-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο Πάσχος είναι gay...
Καλα μ@λ@κ@,αυριο το πρωί αμα δεις το Micra στο παρκινγκ της σχολής με σταμπες από λάδια θα σου πω μετα ποιος ειναι gay.
Έχει ήδη. Χθές ακολουθούσα ένα ιταλικό....
Ηταν που θα διαβαζες IIIα ε;;; Ακολουθούσες Ιταλικό; Για πάνω από 2 δευτερόλεπτα;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Πάσχος είναι gay...
Καλα μ@λ@κ@,αυριο το πρωί αμα δεις το Micra στο παρκινγκ της σχολής με σταμπες από λάδια θα σου πω μετα ποιος ειναι gay.
Έχει ήδη. Χθές ακολουθούσα ένα ιταλικό....
Ακολουθούσες Ιταλικό; Για πάνω από 2 δευτερόλεπτα;;; ::
Όχι, μετά το ιταλικό σταμάτησε για να βάλει λάδια και ο Viper προχώρησε σαν άνθρωπος..
-
Κάποιος εβγαλε το topic 'Νεα Μελη' από τις ανακοινώσεις;
-
Ναι, κάτι έγινε. Και ο οδηγός για φωτό.
-
Ενώ πριν περπάταγε στα τέσσερα?
Δε σας καταλαβαίνω εσάς τη νεολαία, ειλικρινά...
-
Κια κάτι μου λέει οτι μειώθηκαν τα ποστς μας Ντινε..
-
Ναι; Δεν ξέρω...
-
Το φάντασμα του Santa Claus (που γιορτάζει και σήμερα, ΑΝΗΜΕΡΑ tazio).
-
Καταστημαααααααα.
Πιασε ενα καφε της παρηγοριας.....
Ιταλικο κατα προτιμηση(καπουτσινο-εσπρεσο) -
Με λάδι ή χωρίς?
-
Μας τελείωσε ο καφές...ΤΟΝ ΗΠΙΕ ολο ο Ντινος.. Γαλα εμεινε μόνο κι αυτο Βλάχας,που πίνει καμιά φορά ο μικρός.Τι διαλέγεις να σου φέρω;;
-
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με λάδι ή χωρίς?Υπνο εσυ λέμε....
-
Πασχερν, σουτ. κερνάω καφέ.
-
Θες μήπως να σε κερασω τσάι;Εχω καιρό να κεράσω.
-
Εχεις αρκετά λάδια στην λαδιέρα για μια κόντρα, ή θα κολλήσεις στην αλλαγή 1ης-2ας;;;
-
Παιδες σας καληνυχτιζω κ εγω......
-
Εχω πως δεν εχω..Αλλά μέχρι να φτασω τον κόφτη της 2ας μου δε θα χεις φτασει τις 4000 της πρώτης..οπότε τωρα που το σκέφτομαι τσάμπα βενζινα και δε με συμφέρει γιατι μου ρουφάει βαρέλια από Shell.
Καληνυχτα Βαγγελη Δε σ έπιασε ο καφές του Ντινου ε; Ειδες ο Κλέφτης;Βάζει μούφα καφέ από τουρκία ο τσίπης.
-
Με Bravo δεν πατάω μια φορά άνοιξα με ένα που είχε μοτέρ απο punto GT στο κούμπομα 2ρας μπαίνει πίσω μου, και αλλάζει ένας λωρίδα και μπαίνει μπροστά μου, στους 5 πόντους....πατάω φρένο και το μόνο που άκουσα ήταν χιλιοστά του δευτερολέπτου λαστιχές....και μπάμ!
Τι διάολο τα λάδια το μοτέρ πάνω στα λάστιχά σας πέφτουν?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]