-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η εντολή 'ου φονεύσεις' αφορούσε σε άλλους ανθρώπους. Ο Θεός δεν είπε 'τρώτε μόνο χόρτα'!kouk φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς 'Τηλεφώς'...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η εντολή 'ου φονεύσεις' αφορούσε σε άλλους ανθρώπους.Και το ου μοιχεύσεις αφορούσε μόνο με άσχημες γκόμενες..Αν είναι δίμετρη ξανθιά ο θεός δεν έχει πρόβλημα... Απο που τα βγάζεις ρε kouk αυτά τα συμπεράσματα;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
@ PG220Κατ'αρχας το τεμαχισμενο θυμα ειναι πτηνο και οχι ζωο
Για τη φωτο που ποσταρα ειχα ενδοιασμους αλλα μονο ως προς την αισθητικη της καθως δεν θεωρησα ιδιαιτερα ευχαριστο θεαμα τα 'αποφαγια'.Παρολ'αυτα παιρνοντας θαρρος απο αναλογες φωτο απο συνεστιασεις αλλων μελων την ποσταρα ετσι κι αλλιως.Αν παντως προσεβαλλα την αισθητικη καποιου απολογουμαι
Δηλαδή το πτηνό δεν είναι ζώο. .Επειδή στη βιολογία δεν ήμουν καλός τι διαφορά έχει;Απο κει και πέρα σε κανένα σημείο δεν έκανα υποδείξεις για το τι να τρως..Αυτό που είπα είναι οτι δε μου άρεσε να βλέπω ένα τεμαχισμένο ζώο..Νοιώθω την ίδια θλίψη με το να βλέπω μια σκοτωμένη γάτα στο δρόμο..
Αυτό και μόνο...Άδικα πήρε το θέμα τέτοια έκταση.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η εντολή 'ου φονεύσεις' αφορούσε σε άλλους ανθρώπους.
Και το ου μοιχεύσεις αφορούσε μόνο με άσχημες γκόμενες..Αν είναι δίμετρη ξανθιά ο θεός δεν έχει πρόβλημα... Απο που τα βγάζεις ρε kouk αυτά τα συμπεράσματα;
Σωστό κι αυτό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και το ου μοιχεύσεις αφορούσε μόνο με άσχημες γκόμενες..Αν είναι δίμετρη ξανθιά ο θεός δεν έχει πρόβλημα... Απο που τα βγάζεις ρε kouk αυτά τα συμπεράσματα;
Σωστό κι αυτό!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εισαι θεος, ΤΕΛΟΣ
-
civgr
ρε συ τι κανει το αβαταρ μου στην υπογραφη σου? -
Αυτή την απορία την είχα κι εγώ!
Μήπως ήρθε ώρα να αλλάξεις avatar;
Βρώμησε ο τόπος ρε παιδί μου! -
ΠΟΤΕ...
να αλλαχθει η υπογραφα... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ΠΟΤΕ...
να αλλαχθει η υπογραφα...Δεν θα του κάνεις μήνυση;
-
ειμαι καλος ανθρωπος
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ειμαι καλος ανθρωποςΝα δω πόσο καλός θα παραμείνεις, αν εγώ βάλω την υπογραφή σου για avatar!
-
Ε θα με πεθανετε εσεις....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ε θα με πεθανετε εσεις.... -
παρακαλειται ο δημιουργος του τοπικ, να αλλαξει τον τιτλο.. τα χριστουγεννα μας αφησαν χρονους
-
Άστο να πεθάνει το θέμα να το έχουμε και του χρόνου....Έτσι κι αλλιώς από πέρσι ήταν κι αυτό.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άστο να πεθάνει το θέμα να το έχουμε και του χρόνου....Έτσι κι αλλιώς από πέρσι ήταν κι αυτό.Σε περσινά θέματα θα γράφουμε μωρέ;
-
γιατί? σε χαλάνε?
-
N'ανοιξω ενα
ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
N'ανοιξω εναΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
?
Και τι θα γράφουμε για να έχουμε καλό ερώτημα;
ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!