-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί ρε σας φαίνεται περίεργο? Κι εγώ την ίδια λογική (sic) έχω. Ψέματα σας λέω για τη συμμετοχή μου, στην ουσία δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, εξαρτάται από το αν η σελήνη θα είναι στον **Ταύρο **κι ο ήλιος στην Κυψέλη.ΠΑΡΩΝ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φράγμα Μαραθώνα? Zeppelin στο Γαλάτσι?Τρίτη απόγευμα, άφθονο πάρκιν και πολύς χώρος για μεγάλο τραπέζι.
Σχετικά με την μετάβαση, το ταξί μου χωράει... 5 (φαντάζομαι κάποιοι θα μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλους, θα βολευτούμε)
Ακριβώς, το Γαλάτσι βολεύει και το kid, με τα πόδια θα 'ρθει
Μαραθώνα όχι, έχει στροφές
-
lkar
tsilis
+21n_olympios
Aν παμε για φαγητο τελικα,2 ταψια γαλακτομπουρεκο απο μενα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φράγμα Μαραθώνα? Zeppelin στο Γαλάτσι?Τρίτη απόγευμα, άφθονο πάρκιν και πολύς χώρος για μεγάλο τραπέζι.
Συγγνώμη αλλά 20 είναι Τετάρτη!! Η κανονιζουμε ή όχι!
Εγώ το προτιμώ το Γαλάτσι.. Η ψήφος μου στο Γαλάτσι λοιπόν!!
(δε βαζω το ονομα μου στη λίστα γιατι όποτε το βάζω συνηθως δεν έρχομαι )
Πήρες την γκαντεμιά του ινδάλματός σου, ε?
Μπά.. αυτό συνέβη από τότε από τότε που γνώρισα τον Κούκο!
-
Ρε σεις η ευγενεια απαιτει να αφησουμε αυτον που ανοιξε το θεμα και κατα καποιο λογο μας καλει να διαλεξει και το μερος και την ωρα.
Πεμπτη βραδυ στο παρκινγκ του ΣΕΦ; Και ολοι μαζι σε καποιο πολισινεμα;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πεμπτη βραδυ στο παρκινγκ του ΣΕΦ;
Μαζί με τους κάγκουρες με τα σπόιλερ και τα στερεοφωνικά...
-
taurus
Δες τη θετικη πλευρα ομως...Αφθονες ευκαιριες για photos....
DAP
Σωστα,απλα θα ηταν καλο να βρεθει ενα μερος που να εχει παρκινγκ,γιατι στη Φιλοθεη ή στο Χαλανδρι θα δυσκολευτουμε αρκετα...
Το Ολιμπικο δεν ειναι ασχημη ιδεα.. -
Ρε σεις! Χαλάνδρι.- Αφου εκει θέλει ο Ηλίας!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
απλα θα ηταν καλο να βρεθει ενα μερος που να εχει παρκινγκ,γιατι στη Φιλοθεη ή στο Χαλανδρι θα δυσκολευτουμε αρκετα...Πάρτε μηχανή ρε! Εναλλακτικά συγκοινωνία! Άντε, μου την είδατε όλοι βολεμένοι με τα κουτάκια σας...
-
Aπλά, έστω για μία φορά, θα ήταν ωραίο να το κάνουμε πιο κεντρικά για να βολευτουμε όλοι..
Τέλος πάντων. Whatever.. Mιας και δεν ειναι σιγουρο ότι θα έρθω,ας μην επεμβαινω στην διαδικασία.
-
Oχι ρε παιδια. Δεν είναι 'αφού εκεί θέλει ο Ηλίας' προς θεού...
Εγώ απλά είπα οτι προτιμώ την ιδέα του καφέ και το Χαλάνδρι έπεσε σαν πρώτη ιδέα.. Αν θέλετε Γαλάτσι, αν συμφωνεί και ο ΚΙD πάμε Γαλάτσι. Ελπίζω να έχω το ξάντια αλλιώς θα έρθω με κάποιον από εσάς που θα βρίσκομαι ή θα βρεθώ στο δρόμο του..
Σημασία έχει να πιούμε ένα ρημαδοκαφέ παρέα!!!
-
Το Kid δεν έχει πρόβλημα με τις αποστάσεις, το αυτοκίνητο να ναι καλά μόνο..
Ηλία αν θες έρχομαι να σε μαζέψω εγώ (αν τολμάς να μπεις σε αυτοκίνητο που οδηγάει το Kid).
-
Ηλία, αν εξαιρέσεις τον avel που λεει οτι θα έρθει αλλά δεν θα έρθει ( ), μαζευόμαστε περίπου 20 άτομα=5 τραπέζια.
Στην πλατεία Χαλανδρίου θα είναι ίσως δύσκολο να βρούμε καφετέρια που θα έχει τόσα τραπέζια ελεύθερα και συνεχόμενα για να κάτσουμε.Αλλά δεν χάνουμε τίποτα να προσπαθήσουμε.
Για Zeppelin δεν ξέρω. Μια φορά πήγα και δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα.
Πρόταση.
Μην ψαχνώσαστε. Πάμε Χαλάνδρι και θα τα βρούμε... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηλία, αν εξαιρέσεις τον avel που λεει οτι θα έρθει αλλά δεν θα έρθει ( ), μαζευόμαστε περίπου 20 άτομα=5 τραπέζια.
Στην πλατεία Χαλανδρίου θα είναι ίσως δύσκολο να βρούμε καφετέρια που θα έχει τόσα τραπέζια ελεύθερα και συνεχόμενα για να κάτσουμε.Αλλά δεν χάνουμε τίποτα να προσπαθήσουμε.
Για Zeppelin δεν ξέρω. Μια φορά πήγα και δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα.
Πρόταση.
Μην ψαχνώσαστε. Πάμε Χαλάνδρι και θα τα βρούμε...Κανένα πρόβλημα αλήθεια.. Πάμε οπου μας αρέσει ελεύθερα παιδιά είμαστε Θέλουμε παρκινγκ και μεγάλη καφετέρια..
Ρίχτε ιδέες...
Κιντ δε σε βαζω στη διαδικασία να με μαζέψεις. Θα πάρω προαστιακο και θα σε βρω καπου (Κηφισίας ή οπουδηποτε αλλού)
-
Χαλάνδρι.-
-
Αφού ειπώθηκε από την αρχή Χαλάνδρι καλό είναι να παραμείνει έτσι. Αλλά να έχετε μεγάλη υπομονή στο θέμα στάθμευση.
Χαλάνδρι + γιορτινές ημέρες = -
Για παρκάρισμα, αποφύγετε την περιοχή του Κέντρου.
Οσοι έρχεσθε από Κηφισίας, προτιμήστε να παρκάρετε στην κάτω περιοχή του Χαλανδρίου. Υπάρχει πάντα χώρος.
Γενικά, αφήστε το αυτοκίνητο αρκετά μακριά και κάντε μια ωραία Χριστουγεννιάτικη βόλτα. Είναι ωραία αυτή την εποχή...
-
Ιδεα: Ολιμπικο(ΣΕΦ) ή Ζεπελιν(Γαλατσι) ή ΚΑΛΥΒΙΑΑΑΑ
Ολιμπικο+Ζεπελιν ειναι τεραστια κ εχουν σιγουρο παρκινγκ.
Τα Καλυβια για αλλες καταστασεις
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ιδεα: Ολιμπικο(ΣΕΦ) ή Ζεπελιν(Γαλατσι) ή ΚΑΛΥΒΙΑΑΑΑΟλιμπικο+Ζεπελιν ειναι τεραστια κ εχουν σιγουρο παρκινγκ.
Τα Καλυβια για αλλες καταστασεις
Βρε λύσσα με το Γαλάτσι.
Αν πάντως αποφασιστεί να γίνει η μάζωξη προς Γαλάτσι, για υπολογίστε και τις 'Υάδες'. Κοντά στο Ζέπελιν και καλύτερο σαν περιβάλλον.Αν και επιμένω ότι το Χαλάνδρι είναι πιο προσιτό για τους περισσότερους.
(Παρ΄ότι μένω δίπλα στο Ζέπελιν) -
Ρε σεις.
Αν παρουμε τον προαστιακο ,παμε μεχρι Κορινθο και ξαναγυρναμε;
ΥΠΕΡ
Τα αυτοκινητα σπιτι μας μιας και υπαρχει το μετρο,παραλαβη καφε κλπ απο τη καντινα του σταθμου,το βαγονι στο γυρισμο ΟΛΟ δικο μας (στο πηγαιμο δεν το εγγυωμαι!!!) .
ΚΑΤΑ
Ενταξει,ενταξει, δεν πρεπει σε τετοια ηλικια να λεω τετοιες....
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'