-
Tι ωραίες που είναι οι προσφορές της σουπερφαστ...
Να σε παίρνει η πράκτορας και να σου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα στην κράτηση: άλλαξε η τιμή. Και εκεί που είσαι έτοιμος να ακούσεις πως τα 800 έγιναν 1600, σου λέει ότι πληρώνεις 400. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ηγουμενίτσα-Ανκόνα και μετα Ελβετία Γερμανία. Κωνσταντίνε πάρε ένα φτηνό GPS ρεΑπό Ανκόνα μέχρι Χαιδελβέργη μου δίνει 1021 χλμ απόσταση. Πριν λίγο ενημερώθηκα για τιμές εισιτηρίων πλοίου από Ηγουμενίτσα - Ανκόνα με επιστροφή. 2 άτομα καμπίνα Α κατηγορίας και το αμάξι μαζί 370 ευρώ. ΑΝΕΚ lines. Καλά δεν είναι παιδιά?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ηγουμενίτσα-Ανκόνα και μετα Ελβετία Γερμανία. Κωνσταντίνε πάρε ένα φτηνό GPS ρε
Από Ανκόνα μέχρι Χαιδελβέργη μου δίνει 1021 χλμ απόσταση. Πριν λίγο ενημερώθηκα για τιμές εισιτηρίων πλοίου από Ηγουμενίτσα - Ανκόνα με επιστροφή. 2 άτομα καμπίνα Α κατηγορίας και το αμάξι μαζί 370 ευρώ. ΑΝΕΚ lines. Καλά δεν είναι παιδιά?
Για καμπίνα μια χαρά
Από πού σε πάει ?
Απο ελβετία ή απο αυστρία? -
-
Αυτή είναι η σωστή διαδρομή
Απ τον Μιραζ περνάς σε απόσταση αναπνοής, ένα καφεδάκι επιβάλεται -
Ένα εσπρεσάκι με τον Θανάση θα είναι ιδανικό! Όπως και μια βολτίτσα στα στενά του Στρασβούργου αν και τα επισκέφθηκα Χριστούγεννα που ήταν πολύ όμορφα στολισμένα αλλά και πάλι είναι άλλος αέρας εκεί αυρουπαϊκός
-
Η διαδρομή μας μέχρι Καρσλρούη είναι ίδια
Να σου πώ και για φτηνά βενζινάδικα ? -
Πάσα πληροφορία δεκτή
Αν δεν σου κάνει κόπος θα ήθελα να μου πεις τί παίζει με διόδια - βινιέτες (τί είναι αυτό άραγε?) κλπ χρήσιμες πληροφορίες. Με αγγλικά σε διόδια κλπ θα μπορέσω να συνεννοηθώ άνετα?Θα πρέπει να βγάλω πράσινη κάρτα ασφάλισης νομίζω. Δεν ξέρω αν το δίπλωμα αρκεί ή θα πρέπει να πάω και στην ΕΛΠΑ?
-
Υποχρεωτικά μια πιστωτική, όλα τα διόδια πληρώνονται με αυτή ή με μηχανήματα που τα ταΐζεις με χαρτονομίσματα. Πολύ πιο βολικό το πρώτο.
Με την πιστωτική ξεμπερδεύεις πολύ πιο εύκολα.Μόλις μπεις ελβετία, ελπίζεις να μην τους γυαλίσεις και σου κάνουν έλεγχο (για αυτό ξυρισμένος πλυμένος ) σε βγάζουν στην άκρη και πληρωνεις ένα 30? για την βινιέτα.
Αν μπορέσεις, λέω αν, δεν την κολλάς στο παρμπίζ, την στερεώνεις πρόχειρα, και μόλισ γυρίσεις ελλάδα μου την στέλνεις, γιατί δεν έχω για φέτος
Γεμίζεις Ηγουμενίτσα, και αν οδηγήσεις οικονομικά στην Ιταλια , βγαίνεις μέχρι Ελβετία όπου και γεμίζεις.
Γύρω στα 80 χλμ μετα τα σύνορα είανι μια περιοχή που λέγετε Bellinzona (sud νομίζω, κοίτα το λίγο στο γοογλε). Βγαίνεις απ τον αυτοκινητόδρομο και σε 2 χλμ προς το χωριό γεμίζεις με κανα 15 λεπτά λιγότερο απ τον αυτοκινητο΄δρομο. Δεν χάνεις καθόλου χρόνο γιατί είναι σχεδόν μόλις βγείς.
Πρίν βγείς απο Ελβετία ξαναγεμίζεις.
ΣΤη Γερμανία κάνω άλλο ένα ντου για να βγω απ τον αυτοκινητόδρομο σε ένα σημείο, αλλά είανι ψηλά για σένα, κοντά στην ΟλλανδίαΗ μόνη συμβουλή που έχω είναι πάρε μια πιστωτική , βίζα κατά προτίμηση, θα σου λύσει τα χέρια.
Και καλά ξεμπουκώματα Γερμανία
αα, από χειμερινά λάστιχα? σε πιάνει?
-
σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες! Είμαι εκ πεποιθήσεως αντίθετος στις πιστωτικές ρε γμτ
Το αμάξι φοράει michelin alpin και είναι και 4χ4 οπότε δεν νομίζω να εχω πρόβλημα.edit: το πολύ πολύ θα βγάλω μια προπληρωμένη πιστωτική! Ελπίζω να κάνει δουλειά!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:yahoo: σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες! Είμαι εκ πεποιθήσεως αντίθετος στις πιστωτικές ρε γμτ
Το αμάξι φοράει michelin alpin και είναι και 4χ4 οπότε δεν νομίζω να εχω πρόβλημα.edit: το πολύ πολύ θα βγάλω μια προπληρωμένη πιστωτική! Ελπίζω να κάνει δουλειά!
Kανα πατέρα ρε δεν έχεις? Ο αλλος που θα έρθει μαζί σου , κι αυτός αντίθετος είναι?
Αν στη δώσει, ζήτα του και το πιν γιατι σε κάποια στο εξωτερικό ζητάν επιβεβαίωση με πιν
Για τις προπληρωμένες δεν ξέρω -
Χμμμ με έβαλες σε σκέψεις Είμαστε όλοι κατά των πιστωτικών
-
Δεν είναι ότι είναι απαραίτητη, βοηθάει πολύ όμως. Δεν σε κλέβουνε στην Ελβετία στην μετατροπή πχ. Στη Γερμανία είναι το καλό ότι τα βενζινάδικα είναι 24 και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το αυτόματο, μπορείς να πληρώσεις μετρητά.
Εν ολίγοις βοηθάει αρκετά, δεν είναι ότι δε ζείς χωρίς αυτή
-
Κώνε5 πότε έρχεσαι, δώσε ημερομηνίες ΤΩΡΑ, να σε βάλω στην ατζέντα
-
25 με 26 του μήνα με βλέπω να έρχομαι mirage
-
ΟΚ we will be in touch. Τι ώρα θα βγείς Ανκόνα?
-
Ακόμα δεν έκλεισα εισιτήριο κατά πάσα πιθανότητα αύριο
-
ANEK βγαίνει 13:00 Ανκόνα, γύρω στις 14:00 είσαι αυτοκινητόδρομο.
Φτιάξε σαντουιτσάκια κι ένα πρόχειρο κολατσιό, βάλτο στο πορτμπαγκάζ(με τις θερμοκρασίες κρατιούνται μιά χαρα) και αργά το απόγευμα προς βράδυ θα είσαι στον Μιράζ
-
-
Το κολατσιό έχει σημασία Γλιτώνεις χρόνο, χρήμα και τρώς πολύ καλύτερα.
Βάλε την μάνα να δημιουργήσει, και μην φοβηθείς αν χαλάσουν, το βράδυ στο πορτμπακάζ θα έχει 0(παρε και του μιραζ καμιά σοκολάτα απ την ελβετία, μην πας με άδεια χέρια )
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες