-
Ο χρήστης laouri έγραψε:
Καλησπερα κι απο εμενα και συγχαρητηρια για το forum..
Η δικια μου απορια ειναι η εξης. Στο διαμερισμα που κατοικω και ειναι αγορασμενο, στο συμβολαιο αναγραφει συγκεκριμενη θεση σταθμευσης στην πυλωτη της πολυκατοικιας. Επειδη τυχαινει και ο χωρος σταθμευσης που εχω να ειναι αρκετα μεγαλος (χωραει 2 μικρα αυτοκινητα, το δικο μου και της γυναικας μου), βαζαμε και οι 2 το αυτοκινητο μας μεσα. Μετα απο διαμαρτυριες και καυγαδες μας ειπαν οτι δεν επιτρεπεται να μπαινουν και τα 2 αυτοκινητα (προφανως εχουν κομπλεξ επειδη οι δικες τους θεσεις ειναι μικροτερες). Θα εχω καποιο νομικο πρπβλημα αν καποιος αποφασισει να κινηθει νομικα για να μη βαζουμε και τα 2 αυτοκινητα μεσα?Ευχαριστω
Αν η θεση αυτη σου ανεικει δεν εχεις προβλημα. Αν η θεση πχ ειναι 5 Χ 2 μετρα και χωρανε 2 smart ενω μπορουσες εκει να βαζεις 1 Mondeo, εισαι κυριος, και αστους να ψαχνονται (μη σου κανουν καμμια ζημια μονο)
Αν η θεση σου 'χωραει' 2, και απλα εξεχουν απο τη θεση σου 'λιγο' και οι αλλοι χρειαζονται 100 μανουβρες για να βγουν κατι θα μπορουν να κανουν... Παντως γενικως εγω, θα προτιμουσα να βολευτει ο αλλος, δε θα του εκανα προβλημα χωρις λογο. Τι ζορι τραβανε? Μηπως εχουν καποιο δικιο οπως ειπα και πιο πανω?
-
Σ ευχαριστω για την απαντηση..
Η θεση σταθμεσης με τα 2 αυτοκινητα μεσα δεν ενοχλει κανεναν αλλο για να παρκαρει να ξεπαρκαρει η να κινηθει μεσα στο χωρο της πυλωτης..
Απλα οπως ειπα, φαινεται οτι καποιοι ειναι κομπλεξικοι! -
Ο χρήστης laouri έγραψε:
Καλησπερα κι απο εμενα και συγχαρητηρια για το forum..
Η δικια μου απορια ειναι η εξης. Στο διαμερισμα που κατοικω και ειναι αγορασμενο, στο συμβολαιο αναγραφει συγκεκριμενη θεση σταθμευσης στην πυλωτη της πολυκατοικιας. Επειδη τυχαινει και ο χωρος σταθμευσης που εχω να ειναι αρκετα μεγαλος (χωραει 2 μικρα αυτοκινητα, το δικο μου και της γυναικας μου), βαζαμε και οι 2 το αυτοκινητο μας μεσα. Μετα απο διαμαρτυριες και καυγαδες μας ειπαν οτι δεν επιτρεπεται να μπαινουν και τα 2 αυτοκινητα (προφανως εχουν κομπλεξ επειδη οι δικες τους θεσεις ειναι μικροτερες). Θα εχω καποιο νομικο πρπβλημα αν καποιος αποφασισει να κινηθει νομικα για να μη βαζουμε και τα 2 αυτοκινητα μεσα?Ευχαριστω
Προφανώς εφόσον πρόκειται για πυλωτή η θέση στάθμευσης ΔΕΝ σου ανήκει αλλά έχεις δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης για parking...Εφόσον λοιπόν χρησιμοπείς αυτό το χώρο για parking χωρίς να εμπδίζεις καθ'οιονδήποτε άλλο τρόπο τη χρήση της υπόλοιπης πυλωτής (το αυτονόητο δηλ.) ο αριθμός των οχημάτων που βάζεις στη θέση της οποίας έχεις την αποκλειστική χρήση αφορά μόνο εσένα και κανένα άλλο...
-
Τα 2 αυτοκίνητα δεν βγαίνουν καθόλου έξω απο τον 'δικό' σου χώρο? Δλδ μπορεί να εξέχει 20 πόντους αλλά να χωράει να περάσει Hummer, αλλά το αμάξι σου (το δεύτερο) ένα μέρος αυτού δλδ είναι έξω απο τον χώρο που πρέπει να παρκάρεις
-
Οχι δεν εξεχουν καθολου.. Απλα ο χωρος μεταξυ των κολονων που προβλεπεται η θεση ειναι λιγο μεγαλυτερος απο τον χωρο των αλλων..
Στο συμβολαιο αγορας ο χωρος παρκιν αναφερει οτι ειναι 3Χ3μ, ενω η αποσταση μεταξυ των κολωνων ειναι περιπου 4μ, οποτε χωρανε και τα 2 .. -
Kαι η δικη μου μια ειναι η θεση, αλλα εχει διαστασεις 10*3 μετρα, οπως και η διπλανη μου και βαζουμε και δυο μας απο 2 αυτοκινητα χωρις να ενοχλειτε κανενας, και φυσικα χωρις κανεις απο τους αλλους που εχουν απο μια και δεν χωρα δευτερο αμαξι να διαμαρτυρεται.
Ακου οι αλλοι που κολλησαν τωρα , αστους να σκουζουν.
-
Καλό είναι να βρείτε!!!! Γιατί σε πολλές πολυκατοικίες γίνοντια απίστευτα!!!!! Σε κάτι αντίστοιχο οι λοιποί γείτονες θεώρησαν ότι δικαιούνται και αυτοί να βάλουν δεύτερο αμάξι μέσα (όλοι έχουν!!!!) κλείνοντας χώρο για μανούβρες που δεν τους ανήκει!!!!! Οπότε ο ένας έχει να λέει στο άλλο βγάλτο έξω!!!!!
Έχω ακούσει για άλλους που δεν θέλουν τα πιτσιρίκια να κάνουν ποδήλατο γύρω από τα παρκαρισμένα στην πυλωτή!!!!!
Άλλος να θέλει να την χτίσει την θέση!!!! Έκούσιες ζημιές!!!!
Ενδιαφέρον έχει η περίπτωση αστικής ευθύνης από μετάδοση πυρκαγιάς σε πυλωτή με υπεράριθμα αυτοκίνητα!!!!!
Εοπίσης δεν ξέρω αν κάποιος απαιτήσει από αυτόν που βάζει δυο αμάκια στην πυλωτή μεγαλύτερες δαπάνες για τα έξοδα ππου αφορούν την πυλωτή (ρεύμα, φθορές πόρτας, καθάρισμα parking κλπ ) -
Μερικοι τρωνε κολημματα χωρις λογο ομως.
Οταν καποιου του ετυχε η διαλεξε μια προνομιακη θεση, δε βρισκω λογο να του κανεις προβλημα σαν αυτο που περιγραφει ο φιλος. Αν ειναι τοσο καρμοιριδες ας του ζητησουν 2πλα εξοδα πυλωτης, αλλα ελεος, επειδη δεν μπορουν ολοι να βαλουν 2, να μεινουν κενες και οσες χωρανε 2 χωρις να ενοχλουν? Δηλαδη υπαρχει ενα προβλημα (παρκαρισμα) να μην κανουμε μια υποχωρηση για να διευκολυνουμε καποιον. -
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Θα ήθελα να μου αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε το δικό μου πρόβλημα και αν μπορείτε να μου δώσετε απαντήσεις.
Στην πολυκατοικία που μένω έχουμε βαλει τα αυτοκινητα μας εδω και 8 χρονια.Ο κατασκευαστης μας εκανε μηνυσεις που τελικα επειδη χωρις να το γνωριζουμε ο δικηγορος που ειχαμε ηταν πρωην δικος του,κερδισε ολες τις δικες χωρις να κανουμε εφεσεις.
Αυτη τη στιφμη ειμαστε στη φαση που το δικαστηριο μας υποχρεωνει να του πληρωσουμε απο 2500-5000 για καθε θεση που του καταλαμβανουμε.
Στα συμβολαια υπαρχουν ποσοστα των θεσεων στην πολυκατοικια.
1)θα ηθελα να μου πειτε αν μπορουμε να κανουμε.
2)Αν οι αποφασεις που βγηκαν το 2005 μπορουν να αναιρεσουν τις καταδικαστικες για εμας αποφασεις των δικαστηριων?
3)αν μπορουμε να παρκαρουμε χωρις προβληματα και φωτογραφιες εκ μερους του κατασκευαστη?
Για οποια διευκρινηση θελετε ειμαι στη διαθεση σας -
Δωστε μια βοηθεια στους απελπισμενους
-
Βασικά αν ο δικηγόρος του σας έπαιξε πουστιά (δεν έκανε ότι μπορουσε καλητερο για τους πελατες του...εσας δλδ), νομίζω μπορείται να τον γαμησετε. Ας μας πει καποιος δικηγορος.
Για το άλλο δεν ξερω κατι. -
Ο χρήστης anteo έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Θα ήθελα να μου αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε το δικό μου πρόβλημα και αν μπορείτε να μου δώσετε απαντήσεις.
Στην πολυκατοικία που μένω έχουμε βαλει τα αυτοκινητα μας εδω και 8 χρονια.Ο κατασκευαστης μας εκανε μηνυσεις που τελικα επειδη χωρις να το γνωριζουμε ο δικηγορος που ειχαμε ηταν πρωην δικος του,κερδισε ολες τις δικες χωρις να κανουμε εφεσεις.
Αυτη τη στιφμη ειμαστε στη φαση που το δικαστηριο μας υποχρεωνει να του πληρωσουμε απο 2500-5000 για καθε θεση που του καταλαμβανουμε.
Στα συμβολαια υπαρχουν ποσοστα των θεσεων στην πολυκατοικια.
1)θα ηθελα να μου πειτε αν μπορουμε να κανουμε.
2)Αν οι αποφασεις που βγηκαν το 2005 μπορουν να αναιρεσουν τις καταδικαστικες για εμας αποφασεις των δικαστηριων?
3)αν μπορουμε να παρκαρουμε χωρις προβληματα και φωτογραφιες εκ μερους του κατασκευαστη?
Για οποια διευκρινηση θελετε ειμαι στη διαθεση σαςΕίναι πολύ κακοδιατυπωμένο το κείμενό σου, δεν χρήζει διορθώσεων αλλά πρέπει να ξαναγραφτεί Γίνε πιο αναλυτικός : Προβλέπονται θέσεις parking στην πολυκατοικίας σας? (έστω στην πιλωτή) Ο κατασκευαστής με τι έννομο συμφέρον έκανε αγωγές, τι διεκδικούσε, ποιό ήταν το αντικείμενο των δικών, τι ακριβώς ζητούσε ο κατασκευαστής, τι κέρδισε (τι είναι το 2500-5000), τι αποφάσεις βγήκαν το 2005? τι να αναιρέσουν? για ποιές φωτογραφίες μιλάς?
Κοινώς αν δε σου κάνει κόπο γράψε αναλυτικά όλο το ιστορικό γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, μάλλον γι αυτό και δεν πήρες καμία απάντηση ως τώρα... -
Ρε γειτονα δικηγόρος είσαι?
....και σε είχα συμπαθήσει γμτ!
Τεσπα καμια δουλεια δεν ειναι ντροπή!
-
Καλημέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι μάλλον εύκολο......
Λοιπόν, αγόρασα 1 διαμέρισμα σε 5όροφη οικοδομή. Κάθε όροφος έχει 2 διαμερίσματα - 1 μεγάλο & 1 γκαρσονιέρα - πλην του δικού μου (5ου) που έχουν ενωθεί & τα 2 έγιναν 1, άρα έγινε οροφοδιαμέρισμα.
Στο Τοπογραφικό σχέδιο, η οικοδομή έχει από πίσω ακάλυπτο χώρο ο οποίος διαμοιράζεται σε 5 θέσεις στάθμευσης μόνο (είναι μικρός). Ο εργολάβος έχει προορίσει τις 5 αυτές θέσεις ΜΟΝΟ για τα 5 μεγάλα διαμερίσματα του κάθε ορόφου. Αυτό αναγράφεται και σε κάθε συμβόλαιο προς τους αγοραστές (το έλεγξα στο Υποθηκοφυλακείο), ποιο διαμέρισμα δηλαδή έχει ποια συγκεκριμένη & αριθμημένη θέση στάθμευσης.
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να διεκδικήσει θέση στάθμευσης κάποιος από τους αγοραστές-ενοικιαστές των μικρών διαμερισμάτων (εφόσον ρητά δεν αναφέρεται στο συμβόλαιό του πως κατέχει & θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο πίσω χώρο της οικοδομής)?
ΥΓ: Η οικοδομή δεν έχει χώρο στην πιλοτή για πάρκινγκ παρά μόνο για την είσοδο-έξοδο των οχημάτων.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι μάλλον εύκολο......
Λοιπόν, αγόρασα 1 διαμέρισμα σε 5όροφη οικοδομή. Κάθε όροφος έχει 2 διαμερίσματα - 1 μεγάλο & 1 γκαρσονιέρα - πλην του δικού μου (5ου) που έχουν ενωθεί & τα 2 έγιναν 1, άρα έγινε οροφοδιαμέρισμα.
Στο Τοπογραφικό σχέδιο, η οικοδομή έχει από πίσω ακάλυπτο χώρο ο οποίος διαμοιράζεται σε 5 θέσεις στάθμευσης μόνο (είναι μικρός). Ο εργολάβος έχει προορίσει τις 5 αυτές θέσεις ΜΟΝΟ για τα 5 μεγάλα διαμερίσματα του κάθε ορόφου. Αυτό αναγράφεται και σε κάθε συμβόλαιο προς τους αγοραστές (το έλεγξα στο Υποθηκοφυλακείο), ποιο διαμέρισμα δηλαδή έχει ποια συγκεκριμένη & αριθμημένη θέση στάθμευσης.
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να διεκδικήσει θέση στάθμευσης κάποιος από τους αγοραστές-ενοικιαστές των μικρών διαμερισμάτων (εφόσον ρητά δεν αναφέρεται στο συμβόλαιό του πως κατέχει & θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο πίσω χώρο της οικοδομής)?
ΥΓ: Η οικοδομή δεν έχει χώρο στην πιλοτή για πάρκινγκ παρά μόνο για την είσοδο-έξοδο των οχημάτων.
Οι θέσεις στάθμευσης που έχετε μπορεί να είναι είτε στην κυριότητά σας (απίθανο ), είτε απλώς τα 5 διαμερίσματα να έχουν αποκλειστική χρήση αυτών για πάρκινκ (δεν θα μπορούν δηλ να τις μεταβιβάσουν έγκυρα σε 3ο αλλά θα έχουν αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυτών).
Οι ιδιοκτήτες των άλλων διαμερισμάτων όμως, έτσι ή αλλιώς, δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι σχετικά με αυτές τις θέσεις.
Αν έχουν κατασκευαστεί στον ακάλυπτο περίκλειστοι χώροι, τότε δημιουργούνται έγκυρα διαιρεμένες ιδιοκτησίες στους περίκλειστους χώρους που θα κατασκευαστούν για θέσεις σταθμευσης αυτοκινήτων. Τότε μόνο οι θέσεις στάθμευσης αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικής κυριότητας από τους ιδιοκτήτες των 5 μεγάλων διαμερισμάτων.
Γενικά όμως ο χώρος της πυλωτής ή ανοικτά τμήματα του χώρου αυτού δεν είναι δυνατό να αποτελέσουν αντικείμενο διαιρεμένης ιδιοκτησίας. Οι χώροι της πυλωτής ανήκουν στα κοινόκτητα και κοινόχρηστα μέρη της οικοδομής, επί των οποίων μπορεί μόνο να παραχωρηθεί, με τη συστατική της οροφοκτησίας δικαιοπραξία ή με μεταγενέστερη συμφωνία μεταξύ όλων των συνιδιοκτητών, δικαίωμα αποκλειστικής χρήσεως σε ιδιοκτήτες ορόφων ή διαμερισμάτων της ίδιας οικοδομής. (μάλλον εδώ είστε εσείς)
Πες μας αν θες πως αναφέρονται στη σύσταση οι θέσεις,δηλ κυριότητα ή αποκλειστική χρήση (από περιέργεια περισσότερο, όχι ότι αλλάζει κάτι σε αυτά που σου είπα.) και αν στον ακάλυπτο έχουν κατασκευαστεί περίκλειστοι χώροι για τις θέσεις στάθμευσης ή αν είναι ανοικτές.
-
Επαναφερω παλι το προβλημα μου,πιστευοντας οτι θα σας κατατοπισω καλυτερα απο προηγουμενως.
Εδω και 8 χρονια στη πολυκατοικια που μενω εχουμε βαλει τα αυτοκινητα μας στη πυλωτη.Απο τοτε ο ιδιοκτητης της πολυκατοικιας ξεκινησε ενα δικαστικο αγωνα εναντιον μας ζητωντας να τα βγαλουμε απο την πυλωτη ή να τα αγορασουμε.Ο δικηγορος που οριστηκε απο την πλευρα μας χωρις να το γνωριζουμε ηταν πρωην δικηγορος του κατασκευαστη και αντι να μας βοηθησει μας χαντακωσε.Σε καθε καταδικαστικη αποφαση που εβγαινε εναντιον μας αντι να κανει εφεση μας ελεγε επι λεξει 'γα...στε τον ,βαλτε τα μεσα δεν μπορει να σας κανει τιποτε'
Ακολουθωντας τις οδηγιες του τα ειχαμε και εμεις μεσα μεχρι που φτασαμε στο σημειο να γινει το τελευταιο δικαστηριο και να απαιτει ο κατασκευαστης απο τον καθενα μας 2500-5000 ευρω.
Στο καταστατικο της πολυκατοικιας και στα συμβολαια που εχουμε αναφερει οτι υπαρχουν ποσοστα στις θεσεις πυλωτης και οτι εχει την αποκλειστικη χρηση ο κατασκευαστης.
Ο κατασκευαστης απο την πλευρα του ερχεται και βγαζει φωτογραφιες στη πυλωτη τα αυτοκινητα μας και με αυτες μας πηγαινει στο δικαστηριο οτι 'καταπατουμέ' την πυλωτη.
Θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορουμε να κανουμε κατι,δηλαδη να ξεκινησουμε εμεις απο την πλευρα μας καποιον δικαστικο αγωνα μηπως γινει κατι.
Επισης αν γνωριζετε αν οι αποφασεις που βγηκαν για τις πυλωτες το 2005 αναιρουν αλλες αποφασεις οι οποιες μεχρι τωρα ειναι καταδικαστικες για εμας.
Για οποια διευκρινηση ειμαι στη διαθεση σας. -
Ο χρήστης anteo έγραψε:
Επαναφερω παλι το προβλημα μου,πιστευοντας οτι θα σας κατατοπισω καλυτερα απο προηγουμενως.
Εδω και 8 χρονια στη πολυκατοικια που μενω εχουμε βαλει τα αυτοκινητα μας στη πυλωτη.Απο τοτε ο ιδιοκτητης της πολυκατοικιας ξεκινησε ενα δικαστικο αγωνα εναντιον μας ζητωντας να τα βγαλουμε απο την πυλωτη ή να τα αγορασουμε.Ο δικηγορος που οριστηκε απο την πλευρα μας χωρις να το γνωριζουμε ηταν πρωην δικηγορος του κατασκευαστη και αντι να μας βοηθησει μας χαντακωσε.Σε καθε καταδικαστικη αποφαση που εβγαινε εναντιον μας αντι να κανει εφεση μας ελεγε επι λεξει 'γα...στε τον ,βαλτε τα μεσα δεν μπορει να σας κανει τιποτε'
Ακολουθωντας τις οδηγιες του τα ειχαμε και εμεις μεσα μεχρι που φτασαμε στο σημειο να γινει το τελευταιο δικαστηριο και να απαιτει ο κατασκευαστης απο τον καθενα μας 2500-5000 ευρω.
Στο καταστατικο της πολυκατοικιας και στα συμβολαια που εχουμε αναφερει οτι υπαρχουν ποσοστα στις θεσεις πυλωτης και οτι εχει την αποκλειστικη χρηση ο κατασκευαστης.
Ο κατασκευαστης απο την πλευρα του ερχεται και βγαζει φωτογραφιες στη πυλωτη τα αυτοκινητα μας και με αυτες μας πηγαινει στο δικαστηριο οτι 'καταπατουμέ' την πυλωτη.
Θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορουμε να κανουμε κατι,δηλαδη να ξεκινησουμε εμεις απο την πλευρα μας καποιον δικαστικο αγωνα μηπως γινει κατι.
Επισης αν γνωριζετε αν οι αποφασεις που βγηκαν για τις πυλωτες το 2005 αναιρουν αλλες αποφασεις οι οποιες μεχρι τωρα ειναι καταδικαστικες για εμας.
Για οποια διευκρινηση ειμαι στη διαθεση σας.Διευκρινίσεις :
Είσαι ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής?Στο συμβόλαιό σου προβλέπεται θέση στάθμευσης για το διαμέρισμά σου?
Ο κατασκευαστής έχει στην κυριότητά του διαμερίσματα? αν ναι πόσα σε σύνολο πόσων?
Αναφέρεται στη σύσταση ότι έχουν δημιουργηθεί θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή? Αν ναι είναι παρακολουθήματα (πάνε μαζί δηλαδή) κάποιων διαμερισμάτων? Αν ναι ποιών? Αυτών που ανήκουν στον κατασκευαστή?
Σας ζητάει 2500-5000 ευρώ γιατί πράγμα? Για να αγοράσετε τις θέσεις στάθμευσης που υπάρχουν στην πυλωτή? Ως αποζημίωση για τη μέχρι τώρα χρήση?
Αυτά τα 2500-5000 έχουν επιδικαστεί με δικαστική απόφαση? Αν ναι τι λέει η απόφαση?
Πότε εκδόθηκαν οι αποφάσεις? Πόσες είναι?(γιατί μιλάς για πολλές)
-
Σωστα τα όσα ανέφερε ο συνάδελφος koutsan. Επειδή αναφέρεις εκδοθείσες αποφάσεις και συμβόλαια κλπ. καλό θα είναι να πας σε κάποιον δικηγόρο να τα μελετήσει γιατί από το διαδίκτυο δεν νομίζω να μπορέσει κάποιος να αποκομίσει ασφαλή συνολική εικόνα για την περίπτωσή που αντιμετωπίζεις.
-
Δεν έχω παρακολουθήσει τη νομολογία, αλλά έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι η πρακτική πολλών κατασκευαστών να κρατάνε για τους εαυτούς τους τις πυλωτές και να τις εκμεταλλεύονται ή να τις πωλούν σε τρίτους είναι παράνομη.
Οι θέσεις στάθμευσης στις πυλωτές ανήκουν στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και κάθε αντίθετη συμφωνία, ρητή ή μη (δηλαδή είτε αναφέρεται στο συμβόλαιο/καταστατικό ότι ο ιδιοκτήτης διατηρεί την κυριότητα της πυλωτής, είτε δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο ότι μαζί με το διαμέρισμα μεταβιβάζεται και ποσοστό πυλωτής στον αγοραστή), είναι ΑΚΥΡΗ.
Επομένως, με κάποια μικρή επιφύλαξη, μάλλον σωστά σας τα λέει ο δικηγόρος σας. Ενδεχομένως ο εργολάβος προσπαθεί να σας εκφοβίσει για να αποσπάσει χρήματα με κάποιον 'συμβιβασμό', γιατί να κερδίσει τέτοια δίκη μου φαίνεται απίθανο. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε γειτονα δικηγόρος είσαι?....και σε είχα συμπαθήσει γμτ!
Τεσπα καμια δουλεια δεν ειναι ντροπή!
Ναι
Αλλά δεν νομίζω ότι έχεις γνωρίσει πολλούς τέτοιους (τόσο μ@λ@κες εννοώ )
Είμαι λίγο sui generis δικηγόρος : βασικά θεωρώ τον εαυτό μου νομικό και όπως ξέρεις στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, τζάμπα είναι άλλωστε
ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ