-
Ε, καλύψτε το με μια μονωτική να μη φαίνεται πια!
Σημασία είναι ότι το αυτοκίνητο δείχνει ...
Μ'αρέσει το σχήμα του πίσω παρμπρίζ! -
ΟΜΟΡΦΟ!
απλά καμία σχέση με το φλύαρο και εκκεντρικό χώρις λόγο τωρινό C5...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ε, καλύψτε το με μια μονωτική να μη φαίνεται πια!
Σημασία είναι ότι το αυτοκίνητο δείχνει ...
Μ'αρέσει το σχήμα του πίσω παρμπρίζ!Kαλά είναι να δείχνει , αλλά και το να μπορείς να βρεις εύκολα το σωστό κουμπάκι έχει κι αυτό τη χάρη του!
Μ' αρέσει πολύ από μπροστά. Το πίσω θέλω να το δω σε 3d γιατί μπερδεύομαι. Πολύ στυλάτο και ξεχωριστό πάντως, όπως θα έπρεπε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαλά είναι να δείχνει , αλλά και το να μπορείς να βρεις εύκολα το σωστό κουμπάκι έχει κι αυτό τη χάρη του!Μ' αρέσει πολύ από μπροστά. Το πίσω θέλω να το δω σε 3d γιατί μπερδεύομαι. Πολύ στυλάτο και ξεχωριστό πάντως, όπως θα έπρεπε!
Κατά τ'άλλα το εσωτερικό του focus I ήταν 'τρικυμία στη Βαλτική'...
Εξωτερικά μου αρέσει που θυμίζει μια πιο luxe έκδοση του C4.
-
Είπαμε, το εσωτερικό είναι εντελώς [ποπολαρος μόουντ]γιούχου[/ποπολαρος μόουντ]...
Απορώ ρε γμτ, δν είχαν που να το βάλουν το μπουτόν του αλάρμ;;;;;;
-
Ήταν πολύ απασχολημένοι στο να πετάνε την οθόνη και τους αεραγωγούς στο ταμπλό από απόσταση!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το πίσω τμήμα χάνει από την φωτό αφού το πίσω τζάμι είναι καμπύλο αλα C6 από όσο γνωρίζω.Μα φαίνεται και στη φωτο εξάλλου. Ίσα ίσα εγώ νομίζω ότι χάνει επειδή η φωτό έχει τραβηχτεί έτσι ώστε να φαίνεται η κυρτότητα του τζαμιού.
@νδρέας
-
-
Τελείως χύμα. Καμία σχέση με το πολύ κομψό μελλοντικό Laguna.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΜΟΡΦΟ!απλά καμία σχέση με το φλύαρο και εκκεντρικό χώρις λόγο τωρινό C5...
Σωστός....όποιο και να είναι το τελικό σχέδιο για την νέα C5, θα είναι εμφανώς καλύτερο από το τωρινό
-
Εξω είναι όμορφο, μέσα λίγο γκαγκα μου φαινεται....
Πότε θα το δούμε από κοντά?
-
θα φορά υδροενεργητική ανάρτηση;
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
ΟΜΟΡΦΟ!
απλά καμία σχέση με το φλύαρο και εκκεντρικό χώρις λόγο τωρινό C5...
Σωστός....όποιο και να είναι το τελικό σχέδιο για την νέα C5, θα είναι εμφανώς καλύτερο από το τωρινό
Εμένα δεν με χαλάει και η τωρινή C5 πάντως...αν και όταν σκέφτομαι ότι είναι Citroen, πιο πρωτότυπες φόρμες περνούν από το μυαλό μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα φορά υδροενεργητική ανάρτηση;Υποθέτω την ίδια με τη C6
@νδρέας
-
Οι φτηνές εκδόσεις με τα μικρότερα μοτέρ θα έχουν την υδροπνευματική σαν extra.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι φτηνές εκδόσεις με τα μικρότερα μοτέρ θα έχουν την υδροπνευματική σαν extra.Αυτή τη βλακεία την σκέφτηκε πολύ η Citroen?
@νδρέας
-
Αυτό συζητείται πάρα πολύ στα forum της εταιρείας σε διάφορες χώρες. Να τονίσω οτι δεν αποτελεί επίσημη θέση της Citroen αλλά 'διαρροή' ανάλογη με αυτή των φωτογραφιών του Αutoplus. Ο λόγος αυτής της διαφοροποίησης είναι η μείωση του κόστους και η προσέγγιση πελατών που 'φοβούνται' την ευπάθεια των υδροπνευματικών, αν και η Hydractive III ( C5 ) και Hydractive IV ( C6 και C5 ΙΙ ) όχι μόνο είναι πάρα πολύ αξιόπιστες ( καμιά σχέση με όλες τις προηγούμενες και τα ,από σοβαρά εώς μικρά αλλά σπαστικά, προβλήματα αξιοπιστίας ) αλλά τελικά κοστίζουν λιγότερο σε συντήρηση απο τον κάτοχο του οχήματος από μια συμβατική ανάρτηση. Αυτό συνδυάζεται με μια πιθανολογούμενη μείωση της τάξης των 500 με 1000 ευρώ στην τιμή του οχήματος που πιθανώς να δελεάσει πάλι κάποιους, οι κλασσικοί πελάτες θεωρείται οτι θα αγοράζουν πάντα το extra της υδροπνευματικής και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Άλλωστε συμβατικά Citroen κυκλοφορούν ήδη εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η μια άποψη. Η άλλη λέει οτι δεν πρέπει να υπάρξει αυτή η διαφοροποίηση σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο.
Προσωπικά θεωρώ οτι η διαρροή έχει γίνει με στόχο την σφυγμομέτρηση του κοινού και ο,τι η τελική αποφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα
Να τονίσω ο,τι τοσο στην Xantia όσο και στην C5 οι εκδόσεις με τους μικρούς κινητήρες φορούσαν απλούστερες υδροπνευματικές από τις μεγαλύτερες και δεν υπήρχε η δυνατότητα αναβάθμισης τους ούτε με ειδική παραγγελία. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό συζητείται πάρα πολύ στα forum της εταιρείας σε διάφορες χώρες. Να τονίσω οτι δεν αποτελεί επίσημη θέση της Citroen αλλά 'διαρροή' ανάλογη με αυτή των φωτογραφιών του Αutoplus. Ο λόγος αυτής της διαφοροποίησης είναι η μείωση του κόστους και η προσέγγιση πελατών που 'φοβούνται' την ευπάθεια των υδροπνευματικών, αν και η Hydractive III ( C5 ) και Hydractive IV ( C6 και C5 ΙΙ ) όχι μόνο είναι πάρα πολύ αξιόπιστες ( καμιά σχέση με όλες τις προηγούμενες και τα ,από σοβαρά εώς μικρά αλλά σπαστικά, προβλήματα αξιοπιστίας ) αλλά τελικά κοστίζουν λιγότερο σε συντήρηση απο τον κάτοχο του οχήματος από μια συμβατική ανάρτηση. Αυτό συνδυάζεται με μια πιθανολογούμενη μείωση της τάξης των 500 με 1000 ευρώ στην τιμή του οχήματος που πιθανώς να δελεάσει πάλι κάποιους, οι κλασσικοί πελάτες θεωρείται οτι θα αγοράζουν πάντα το extra της υδροπνευματικής και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Άλλωστε συμβατικά Citroen κυκλοφορούν ήδη εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η μια άποψη. Η άλλη λέει οτι δεν πρέπει να υπάρξει αυτή η διαφοροποίηση σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο.
Προσωπικά θεωρώ οτι η διαρροή έχει γίνει με στόχο την σφυγμομέτρηση του κοινού και ο,τι η τελική αποφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα
Να τονίσω ο,τι τοσο στην Xantia όσο και στην C5 οι εκδόσεις με τους μικρούς κινητήρες φορούσαν απλούστερες υδροπνευματικές από τις μεγαλύτερες και δεν υπήρχε η δυνατότητα αναβάθμισης τους ούτε με ειδική παραγγελία.Θανάση, πόσο ρεαλιστικό είναι κάτι τέτοιο; Καταρχήν βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να μπορείς ν'αλλάζεις από συμβατική σε υδροπνευματική σε ένα πλαίσιο στην ίδια γραμμή παραγωγής... Δεν είναι κάτι απλό! Και θα έχει και πολύ μεγάλο κόστος! Δεν ξέρω αν τελικά θα ωφελούσε: ποιος θα ήθελε μεγάλη Citroen χωρίς υδροπνευματική; Υπάρχει αγορά για κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται παράλογο, να πετάξεις την διαφοροποίηση προϊόντος που κανείς άλλος δεν έχει από το παράθυρο!
Τέλος, γιατί να είναι φθηνότερη αυτή η λύση; Η πολυπλοκότητα που θα βάλει στην γραμμή παραγωγής και στην παραγγελία κάθε αυτοκινήτου, μάλλον θα κοστίσει περισσότερο!
Δεν αποκλείω τίποτε βέβαια, αλλά ειδικά τώρα που η Citroen προσπαθεί να θυμηθεί τις δόξες του παρελθόντος , ειδικά στο design, δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό κάτι τέτοιο σαν κίνηση...
Τώρα αν είναι μαρκετιγκ και μόνο, πάω πάσο... Ούτως ή άλλως, η απόφαση για το τι θα έχει το αυτοκίνητο πάνω έχει ήδη ληφθεί και ό,τι και να βγάλει η άτυπη αυτή έρευνα, δύσκολα ν' αλλάξει κάτι...
Πάντως το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ καλό, θα το ήθελα λίιιιγο πιο εκκεντρικό, αλλά πρέπει να το αγοράσουν και οικογενειάρχες!
Και μιλάμε (για μένα τουλάχιστον...) για το απόλυτο οικογενειακό , ταξιδιάρικο τουτούνι εδώ! Για να πηγαίνεις Αθήνα - Γιάννενα ατσαλάκωτος! -
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην έχει αποφασιστεί σε αυτή τη φάση αν θα προσφέρεται συμβατική ανάρτηση ή όχι.
Κατά τα άλλα δεν είναι ότι δεν βρίσκω λογικά τα επιχειρήματα που παραθέτεις, απλά υποτίθεται ότι η Citroen τα τελευταία χρόνια προαπαθεί να βρει τον παλιό της εαυτό και τελικά το κάνει μόνο στη σχεδίαση (και αν...)
@νδρέας
-
Το μεγαλο ερωτημα ειναι : Ποσα παραπανω κουμπια πανω στο τιμονι θα εχει το επομενο??? Ειπαμε να εχει για να μην αποσπαται η προσοχη του οδηγου αλλα τωρα αν εσυ θες να αυξησεις την ενταση στο ραδιο και ρυθμιζεις το cruise control ειναι λιγο προβλημα...
Citroen C5 2008