταν το θύμα ο δικός μας ,αν ήταν ο δικός μας ο θύτης θα βγαίναμε να κράξουμε έτσι ή θα κάναμε τουμπεκί ?Χαλαρά τουμπεκί .
Αμα δεν γουστάρετε να διαβάζετε τέτοια τότε να βάλετε το χεράκι σας να εκλείψουν όπως κάνουν και άλλοι .
Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε η δεν γουστάρετε να βοηθήσετε παρα μόνο να χλευάζετε και να κατηγορέιτε ότι δεν σας κάνει επιστροφή στην γυάλα σας και να έχετε υπόψη ότι μερικοί δεν την γουστάρουν την άποψή σας ούτε απο απόσταση και είμαι απο αυτούςΤέλος απο μένα ......
Και όχι δεν γράφει το ανηψάκι μου /ξαδελφακι ή κάποιος επίδοξος χακεράςgskarmou
-
Ο Αινστάιν θα ήταν Χαιλάντερ τότε...Μ' αρέσει που και είπα να μην πιάσουμε το[ b]ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι η ταχύτητα σκοτώνει...[/b]
Δεν ειναι παντα ετσι.
Αν παραβιασεις το stop η το κοκκινο τι με 20 τι με 160 παλι κατω απο την νταλικα θα σε μαζευουνε. -
Προφανώς όταν πηγαίνεις στο βουνό με τις πάντες, ξέρεις τη διαδρομή, έχεις σωστό αμάξι κτλ κτλ όλα αυτά που λέμε εμείς οι ξερόλες οι γρήγοροι, ειναι εξαιρετικά ΑΠΙΘΑΝΟ να πάθεις κάτι εφόσον ξέρεις πως αποκλείεται να σου βρεθεί κάτι προστά σου...
Όποιος νομίζει ότι σε γρήγορες στριφτερές διαδρομές έχει ορατότητα για στάση έτσι όπως πηγαίνει πλάνάται...
Ένα 'κάτι' (άνθρωπος, ζώο, πέτρα) να βρεθεί μπροστά σου, δεν θα προλάβεις να σταματήσεις ούτε ένζο να οδηγείς
λίγες είναι οι φορές στο WRC που οι οδηγοί στουκάρουν σε πρόβατα, ανθρώπους κτλ?
Εδώ την πάτησε ο νέος Τζέημς Μποντ και θα την γλιτώσουμε εμείς???
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε η δεν γουστάρετε να βοηθήσετε παρα μόνο να χλευάζετε και να κατηγορέιτε ότι δεν σας κάνει επιστροφή στην γυάλα σας και να έχετε υπόψη ότι μερικοί δεν την γουστάρουν την άποψή σας ούτε απο απόσταση και είμαι απο αυτούς
Aυτό φυσικά ισχύει και για εσένα.....
-
mods, μηπως να το κλειδωνατε;
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ.......
-
Νομιζω οτι ο Δουκας εγραψε αυτο το κειμενο,μηπως την ωρα που παμε να κανουμε την υπερβαση (σαν οδηγαρες που νομιζουμε οτι ειμαστε) ,τον θυμηθουμε και σηκωσουμε το ποδι απο το γκαζι.
Ας τον εχουμε στο μυαλο μας. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
mods, μηπως να το κλειδωνατε;ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ.......
+1....μυριζει μπαρουτι...
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3...