-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα΄εδώ έχεις ΜΧ-5, οι κάγκουρες με τα ηχεία σε μαράνανε?δεν εχω ΜΧ5.. εχω Μιατα..
ειναι πρωτης γενιαςκαι ειναι classic
οχι σαν το καινουργιο το φλωρικο -
Skye, εγώ το NC θέλω, είμαι φλώρος? Θες να τα πεις με τον φίλο μου τον Ούζι?
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εισαι!
Το λέω και στον ουζι και στον μπουζι και σε όποιον θες!
-
skye, ετοιμάζω drive-by...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εισαι!Το λέω και στον ουζι και στον μπουζι και σε όποιον θες!
Καλά, εσύ που θεc ξέρειc ποιον, ωc τι μιλάc ?
Άσε που κυκλοφορείς με Punto που ως γνήσιο ιταλικό δουλεύει παράλληλα και ως φριτέζα με τόσο λάδι που καίει.
-
Με χτυπάς εκεί που πονάω, άτιμε!
Το Punto δεν καίει λάδι, το λέει και ο chrmes! Απλά τσιμπάει λίγο.
-
Βρήκες κανένα βιδωτο λεβιέ ρε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρήκες κανένα βιδωτο λεβιέ ρε;Γιατί? Του μεινε στα χέρια (όπως και πολλά άλλα πράγματα) ο άλλος?
-
Βιδωτό λεβιέ ακούω!!!
Χτυπήστε το κορμί μου στα βράχια, αλώστε με, κάντε με κιμά, mr. tzigierocharmadak66;
-
Σταματήστε το δούλεμα,γιατι ο Χάρης θα βάλει δεκαπεντάρες αυτές τίς μέρες,και θα σας δείξει εσας
-
Να τος κι άλλος!
Βιδωτός δεν μπαίνει. Απλά τα aftermarket μπαλάκια μπορούν να μπουν και στο δικό μου, γιατι σφίγγουν με αλλενάκια (έτσι μου είπαν δηλαδή).
Το αμάξι θα μπει στην αντιπροσωπεία όμως, οπότε θα τους πω να το φτιάξουν, μέσα στην εγγύηση.
Ελπίζω την επόμενη φορά να μη σου μείνει στο χέρι!
-
αμα δειτε στις αγγελιες ο χαρης πουλα το πουντο...
καιει κατι λαδια λεει...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σταματήστε το δούλεμα,γιατι ο Χάρης θα βάλει δεκαπεντάρες αυτές τίς μέρες,και θα σας δείξει εσαςΤρέμω.
Σαρμαδάκι, πρόσεψε μην σκίσεις κανά καλσόνι όταν θα σου αλλάζουν τις ζάντες (και τα φώτα)... -
Απλά τα aftermarket μπαλάκια μπορούν να μπουν και στο δικό μουΤα συμπεράσματα δικά σας, ακόμα μία φορά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απλά τα aftermarket μπαλάκια μπορούν να μπουν και στο δικό μου
Τα συμπεράσματα δικά σας, ακόμα μία φορά.
εχει και λιπαντικο?
-
Ε, είστε ανυπόφοροι!
Το πιτσιρίκι δεν μπαίνει στο αμάξι μου ΟΥΤΕ για βόλτα!
Αντρέα, πότε είναι το επόμενο TD;
-
Το πιτσιρίκι δεν μπαίνει στο αμάξι μου ΟΥΤΕ για βόλτα!Έχω και δικό μου καροτσάκι. Πάντως για τα μπαλάκια που θα σου μπούνε, προμηθεύσου ΚΥ. Μου το εξήγησε η Κατερίνα.
-
Μήν αλλάζεις συζήτηση
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μήν αλλάζεις συζήτησηΚαι σύ πάτερ Βρούτε;
(τέκνον δεν σε λέω, δε γίνεται )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το πιτσιρίκι δεν μπαίνει στο αμάξι μου ΟΥΤΕ για βόλτα!
Έχω και δικό μου καροτσάκι. Πάντως για τα μπαλάκια που θα σου μπούνε, προμηθεύσου ΚΥ. Μου το εξήγησε η Κατερίνα.
Ποια Κατερίνα ρε σάπιε εγώ στο εξηγούσα τόση ώρα σε ποστ χτες! στο βίντεο της Κατερίνας δεν φαίνετε τι λιπαντικό είναι!
Πολύ αχαριστία η νεολαία σήμερα! Που να σου πάρουν Punto οι γονείς σου ρε για να μάθεις!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]