-
Μη μπλέκεις με τέτοια. Αν δεν σου κάνει εξαρχής, μην το πάρεις. Παράξενο βέβαια αυτό που λες, ίσως σε ενοχλεί η ανάρτηση παρά το κάθισμα. Δες μήπως με τα τύπου μπάκετ βολεύεσαι καλύτερα (αν έχουν αμάξι με αυτά για test-drive). Στη θέση σου θα προτιμούσα την 159. Πιο μπουγιάρικο αυτοκίνητο.
-
Αλφα και απο εμενα.
-
Άλφα. Πιο όμορφη, πιο φρέσκια, πιο δυναμική.
-
159....
η βεκτρα ειναι καλη αλλα αφου εχεις μια δυνατοτητα για το επιπλεον παρε την 159...
-
Εγω θα σου προτεινα Mondeo γιατι ειναι πολυ καλοστημενο αυτοκινητο και
τωρα εχει βγει και νεα εκδοση σε πολυ καλη τιμη με δερματινο σαλονι δωρο.Τσεκαρε και αυτο. -
Καλύτερα η AR αλλά υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα να κοιτάξεις. Μη μένεις σε αυτά τα δύο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καλύτερα η AR αλλά υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα να κοιτάξεις. Μη μένεις σε αυτά τα δύο.Παίζει μία προσφορά η Volvo για το S60 2.0T με 30000 και με βάζει σε πειρασμό...
Να ρωτήσω: αγοράζοντας ένα ακριβό αυτόκινητο, αυξάνονται (πέρα από τα τέλη για τα 2-λιτρα) και τα ασφάλιστρα. Πόσο περίπου, μεταξύ ενός αυτοκινήτου που κάνει 24000 (άσχετα αν με έκπτωση βγαίνει λιγότερο) και ενός που κάνει 34500 (S60, με έκπτωση 30000);
-
ΑΝ 'ΨΗΝΕΣΑΙ' ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΤΑ ΛΕΓΚΑΣΙ ΚΑΙ 159 1.9. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΛΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ DOWNMARKET!!! MONO TO ONOMA MENEI.
-
Ο χρήστης kouasimodos έγραψε:
Παίζει μία προσφορά η Volvo για το S60 2.0T με 30000 και με βάζει σε πειρασμό...
Πολύ ωραίο/ταξιδιάρικο αυτοκίνητο,με χώρους
Αν το θέμα είναι η τιμή θα έμενα στο Vectra(αν και δεν μου αρέσει μετά το f/l)
αλλιώς
1.S60 2.T
2.Passat2.0 TFsiη 159 είναι και αυτή ωραία και επιθετικός σχεδιασμός, μικρούς χώρους και λίγο αργή στο 1.8. Εσύ σε τι δίνεις προτεραιότητα (εσωτερικό-χώροι-ποιότητα κύλισης-επιδόσεις)?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Εσύ σε τι δίνεις προτεραιότητα (εσωτερικό-χώροι-ποιότητα κύλισης-επιδόσεις)?Εσωτερικό και ποιότητα κύλισης κυρίως.
-
Εσύ σε τι δίνεις προτεραιότητα (εσωτερικό-χώροι-ποιότητα κύλισης-επιδόσεις)?
Εσωτερικό και ποιότητα κύλισης κυρίως.
159.-
-
Εσύ σε τι δίνεις προτεραιότητα (εσωτερικό-χώροι-ποιότητα κύλισης-επιδόσεις)?
Εσωτερικό και ποιότητα κύλισης κυρίως.
Για ποιότητα κύλισης δεν ξέρω αλλα για εσωτερικό... 159 δαγκωτό από 'μένα αν και είναι τόσο υποκειμενικό...
@νδρέας
Opel Vectra 1.8 - Alfa 159 1.8