-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ειδε κανενας το Beowulf σε 3D ? ? ?
Το παιζουν στα village......
12 ευρω το εισιτηριο αντι των 7,5....
Γιιια πειτε...
Το είδα χωρίς 3D. Νταξ...
λέει τίποτα ?
Σαν animation είναι πραγματικά καταπληκτικό, δεν πρέπει να έχει υπάρξει αρτιότερο ως τώρα. Σαν ιστορία έχει κάποια πράγματα να σου πει, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ειδε κανενας το Beowulf σε 3D ? ? ?
Το παιζουν στα village......
12 ευρω το εισιτηριο αντι των 7,5....
Γιιια πειτε...
Το είδα χωρίς 3D. Νταξ...
λέει τίποτα ?
Αρκετά ευχάριστο, αν δεν καθομουνα και στην 3η σειρα που μου βγηκαν τα ματια εξω, θα ηταν ακομα καλυτερο!!
-
Lions for lambs.
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχω κάνει παρόμοιες σκέψεις με αυτές που γίνονται στην ταινία. Στην φίλη μου της άρεσε επίσης ('ψαγμένη') ενώ σε 2 άλλες δεν άρεσε καθόλου γιατί θεώρησαν ότι αυτά που έλεγε ήταν πολύ τετριμμένα. Εγώ την θεωρώ πολύ καλή, αλλά αν μείνεις στα επιφανειακά νοήματα, όντως θα φανεί μπανάλ.
-
og2002gr το ειδες σε 3D ? ?
Για πε τιποτα παραπανω ρε αδερφε.....
Κουκοοοοοοοο το ειδε ο γιος σου ? ? ? Αν ναι ΛΕΓΕ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Lions for lambs.Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχω κάνει παρόμοιες σκέψεις με αυτές που γίνονται στην ταινία. Στην φίλη μου της άρεσε επίσης ('ψαγμένη') ενώ σε 2 άλλες δεν άρεσε καθόλου γιατί θεώρησαν ότι αυτά που έλεγε ήταν πολύ τετριμμένα. Εγώ την θεωρώ πολύ καλή, αλλά αν μείνεις στα επιφανειακά νοήματα, όντως θα φανεί μπανάλ.
Την είδα κι εγώ, όντως φαίνεται λίγο μπανάλ αν και συμφωνώ με το γενικό νόημα.
Πάντως μου φάνηκε σαν επίθεση των τριών γνωστών αντι-Μπους ηθοποιών -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
og2002gr το ειδες σε 3D ? ?Για πε τιποτα παραπανω ρε αδερφε.....
Δεν είχε εισιτήρια και δεν πήγαμε!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
og2002gr το ειδες σε 3D ? ?Για πε τιποτα παραπανω ρε αδερφε.....
Ναι σε 3D το ειδα.
Αν δε σου αρεσει τα αιματα και τα ξεκοιλιασματα να...'σταζουν' πανω σου κάθε φορα που πας να φας pop corn, και τα ξερατα απο 'υδρομελο' να σε γεμιζουν καθε φορα που πας να πιεις την κολα σου, τοτε μην το δεις!!Αλλιως, ειναι ενα ωραια παραμυθακι ηρωων, με ικανοποιητικο σεναριο, και ρεαλιστικο οσο του επιτρεπει η τεχνολογια 3D!
Προσωπικα δεν το μετάνιωσα!
-
Ok
Απο περιεργεια κ μονο θα πηγαινα να το δω παντως...
-
Τελικά δηλαδή αξίζει να το δει κανείς σε 3D? Πόσο σε πείθει και πόσο κουράζει?....
-
Μην πατε να δειτε το '7 χρονια φαγουρα' ή καπως ετσι...
Μην σπαταλησετε τα 8 σας ευρουδακια -
30 days of night NO WAY. I mean NO WAY
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μην πατε να δειτε το '7 χρονια φαγουρα' ή καπως ετσι...
Μην σπαταλησετε τα 8 σας ευρουδακιαείδα σκηνές, μάπα το καρπούζι ?
-
Ναι, δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο, βεβαια (κατι τετοια τ' αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι' ας οψεται που με τραβηξανε...), αλλα ουτε σα φαρσα ητανε της προκοπης. Τωρα, αν εισαι 20χρονο-25χρονο κοριτσακι κι εχεις κ@βλες για τον Μπεν Στιλερ, μπορει και να σ' αρεσει
-
Είδα σε dvd το French Connection I και II. Το δεύτερο ψιλοαίσχος. Στο πρώτο καλός χεράς ο Ποπάυ.
-
http://adisney.go.com/disneypictures/ni ... index.html
Αυτα ειναι γουστα
-
χΘΕΣ ειδα το RESCUE DAWN me ton CHRISTIAN BALE.
Αρκετα καλη ταινια, αμερικανια λιγο αλλα ομορφες εικονες απο την ζουγκλα του βιετναμ..Αξιζει να το δει κανεις πιστευω..
-
dvd ειναι?
-
tsoy...torrent!!
-
Ειδα προψες το Live Free or Die Hard
νταξ,χορταστικη περιπετεια αλλα δεν προσφερει και κατι ιδιαιτερο στο ειδος
Ο Wilis ανευρος,βαριοταν,λες και ειχε καλυτερεα πραματα να κανει(π.χ στο Lucky Number S7evin με λιγοτερο χρονο on camera 'εδινε' πολλα περισσοτερα)
Γενικα το τυπικο μπλοκμπαστερ,που ειναι σαν το πιτογυρο μ'απολα που χεις βαρεθει να τρως αλλα συνεχιζεις να το τρως.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ειδα προψες το Live Free or Die Hardνταξ,χορταστικη περιπετεια αλλα δεν προσφερει και κατι ιδιαιτερο στο ειδος
Σαν να λέμε 'Ο Παβαρότι προσέφερε πολλά στην όπερα'
Τι να προσφέρει ρε συ και σε τι, περιπέτεια πλατειάς κατανάλωσης είναι.Γενικα το τυπικο μπλοκμπαστερ,που ειναι σαν το πιτογυρο μ'απολα που χεις βαρεθει να τρως αλλα συνεχιζεις να το τρως.
Ή σαν το (καλό) ποπ-κορν. Το έχεις βαρεθεί, αλλά μόλις μυρίσει καμμένο βούτυρο τρέχεις να αγοράσεις
Εγώ την κατα-ευχαριστήθηκα πάντως (ξάπλα μέσα σε ένα Boeing 767 ), όπως και τις 3 προηγούμενες. Για περιπέτεια με χιούμορ να περάσει η ώρα, είναι από τις καλύτερες.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]