-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ρε συ εγω θελω οι σχεσεις Ελλαδος να χειροτρεψουν officially. Γιατι? Διοτι ετσι θα αντικατροπτιζουν ποιο πιστα την πραγματικοτητα on the ground. Δηλαδη οσον αφορα τους πολιτες. Το αξιζετε.Νομίζεις μόνο στην ελλάδα υπάρχει αντιαμερικάνικο κλίμα;
Δες μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ τι γίνεται. Δεν είναι κακό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
και γω θελω να παρουν την πραγματικη τους διασταση οι σχεσεις Ελλας-ΗΠΑ σε επιπεδο πολιτωνΜε δεδομενο οτι ο μεσος Αμερικανος δεν ξερει αν υπαρχει καν η Ελλαδα,θα μας αφησουν ησυχους
Ωπ! Μια στιγμη. Σε αυτο κανεις πολυ λαθος φιλε μου.
Εγω εχω πει I am born and raised in Greece σε χιλιαδες ΗΠΑμερικανους. Απο τον Ραμσφελντ μεχρι την κλασσικη dumb blond στο LA.
ΟΛΟΙ ειχαν πανω κατω την ιδια αντιδραση που κατα μεσο ορον ηταν 'Really? Wow! I'd love to visit one day' ή 'Where in Greece? I was there in 19xx' Blah, blah.
Οι Αμερικανοι εχουν μονο θετικη γνωμη για την Ελλαδα και τιποτε αλλο. Απο θετικη ως και θαυμασμο για την Αρχαια Ελλαδα.
Το αντιθετο δεν συμβενει και γιαυτο αξιζετε χειροτερα.
-
gavrιil1 το accura θα το αλλαξεις καμια φορα???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ εγω θελω οι σχεσεις Ελλαδος να χειροτρεψουν officially. Γιατι? Διοτι ετσι θα αντικατροπτιζουν ποιο πιστα την πραγματικοτητα on the ground. Δηλαδη οσον αφορα τους πολιτες. Το αξιζετε.
Νομίζεις μόνο στην ελλάδα υπάρχει αντιαμερικάνικο κλίμα;
Οχι βεβαια. Ομως εγω ειμαι Ελληνας. Για δυο χωρες νοιαζομαι. Οι αλλες ειναι δευτερευουσες.
Δες μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ τι γίνεται. Δεν είναι κακό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις.
Οχι βεβαια. Το προβλημα ομως στην Ελλαδα σημερα ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχουν αντιθετες αποψεις για το θεμα ΗΠΑ. Μια αποψη υπαρχει και διστυχως ειναι λανθεσμενη.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
gavrιil1 το accura θα το αλλαξεις καμια φορα???Κατσε τωρα ειναι auto show time. Να δουμε τι ερχεται για την ανοιξη μεχρι το φθινοπωρο και βλεπουμε.
Αφου ρε δεν παω πουθενα, τι να κανω?
-
Καλα διαβαζω μερικα ποστ στο κλειδωμενο θεμα και εχω σκασει στα γελεια. Ειδικα αυτα; με την Φαγε ειναι αριστουργηματα.
-
Το αντιθετο δεν συμβενει και γιαυτο αξιζετε χειροτερα.πιστευεις σοβαρα οτι ο μεσος ελληνας (περα απο τους βλαμενους) εχει κατι με τον μεσο αμερικανο??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
gavrιil1 το accura θα το αλλαξεις καμια φορα??? -
gavril argue with one of us at a time.Otherwise it's frustrating!
Δε σε εχει διδαξει η Ιστορια του εθνους σου τι γινεται οταν τα βαζετε με πολλους ταυτοχρονα?
-
Κατσε τωρα ειναι auto show time. Να δουμε τι ερχεται για την ανοιξη μεχρι το φθινοπωρο και βλεπουμε.
για MY08+ σε βλεπω και δεν μ'αρεσει
σου χαλαει το image
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πιστευεις σοβαρα οτι ο μεσος ελληνας (περα απο τους βλαμενους) εχει κατι με τον μεσο αμερικανο??
Οχι πιστευω. Εχει.
-
πιστευεις σοβαρα οτι ο μεσος ελληνας (περα απο τους βλαμενους) εχει κατι με τον μεσο αμερικανο??
Οχι πιστευω. Εχει.
Kάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Και αυτό στο λέω καλοπροαίρετα, έχοντας άπειρα συγκεκριμένα παραδείγματα.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
gavril argue with one of us at a time.Otherwise it's frustrating!Δε σε εχει διδαξει η Ιστορια του εθνους σου τι γινεται οταν τα βαζετε με πολλους ταυτοχρονα?
I can argue with anyone, at any time, about any topic I feel interesting enough to argue about.
-
Οχι πιστευω. Εχει.
εισαι λαθος νομιζω αλλα τεσπα (το ποσοστο βλαμενως ειναι μεγαλο παντως )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
gavrιil1 το accura θα το αλλαξεις καμια φορα???Btw, it's Acura.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κατσε τωρα ειναι auto show time. Να δουμε τι ερχεται για την ανοιξη μεχρι το φθινοπωρο και βλεπουμε.
για MY08+ σε βλεπω και δεν μ'αρεσει
σου χαλαει το image
Εμ ακουω το 08 Κορβετ θα ερθει με νεο κινητηρα και 450 ιππους. Ακουω κατι τετοια και I just can't pull the triger.
-
Btw, it's Acura.
μην κολλαμε σε λεπτομεριες
το θεμα ειναι οτι εισαι ακομα με το ιδιο αυτοκινητο
-
Χτες διαβασα επισης οτι το CTS Coupe θα παρουσιαστει στην Γενευη τον Σεπτεμβριο ή κατι τετοιο και οτι ειναι περα απο πανεμορφο. Επισης οι φημες για το CTSV ειναι 550 με 600 ιππους. ΠΟυ να αγορασω οτιδηποτε σημερα με αυτα που ακουω για του χρονου.
Εν το μεταξυ αυτο γινετε εδω και 4 χρονια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οχι πιστευω. Εχει.
Kάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Και αυτό στο λέω καλοπροαίρετα, έχοντας άπειρα συγκεκριμένα παραδείγματα.
ΟΚ πεισε με οτι κανω λαθος. Διοτι ΘΕΛΩ να ειμαι 100% λαθος στο παραπανω. Αρα δεν ειμαι biased against your argument.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Btw, it's Acura.
μην κολλαμε σε λεπτομεριες
το θεμα ειναι οτι εισαι ακομα με το ιδιο αυτοκινητο
- Δεν κολλησα, απλα ενα ποστ εκανα
- Σωστα, το θεμα ειναι οντως αυτο.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]