-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν στο ίδιο σημείο με το hummer είχε κολλήσει μια murcielago τα σχόλια θα ήταν τα ίδια;;;Εδω γελαγαμε οταν αυτοι του Top Gear ειχαν προκαλεσει κυκλοφοριακο βγαινοντας απο υπογειο παρκινγκ στο Παρισι, με το Pagani Zonda και την Ford GT (αν θυμαμαι καλα).
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Εγω εχω και Χ5 ..... αλλα αν ειχε καμια ιδεα να παει με αυτο στο κεντρο η γυναικα μου ... θα την πεταγα στο κλουβι με τις νεοπλουτες με τα jeep του Κολωνακιου!Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πολυ απλο.....
Γιατι δικαιολογουμε τα ΖΩΑ που παρκαρουν οπως να ναι.....
Και βριζουμε καποιον, με μεγαλο αυτοκινητο, που δεν καταφερε
να περασει αναμεσα σε 2 ζωα που παρκαραν οπως να ναι.....Αν δεν ηταν Η2 και ηταν κατι αλλο επισεις φαρδυ, και μακρυ....
Ασθενοφωρο, πυρεσβεστικο, λεοφωρειο, οχημα τροφοδοσειας, χρηματαποστολη, αυτοκινητο προξενιου..... τι θα εκανε;;;;;;
Θα περναγε απο αλλο δρομο;;;;;;ΣΩΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ
ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ
ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ
ΚΑΙ ΧΕΣΤΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΦΙΝΩΣΕ ΤΟ Η2 ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ Η2
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ
ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο μίσος για τα Suv στο φόρουμ..... Οπότε αφήστε με με τις αμφιβολίες μου...Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μίσος απέναντι σε 1 συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων. Υπάρχει απλά μένος για τη λάθος χρήση ορισμένων από αυτά...
Δεν μισώ τον τυπά με την ML που πάει στην αριστερή της εθνικής με 170. Τα παίρνω όμως άγρια μαζί του επειδή, εκμεταλλευόμενος τον όγκο του, προσπαθεί να με τρομάξει, κολλώντας με 130 στον προφυλακτήρα μου και ας μην έχω πουθενά αλλού να πάω. Αν είχε ένα μικρό αμαξάκι, πιθανόν να μην έκανε τα ίδια.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω εχω και Χ5 ..... αλλα αν ειχε καμια ιδεα να παει με αυτο στο κεντρο η γυναικα μου ... θα την πεταγα στο κλουβι με τις νεοπλουτες με τα jeep του Κολωνακιου!
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πολυ απλο.....
να περασει αναμεσα σε 2 ζωα που παρκαραν οπως να ναι.....Αν δεν ηταν Η2 και ηταν κατι αλλο επισεις φαρδυ, και μακρυ....
Ασθενοφωρο, πυρεσβεστικο, λεοφωρειο, οχημα τροφοδοσειας, χρηματαποστολη, αυτοκινητο προξενιου..... τι θα εκανε;;;;;;
ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ
ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ
ΚΑΙ ΧΕΣΤΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΦΙΝΩΣΕ ΤΟ Η2 ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ Η2
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ....Μια μικρή διόρθωση. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρεις αν αυτά τα 'ζώα' έχουν παρκάρει σωστά ή όχι, δεν φαίνεται κάποια πινακίδα. Επιπλέον το να παρκάρω 10 εκατοστά από το πεζοδρόμιο είναι απολύτως νόμιμο και δεν αρκεί για να με χαρακτηρίσει 'ζώο'. Εσύ πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πινακίδα στην είσοδο του στενού που να απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων από ένα πλάτος και πάνω?
Και στην τελική ποιος σου είπε ότι περνάνε ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, σκουπιδιάρικα κτλ από όλα τα στενά της Αθήνας?
-
Toν/την οδηγο του Hummer μπορεις να την κατηγορησεις σαν αναλγητη,αναισθητη,οτι της λειπει ο κοινος νους αλλα οχι οτι ειναι ζωο.Πληρωνει τελη κανονικα ,εχει οχημα με εγκριση τυπου οποτε μπορει να το κινει οπου επιτρεπεται.Αν ειναι τοσο στενος αυτος ο δρομος ας απαγορευτει το παρκαρισμα στην μια πλευρα του δρομου.
Γνωμη μου. -
υπαρχει ομως και μια περιπτωση τα ζωα να ειναι το φορτηγακι και το corsa και οχι το hummer
παρατηρηστε πισω και δεξια απο το hummer
φαινεται η μεταλλικη κολωνα (πιθανον σημανσης) η οποια πολυ πιθανον να απογορευει την σταση σταθμευση..... -
Καταρχας τα αμαξια πρεπει να παρκαρουν λιγα εκατοστα απο το πεζοδρομιο (τουλαχιστον 10 ) και οχι κολλητα.
Αν προσεξετε στην ακρη ο δρομος εχει κατι σαν λουκι για το νερο για να φευγει. Πολλες φορες οι δρομοι πλυμιριζουν γιατι εκτος απο τα βουλωμενα φρεατια και την πολλη βροχη, υπαρχουν και τα παρκαρισμενα, που στελνουν το νερο απο την ακρη του δρομου (οπου υπαρχει διεξοδος) στην μεση... -
Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στην ΑΟ...
Οδηγός ο οποίος διαπληκτήστικε με άλλη οδηγό (γυναίκα) μπήκε μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο σταματώντας τα αυτοκίνητα τους στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ.
Κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε τον καυγά παρά τις παρακλήσεις της οδηγού να πάνε δεξιά του δρόμου.
Αποτέλεσμα ήταν άλλο αυτοκίνητο να πέσει επάνω τους να πάρει φωτιά και να καεί ζωντανός ο οδηγός του...
Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αντιμετωπίζει κατηγορία για κακούργημα....
Το άκουσα στο ραδιόφωνο σήμερα...
Τι να πείς... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω εχω και Χ5 ..... αλλα αν ειχε καμια ιδεα να παει με αυτο στο κεντρο η γυναικα μου ... θα την πεταγα στο κλουβι με τις νεοπλουτες με τα jeep του Κολωνακιου!
ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ
ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ
ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ....Μια μικρή διόρθωση. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρεις αν αυτά τα 'ζώα' έχουν παρκάρει σωστά ή όχι, δεν φαίνεται κάποια πινακίδα. Επιπλέον το να παρκάρω 10 εκατοστά από το πεζοδρόμιο είναι απολύτως νόμιμο και δεν αρκεί για να με χαρακτηρίσει 'ζώο'. Εσύ πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πινακίδα στην είσοδο του στενού που να απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων από ένα πλάτος και πάνω?
Και στην τελική ποιος σου είπε ότι περνάνε ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, σκουπιδιάρικα κτλ από όλα τα στενά της Αθήνας?
...α ΟΚ....
**Υπαρχουν δρομοι στην Αθηνα με σπιτια που δεν καιγοντε και ανθρωπους που δεν πεθαινου......**Να μου πεις που ειναι....
Να μετακωμησω αμα ειναι! -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στην ΑΟ...Οδηγός ο οποίος διαπληκτήστικε με άλλη οδηγό (γυναίκα) μπήκε μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο σταματώντας τα αυτοκίνητα τους στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ.
Κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε τον καυγά παρά τις παρακλήσεις της οδηγού να πάνε δεξιά του δρόμου.
Αποτέλεσμα ήταν άλλο αυτοκίνητο να πέσει επάνω τους να πάρει φωτιά και να καεί ζωντανός ο οδηγός του...
Τι να πείς...Συλλυπιτηρια στην οικογενεια του ανθρωπου που χαθηκε.
-
Οδηγός ο οποίος διαπληκτήστικε με άλλη οδηγό (γυναίκα) μπήκε μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο σταματώντας τα αυτοκίνητα τους στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ.
Συλληπητήρια ναι...
...αλλά είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΓΜΤ?!!!! Σταμάτησε να τσακωθεί στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ?!!! Το δίπλωμα θα του το πάρει κάποιος?!
-
ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ
ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ
...α ΟΚ....
**Υπαρχουν δρομοι στην Αθηνα με σπιτια που δεν καιγοντε και ανθρωπους που δεν πεθαινου......**Να μου πεις που ειναι.... Να μετακωμησω αμα ειναι!Αμφιβάλεις δλδ ότι υπάρχουν στενά στην Αθήνα που δεν χωράνε τέτοια οχήματα?
-
Κώστα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φωτιά ένα σπίτι και να μην μπορεί να πάει η Πυροσβεστική..
Ομοίως και για τα ασθενοφόρα.
Αυτό λεει και εχει δίκηο. Ετσι είναι.
-
Όσο για το @ που σταμάτησε στην αριστερή της ΑΟ, μια τιμωρία του αξίζει... Να τον θανατώσουν όπως πέθανε ο άλλος ο κακομοίρης...Στην πυρα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συλληπητήρια ναι...
...αλλά είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΓΜΤ?!!!! Σταμάτησε να τσακωθεί στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ?!!! Το δίπλωμα θα του το πάρει κάποιος?!
Δεν θες ν αρχησω να γραφω......
Θα κλειδωσεις το τοπικ κ α τ ε υ θ ε ι α ν
Γι αυτο κ περιοριστικα....
Παντως μερικες φορες αναρωτιεμαι......
Γιατι καταργηθικε η 'εσχατη των ποινων'..... Μερικοι απλα την αξιζουν -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φωτιά ένα σπίτι και να μην μπορεί να πάει η Πυροσβεστική..Ομοίως και για τα ασθενοφόρα.
Αυτό λεει και εχει δίκηο. Ετσι είναι.
Να σου δείξω στενό στους Αμπελόκηπους, κάθετο στην Πανόρμου, που με το ζόρι περνάει ένα ΙΧ, σχεδόν ξύνοντας τους καθρέπτες των παρκαρισμένων δεξιά και αριστερά?
-
Ξέρω πολύ καλά την περιοχή...
Και ασθενοφόρο περνάει και πυροσβεστικό...με ολίγες ζημιές βεβαίως βεβαίως!
Είναι πολύ ακραίο να πούμε οτι, επειδή υπάρχουν 4-5 στενά, γενικά δεν περνάνε στην Αθήνα μεγάλα οχήματα.
Εδω περνάνε τα σκουπιδιάρικα στην Κυψέλη!
edit
Οδός Αλωπεκής στο Κολωνάκι...σημάδι και ισορροπία.Και όμως...περνάνε τα πάντα!!!Οταν σπούδαζα δούλευα στην ΜΙΜΙΚΟΣ στις διανομές. Ξέρω τι σου λέω! Παντού περνάγαμε!!!
-
taurus
Νομίζω ότι ξέρω για ποιο στενό λες!!! Εκτός και αν υπάρχουν πολλά σε εκείνο το σημείο...!Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, αν δεν χωράει να στρίψει πυροσβεστικό ή ασθενοφόρο, πρέπει να απαγορεύεται το παρκάρισμα. Το έχω δει να συμβαίνει, σε μονόδρομο με ωφέλιμο πλάτος 2 μέτρα και συνολικό γύρω στα 10...το αγαπημένο χόμπι των Ελλήνων βλέπετε, διπλοπαρκάρισμα, και έχω σιχαθεί τις ώρες που έχω ξοδέψει στις γ@μημένες πόλεις μας...Μισή ώρα καιγόταν το σπίτι του άλλου, το πυροσβεστικό είχε κολλήσει στη γωνία και τα ζώα που είχαν διπλοπαρκάρει και έκλειναν τη γωνία, αν τους έλεγες τίποτα, θα σε έβριζαν και από πάνω...
Υ.Γ. Ρε παιδιά, φαγωθήκατε με το Κόρσα!!! Ματίζ είναι το όχημα μπροστά από το φορτηγάκι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν σπούδαζα δούλευα στην ΜΙΜΙΚΟΣ στις διανομές. Ξέρω τι σου λέω! Παντού περνάγαμε!!!Όταν σπούδαζες πρόεδρε, το πιο φαρδύ αυτοκίνητο που έβλεπες στους δρόμους ήταν το taunus! Τώρα υπάρχουν μικρομεσαία που είναι πιο φαρδιά από αυτό!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οταν σπούδαζα δούλευα στην ΜΙΜΙΚΟΣ στις διανομές. Ξέρω τι σου λέω! Παντού περνάγαμε!!!
Όταν σπούδαζες πρόεδρε, το πιο φαρδύ αυτοκίνητο που έβλεπες στους δρόμους ήταν το taunus! Τώρα υπάρχουν μικρομεσαία που είναι πιο φαρδιά από αυτό!
Σωστό κι αυτό....αλλά αντίστοιχα στενοί ήταν και οι δρόμοι βρε εγκάθετε!!!
Δεν μιλάμε για τότε που η Αθήνα ήταν χωράφια. Τοτε μοίραζε κοτόπουλα ο DAP!!!edit Taunus ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα!
Ζώα ζώα ζώα [#3]