-
Με πρόλαβες στο εντίτ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όχι, με μάζεψε μια xm και με έφερεΓια το st gottard : ακριβώς πριν την bellinzona έχει πινακίδα που λέει πόσα χλμ ουρά έχει στο τούνελ. Όταν πέρασα εγώ είχε 1χλμ το οποίο μέχρι να φτάσω είχε χαθεί.
Έκανα μια στάση σε ένα rest area στην Ιταλία και με λαπτοπ τσέκαρα την κίνηση γενικώςψιτροβαγ, H Εύα ζωγράφισε χτες το βράδυ λέμε
με το που μπαίνω γερμανία λέω ας βάλουμε στόχο τα 160.
Ε, τελικά είχα στόχο τα 180 και μετά όσο πήγαινε
Θα περάσω τις καταναλώσεις το βράδυΜε τοσα πολλα πηγαινες ?
Περιμενουμε καταναλωσεις και μ.ο. ταχυτητα
Α ξεχασα να ρωτησω το εισητηριο ποσο ειναι για ιταλια (αυτοκινητο και ατομο)απο πατρα ή απο ηγουμενιτσα?
-
ταχύτητα βάσης τα 180 μετά ανάλογα την κατηφόρα και τον
Μέση ταχύτητα δεν ξέρω, αλλά με τις αποδείξεις απ τα βενζινάδικα και λίγο google earth ίσως βγει
(νομίζω ότι είχα 300km και 40 λιτρα-->13,3 λίτρα )
φαντάσου ήμουν 11 το βράδυ στη γερμανία και 03:15 στο eindhovenτο καράβι όταν το είχα κλείσει είχε 50% κάτω: Για αμάξι και κατάστρωμα πήγαινε 2 άτομα και αεροπορικού τύπου θέση 1 ατομο στο ελα 230€ (γύρισα μοναχούλης )
-
(νομίζω ότι είχα 300km και 40 λιτρα-->13,3 λίτρα )το καράβι όταν το είχα κλείσει είχε 50% κάτω: Για αμάξι και κατάστρωμα πήγαινε 2 άτομα και αεροπορικού τύπου θέση 1 ατομο στο ελα 230€ (γύρισα μοναχούλης )
Για πες χωριστα τιμες για αμαξι και ατομο γιατι ειμαι και λιγο δεν καταλαβαινω...
-
Είπαμε κάναμε ρεκόρ
Δεν έχω κρατήσει τα εισητίρια του πήγαινε για να σου πω αναλυτικά τιμές
ίσως ο ανθρακωρύχος που τα έχει πρόσφατα -
Είπαμε κάναμε ρεκόρΔεν έχω κρατήσει τα εισητίρια του πήγαινε για να σου πω αναλυτικά τιμές
ίσως ο ανθρακωρύχος που τα έχει πρόσφαταΑμάξι 50 ευρώ ( πιο πολλά ήταν όταν ήρθα νομίζω 69 )
Δίκλινη καμπίνα εσωτερική 109 ευρώ το άτομο
Τα εισητήρια είναι πήγαινε-έλα με άγνωστη έκπτωση γιατί τα έκλεισε η μάνα μου
Οι τιμές είναι για την επιστροφή και μόνο -
Είπαμε κάναμε ρεκόρΔεν έχω κρατήσει τα εισητίρια του πήγαινε για να σου πω αναλυτικά τιμές
ίσως ο ανθρακωρύχος που τα έχει πρόσφαταΘελω να παω με την sm μια γαλλια στο μουσειο της citroen και θελω να δω περιπου τι παιζει?
Αν παω με την xm που εχω φυμε στου οδηγου συνοδηγου ψιλοσκουρα οχι νομιμα λετε να με δεσουν? -
Είχα ξαναποζάρει 2-3 φορές πριν από 3 χρόνια στην Αυστρία, αλλά οι κλήσεις δεν έφτασαν ποτέ. Μάλλον όμως αυτή τη φορά δεν την γλιτώνω, ψάχνοντας στο internet είδα ότι οι ελβετοί σε ξετρυπώνουν.
Παθών, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις...
Ελπίζω να μην τα έσφαξες πολύ και να ήταν μόνο σε αυτοκινητόδρομοΑν έχεις παλιές πινακίδες και δεν έχεις βάλει αυτοκόλλητο GR; Θεωρητικά είναι υποχρεωτικό, αλλά έχω δει μερικούς που δεν έχουν βάλει. Το ελέγχουν αυτό έξω;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είπαμε κάναμε ρεκόρ
ίσως ο ανθρακωρύχος που τα έχει πρόσφαταΑμάξι 50 ευρώ ( πιο πολλά ήταν όταν ήρθα νομίζω 69 )
Τα εισητήρια είναι πήγαινε-έλα με άγνωστη έκπτωση γιατί τα έκλεισε η μάνα μουΡωταω γιατι προσφατα ηρθε ενας φιλος μου απο γερμανια και μου ειπε οτι εδωσε 60 ευρω για το αμαξι και τωρα που παει στην χιο θα δωσει 150
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Είπαμε κάναμε ρεκόρ
ίσως ο ανθρακωρύχος που τα έχει πρόσφαταΘελω να παω με την sm μια γαλλια στο μουσειο της citroen και θελω να δω περιπου τι παιζει?
Αν παω με την xm που εχω φυμε στου οδηγου συνοδηγου ψιλοσκουρα οχι νομιμα λετε να με δεσουν?Κοίτα, θα σε δέσουν στο μουσείο της σιτροέν μόλις εμφανιστείς με το απολίθωμα
Ελβετία που έχω αγαστή συνεργασία με την αστυνομία και σκούρα φιμέ παντού no problem.
Απλά κατεβάζεις το παράθυρο εγκαιρως στο τελωνείο
(μή ρωτας τί κανω το χειμώνα )εδιτ: για σύρο μου ήρθε ακριβότερα
-
Οι τιμές παίζουν ανάλογα με την σαιζόν και η σαιζόν παίζει ανάλογα με την μέρα
Εγώ φεύγω 1 Σεπτέμβρη και είναι low στις 2 είναι high οπότε το αμάξι πάει στα 65 ευρώ για μονή διαδρομή. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είχα ξαναποζάρει 2-3 φορές πριν από 3 χρόνια στην Αυστρία, αλλά οι κλήσεις δεν έφτασαν ποτέ. Μάλλον όμως αυτή τη φορά δεν την γλιτώνω, ψάχνοντας στο internet είδα ότι οι ελβετοί σε ξετρυπώνουν.
Παθών, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις...
Ελπίζω να μην τα έσφαξες πολύ και να ήταν μόνο σε αυτοκινητόδρομοΑν έχεις παλιές πινακίδες και δεν έχεις βάλει αυτοκόλλητο GR; Θεωρητικά είναι υποχρεωτικό, αλλά έχω δει μερικούς που δεν έχουν βάλει. Το ελέγχουν αυτό έξω;
Το έχω βάλει εξ αρχής, στο μόνο μέρος που μπορεί να έχεις πρόβλημα είναι στην ελβετία υποθέτω
Πινακίδες δεν αλλάζω -
Σας ευχαριστω
-
Έκλεισα καραβι για το πήγαινε και eurotunnel στο γυρισμό μιας και θα γυρίζω με παρέα, οπότε τελικά ερχόταν φτηνότερο
το σύνολο πήγε 180€. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Είπαμε κάναμε ρεκόρ
Τα εισητήρια είναι πήγαινε-έλα με άγνωστη έκπτωση γιατί τα έκλεισε η μάνα μουΡωταω γιατι προσφατα ηρθε ενας φιλος μου απο γερμανια και μου ειπε οτι εδωσε 60 ευρω για το αμαξι και τωρα που παει στην χιο θα δωσει 150
ηγουμενιτσα-μπριντιζι δυο ατομα καταστρωμα συν αυτοκινητο με επιστροφη συνολο βγηκε 240 ευρω. 210 τα εισιτηρια και απο 5 ευρω το τσεκ ιν των επιβατων και του αυτοκινητου.
το καραβι κανει 7,5 ωρες περιπου -
Λίγο τσιμπημένο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λίγο τσιμπημένοΕισιτήριο Ανκόνα-Ηγουμενίτσα & αντίστροφα, κλεισμένο Μάιο (είχε 30% έκπτωση τότε νομίζω) με καμπίνα 4κλινη εσωτερική & αυτοκίνητο, κόστισε 313 ευρώ......
-
Όντως ακριβό.
-
η κρατηση εγινε 28 ιουλιου για ταξιδι 14-25 αυγουστου.
το ηγουμενιτσα μπαρι ηταν λιγο φτηνοτερο αλλα περισσοτερες ωρες στο καραβι.
τα υπολοιπα superfast, ανεκ κλπ εβγαιναν πανω απο 320 οπου και αν κοιταξα.
ισως αν μπορουσα να κλεισω-προγραμματισω το ταξιδι νωριτερα να ηταν και καλυτερες οι τιμες -
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
η κρατηση εγινε 28 ιουλιου για ταξιδι 14-25 αυγουστου.
το ηγουμενιτσα μπαρι ηταν λιγο φτηνοτερο αλλα περισσοτερες ωρες στο καραβι.
τα υπολοιπα superfast, ανεκ κλπ εβγαιναν πανω απο 320 οπου και αν κοιταξα.
ισως αν μπορουσα να κλεισω-προγραμματισω το ταξιδι νωριτερα να ηταν και καλυτερες οι τιμεςΟ τελικός προορισμός που ήταν?
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες