-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
επόμενος!Μπορεί κάποιος να πει;
EVOleftika!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
επόμενος!Μπορεί κάποιος να πει;
Πολλοί μπορούν και ξέρουν, αλλά δεν νομίζω ότι το θέμα ανοίχτηκε για τεχνική συζήτηση, εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου....
-
7,8,9
-
Ωπα γιατί μπερδεύτηκα!
Καταρχάς παίζουν και τα ΡΜ (σε περίπτωση που θα ήθελε να το πει φωναχτά).
Αλλά πέρα από αυτό, ποιό το ουσιαστικό νόημα του νήματος πιστεύεις; Να μάθουμε σε τι παρακράτος ζούμε; Τι λαμόγια υπάρχουν εκεί όξω; Οτι μπορείς να τη βρεις από παντού;
Καλά τα έλεγε ο πρόεδρος Βασίλης (ο Λεβέντης) αλλά κανείς δεν τον άκουγε...
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
el-em κανεις ακριβως αυτο που επιδιωκε...
Πεφτεις στο τοσο χαμηλο επιπεδο του.
Δεν ειναι ολοφανερο οτι η δημοσιευση του θελει να προκαλεσει?
Ειναι αναξιος λογου...Είσαι σε καλό δρόμο. Άλλα 2-3 τέτοια και κερδίζεις βόλτα με έβο.
go on. -
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ , ΗΜΑΡΤΟΝ, ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΘΑΝ ΤΗ ΤΡΕΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΑ ( ΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ...)
ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
ΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΩΝ!!! -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ , ΗΜΑΡΤΟΝ, ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΘΑΝ ΤΗ ΤΡΕΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΑ ( ΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ...)
ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
ΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΩΝ!!!AΦΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ (ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ) ΣΕ ΙΤΑΛΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ARCTIC ΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 25-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΩΝ!!!Poly swsto afto pou les...alla tha prepei na metaferthei italia olokliro pou einai sxetika dyskolo. To aftokinito mallon 'poulithike' kai oi italoi to xeroun. Twra afto to thread den nomizw oti exypiretei tipota kai kakws anoixtike. Einai vromiki istoria kai den lynetai se forum. Telos k. EL-EM toulaxiston eseis perimenw na asxolitheite poly me aftin tin erevna tous epomenous - pollous - mines gia na min fanei i dimosiefsi pyrotexnima. Eseis den exete dikaiwma na to thapsete.
-
ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
....Υ.Γ. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
Να και ένας πρωτότυπος τρόπος να πείς ότι έχεις πρεσβυωπία!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
....
Υ.Γ. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
Να και ένας πρωτότυπος τρόπος να πείς ότι έχεις πρεσβυωπία!
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΛΕΤΥΠΟ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ !!!!
ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
edi[kouk]
-
τελικα πως εγινε?το φορτωσαν σε γερανο?
ηταν σε κλειστο γκαραζ και το εβγαλαν απο την κεντρικη εισοδο?
δεν ειχε φυλακα η κεντρικη εισοδο?ακομα και σε ανοιχτο χωρο να ηταν δεν ειχε φυλακα ολη τη νυχτα?
δεν υπηρχαν αλλα παρκαρισμενα αγωνιστιξα γυρω απο το μιτσου,δεν εμποδιζαν αυτα?μετακινηθηκαν? -
κανεις δεν γνωριζει?
διοτι αν δεν μπηκε μπροστα το μοτερ πως του εκαναν μανουβρες για να διεισδυσει αναμεσα στα αλλα αυτοκινητα?
η δεν υπηρχαν γυρω αλλα αυτοκινητα?
-
Γιατί έχει σημασία ?
Τέλος πάντων, απ΄όσο ξέρω (από τον el-em), ήταν παρκαρισμένο μέσα στο τρέιλερ έξω από το ξενοδοχείο, κοτσάρισαν το τρέιλερ και έφυγαν 'κύριοι' με αυτό και το αυτοκίνητο.
-
ΨΑΧΝΩ ΤΟ EVO ΤΟ 9
Κ'ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΦΟΝΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΚΝΟΥΜ ΣΤΟ ΣΑΚΑΚΙ
ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ (εδω παει επισης ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ )ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ
ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΤΑ (με τον ΣΗΦΗ)
ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ (απο τον Α.Β.)
ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΑ
ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΕΝΤΑ -
Αστοχο απο πλευρας EL-EM ολη αυτη η κουβεντα.
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!! -
Ο χρήστης ZAFIRAOPC έγραψε:
Αστοχο απο πλευρας EL-EM ολη αυτη η κουβεντα.
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΣ 'ΕΛΕΟΣ!!!!!' ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ.
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ?
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί έχει σημασία ?Τέλος πάντων, απ΄όσο ξέρω (από τον el-em), ήταν παρκαρισμένο μέσα στο τρέιλερ έξω από το ξενοδοχείο, κοτσάρισαν το τρέιλερ και έφυγαν 'κύριοι' με αυτό και το αυτοκίνητο.
απλα θελω να δω το θρασος τι ορια εχει και αν υπηρχαν μετρα ασφαλειας.
απλα απο περιεργεια ρωταω,ελπιζω να το βρουν τα παιδια.χαιρομαι γιατι ο Βωβος ειναι σοβαρος και το πληρωμα εκπροσωπει επαξια τα ελληνικα χρωματα στο εξωτερικο με ηθος και επιδοσεις..
οχι σαν κατι κουλομαριες που στο παρελθον καποιοι απο εδω και το περιοδικο μας τους παρουσιαζαν σαν χεραδες...
el em και bobos θεωρω αυτη την στιγμη το καλυτερο πληρωμα στην ελλαδα στο χωμα...
ασφαλτο εξισου καλοι βεβαια.προσοχη δεν γλυφω γιατι tτο γραψιμο του el em ωρες ωρες προκαλει και τα παιρνω αλλα σε αυτο που κανει ειναι καλος.
ο καθενας εχει το ταλεντο του.
να το βρειτε παιδια. -
Παρακαλώ τόν κλέφτη τού evo νά μάs δώση μία εμπρόs καί μία πίσω ανάρτηση γιά μέτρημα τών πιέσεων καί θα τού επιστραφούν εντόs 30' .
Πλήρηs εχεμύθεια.
Υ.Γ. Φαντάζεσται να μού στείλει pm
ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ EVO-9