-
Οχι, γιατρέ! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός αν ξέρει κανέναν ο koutsan!
-
Εγώ έχω μια μεγάλη σχάρα όπου βάζω πάνω τα κούτσουρα και έχει από κάτω ένα μεγάλο συρτάρι με τη λαβή του...Το αφαιρώ ,το αδειάζω και πάει η στάχτη...Απλό δεν είναι?
Κάνω κάτι που δεν θα έπρεπε? -
Και ΟΛΗ η στάχτη πάει στο συρτάρι? Τι διάλο? Σπίρτα καις στο τζάκι?
-
Εγώ δεν έχω σχάρα, για υτό ρωτάω
-
Είχα και την έβγαλα. Η στάχτη πήγαινε σε μέρη που δεν μπορούσες να την καθαρίσεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Και ΟΛΗ η στάχτη πάει στο συρτάρι? Τι διάλο? Σπίρτα καις στο τζάκι?
Ε καλά φυσικά όχι, την υπόλοιπη (σχετικά λίγη πάντως) με τον κλασσικό τρόπο
Να τα βλέπεις που ο γιατρός δεν έχει?
-
Ε, αν την βγάλεις θα κάνεις μόνο μια δουλειά. Θα σκουπίζεις!
-
Σταματατε μωρε με τις ψητες πατατες βραδυάτικα Κι εχω μια λιγουρα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε, αν την βγάλεις θα κάνεις μόνο μια δουλειά. Θα σκουπίζεις!Και τι θα βάλει στην τρύπα που μπαίνει το συρτάτρι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ε, αν την βγάλεις θα κάνεις μόνο μια δουλειά. Θα σκουπίζεις!
Και τι θα βάλει στην τρύπα που μπαίνει το συρτάτρι;
Κάνει κρύο στα Γιάννενα Χάρη?
ΡΕ!!! Θα βγάλει ΚΑΙ την σχάρα ΚΑΙ το συρτάρι που έχει Η ΣΧΑΡΑ!!!
-
Εγώ κατάλαβα ότι μιλάει για την σχάρα και το συρτάτι που είναι ενσωματωμένα στο ίδιο το τζάκι.
Θα μας επιβεβαιώσει ο κουτσαν, και αν είναι όπως τα λέω, τρέξε να κρυφτείς. -
Όταν πήγα να ψωνίσω τη σχάρα, τα εργαλεία και τη σίτα (με τις τιμές έπαθα ένα ) ο τύπος μου είπε να φέρω το αυτοκίνητο μπροστά για να βάλουμε τη σχάρα να μην την κουβαλάω...
Χαμογέλασα ειρωνικά και με μια αποφασιστική κίνηση πήγα να αρπάξω τη σχάρα με το 1 χέρι...Μετά από 2-3 προσπάθειες που ξεκόλησα τη σχάρα από το έδαφος και απλώς τη σήκωσα, πήρα τα κλειδάκια μου σιωπηλός και πήγα να φέρω το αμάξι...Τρόμαξα να την πάω 30 μέτρα (έχω και προβλημα κήλης μεσοσπονδύλιου δίκσου + η ηλικία μου ) -
Τιιι λέγαμε Χάρη?!....
-
Εγώ κατάλαβα ότι μιλάει για την σχάρα και το συρτάτι που είναι ενσωματωμένα στο ίδιο το τζάκι.
Θα μας επιβεβαιώσει ο κουτσαν, και αν είναι όπως τα λέω, τρέξε να κρυφτείς.Σε αυτό το forum δεν σου έχουν πει ότι οι moderators έχουν πάντα δίκιο? Που πας ρε Καραμήτρο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Τιιι λέγαμε Χάρη?!....
Μ' έκαψε ο άτιμος. Ούτε ένα ψεμματάκι δεν ξέρει να πει, δικηγόρος πράμα!
-
-
:iconcool:
Τιιι λέγαμε Χάρη?!....
Μ' έκαψε ο άτιμος. Ούτε ένα ψεμματάκι δεν ξέρει να πει, δικηγόρος πράμα!
Ψώνισες από σβέρκο : είμαι αγενώς ειλικρινής και καθόλου συμπαθής (ΚΑΙ) στο γυναικείο φύλο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από το πετρέλαιο θέρμανσης γίναμε ειδικοί στα τζάκια.Για πείτε, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μαζεύεις την στάχτη εκτός από το κλασικό σκουπάκι και φτυαράκι? Κάποιο ηλεκτρική σκούπα ίσως με μεγάλη διάμετρο σωλήνα χωρίς σακούλες ή κάτι άλλο....
Yπαρχει , στα μαματα τζακια .Συρταρι κατω απο την εστια (γωνια)
το τραβας , πετας την σταχτη κ το ξαναβαζεις .Σε αυτο που ποσταρω , το εχει μεσα στη εστια , δεν εξυπηρετει καθολου .Εαν ενδιαφερεσαι να σου στειλω φωτο . -
223e ο λογαρισμός για το Δεκέμβρη , μόνο για θέρμανση, 290 σούμα.
Επειδή μερικοί είναι ανίκανοι να πατάξουν τη φοροδιαφυγή πρέπει να την πληρώνουμε εμείς. -
Μολις γεμισαμε το τεποζιτο στο σπιτι. 403 ευρω.
Να παρει και να σηκωσει τα κρυα κλιματα.Νικος
Πετρελαιο Θερμανσης