-
Nαι, αλλά κυρίως σε κηδείες.
Εσένα μη σου μπαίνουν ιδέες, ακόμα ΔΕΝ είσαι premium είπαμε.
Εκτός κι αν θέλεις να κάτσεις κι εσύ στο κεντρικό τραπέζι:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τραπέζι premium (έξω θα τους βάλουμε):
02. Kid
07. technik
08. IKE
10. hrdoukas
34. Random (καροτσάκι premium)α) Λείπει ο master.
Πες μου, όχι πες μου, πού έχει δηλώσει συμμετοχή. Μετά ρούφα το αυγό σου.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τραπέζι premium (έξω θα τους βάλουμε):
02. Kid
07. technik
08. IKE
10. hrdoukas
34. Random (καροτσάκι premium)α) Λείπει ο master.
Πες μου, όχι πες μου, πού έχει δηλώσει συμμετοχή. Μετά ρούφα το αυγό σου.
Ξερεις κανεναν μαστερ να δηλώνει συμμετοχή ρε λαμόγιο; Ούτε εγω δήλωσα αλλά μπορεί να περάσω αμα ξεκινησω νωρίς για τη μαύρη...Και μετά παμε παρέα αμα θες να νιώσεις λίγο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...Και μετά παμε παρέα αμα θες να νιώσεις λίγο..Σκατο στη καλτσα;
-
Πατερα... ντροπη!
-
Απο παρκινγκ τι λεει το μερος? Συγχωρεστε με αλλα δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Απο παρκινγκ τι λεει το μερος? Συγχωρεστε με αλλα δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες.Απο οτι ειπαν μερικοι ......απλα τοσο που να παρκαρει και το πουλμαν που θα μας παει μετα στον ορθρο.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Απο παρκινγκ τι λεει το μερος? Συγχωρεστε με αλλα δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες.Αν εχω ξεμπερδεψει απο το γραφειο μεχρι τοτε, λεω να περασω
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απο παρκινγκ τι λεει το μερος? Συγχωρεστε με αλλα δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες.
Απο οτι ειπαν μερικοι ......απλα τοσο που να παρκαρει και το πουλμαν που θα μας παει μετα στον ορθρο.
Ωραια, γιατι οδηγαμε και μαουνα!
Εγω θα κατεβω απο Κηφισια. Αν βολευει, μπορω να μεταφερω αλλα 2 ατομα! Θα παιξουμε και το παιχνιδι με το ταξι και τις ερωτησεις, μονο που θα ρωτατε εσεις και θα τα κονομαω εγω. -
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Τελεια .Θα παμε και νυχτερινη κρουαζιερα.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Εγω θα κατεβω απο Κηφισια. Αν βολευει, μπορω να μεταφερω αλλα 2 ατομα! Θα παιξουμε και το παιχνιδι με το ταξι και τις ερωτησεις, μονο που θα ρωτατε εσεις και θα τα κονομαω εγω. -
πρεπει να βαλουμε και εναν ασχετο σε καθε τραπεζι για να προβοκαρουμε τις καταστασει;.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
πρεπει να βαλουμε και εναν ασχετο σε καθε τραπεζι για να προβοκαρουμε τις καταστασει;.Εμενα να με βαλετε με τους Γερμανοφιλους......
Θα μας ακουσουν και τα γηρο χωρια! -
TO KID παρακαλω να μπει μονο του σε ξεχωριστη κατηγορία..
'Καροτσερί'
-
Δεν μπορω να διαβάσω όλα όσα γράψατε τοσες μερες που λείπω αλλά θα τα πούμε από κοντα!!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν μπορω να διαβάσω όλα όσα γράψατε τοσες μερες που λείπω αλλά θα τα πούμε από κοντα!!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μπορω να διαβάσω όλα όσα γράψατε τοσες μερες που λείπω αλλά θα τα πούμε από κοντα!!!!!
Γιατί γελάς? Βγήκες στο μπαλκόνι και είδες την μπεμβε?
-
Βρε κάνε μας την χάρη!!! Με το ρόζ 106!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε κάνε μας την χάρη!!! Με το ρόζ 106!Χμ.......Ροζ....
Το πηρε κοκκινο και του ξεβαψε;;;;;;;;
Ειχα ακουσει οτα τα βαφουν με λαδομπογιες.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βρε κάνε μας την χάρη!!! Με το ρόζ 106!
Χμ.......Ροζ....
Το πηρε κοκκινο και του ξεβαψε;;;;;;;;
Ειχα ακουσει οτα τα βαφουν με λαδομπογιες....Mπααααα, μάλλον για αλλο λογο το λέει ρόζ... Ειπα και εγω που χάθηκε αυτό το παιδί ο chrmes...
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'