-
Για τον συγκεκριμένο κυκλοφορούν διάφοροι urban legends aka
-)εβαζε το σκύλο του να περπατά πάνω σε καμβάδες και τους πούλαγε για πίνακες του
-)έκανε καρικατούρες διαφόρων διάσημων και τους τις πούλαγε εκβιαστικά για να μην τις αγοράσουν άλλοι
Απ τους λίγους καλλιτέχνες που μιας και έτυχε αναγνώρισης εν ζωή, μάλλον του έδωσε και κατάλαβε
-
Και τσίπης. Αντί, λένε, να πληρώνει το εστιατόριο, ζωγράφιζε μια μαλακία σε μια χαρτοπετσέτα και την άφηνε αντί αμοιβής.
-
Tώρα μεταξύ μας μάλλον μ@λ@κ@ λες τον εστιάτορα
(που στο τέλος θα είχε μαζέψει τόσες για να σκουπίζεται για τα επόμενα 10 χρόνια ) -
'I haven't worked for two years.. and I encourage anybody not to work. I say, slack off, because you're going to be alive for 70 years if you're lucky, right? And we contribute to this sick materialistic society, so slack off..! Big deal..! Have fun.. smoke pot...'
- Krist Novoselic
-
There is no such thing as 'too much snow'.
Doug Coombs -
Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα αόρατο και ίσως όχι τόσο φανερό όσον αφορά τις ημερομηνίες
Κ. Σημιτης
-
Το μόνο καλύτερο από μια γυμνή γυναίκα
είναι δυο γυμνές γυναίκες.
Hugh Hefner,γ. 1926,Αμερικανός, εκδότης του Playboy
Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα ωραίο
πράγμα. Μεταξύ πέντε, είναι
φανταστικό.
Γούντυ Άλλεν,γ. 1935,Αμερικανός ηθοποιός &
σκηνοθέτηςΕπιτέλους, τώρα θα σταματήσω τα
τσιμπούκια.
Marilyn Monroe,1926-1962,Αμερικανίδα ηθοποιός
Όταν υπέγραψε το πρώτο κινηματογραφικό της
συμβόλαιο…Η βασική διαφορά του σεξ επί πληρωμή και
του σεξ δωρεάν είναι ότι συνήθως
το πληρωμένο σεξ κοστίζει λιγότερο.
Brendan Francis,Αμερικανός συγγραφέαςΌταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια
γυναίκα, είναι σεξουαλική
παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει
πρόστυχα λόγια σ’ έναν άντρα, είναι 4
ευρώ το λεπτό.
Steven Wright,γ. 1955,Αμερικανός ηθοποιόςΤους άπειρους στο σεξ τους καταλαβαίνω από
την ανικανότητά τους να
σταματήσουν για λίγο.
Kim Bassinger,γ. 1953,Αμερικανίδα ηθοποιόςΕκείνο που με στεναχωρεί, είναι ότι αυτός
που πήρε τη γυναίκα μου ξέρει
τώρα σε τι χάλια περιοριζόμουν.
Sacha Guitry,1885-1957,Γάλλος συγγραφέαςΜια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι
θερμή και στα 40 είναι καυτή.
Gina Lollobrigida,γ. 1927,Ιταλίδα ηθοποιόςΛίγες γυναίκες εμπνέουν τρυφερότητα μετά
τον έρωτα, λίγοι άντρες έχουν την
ευγένεια να το υποκριθούν.
Maurice Chapelan,γ. 1906,Γάλλος συγγραφέας &
δημοσιογράφοςΣυχνά είναι πιο δύσκολο να απευθύνεις το
λόγο σε μια γυναίκα παρά να
κοιμηθείς στη συνέχεια μαζί της.
Gilbert Cesbron,1913-1979,Γάλλος συγγραφέαςΑν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο
επίμονα τη φήμη, που ακόμα περιμένω,
όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω
γυναίκες.
Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος ΦιλόσοφοςΜόνο τα καλά κορίτσια κρατούν ημερολόγιο.
Τα κακά δεν έχουν χρόνο.
Tallulah Bankhead,1902-1968,Αμερικανίδα ηθοποιόςΔεν υπάρχει πιο δυστυχισμένο πλάσμα στον
κόσμο από το φετιχιστή που ποθεί
ένα γυναικείο γοβάκι, αλλά είναι
αναγκασμένος να πάρει ολόκληρη τη γυναίκα.
Karl Kraus,1874-1936,ΑυστριακόςσυγγραφέαςΔεν μετανιώνω για τίποτα, δεν
ξανασκέφτομαι τίποτα, απολαμβάνω τα πάντα.
πρίγκηψ Κάρολος-Ιωσήφ της Λιν, 1735-1814,
Αυστριακός στρατάρχηςΝα μην αναζητάτε τις απολαύσεις, να είστε
όμως πάντα έτοιμοι για
απολαύσεις.
John Ruskin, 1819-1900, Άγγλος συγγραφέας &
κριτικόςΚαι τα ψάρια και το κρασί δε μ´αγαπάνε, αλλά
εγώ τα απολαμβάνω.
Αρίστιππος, , Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος
Εξηγώντας γιατί δεν τον πειράζει που η
-περιώνυμη εταίρα- Λαΐς δεν τον
αγαπάει.Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν
τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής
μου
George Best, , Άγγλος ποδοσφαιριστήςΞόδεψα το 90% των χρημάτων μου στο ποτό και
στις γυναίκες. Τα υπόλοιπα τα
σπατάλησα.
George Best, Άγγλος ποδοσφαιριστής -
'Τι μαλακιες. Μονιμως εχει εναν ανθρωπο που εχει εναν αλλο και τον απειλει με οπλο'
- Ο πατερας μου για την τηλεοραση
'Ρε μαλακα, εισαι σιγουρος οτι απο'δω παμε στο 5X5;'
- Kαποιος φιλος μου, μετα απο μιση ωρα που ψαχναμε το 5X5.
'Ρε πουστη, που πας με τα κοριτσακια; Ελα 'δω.'
- Καποιο τραβελι στη συγγρου, θυμωμενο επειδη την ειπα 'βρε χοντρε'. Ειχα παρεα κοπελες στο αμαξι.
'Να σου καει το κινητο'
- Ατακα χαζης που πηγα να πατησω με το αυτοκινητο ενω μιλαγα στο κινητο
'Ω ρε φιλε... τι παιζει μ'αυτο το παλτω; Δεν καταλαβα τιποτα'
- Φιλος μου, αφου ακουσε πολυ προσεκτικα το τραγουδι του Δαντη 'το παλιο μου παλτω' μετα απο χρηση κανναβης.
'Φιλαρακι εχεις ενα κατοσταρικο;'
- Καποιο πρεζονι
'Κι εγω εθνικοσοσιαλιστης ειμαι αλλα δεν μισω τους εβραιους. Ο Χιτλερ παντως ειναι εβραιος'
- Οττο Στρασσερ
Πορευθειτε εν coφια
-
«Έθνος είναι μία ομάδα ανθρώπων που τους ενώνει μία εσφαλμένη άποψη για το παρελθόν και το μίσος ενάντια στους γείτονές τους»
Karl W. Deutsch (1912-1992)
(A nation is a group of people united by a common mistake regarding its origin and a collective hostility towards its neighbours )
(Πηγή www.ndimou.gr)
-
Αυτός ο George Best πρέπει να ήταν τρελο τυπακι στα νιατα του
-
“When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.” Jimi Hendrix
-
'As for you, my friend, you want a heart. You don't know how lucky you are not to have one; hearts will never be practical until they can be made unbreakable'
-Wizard of Oz
-
Το σοφότερο γνωμικο ever κατα την αποψή μου.... ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ!
-
Don't send me flowers when I'm dead. If you like me, send them while I'm alive.
**Brian Clough **Μην μου στειλεις λουλουδια οταν πεθανω.Αν με συμπαθεις στειλε μου οσο ειμαι ζωντανος
-
μερικα 666 style quotes μαζεμενα που ειδα αλλου κ κανω copy paste
πορευθειτε εν coφια
«Επιμένω πως ένα καμπαναριό εκκλησίας με αλεξικέραυνο στην κορυφή δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.»
—Doug Mcleod
«Ο Τζορτζ Μπους λέει ότι μιλάει με το Θεό κάθε μέρα, και οι χριστιανοί τον λατρεύουν γι’ αυτό. Αν ο Τζορτζ Μπους έλεγε ότι μιλά με το Θεό μέσα από το πιστολάκι για τα μαλλιά του, θα σκεφτόντουσαν πως είναι τρελός. Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς η προσθήκη ενός σεσουάρ το καθιστά αυτό πιο παράλογο.»
—Sam Harris
«Ο γυμνός αγριάνθρωπος που λατρεύει έναν ξύλινο θεό είναι το θρησκευτικό ανάλογο του τηβεννοφόρου πάπα που γονατίζει μπροστά στο είδωλο της Παρθένου. Ο φτωχός Αφρικανός που κουβαλάει ρίζες και φλοιούς για να προστατευθεί από κακά πνεύματα είναι στο ίδιο διανοητικό επίπεδο με εκείνον που ραίνει το σώμα του με “αγιασμό”.»
—Robert G. Ingersoll
«Πρέπει να αμφισβητήσουμε τη λογική του σεναρίου όπου έχουμε έναν παντογνώστη παντοδύναμο Θεό, ο οποίος δημιουργεί ατελείς ανθρώπους, και μετά τους κατηγορεί για τα δικά του λάθη.»
—Gene Roddenberry
«Από καιρό σε καιρό, όπως όλοι ξέρουμε, κάποια σέκτα εμφανίζεται ανάμεσά μας δηλώνοντας ότι πολύ σύντομα θα έλθει η συντέλεια του κόσμου. Γενικά, λόγω κάποιου μικρού μπερδέματος ή λαθεμένου υπολογισμού, η σέκτα είναι αυτή της οποίας η συντέλεια έρχεται.»
—G. K. Chesterton
«Το ότι ένας θρήσκος είναι πιο ευτυχισμένος από έναν σκεπτικιστή δεν λέει τίποτα παραπάνω από το ότι ένας μεθυσμένος είναι πιο ευτυχισμένος από έναν νηφάλιο.»
—George Bernard Shaw
«Ο Παράδεισος, έτσι όπως συμβατικά περιγράφεται, είναι ένα μέρος τόσο μάταιο, τόσο αδιάφορο, τόσο άχρηστο, τόσο άθλιο, που κανείς δεν επιχείρησε ποτέ να περιγράψει μία ολόκληρη μέρα στον παράδεισο, παρ’ οτι αρκετοί έχουν περιγράψει μία μέρα στην ακροθαλασσιά.»
—George Bernard Shaw
«Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας ίσως να είναι ο σφετερισμός της ηθικής από τη θρησκεία.»
—Arthur C. Clarke
«Όλοι τείνουν να πιστεύουν αυτό που ποθούν, από λαχείο μέχρι διαβατήριο για τον παράδεισο· στον οποίο, από περιγραφές, δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερα ελκυστικό.»
—Lord Byron
«Άπιστος -η, -ο επίθ. στη Νέα Υόρκη, εκείνος που δεν πιστεύει στη χριστιανική θρησκεία· στην Κωνσταντινούπολη, εκείνος που πιστεύει.»
—Ambrose Bierce
«Με σαπούνι, η βάπτιση είναι καλό πράγμα.»
—Robert G. Ingersoll
Η άνετη σιγουριά με την οποία γνωρίζω ότι η θρησκεία των άλλων είναι ανοησία με κάνει να υποπτεύομαι ότι το ίδιο είναι και η δική μου.»
—Mark Twain
«Η πιό γελοία ιδέα που ονειρεύτηκε ποτέ ο Χόμο Σάπιενς είναι ότι ο Κύριος ο Θεός της Οικουμένης, Πλάστης και Κυρίαρχος όλων των Συμπάντων, θέλει τη ζαχαρένια λατρεία των δημιουργημάτων του, μπορεί να επηρεαστεί από τις προσευχές τους, και γίνεται νευρικός όταν δεν λαμβάνει αυτή την κολακεία. Κι όμως, αυτή η παράλογη φαντασίωση, χωρίς ίχνος στοιχείου να τη στηρίζει, πληρώνει όλα τα έξοδα της παλαιότερης, μεγαλύτερης, και λιγότερο παραγωγικής βιομηχανίας σε όλη την ιστορία.»
—Robert A. Heinlein
«Δεν υπάρχει καμμία ανοησία, όσο πρόδηλη κι αν είναι, που να μην μπορεί να εμφυτευτεί μόνιμα στο μυαλό του καθενός, αρκεί να ξεκινήσουμε να εντυπώνουμε πριν τη νεαρή ηλικία των έξι με συνεχή επανάληψη και ύφος βαθειάς κατάνυξης.»
—Arthur Schopenhauer
«Σκέψου να έχουμε διαλέξει τον λάθος θεό. Κάθε φορά που πάμε εκκλησία, απλά τον κάνουμε όλο και πιό έξαλλο!»
—Homer Simpson
«Δεν υπάρχει αρκετή αγάπη στον κόσμο ώστε να μας επιτρέπεται να αναλώνουμε μέρος της σε φανταστικές οντότητες.»
—Friedrich Nietzsche
«Η παιδική ηλικία… είναι γεμάτη μεγάλες στεναχώριες, το νόημα των οποίων είναι άγνωστο. Βλέπε κολικός και κοκίτης και φόβος των φαντασμάτων, για να μην πω για κόλαση και Σατανά, και μία θιγμένη Θεότητα στον ουρανό, που θύμωνε όταν ήθελα πολλή δαμασκηνόπιτα.»
—George Eliot
«Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μας προσέχει. Δυστυχώς, είναι η κυβέρνηση.»
—Woody Allen
«Αν είχα παντοδυναμία, και εκατομμύρια χρόνια για να πειραματιστώ, δεν θα υπερηφανευόμουν και πολύ για τον άνθρωπο ως τελικό προϊόν των προσπαθειών μου.»
—Bertrand Russel
«Ό,τι δηλώνεται χωρίς στοιχεία μπορεί και να απορριφθεί χωρίς στοιχεία.»
—Christopher Hitchens
ok, ειναι πολλα αλλα μη γκρινιαξετε, αξιζουν
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
—Christopher Hitchens
Το τελευταίο ήταν και το καλύτερο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
—Christopher Hitchens
Το τελευταίο ήταν και το καλύτερο.
To πιο αδιαφορο...με διαφορά
-
Όχι και αδιάφορα εαν το συνδυάσεις με θρησκείες και παραδείσους.
-
'Why not be a teacher? You'd be a fine teacher, perhaps a great one.'
'If I was, who would know?'
'You, your pupils, your friends... God. Not a bad public that...''Γιατί να μην γίνεις δάσκαλος; Θα ήσουν καλός δάσκαλος, ίσως σπουδαίος.'
'Κι αν ήμουν, ποιος θα το ήξερε;'
'Εσύ, οι μαθητές σου, οι φίλοι σου... ο Θεός. Δεν είναι άσχημο κοινό...'Από την ταινία 'Ένας άνθρωπος για όλες τις εποχές'
-
Ποτέ μην επενδύεις σε κάτι που πετάει, ξαπλώνει ή επιπλέει.
Evil Knievel
Μεγάλες κουβέντες