-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
....για καλοκαιρινό σινεμαδάκι το εργάκι είναι ΑΑ. Όσο ευχάριστα θα το δεις, άλλο τόσο ευχάριστα θα περάσεις και άλλο τόσο ευχάριστα θα το... ξεχάσεις.
πως έλεγε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης
'μπορώ να το δω άνετα τγώγωντας την μπγιζόλα μου...της βάζω τγία'
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δε λέω. Ευτυχώς που η κοπελιά σπάει το ανορεξικό (άρα και ανοργασμικό) πρότυπο του Χόλιγουντ, αλλά από αυτό το σημείο έως την τρελή προώθηση που της κάνει το σύστημα υπάρχει απόσταση. Το παίξιμό της δεν ξεπερνάει σε ζωντάνια αυτήν ενός ξυλάγγουρου βγαλμένου από την κατάψυξη.Γιώργο, όπως είπα: για καλοκαιρινό σινεμαδάκι το εργάκι είναι ΑΑ. Όσο ευχάριστα θα το δεις, άλλο τόσο ευχάριστα θα περάσεις και άλλο τόσο ευχάριστα θα το... ξεχάσεις.
Ποιο συστημα Πετρο , ο Γουντι Αλεν που την προωθει δεν ανηκει στο συστημα . Δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα το συστημα προωθει η καταστρεφει, και αναφερομαι , σε δυο αλλα εκρηκτικα θηλυκα Σαρον Στοουν και Σαρλιζ Θερον , που καταφεραν να αποδειξουν μεσα απο ενα περιοριστικο ρολο οτι και μυαλο διεθεταν και προπαντος ταλεντο . Η Σκαρλετ ομως στην μαυρη νταλια δεν ηταν κακη .αλλα ουτε και στο χαμενος στην μεταφραση .
Και μου αρεσει πολυ ρε Πετρο -
Καλή είναι μωρέ...
Ο Γούντι Άλεν ανήκει στο σύστημα (εύκολα). Ωστόσο, αυτός απλώς είναι ο πιο πρόσφατος που την προωθεί.Υ.Γ. Βάλτε κι εμένα σε αυτούς που δεν τους άρεσαν οι 300 (πέρα από την ομολογουμένως εξαιρετική αισθητική-κόμικ των computer graphics). Ειδικά στις σκηνές της επίθεσης των 'σαμουράι με τις διπλές κατάνες', κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια.
-
Εγώ τους είδα πρόσφατα και μου άρεσαν πολύ! Ειδικά η όλη κομικσο-animation-περίεργη αισθητική. Νταξ, τα σκηνικά νίντζα πάνω σε ελέφαντα, ο Ξέρξης με τα piercing κλπ τα παραβλέπω.
Ακόμη περισσότερο μου άρεσε το animation που παίζει κατά την διάρκεια των credits, στο τέλος.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ακόμη περισσότερο μου άρεσε το animation που παίζει κατά την διάρκεια των credits, στο τέλος.
K-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
K-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο
Τελικα Πετρο το εργο το εχω δει τον χειμωνα .
Εχεις δικιο .
Εγω ομως δεν ειμαι καλα -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να υποθέσω ότι είμαι ο μόνος εδώ που δεν του άρεσε καθόλου;
Να υποθέσω ότι είμαι ο μόνος που δεν το έχει δει;
Η Σκάρλετ είναι τούμπανο.
Ο Γούντυ τελευταία δε μου λέει και πολλά.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
K-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο
Εχεις δικιο .
Εγω ομως δεν ειμαι καλαΤο ξέχασες κι όλας;;;
Ρε τι σου είναι στις κριτικές μου!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
K-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο
Εχεις δικιο .
Εγω ομως δεν ειμαι καλαΤο ξέχασες κι όλας;;;
Ρε τι σου είναι στις κριτικές
μου!Καλος εισαι , αλλα μην μας κοψεις και την καλημερα τωρα
δεν ειναι να πεις σε ανθρωπο εχεις δικιο , δεν μπορεις να του παρεις το καλαμι μετα -
Redline
auto/action thriller με την προσωπική συλλογή του Daniel Sadek απο την οποία χρησιμοποιούνται : Phantom Rolls Royce, Lamborghini Murcielago, Enzo Ferrari, Ferrari F430, Ferrari Scaglietti και δύο McLaren Mercedes SLR. Εμφανίζεται και ένα Koenigsegg CCX.Μία από τις Porsche Carrera GT του, καταστρέφεται στην ταινία ως μέρος της 'πλοκής', κατά λάθος καταστράφηκε και η Enzo στις 3/26/07 κατά τη διάρκει ατου promotion της ταινίας.. Ένα Saleen S7 Twin Turbo επεστράφη για επιδιορθώσεις των 150.000$.
Fast & Furious χωρίς τα καγκουρό
Μ@λκία θα είναι, αλλά μπορεί να έχει τπτ ενδιαφέρονται πλάνα :whistlink: :whistlink:κυκλοφορεί και ως Redline.REPACK.DVDRip.XViD-XanaX
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Redlineauto/action thriller με την προσωπική συλλογή του Daniel Sadek απο την οποία χρησιμοποιούνται : Phantom Rolls Royce, Lamborghini Murcielago, Enzo Ferrari, Ferrari F430, Ferrari Scaglietti και δύο McLaren Mercedes SLR. Εμφανίζεται και ένα Koenigsegg CCX.Μία από τις Porsche Carrera GT του, καταστρέφεται στην ταινία ως μέρος της 'πλοκής', κατά λάθος καταστράφηκε και η Enzo στις 3/26/07 κατά τη διάρκει ατου promotion της ταινίας.. Ένα Saleen S7 Twin Turbo επεστράφη για επιδιορθώσεις των 150.000$.
Fast & Furious χωρίς τα καγκουρό
Μ@λκία θα είναι, αλλά μπορεί να έχει τπτ ενδιαφέρονται πλάνα :whistlink: :whistlink:κυκλοφορεί και ως Redline.REPACK.DVDRip.XViD-XanaX
γκλουπ!
να η Εντζο του...
-
The simpsons...
Αρκετά καλή, αλλά δεν ξέρω, τα επεισόδια μου αρέσουν περισσότερο...
-
Eίδα το Smoking Aces. Μου άρεσε πολύ! Όχι ότι είναι κανένα αριστούργημα, αλλά έχει ρυθμό, ενδιαφέρουσα πλοκή, μερικούς φοβερούς χαρακτήρες και αρκετή άρρωστη βία.
-
Eίδα το Smoking Aces. Μου άρεσε πολύ! Όχι ότι είναι κανένα αριστούργημα, αλλά έχει ρυθμό, ενδιαφέρουσα πλοκή, μερικούς φοβερούς χαρακτήρες και αρκετή άρρωστη βία.ακριβώς!!! έχει και το γαμάτο το sniper... όχι barret βέβαια, αλλά κάνει και αυτό την δουλειά του...
είδα και το redline χτες... εύκολα τρωγόταν, ωραία αμάξια, ωραίες γυναίκες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίδα το Smoking Aces. Μου άρεσε πολύ! Όχι ότι είναι κανένα αριστούργημα, αλλά έχει ρυθμό, ενδιαφέρουσα πλοκή, μερικούς φοβερούς χαρακτήρες και αρκετή άρρωστη βία.
ακριβώς!!! έχει και το γαμάτο το sniper... όχι barret βέβαια, αλλά κάνει και αυτό την δουλειά του...
είδα και το redline χτες... εύκολα τρωγόταν, ωραία αμάξια, ωραίες γυναίκες...
fast n furious με σοβαρά αυτοκίνητα! Καλό ήταν!
-
Kαι χωρίς καγκουριές στα αμάξια.
-
Eίδα το Smoking Aces. Μου άρεσε πολύ! Όχι ότι είναι κανένα αριστούργημα, αλλά έχει ρυθμό, ενδιαφέρουσα πλοκή, μερικούς φοβερούς χαρακτήρες και αρκετή άρρωστη βία.Μέτρια ταινία, θεός, όπως πάντα, ο Jeremy Piven όμως
-
To World of Warcraft στο σινεμά
Οι προσπάθειες της Blizzard, εταιρίας παραγωγής παιχνιδιών μεταξύ των οποίων οι τίτλοι 'Diablo', 'StarCraft' και 'Warcraft', προσπάθησε αρκετές φορές στο παρελθόν να μεταφέρει τα παιχνίδια της στη μεγάλη οθόνη. Το Holiwood, όμως, έκλεισε τις 'πόρτες' του, αφού δεν θεώρησε έτοιμο το κοινό για τέτοιου είδους παραγωγές.
Ο Paul Sams, όμως, διευθυντής λειτουργίας της Blizzard ανακοίνωσε στο πλαίσιο του BlizzCon 2007 ότι ήρθε σε συμφωνία με την Legendary Pictures, τα στούντιο παραγωγής του 'Batman Begins' και των '300' και το 'World of Warcraft' θα μεταφερθεί στο σινεμά.
Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το 2009 και το μπάτζετ θα φτάσει τα εκατό εκατομμύρια δολάρια. Λόγω της ιδιομορφίας της, θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ειδικά εφέ και φυσικά θα είναι ταινία δράσης. Τα σχέδια για την ταινία θα καθοριστούν από τον σκηνοθέτη, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής θα πρέπει να είναι επιπέδου Zack Snyder, του ανθρώπου που σκηνοθέτησε τους '300'. Τα ονόματα των ηθοποιών θα ακολουθήσουν αυτό του σκηνοθέτη.
Ο Chris Metzen, διευθυντής του δημιουργικού της Blizzard, αποκάλυψε αμυδρά και το σενάριο της ταινίας. Η αρχική ιδέα ήταν η ταινία να εκτυλιχθεί στον κόσμο της πρώτης έκδοσης του Warcraft, όπου οι Humans έρχονται αντιμέτωποι με τα Orcs. Η ιδέα, όμως, απορρίφθηκε, αφού το σενάριο θα θύμιζε πολύ το 'Lord of the Rings', τη στιγμή που η Blizzard θεωρεί ότι η φήμη του MMO παιχνιδιού της έχει φτάσει σε μεγάλα επίπεδα και δεν χρειάζεται να αντιγράψει κάποια επιτυχία.
Όπως αφέθηκε να εννοηθεί, η ταινία θα περιλαμβάνει μία σειρά σημαντικών γεγονότων που προηγήθηκαν ένα χρόνο του World of Warcraft και η οπτική γωνία θα προέρχεται κυρίως από τους Συμμάχους.
Η ταινία θα έχει διάρκεια 2,5 ώρες και ο επικεφαλής της Legendary Pictures, Thomas Tull, αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν πολλά στοιχεία από τις ταινίες 'Gladiator', '300' και 'Braveheart'. Η εστίαση θα γίνεται στις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των φυλών του σύμπαντος του WoW και στις μάχες που θα πραγματοποιηθούν. Μερικοί από τους χαρακτήρες που λογικά θα κάνουν την εμφάνισή τους είναι οι Bolvar Fordragon, Thrall και Cairne Bloodhoof, ενώ ο Arthas από το Warcraft 3 δεν βρίσκεται στα πλάνα
-
Deathproof
Knocked Up
-
Mπορεί να μου εξηγήσει κάποιος (με απλά λόγια, γιατί δεν τα παίρνω εύκολα) γιατί η ταινία 'Επάγγελμα: Ρεπόρτερ' του Μικελάντζελο Αντονιόνι θεωρείται τόσο καλή;
Εγώ μια βαρεμάρα διάρκειας 2 ωρών είδα. Πέρα απ' την ερμηνεία του Νίκολσον, τίποτα το ιδιαίτερο.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]