-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να είναι όπως το καλό κρασί που καλυτερεύει όσο παλιώνει. Αν μαζεύεις μπαριέρες, αμπέλια, κλωνάρια και πέτρες στο μπροστινό μέρος, βαραίνει και ΙΣΩΣ να στρίβει μετά από κάποιο καιρό.Χμμμ....δεν ειναι κακη ιδεα...
Θα το δοκιμασω και θα σου πω...
Πρεπει να βρω μια κουταλα απο JCB ομως ...θα βοηθησει πιστευω!
-
Σου εύχομαι ειλικρινά να μη χρειαστεί να αποδείξεις στην πραγματικότητα αν ισχύει η υπόθεσή μου.
-
Σου εύχομαι ειλικρινά να μη χρειαστεί να αποδείξεις στην πραγματικότητα αν ισχύει η υπόθεσή μου.Πλακα κανουμεεεεε...
-
Είπαμε, ούτε για αστείο.
-
Αμα δε σ αρεσει το κουβαδακι μου σ αλλη παραλία.
Μπα, ήρθε κι ο λαδέμπορας.
Οχι και λαδεμπορας Mr Εθνική Χαίτη.Φαντάζομαι όπως εγώ χρησιμοποιώ τα λαδάκια μου ετσι κι εσύ χρησιμοποιείς τη χαίτη σαν αεροδυναμικό βοήθημα για να φτάσεις τα 93,3459 άλογα ε; Και πάλι από κάτω μου είσαι..
Εσυ μη γελάς.Α και που σαι...ενδιαφέρομαι για bmw σμπαραλλιασμένη.Πόσα μωβ μου την πουλάς;
-
Να τος πάλι... ρε, σαν λαδωμένος ποντικός είσαι!
-
Εσυ που είσαι σαν χ@σμ@νη οχιά;
-
Καλύτερα έτσι παρά σαν εσένα... με 5W-30 λαδωμένος ποντικός...
-
Κι εγω σ αγαπάω.
-
Ανατρίχιασα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι και λαδεμπορας Mr Εθνική Χαίτη.Φαντάζομαι όπως εγώ χρησιμοποιώ τα λαδάκια μου ετσι κι εσύ χρησιμοποιείς τη χαίτη σαν αεροδυναμικό βοήθημα για να φτάσεις τα 93,3459 άλογα ε;Ζηλεύεις, γι'αυτό τα λες. Καταρχήν έχω περισσότερα άλογα (ολόκληρο ιππόδρομο φτιάξαμε κοντά στο σπίτι μου). Κατά δεύτερον δε χρειάζομαι αεροδυναμικά βοηθήματα και κατά τρίτον είσαι κάγκουρας και δε σου μιλάω.
Και πάλι από κάτω μου είσαι..
Με μπερδεύεις με το μηχανικό σου.
Πάω να πλύνω τα χέρια μου, γέμισα λάδια, ακόμη κι εξ αποστάσεως.
-
είσαι κάγκουρας και δε σου μιλάω.Με μπερδεύεις με το μηχανικό σου.
Ουτε που θυμάμαι τη φατσα του.Εσύ μήπως θυμάσαι τη φάτσα του δικού σου;Μιας και πατάς στο συνεργείο μερα παρα μερα....
Πάω να πλύνω τα χέρια μου, γέμισα λάδια, ακόμη κι εξ αποστάσεως.
+1 Συμπλήρωνα τωρα κάτι λιτράκια γιατι το χτεσινό λάδι δεν του φτασε του μωρού μου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με μπερδεύεις με το μηχανικό σου.
Ουτε που θυμάμαι τη φατσα του.Εσύ μήπως θυμάσαι τη φάτσα του δικού σου;Μιας και πατάς στο συνεργείο μερα παρα μερα....
Πέρασα σήμερα (μετά από κάμποσο καιρό) για να κανονίσω ραντεβού για αλλαγή λαδιών.
-
Α εσύ κλείνεις ραντεβού;Εγώ πάω εκεί και τα χει ετοιμα στην πόρτα..
-
Ε ναι κλείνω ραντεβού γιατί πρέπει να τα παραγγείλουμε. Δεν έχουν στοκ όπως για τα ιταλικά, που αλλάζουν λάδια κάθε δεύτερη Τετάρτη (τις καλές εποχές).
-
Kid: Έρχομαι σάββατο πρωί, άσε τα κλειδιά του σπιτιού στην δίπλα, να της ρίξω και ένα μανίκι επ'ευκαιρίας.
Technik: Κοντομάνικο?Αν και μου την είπε, η ατάκα ήταν πολύ καλή. Γεια σου ρε Κρις Κρις με τα ωραία σου!
-
Κομαντικό σα να λέμε ότι μπαίνεις βγαίνεις χωρίς να πάρει πρέφα η γκόμενα?
Ρε παιδιά μου βγήκε το λάδι σήμερα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κομαντικό σα να λέμε ότι μπαίνεις βγαίνεις χωρίς να πάρει πρέφα η γκόμενα?Ναι ο παλιοεγκάθετος, αυτό εννοούσε.
Ρε παιδιά μου βγήκε το λάδι σήμερα!
Α, να κάνεις παρέα με τον πάσκο-μαρέα, αλλάζει κ αυτός λάδια καθημερινά
-
Γι'αυτό το είπα να αισθάνεται ότι δεν είναι μόνος του!
-
Kάποιος μου την μπαίνει πολύ τελευταία αλλά δεν ξέρω ποιός. Παρακαλείται όποιος ξέρει την απάντηση να στείλει ένα πμ σ εμένα και στον κουκο να κανονίσουμε τα περι του ban.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]