-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν καταλαβαινω που βρισκεις το παραξενο...
Στο ότι παει στην Αγγλία!!
-
παει για να αποφυγει τους αντρες...
-
Είδα (επιτέλους) το The flags of our fathers. Πολύ καλό! Λιγότερο 'πολεμικό' απ' όσο φανταζόμουν.
Απ' ότι είδα ο Clint έγραψε για άλλη μια φορά τη μουσική της ταινίας του. Respekt!
Τώρα θέλω να την Ιβο Τζίμα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απ' ότι είδα ο Clint έγραψε για άλλη μια φορά τη μουσική της ταινίας του. Respekt!Ο γιος του
Σκηνη απο το 'Χαμενοι στη μεταφραση' που ειδα για.... εκατοστη φορα και μου 'μεινε απο χτες :
Ο θεος Μαρεϊ τραγουδαει τον υμνο 'More than this' στο πιο γλυκο πλασματακι του Χολιγουντ.....
Αγαπαω γιατρε μου -
O ίδιος! Ο Kyle Eastwood τραγουδάει σε κάποια τραγούδια, αλλά Music by Clint.
Αγαπάς τον Μάρει; Ευτυχώς, γιατί η Σκάρλετ σου πέφτει πολύ μικρή!
-
O ίδιος! Ο Kyle Eastwood τραγουδάει σε κάποια τραγούδια, αλλά Music by Clint.Αγαπάς τον Μάρει; Ευτυχώς, γιατί η Σκάρλετ σου πέφτει πολύ μικρή!
Αμα το ριξω στους αντρες ο Μαρει θα ειναι top of the list Μεχρι τοτε Scarlett, που εχει και το '2' μπροστα (την κομματαρα δεν τη σχολιασες, Bryan Ferry rulezzzzzzz )
Ρε συ προχτες διαβαζα στο Εθνος για τη μουσικη που γραφει ο υιος Ιστγουντ... Τζαμπα του πηρανε συνεντευξη; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
O ίδιος! Ο Kyle Eastwood τραγουδάει σε κάποια τραγούδια, αλλά Music by Clint.
Αγαπάς τον Μάρει; Ευτυχώς, γιατί η Σκάρλετ σου πέφτει πολύ μικρή!
Αμα το ριξω στους αντρες ο Μαρει θα ειναι top of the list Μεχρι τοτε Scarlett, που εχει και το '2' μπροστα (την κομματαρα δεν τη σχολιασες, Bryan Ferry rulezzzzzzz )
Ρε συ προχτες διαβαζα στο Εθνος για τη μουσικη που γραφει ο υιος Ιστγουντ... Τζαμπα του πηρανε συνεντευξη;Tην κομματάρα δε την θυμάμαι. Άμα σ' αρέσει ο Murray, δες το Rushmore, οπωσδήποτε! (Wes Anderson)
Μπερδεύεις τις ταινίες!
Το OST του Flags of our fathers το έχει γράψει ο Clint, ενώ του Iwo Jima ο Kyle (και κάποιος Stevens).
Ιδου:
http://shopping.yahoo.com/p:Flags Of% ... 1922556336
http://www.amazon.com/Letters-Jima-East ... 09-4335202 -
Tην κομματάρα δε την θυμάμαι. Άμα σ' αρέσει ο Murray, δες το Rushmore, οπωσδήποτε! (Wes Anderson)Το εχω δει, φυσικα Αλλα περισσοτερο μου αρεσε σ' εκεινη την ταινιαρα του Τζαρμους που βγηκε προπερσι αν θυμαμαι καλα.... Ο Μαρει ειναι ο καλυτερος αμερικανος ηθοποιος της γενιας του. Η κομματαρα ειναι το More than this των Roxy Music δια... φωνης Bryan Ferry απο το Avalon (ετος 1980, νομιζω). Ησουνα αγεννητος, μαλλον Απο τους πιο σημαντικους δισκους της εποχης κι απο τον πιο 'γοητευτικο' τραγουδιστη και συγκροτημα του ειδους. Το ομοτιτλο του δισκου τραγουδι ειναι, επισης, εξαισιο
Μπερδεύεις τις ταινίες!
Το OST του Flags of our fathers το έχει γράψει ο Clint, ενώ του Iwo Jima ο Kyle (και κάποιος Stevens).
Ιδου:
http://shopping.yahoo.com/p:Flags Of% ... 1922556336
http://www.amazon.com/Letters-Jima-East ... 09-4335202Ναι, εννοουσα την τελευταια ταινια......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...Την ώρα που η ΝΕΤ μεταδίδει τον Ελληνικό τελικό, το έτερο κρατικό κανάλι, προβάλλει το 'Lost in Translation' με τη Σκάρλετ Γιοχάνσον και τον Μπιλ Μάρεϊ. Εσείς τι θα δείτε;'Το είδα (δεν το είχα ξαναδεί). Ωραιότατο! Δεν άλλαξα κανάλι ούτε στις διαφημίσεις, για το φόβο των Ιουδαίων.
Μόλις έμαθα, από το ποστ το Asimov, ότι έχασα τον τελικό της Γιουροβίζιον. Τώρα πως θα ζήσω, ο έρμοοοοοοοςςςςς;;;;;;;;Ποιός είναι αυτός ο Σερντάπ, ρε παλικάρια; Τι όνομα είναι αυτό; Της διασποράς είναι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το είδα (δεν το είχα ξαναδεί). Ωραιότατο! Δεν άλλαξα κανάλι ούτε στις διαφημίσεις, για το φόβο των Ιουδαίων.
Ποιός είναι αυτός ο Σερντάπ, ρε παλικάρια; Τι όνομα είναι αυτό; Της διασποράς είναι;
-
Ποιός είναι αυτός ο Σερντάπ, ρε παλικάρια; Τι όνομα είναι αυτό; Της διασποράς είναι;
Σαμπρελ μαλλον εννοεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαμπρελ μαλλον εννοειςΑκόμα χειρότερα! Νόμιζα ότι, πλέον, τα έφτιαχναν όλα tubeless...
edit
ο άλλος, από 'κει, ξεράθηκε στα γέλια. Σιγά ρε φίλε, τόσο μεγάλο λάθος κάναμε, τελικά;Μου αρέσει που είσαι ενημερωμένος, όμως.
-
Θα με πεθανετε ρε
Σα-ρ-μπελ τον λενε τον ανθρωπο
-
σαμπρελ τον ειπε ο τολης βοσκοπουλος...
αυτον ξερω, αυτον εμπιστευομαι!
-
edit
ο άλλος, από 'κει, ξεράθηκε στα γέλια. Σιγά ρε φίλε, τόσο μεγάλο λάθος κάναμε, τελικά;Μου αρέσει που είσαι ενημερωμένος, όμως.
Ο charmak μου τα μαθαινει, που ειναι της ηλικιας του
(επισης, οταν εκανα τουρκικα, εμαθα οτι το ΣΕΡΤΑΜΠ ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ονομα )
Εγω ηθελα να βγει η Ταμτα που 'ναι ωραιο γκομενακι κι εχει κι ενα παιδι να μεγαλωσειΠαντως, πρεπει να ειχε πολλη τηλεθεαση χτες η ΕΤ-1. Ολοι που ψαχνανε κατι εναλλακτικο αυτη βλεπανε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Θα με πεθανετε ρε
Σα-ρ-μπελ τον λενε τον ανθρωπο
Το ξερω αλλα και Σερενατα να τον ελεγαν το ιδιο μου κανει.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(επισης, οταν εκανα τουρκικα, εμαθα οτι το ΣΕΡΤΑΜΠ ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ονομα )Πφφφφφφφφφφ, σιγά μη δεν το ξέραμε!!!
Το Σερντάπ, όμως;;;
-
Σερνταπ, Σαρμπελ, Ταμτα....έλληνες είναι όλι αυτοί?
-
Ναι βρε, Ελληνες είναι....!! Οπως και στο ποδόσφαιρο.....
-
Εγώ πάλι ήξερα το Σορμπέ...
ΥΓ: Αν δουν στην Eurovision οι Τουρκαλάδες το Σαρμπέλ (που κουνιέται σαν να του έχουν σφηνώσει δονητή ξέρετε που), τον Κοργιαλά (που κλέβει τη μάσκαρα και τις σκιές της Ευριδίκης) και τη φώτο του ταξίαρχου (...) θα κάνουν ντου την άλλη μέρα...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]