-
Σαν να λέμε 'Ο Παβαρότι προσέφερε πολλά στην όπερα'
Τι να προσφέρει ρε συ και σε τι, περιπέτεια πλατειάς κατανάλωσης είναι.Ναι το ανεφερα με την εννοια οτι τα πρωτα της σειρας ειχαν προσφερει στη saga των συγχρονων action movies(οπου ο καλος μονος του καθαριζει 10δες αλλα με ρεαλιστικο τροπο οχι σε στυλ π.χ ραμπο,ενω παραλληλα μαζευει και τις μαπες του)
Ή σαν το (καλό) ποπ-κορν. Το έχεις βαρεθεί, αλλά μόλις μυρίσει καμμένο βούτυρο τρέχεις να αγοράσεις
Εγώ την κατα-ευχαριστήθηκα πάντως (ξάπλα μέσα σε ένα Boeing 767 ), όπως και τις 3 προηγούμενες. Για περιπέτεια με χιούμορ να περάσει η ώρα, είναι από τις καλύτερες.
ναι αλλα για σινεμα θα ηταν τζαμπα ξοδεμα.Γενικα χαιρομαι που διαλεξα να δω τα ρομποτακια το καλοκαιρι αντ'αυτου
-
Το Hitman να ναι καλό; Ως παιχνίδι πάντως ήταν πολύ καλό.
-
Texas Chainsaw Massacre το πρωτο το καλο του 1974.
Περιττο να πω οτι ηταν αλλη κλαση. True masterpiece
Hitman ερχεται αυριο εδω περα θα δειξει τι λεει αν και δεν συμφωνω με τον ηθοποιο...δεν κολλαει...
-
πάντως ως φάτσα κολλάει
-
Που ακριβως κολλαει αυτη η φατσα (εστω και ψηφιακη)
με αυτη...
Δεν ειναι τοσο σκληρη φατσα οσο θα επρεπε να ειναι και ουτε ειναι στην αναλογη ηλικια επισης...Το οτι ειναι τερμα ξυρισμενο το κεφαλι (το μονο κοινο σημειο) δεν σωζει την κατασταση...
-
Η κακία χάθηκε πάντως...
-
Τώρα που τη βλέπω από κοντά δε κολλάει πουθενά. Καμία σχέση η μία μουτσούνα με την άλλη.
-
Που ακριβως κολλαει αυτη η φατσα (εστω και ψηφιακη)
Χαμενοι στο casting
-
Ειδα χθες το Beowulf σε 3D.....
Μου αρεσε παρα πολυ η εμπειρια!!!
Δειτε το σε 3D,αξιζει ΙΜΗΟ......
Το μονο «αρνητικο» ηταν οτι κουραστηκαν τα ματια μου λιγακι,παντως ηταν εξαιρετικη η αισθηση.....
-
ειδα το rescue dawn χθες..οχι μεγαλη παραγωγη αλλα ωραιο και πραγματικη ιστορια αποσο ειδα..
-
Είδε κανείς το 1000 μίλια έρωτα??
Πρέπει να 'ναι καλή... -
Αυτές που είδα σχετικά πρόσφατα...
[list:ozcu19sh][:ozcu19sh]American Gangster: Αξίζει...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]Death Proof: Περίμενα κάτι καλύτερο...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]I Am Omega: Θα μπορούσα να την αποφύγω...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]Rescue Dawn: Ψιλοβαρέθηκα από ένα σημείο και έπειτα... Δεν μπορείς να την πεις κακή όμως...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]The Condemned: Θα ήταν καλύτερα αν δεν ξεκινούσα να τη δω...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]Τhe Lookout: Κράτησε το ενδιαφέρον...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]Live Free or Die Hard: Περίμενα περισσότερα, οι προηγούμενες ήταν μεν action flicks αλλά το επίπεδο ήταν ανώτερο...[/ozcu19sh]
[:ozcu19sh]Wind Chill: Μόνο chills δε μας προκάλεσε...[/ozcu19sh][/list:u:ozcu19sh]_
-
arctic tale...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτές που είδα σχετικά πρόσφατα...[list:8e2wp28a][:8e2wp28a]American Gangster: Αξίζει...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]Death Proof: Περίμενα κάτι καλύτερο...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]I Am Omega: Θα μπορούσα να την αποφύγω...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]Rescue Dawn: Ψιλοβαρέθηκα από ένα σημείο και έπειτα... Δεν μπορείς να την πεις κακή όμως...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]The Condemned: Θα ήταν καλύτερα αν δεν ξεκινούσα να τη δω...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]Τhe Lookout: Κράτησε το ενδιαφέρον...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]Live Free or Die Hard: Περίμενα περισσότερα, οι προηγούμενες ήταν μεν action flicks αλλά το επίπεδο ήταν ανώτερο...[/8e2wp28a]
[:8e2wp28a]Wind Chill: Μόνο chills δε μας προκάλεσε...[/8e2wp28a][/list:u:8e2wp28a]_
Τοσο αστοχια ρε kubiak;; Αλλη φορα ευχομαι να εχεις περισσοτερη τυχη!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τοσο αστοχια ρε kubiak;; Αλλη φορα ευχομαι να εχεις περισσοτερη τυχη!Tι να πω, ίσως είμαι απαιτητικός...
_
-
αυτό το HITMAN πρέπει να το δω...καλό φαίνεται.
-
Shoot 'em Up: απολαυστικη μες στην υπερβολη της ταινια, με 'κακο' Κλαιν Οουεν και 'καυτη' Μονικα!
Μην το χασετε! Θα το χειροκροτησετε και εσεις στο τελος!Ενας για ολες: πρωτη φορα βλεπω τοσο μ**νi σε ταινια! Οφθαλμολουτρο!
-
Με πήγε ο γιός μου σινεμά σήμερα!
Beowulf. Είχα πάνω από 20 χρόνια να δω 3D. Είναι απίστευτο! Αλλά η ταινία αξίζει μόνο για το τεχνικό της μέρος. Όλα τα άλλα...σούπα!
-
εβλεπες σταρ επι μαστορακη...?
-
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]