-
Τραγικο το μετρο με τις τραπεζες,το γκισε θα γινει πια απροσπέλαστος χωρος αφου θα θες να κανεις μια συναλλαγη αλλα θα προηγουνται απο εσενα:
Πυροπαθεις,σεισμοπληκτοι,λογαριασμοι ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,διαχειριστες πολυκατοικιων,αγροτες,αιτησεις για επιδοτηση εκτροφης γυμνοσαλιαγκων και βλεπουμε ποιον ακομα θα στειλει ο Αλογοσκουφης στα γκισε... -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Για το diesel υπαρχουν ηδη αθωωτικες αποφασεις σε Αθηνα κ' Θεσσαλονικη.Δε σ'ακουμπαει κανεις.
Δλδ; Με πιο τροπο αθωωνεσαι; Βαση τινος μετρου;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αυτο που λες μου το ελεγε ενας συναδελφος πριν 2 χρονια οτι οταν επιτρεψουν τα ντιζελ σε αθηνα και θεσ/νικη θα πανε και την ιδια τιμη θερμανσης/κινησης
Σκυλακο... ειπα εγω τετοιο πραγμα? Ρε... παλι μπομπες πινεις? Αφου σε χαλανε ρε... μην το κανεις
Δεν ειναι το ιδιο , το θερμανσης ειναι μουργα , κ θα κανεις ζημια στον κινητηρα , εχει πολα θειωδη εκτος απο το χρωμα .
-
H επιστροφή θα γίνεται μέσω τραπεζών, άρα η τράπεζα θα κρατάει τι κατιτί της, πχ 2-3 € για κάθε συναλλαγή, αυτοί που κάνουν την λαμογιά με το λαθρεμπόριο θα ξεσκιστούνε στο τάληρο, θα πουλάνε τάχα μου σε συγγενείς και θα πηγαίνουν να εισπράξουν την διαφορά της επιστροφής, οι βανζινάδες και οι εταιρίες που φέρνουν πετρέλαιο θα γράφουν περισσότερη ποσότητα και θα τα μοιράζονται με τους διαχειριστές, επίσης δεν θα επιστρέφεται ο ΦΠΑ του ποσού της επιστροφής. Η μηχανή είναι καλά στημένη από το κύκλωμα, το μεγάλο πάρτυ άρχισε. Συγχαρητήρια δια την εκπομπή σας κύριοι των υπουργείων ανάπτυξης και οικονομίας.
-
H επιστροφή θα γίνεται μέσω τραπεζών, άρα η τράπεζα θα κρατάει τι κατιτί της, πχ 2-3 € για κάθε συναλλαγή, αυτοί που κάνουν την λαμογιά με το λαθρεμπόριο θα ξεσκιστούνε στο τάληρο, θα πουλάνε τάχα μου σε συγγενείς και θα πηγαίνουν να εισπράξουν την διαφορά της επιστροφής, οι βενζινάδες και οι εταιρίες που φέρνουν πετρέλαιο θα γράφουν περισσότερη ποσότητα και θα τα μοιράζονται με τους διαχειριστές, επίσης δεν θα επιστρέφεται ο ΦΠΑ του ποσού της επιστροφής. Η μηχανή είναι καλά στημένη από το κύκλωμα, το μεγάλο πάρτυ άρχισε. Συγχαρητήρια δια την εκπομπή σας κύριοι των υπουργείων ανάπτυξης και οικονομίας.
-
Αυτα που κανει το ΥΠΕΘΟ ειναι ασπιρινες , δεν λυνεται το προβλημα του λαθρεμποριου με αυτα.
Η μονη και μοναδικη λυση ειναι ελεγχος της διακινησης καυσιμων και αυτο γινεται με βιβλια στα πρατηρια δλδ ταμειακες μηχανες και οχι βιβλια πρωτης κατηγοριας που το καθε πρατηριο κοβει οσες αποδειξης θελει χωρις να δινει λογ/σμο σε κανεναν.
Αυτο δεν το δεχονται οι πρατηριουχοι και το υπουργειο δεν μπορει να τους το επιβαλλει.
Με λιγα λογια μια συντεχνια με την συμπαρασταση του Αλογοσκουφη θα βαλουν ολους τους Ελληνες να τρεχουν στις τραπεζας προκειμενου αυτοι να μην χασουν το πλιατσικο που κανουν.
-
Δείτε και αυτό για την επιστροφή και τα θέματα που ανακύπτουν:
-
το πραγματικό ερώτημα είναι ένα. πως με το νέο σύστημα θα βάλω δωρεάν πετρέλαιο? στειλτε πμ
-
Αν δεν επιστρέφεται το ΦΠΑ του επιπλέον φόρου, τότε η πραγματική αύξηση στην τιμή του πετρελαίου είναι 10%.
Αυτό ΔΕΝ μπορεί να περάσει στα ψιλά.Επίσης δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά, ότι ταίζεται και πάλι το τέρας της γραφειοκρατίας και ότι ουσιαστικά ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ο πολίτης για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της κυβέρνησης (από νωρίς άρχισαν πάλι το σπορ του ανίκανου ηγέτη).
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αν δεν επιστρέφεται το ΦΠΑ του επιπλέον φόρου, τότε η πραγματική αύξηση στην τιμή του πετρελαίου είναι 10%.
Αυτό ΔΕΝ μπορεί να περάσει στα ψιλά.Δηλαδη εσυ περιμενες τυρακι χωρις φακα;
-
To κακό είναι ότι μόνο φάκα βλέπω (εκτός κι αν το τυράκι είναι ληγμένο καμαμπέρ το οποίο πίστεψέ με το μυρίζω μία χαρά)
-
Το τυρακι ειναι ειναι η περιβοητη και βαρυγδουπη 'αυξηση των φορολογικων εσοδων μεσω της παταξης της φοροδιαφυγης', με το οποιο θα μας κρατανε απασχολημενους μεχρι (ξαφνικα!) να διαπιστωσουν (βαρυγδουπα, παλι) 'καταρρευση των φορολογικων εσοδων και αδυναμια εκτελεσης του προϋπολογισμου' και να μας κατσικωσουν ενα ΦΠΑ 21% για να μαθουμε Φυσικα τοτε το αυξημενο ΦΠΑ απο τη μηχανη στην 'επιστροφη φορου για τα καυσιμα', θα ειναι πταισμα και θα το ξεχασουμε ολοι...
Παλιο το κολπο και δοκιμασμενο -
Αντι να αυξηση την τιμη του πετρελαιου θερμανσης να κατεβασει την τιμη του πετρελαιου κινησης. Γιατι οι λαθρεμποροι αγοραζουν θερμανσης και με χημικο τροπο πρεπει να αλλαζουν το χρωμα και να το πουλανε σαν κινησης, ετσι κερδιζουν πιστευω πολλα.
-
quotaρω απο παλιότερο θέμα και σκέφτομαι μήπως αφού θα φάμε την ήττα μήπως ήρθε η ώρα να πιέσουμε για τις παράπλευρες ωφέλειες
[quote]Τώρα για να επιτύχουν οι Ευρωπαίοι τα παραπάνω έχουν:
- Καύσιμο πρακτικά χωρίς Θείο (S)
- Αυστήρο έλεγχο στο θέμα των προσμίξεων καθώς ελάχιστο νερό στο καύσιμο μπορεί να οδηγήσει σε αστοχία της αντλίας.
- Χρήση του diesel μόνον για κίνηση (το Φυσικό Αέριο πρακτικά καλύπτει το 100% των αναγκών για θέρμανση).
Εμείς χρειαζόμαστε.
- Κατάργηση του diesel Θέρμανσης ή εξομείωση του φόρου με το diesel κίνησης.
- Έλεγχοι.
- Καύσιμο χωρίς S καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι σύγχρονες αντλίες δεν τα βγάζουν πέρα.
Απλά είναι μάλλον ανεδαφικό για την ώρα η σημερινή κυβέρνηση να δεχτεί το 1ο μέτρο καθώς οι αντιδράσεις θα είναι πολύ μεγάλες (περί ανάλγητης κυβέρνησης κλπ.).
Για τα λοιπά μέτρα απλά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν καθώς ενώ το 3ο μέτρο δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα η νοθεία με το diesel για πλοία απλά θα ανατινάξει κάθε άλλη προσπάθεια.
Τώρα σε επίπεδο τεχνολογικό δεν είναι αδύνατο να έχουμε μειώσεις των NOx και PM σε επίπεδα των βενζινοκινητήρων απλά απαιτούνται DENOX και παγίδες για PM που ανεβάζουν το κόστος κτήσης κατά 1000 περίπου
-
εμείς πάντως στην πολυκατοικία μας έχουμε πετρέλαιο full από πέρυσι.είμαστε της τακτικής να αναπληρώνουμε αυτό που τελειώνει κ όχι να πληρώνουμε κάθε φορά που τελειώνει.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εμείς πάντως στην πολυκατοικία μας έχουμε πετρέλαιο full από πέρυσι.είμαστε της τακτικής να αναπληρώνουμε αυτό που τελειώνει κ όχι να πληρώνουμε κάθε φορά που τελειώνει.Μπραβο,εισαστε προστατευμενοι μεχρι το 2020
-
τουλάχιστον δεν έχουμε πρόβλημα τον πρώτο μήνα...
για το 2020 δεν ξέρω... αλλά ως το 2008 την παλεύουμε την κατάσταση...! -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αυτο που λες μου το ελεγε ενας συναδελφος πριν 2 χρονια οτι οταν επιτρεψουν τα ντιζελ σε αθηνα και θεσ/νικη θα πανε και την ιδια τιμη θερμανσης/κινησης
Σκυλακο... ειπα εγω τετοιο πραγμα? Ρε... παλι μπομπες πινεις? Αφου σε χαλανε ρε... μην το κανεις
Δεν ειναι το ιδιο , το θερμανσης ειναι μουργα , κ θα κανεις ζημια στον κινητηρα , εχει πολα θειωδη εκτος απο το χρωμα .
Σαν τι θα μπορουσες να εισαι συναδελφος ρε Γιαννη?
Γιωργο πιστεψε με ξερεις ποσοι αγοραζαν Ranger και η πρωτη τους ατακα ηταν, αυτο παιρνει θερμανσης ετσι?
-
ποιός μπορεί να μου πεί γιατί τόσα χρόνια υπάρχουν δύο είδη πετρελαίου στην Ελλάδα (την στιγμή που στην Ευρώπη υπήρχε μόνο ένας τύπος) ?
τι εξυπηρετούν ? -
Καλα ολα αυτα. Ας πουμε οτι τελικα (καποια) επιστροφη θα γινεται.
Βαζω εγω λοιπον 300 ευρω πετρελαιο σημερα. Πότε θα γινει η επιστροφη; Του χρόνου, σε μια εβδομαδα, πότε;Μαλλον η απαντηση δεν θα μου αρεσει...
Πετρελαιο Θερμανσης