-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βασικα, τωρα που το σκεφτομαι, λεω να παρω ακουστικα ψειρες.... κατι που να κοστιζει διπλασια απο τα ψειρια του Λαππα για να του μπω στο ματι... θα σκασει απο το κακο του ο ατιμος ο macακας
Μετά από τα σήματα κυκλοφορίας που μου ήρθαν σήμερα (€202 για το Bora + €580 για το BMW= 266.400δρχ ), έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Ακουστικά, λοιπά gadgets και καινούργια σώβρακα ακυρώνονται μέχρι νεωτέρας.
Βρακί δεν έχει ο κώλος μας...
-
Φέτος έχουμε νέα αστροκόλπα. Θα φορεθεί πολύ στα μπαλκόνια. Είναι μια σειρά ράβδων που στάζουν φως. Κάτι σαν σταλακτίτες ένα πράγμα. Θα είναι πολύ ωραία τα Χριστούγεννα φέτος
-
-
Αυτά είναι μόνιμα στολίδια, ανάβουν όλες τις εποχές του χρόνου (όπως οι φωτεινές νιφάδες καλοκαιριάτικα). Τέτοια αρχοντοβλαχογύφτικη πόλη όπως η Θεσσαλόνίκη δύσκολο να βρεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τέτοια αρχοντοβλαχογύφτικη πόλη όπως η Θεσσαλόνίκη δύσκολο να βρεις.ετσι ειναι παντα στον ξεπεσμο...
-
Αφήστε ρε, που έχετε παράπονο!
Μια χαρά πόλη είναι. Οχι σαν το μπουρδέλο το δικό μας!
Περάστε μια βόλτα από Β. Σοφίας να δείτε τις ρομφαίες που κρεμάνε στους στύλους! Ασπροκόκκινες!
Θα είναι πολύ trendy μη χ@σω!! -
παντως απο μια βολτα που εκανα τις προαλλες στο Χαλανδρι, ΟΛΑ τα μαγαζια ειτε ηταν αδεια ειτε ειχαν 1-2 πελατες μεσα...
-
Αυτό μου λέει και η κα Αλίκη. Άδεια. Και με τιμές που έχουν, ήδη, πέσει
-
μηπως πηγες την ωρα που κλειναν και ηταν οι υπαλληλοι??
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφήστε ρε, που έχετε παράπονο!
Μια χαρά πόλη είναι. Οχι σαν το μπουρδέλο το δικό μας!
Περάστε μια βόλτα από Β. Σοφίας να δείτε τις ρομφαίες που κρεμάνε στους στύλους! Ασπροκόκκινες!
Θα είναι πολύ trendy μη χ@σω!!Λοιπόν μια και είπες για μπουρδέλα...
Είναι ένα σπίτι εδώ κοντά στην παραλία στο Βραχάτι που κάθε Χριστούγεννα πρέπει να πληρώνει ίσα με 2 χιλιάρικα ρεύμα... απέξω έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς , μιλάμε για πολλά μασκαριλίκια που λέει κι ο Ζήκος!
Φέτος δε θα τη γλιτώσει...α στηθώ με τη Νίκον να τον φωτογραφίσω τον κερατά (κι αυτό Ζήκος! )
Μήπως ν ανοίγαμε ένα θρεντ με διαγωνισμό ποστ;; Θέμα το πιο γελοίο στόλισμα...
-
Κατ' αρχήν, το σωστό είναι, τον κιαρατά!
Μπα! Δεν έχει νόημα. Θα κρασάρει ο σέρβερ. Είναι πολύ περισσότεροι οι κάγκουρες των γιορτών.
Προσωπικά, ένα έλατο (γιατί λυσσάει η στεφάνοσον ), μια σειρά φωτάκια στο περβάζι του μπαλκονιού και ένα καραβάκι στολισμένο στην μνήμη του πατέρα μου.
Όνειρό μου είναι να είμαι στο χωριό και να στολίσω στην λεμονιά ή την κυδωνιά που έχουμε στην αυλή.
-
Αγιοβασιλάκια και τάρανδους βάζει στην αυλή του;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μηπως πηγες την ωρα που κλειναν και ηταν οι υπαλληλοι?? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παντως απο μια βολτα που εκανα τις προαλλες στο Χαλανδρι, ΟΛΑ τα μαγαζια ειτε ηταν αδεια ειτε ειχαν 1-2 πελατες μεσα...Αυτό μου λέει και η κα Αλίκη. Άδεια. Και με τιμές που έχουν, ήδη, πέσει
no πιστωτική κάρτα no party
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αγιοβασιλάκια και τάρανδους βάζει στην αυλή του;μάλλον πρέπει να το περιγράψω...
λοιπόν σα κλασικό σπίτι επαρχίας, έχει τη μάντρα του και λίγο πιο μέσα υερυψωμένο το σπίτι.
Απ το σπίτι, αλλά από οπουδήποτε όμως (χαγιάτια, κάγκελα, πόμολα) κρεμάει φωτοσωλήνες διαφόρων χρωμάτων
Το ίδιο κάνει και σε όλες τις γλάστρες και δεν έχει λίγες: Φωτοσωλήνες γύρω γύρω σα δρόμος που ανεβαίνει το βουνόΜετά έχουμε σχηματάκια από (τι άλλο;; ) φωτοσωλήνα, καμπανούλες, αγιοβασίληδες σε σκάλα, με σάκο, ταρανδάκια, ΟΛΑ από φωτοσωλήνα (έτσι για αλλαγή ρε αδερφέ!)
και φυσικά όλα τα φωτιζόμενα ζωάκια, ελκυθράκια κτλ που κυκλοφορούν στο εμπόριο! Πέρσυ μάλιστα έβαλε φωτοσωλήνα και γύρω γύρω σε κάθε καγκελάκι...
Σας λέω οι αστροναύτες φορούν γυαλιά όταν κοιτούνε κάτω!
Ελπίζω φέτος να είναι συνεπής με τους θαυμαστές του και να μας αποζημιώσει με άφθονο γέλιο!
Θα επανέλθω όταν θα χω υλικό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παντως απο μια βολτα που εκανα τις προαλλες στο Χαλανδρι, ΟΛΑ τα μαγαζια ειτε ηταν αδεια ειτε ειχαν 1-2 πελατες μεσα...
Αυτό μου λέει και η κα Αλίκη. Άδεια. Και με τιμές που έχουν, ήδη, πέσει
no πιστωτική κάρτα no party
μπα δε νομιζω.
δε 'τελειωσαν' ξαφνικα τα λεφτα. Απλα ο κοσμος ειναι διστακτικος στο να κανει αγορες επειδη φοβαται τι μπορει να ακολουθησει. Ηδη εταιριες διωχνουν κοσμο, οποτε κανεις δε ξερει αν και ποτε θα ερθει η σειρα του.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Κατ' αρχήν, το σωστό είναι, τον κιαρατά!
Μπα! Δεν έχει νόημα. Θα κρασάρει ο σέρβερ. Είναι πολύ περισσότεροι οι κάγκουρες των γιορτών.
Προσωπικά, ένα έλατο (γιατί λυσσάει η στεφάνοσον ), μια σειρά φωτάκια στο περβάζι του μπαλκονιού και ένα καραβάκι στολισμένο στην μνήμη του πατέρα μου.
Όνειρό μου είναι να είμαι στο χωριό και να στολίσω στην λεμονιά ή την κυδωνιά που έχουμε στην αυλή.
Εγώ βάζω μόνο μια σειρά από άχρωμα φωτάκια στο φυσικό έλατο που χω φυτέψει στην αυλή...Και έιναι πανέμορφο το άτιμο...
Τίποτα άλλο
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βασικα, τωρα που το σκεφτομαι, λεω να παρω ακουστικα ψειρες.... κατι που να κοστιζει διπλασια απο τα ψειρια του Λαππα για να του μπω στο ματι... θα σκασει απο το κακο του ο ατιμος ο macακας
Μετά από τα σήματα κυκλοφορίας που μου ήρθαν σήμερα (€202 για το Bora + €580 για το BMW= 266.400δρχ ), έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Ακουστικά, λοιπά gadgets και καινούργια σώβρακα ακυρώνονται μέχρι νεωτέρας.
Δεν εχεις μαθει χρηστο μου,οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δεν εχεις μαθει χρηστο μου,οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους?
Έχει και συνέχεια η μαντινάδα:
Και τα γαλάζια τα παιδιά μας εγ@μούνε όλους...
ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!