-
Τραγικοί αμφότεροι! Τουλάχιστον η γκόμενα ήταν ωραία;
Προχθές επιτέλους βρήκα σε DVDάδικο το Κεντρί, τη παλιά ταινία με Νιούμαν, Ρέντφορντ και την είδα ολόκληρη.3 φορές πήγα να τη δω από τηλεόραση και για το χ, ψ, ω λόγο δε κατάφερνα να τη δω. Πολύ όμορφη ταινία, ωραίες ερμηνίες ειδικά οι β ρόλοι. Η απόδοση της ατμοσφαιρας του μεσοπολέμπυ ήταν εξαιρετική. Ψάχνω να βρω την Άγρια Συμμορία του Πέκινπα ή Πεκίνπα. -
23 jim carrey...
1 ωρα και σαχλαμαρα, 20 πολυ καλα λεπτα στο τελος..
-
Όντως έχει βγει ή θα βγει (DVD, σινεμά,δε θυμάμαι τι μου είπε ο πουθένας κολλήτος) Χαϊλάντερ 2007!!!! Ο Χριστός και η Παναγία! Πόσοι Αθάνατοι έχουν μείνει ακόμα; Πάλι θα φάει η μύγα σίδερο και το κ'νουπ' ατσάλι (μ'επιασε το αγρινιώνικο ξανά). Θυμάμαι που ο προαναφερθέντας πουθένας μ' έφαγε να δουμε το 4, που παίζουν μάζι τα ξαδέρφια. Απο τις μεγαλύτερες πατάτες. Αυτος ο Λαμπέρ και στα προηγούμενα αίσχος έπαιζε. Πώς δώσανε οι εκπληκτικοί Queen μουσική σ' αυτόν τον άχρηστο δε μπορώ να καταλάβω.
Αληθεύει η πληροφορία ότι εδω θα παίζουν ο κοτσίδας Μακλάουντ με τον Κιθ Μακλάουντ (το διακαή πόθο του μπασκετικού Ολυμπιακού) για μια θέση στο ΘΘΘρύλο.
-
**Simpsons the Movie
total respect!!! **
-
Είδα σήμερα σε ντιβιντίριπ ποιότητα το Unknown, δεν είχε κάτι καινούριο να μας δείξει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είδα σήμερα σε ντιβιντίριπ ποιότητα το Unknown, δεν είχε κάτι καινούριο να μας δείξειαυτό θέλω να το δω κι εγώ...
κάτσε να το βάλω στο λιστ...
-
Είδα χθες ΤΑΧΙ 4. Δεν είχε πολύ γκάζι, αλλά είχε γέλιο
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Είδα χθες ΤΑΧΙ 4. Δεν είχε πολύ γκάζι, αλλά είχε γέλιοΤο έχουμε δει καιρόοοοο αυτό... καλούλη ήταν... αλλά το ΤΑΧΙ 1 ειναι uber alles!
-
ειδα το 'ελεφαντ' (2004)
καταπληκτικη κ ρεαλιστικη ταινεια για τις μαζικες δολοφονιες στα σχολεια των ΗΠΑ -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
ειδα το 'ελεφαντ' (2004)
καταπληκτικη κ ρεαλιστικη ταινεια για τις μαζικες δολοφονιες στα σχολεια των ΗΠΑΨάξε να δεις και το αυστραλέζικο '2:37'.
-
Είδα προχθές το Death Proof! Κάτω του μετρίου θα το χαρακτήριζα, πολύ κουραστικό σε μερικά σημεία, με τις χαζογκόμενες να αναλύουν 10 λεπτά πως θα οδηγήσουν το αμάξι που είναι προς πώληση. Μόνο στο τέλος έχει λίγο γέλιο. Παρόλα αυτά ο Stuntman Mike είναι όλα τα λεφτά!
Επίσης είδα το STARTER FOR TEN (Πρωτάρης της χρονιάς) το οποίο θεωρώ πολύ καλύτερη ταινιούλα από τo death proof. Ευχάριστη και με ωραία μουσική για όσους αρέσουν οι Cure, Morrissey κλπ
-
Είδα το : Ο Κύριος του Κυριού!
Τρελό γέλιο... πραγματικά απο τις λίγες ταινίες αυτό τον καιρό, που έχω δακρύσει απο τα γέλια! Τρελό γέλιο λέμε!
Να το δείτε και εσεις... όλα τα λεφτα!
-
Είδα χθες βραδυ το Scoop.
Κλασικός Γούντι Άλεν: έξυπνο, ανάλαφρο, ζωντανό σενάριο και λεπτό χιούμορ. Πολύ ωραίο για καλοκαιρινό σινεμά, αλλά όχι από τα καλύτερά του (μάλλον στο πόδι ψιλοήταν φτιαγμένο).
Οι δύο καινούριες του 'λόξες' όμως έχουν αρχίσει να με χαλάνε:- Το 'στυλάτο-αλλά-περσινά-ξυνά-σταφύλια' Λονδίνο
- Η (πολυφορεμένη και ατάλαντη κατά την άποψή μου) Σκάρλετ.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Είδα χθες βραδυ το Scoop.
Κλασικός Γούντι Άλεν: έξυπνο, ανάλαφρο, ζωντανό σενάριο και λεπτό χιούμορ. Πολύ ωραίο για καλοκαιρινό σινεμά, αλλά όχι από τα καλύτερά του (μάλλον στο πόδι ψιλοήταν φτιαγμένο).
Οι δύο καινούριες του 'λόξες' όμως έχουν αρχίσει να με χαλάνε:- Το 'στυλάτο-αλλά-περσινά-ξυνά-σταφύλια' Λονδίνο
Τελικα να το δω Πετρο η οχι ? γιατι η Σκαρλετ στο Match -point ηταν πολυ καλη στον ρολο της .
Μην ξεχνας οτι ο Γουντι Αλεν ταχει τα χρονακια του και το ατιμο δεν ερχεται μονο του (γηρας) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
2. Η (πολυφορεμένη και ατάλαντη κατά την άποψή μου) Σκάρλετ.Ατάλαντη, ατάλαντη, αλλά..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ατάλαντη, ατάλαντη, αλλά..
μιλαμε για την Σκάρλετ Γιοχανσον ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ατάλαντη, ατάλαντη, αλλά..
μιλαμε για την Σκάρλετ Γιοχανσον ;
Δεν ψαχνουμε για ταλεντα , αλλα για μια καλη φαντασιωση
-
Δε λέω. Ευτυχώς που η κοπελιά σπάει το ανορεξικό (άρα και ανοργασμικό) πρότυπο του Χόλιγουντ, αλλά από αυτό το σημείο έως την τρελή προώθηση που της κάνει το σύστημα υπάρχει απόσταση. Το παίξιμό της δεν ξεπερνάει σε ζωντάνια αυτήν ενός ξυλάγγουρου βγαλμένου από την κατάψυξη.
Γιώργο, όπως είπα: για καλοκαιρινό σινεμαδάκι το εργάκι είναι ΑΑ. Όσο ευχάριστα θα το δεις, άλλο τόσο ευχάριστα θα περάσεις και άλλο τόσο ευχάριστα θα το... ξεχάσεις.
-
Ειδα (νωρις) τους 300. Φανταζομαι ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα... Ρεεεε! Τι κοιλιακους φετες ειχαν ολοι! Κατα τ'αλλα ωραιο ηταν με μια δοση υπερβολης με τερατοειδη κλπ. Ευτυχως δεν τελειωνει με καμμια ομαδικη παρτουζα σαν τον Αλεξανδρο...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειδα (νωρις) τους 300. Φανταζομαι ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα... Ρεεεε! Τι κοιλιακους φετες ειχαν ολοι! Κατα τ'αλλα ωραιο ηταν με μια δοση υπερβολης με τερατοειδη κλπ. Ευτυχως δεν τελειωνει με καμμια ομαδικη παρτουζα σαν τον Αλεξανδρο...Να υποθέσω ότι είμαι ο μόνος εδώ που δεν του άρεσε καθόλου;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]