-
Βολευτές, Νομάρχες, πολιτικοί κλπ. γιατί δεν φοράτε το κράνος σας? και σεις ειδικά κ.Υπουργέ Δημόσιας Τάξης ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ γιατί εμένα με τιμωρείτε όταν δεν το φοράω αλλά εσείς κυκλοφορείτε άνετος και καμαρωτός ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ? και φυσικά και οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων, νομαρχιών, υπουργείων.
Μάλλον στο ελληνικό κράτος δεν είναι συνταγματικά κατωχυρωμένη η ισότητα των πολιτών..... εκτός αν έχουν πληρώσει ποτέ καμμιά κλήση και δεν το ξέρω.
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους σωτήρες μας που ποτέ δεν φοράνε ζώνη στο αυτοκίνητό τους και που φυσικά κάνουν το Θεσ/νίκη-Αθήνα σε 3,5 ώρες χαλαρά.
http://new.e-go.gr/auto/article.asp?cat ... bid=394016 -
Βολευτές, Νομάρχες, πολιτικοί κλπ. γιατί δεν φοράτε το κράνος σας? και σεις ειδικά κ.Υπουργέ Δημόσιας Τάξης ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ γιατί εμένα με τιμωρείτε όταν δεν το φοράω αλλά εσείς κυκλοφορείτε άνετος και καμαρωτός ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ? και φυσικά και οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων, νομαρχιών, υπουργείων.
Μάλλον στο ελληνικό κράτος δεν είναι συνταγματικά κατωχυρωμένη η ισότητα των πολιτών..... εκτός αν έχουν πληρώσει ποτέ καμμιά κλήση και δεν το ξέρω.
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους σωτήρες μας που ποτέ δεν φοράνε ζώνη στο αυτοκίνητό τους και που φυσικά κάνουν το Θεσ/νίκη-Αθήνα σε 3,5 ώρες χαλαρά.
§
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μάλλον στο ελληνικό κράτος δεν είναι συνταγματικά κατωχυρωμένη η ισότητα των πολιτών....Κοίταξε να δεις, μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι ούτε ο Σουλτάνος ούτε οι πασάδες ούτε οι αγάδες λογοδοτούν σε κανέναν και σε τίποτα (σε αντίθεση με τους απλούς ραγιάδες όπως εσύ και εγώ).
Από εκεί και πέρα τι να συζητάμε;
§
-
Βουλευτικη ασυλια. Τελος συζητησης. (περι σωστου η λαθους νομιζω την καταλαβαινετε την αποψη μου, δεν χρειαζεται να τρωω τα χερια μου στο πληκτρολογιο)΄.
-
Μα είστε απαράδεκτοι. Πως θα γίνει το 'πουλμούρ' αν δε φανεί η φάτσα του αναβάτη. Με το κράνος όλοι ίδιοι είναι.
Τς τς τς δεν έχετε καθόλου σεβασμό στο κόπο των εθνοσωτήρων για την καρέκλα και την επανεκλογή. -
Οι φωτογράφοι έχουν πρόβλημα με τα κράνη.Θα τους περάσουν για τους κρανοφόρους γνωστούς αγνώστους και θα γράψουν ανεπίτρεπτα σχόλια.
Πάντως κράνη να φοράτε για την πάρτι σας,και όχι για τον κάθε υπουργό.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Κι αυτοί να φοράνε γιατί έτσι είναι το νόμιμο.
-
Στην Αγγλία αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ο υπουργός θα έπαιρνε κλήση. Στην Ελλάδα ο τροχονόμος θα έπαιρνε πόδι.
-
Λάππα,στο σκι φοράς κράνος,στη μηχανή-αν οδηγείς-φοράς για να μην πάρεις κλήση;Έχεις φρενάρει με μηχανή σε δρόμο όπως π.χ η Θηβών με πολλά χαω;Είναι σαν να κατεβαίνεις τον Ηρακλή παγωμένο,και χωρίς τροχισμένες λάμες...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι αυτοί να φοράνε γιατί έτσι είναι το νόμιμο.
Εδώ τόσες άλλες παρανομίες κάνουν,αυτό θα τους εμποδίσει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα είστε απαράδεκτοι. Πως θα γίνει το 'πουλμούρ' αν δε φανεί η φάτσα του αναβάτη. Με το κράνος όλοι ίδιοι είναι.
Τς τς τς δεν έχετε καθόλου σεβασμό στο κόπο των εθνοσωτήρων για την καρέκλα και την επανεκλογή.Κι αν κάνανε αερογραφία την μούρη τους πάνω? Και με μεγάλα γράμματα να γράφει ας πούμε Byron στο πίσο μέρος
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στην Αγγλία αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ο υπουργός θα έπαιρνε κλήση. Στην Ελλάδα ο τροχονόμος θα έπαιρνε πόδι.καλα, για γελια τελειως..
ουτε καν να δωσουν το καλο παραδειγμα..
φανταστειτε ομως ποσο βλακες ειμαστε εμεις που αυτοι -αλλα και αυτοι που βοηθουν στην προωθηση τους εχουν βγει στο συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο για το image τους να κυκλοφορουν χαμογελαστοι χωρις κρανος .._||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/TΡΕΛΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στην Αγγλία αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ο υπουργός θα έπαιρνε κλήση. Στην Ελλάδα ο τροχονόμος θα έπαιρνε πόδι.
καλα, για γελια τελειως..
ουτε καν να δωσουν το καλο παραδειγμα..
φανταστειτε ομως ποσο βλακες ειμαστε εμεις που αυτοι -αλλα και αυτοι που βοηθουν στην προωθηση τους εχουν βγει στο συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο για το image τους να κυκλοφορουν χαμογελαστοι χωρις κρανος .._||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/TΡΕΛΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ
Το συμπέρασμα το έχουν βγάλει από τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων από την ίδρυση του κράτους.
-
K.Υπουργέ Προκόπη Παυλόπουλε αν παραβαίνεις τον ΚΟΚ διασχίζοντας κάθετα τη Β.Σοφίας μπορεί να πέσει πάνω σου κανένα αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα κάποιος μοτοσικλετιστής...(όπως και έγινε). Αλλά αυτά είναι παρανομίες για τους άλλους και όχι για υπουργούς....
-
Θα έλεγα 'σκατά στα μούτρα τους', αλλά είναι άτοπο, απορρίματα είναι από μόνοι τους...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην το ψάχνετε το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή είναι αστυνομικός....οπότε ολα καλά του έκατσαν του προκόπη!Για τον άλλο που σκότωσε την κοπέλα, δεν φταίει αυτός.....τα υπόλοιπα καμάρια μας φταίνε που δεν έκανα άρση της ασυλίας του....αλλά νταξ...κόρακας κοράκου μάτι βγάζει?
Sinexizo apo to topic batsologiki kai batsosimperifora....
Eksakoloutho na eimai apisteuta tsantismenos me to olo skiniko kai to xeirotero apo ola me tin dilosi tou semnou kai tapeinou ( über alles opos tha legame kai edo stin germania ) ipourgou....
Perissotero tsantismenos omos eimai me olous emas tous malakes pou kathomaste kai asxoloumaste mazi tous ( xairomai pou den eimai ellada na akouo ta vlakodi epixeirimata kapoion vammenon ble filon mou, idia fantazomai me auta pou akouga otan to koraki pou grafei parapano o rataplan skotose tin kopela ) kai prospathoume na tous vgaloume oti exoun kai dikio apla epeidi anikoun stin omad....e sto politiko komma pou ipostirizoume...
Otan eisai ekso kai ta vlepeis apo makria tsantizesai akoma perissotero kai fisika katalavaineis poios ftaiei pou mas exoun pniksei ta skata se auti tin panemorfi xora pou legetai Ellada...Ki omos ftaime kai ftaime para poli gi ola auta....
Kalimera se olous mas kai na tous xairomaste....
P.S. Ton fantazomai ton vlaka na kanei diloseis meta to simvan sta kanalia -
Συμπεριφορά πολιτικών στο δρόμο.... μάααααααααααλιστα
Ένα βραδυ κατά τις 12 ανέβαινα στην αριστερή λωρίδα της ΕΟ Αθηνών Λαμίας με σταθερή ταχύτητα 140 - 150χλμ δεν υπήρχε ψυχή!!!! Λίγο μετα την ΑΟ βλέπω ξαφνικά μια μηχανή που μόλις βγήκε από ένα παράδρομο (μαζί με ένα αμάξι) να έρχεται διαγώνια κατά πάνω μου να με περνάει από δεξιά να μπαίνει μπροστά μου και να αφήνει γκάζι.... λέω 'Ασ΄τον θα θέλει παιχνιδάκια!!!' (με μαύρο δερμάτινο που δεν έλεγε police) και καθώς αφήνω γκάζι για να μην τον πατήσω τον γκιόζη βλέπω να πλησιάζει από δεξιά μου στην μεσαία λωρίδα ένα αυτοκίνητο!!!!!
Λέω ρε γαμώτο λες να μου την πέσουν εν κινήσει για κανά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και φρενάρω απότομα... με περνάει από δεξιά ένα Passat χώνεται μπροστά από την μηχανή για να συνεχίσουν αριστερά και μόνοι τους!!!!
Έλα όμως που είχα βγει να τσεκάρω μετά το service αν όντως διορθώθηκε η ένδειξη που ανάβει στην AMG για πρόβλημα στα λάστιχα!!!
Χαϊδεψα γκαζάκι κόλλησα στην μηχανή ... περίμενα λίγο μπας και κάνουν άκρη γιατί πήγαινα πιο γρήγορα... αμ δε!!!!!
Λεω έτσι είστε... πάω στην μεσαία ρολλάροντας βάζω τις τέσσερις εξατμίσεις δίπλα στα παράθυρα του υπουργού-δημοσιογράφου που ήταν αμέριμνος.... έδωσα μια ξερογκαζιά στον V8, νόμισαν ότι τους χτυπησε βόμβα.....
Αν ήμουν λίγο πιο θρασύς θα τους έκανα τρελίτσες πάτα - άσε αλλά μετά τα 180 ζορίζοντια!!!
Κλήση δεν ήρθε ποτέ!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Συμπεριφορά πολιτικών στο δρόμο.... μάααααααααααλιστα
Ένα βραδυ κατά τις 12 ανέβαινα στην αριστερή λωρίδα της ΕΟ Αθηνών Λαμίας με σταθερή ταχύτητα 140 - 150χλμ δεν υπήρχε ψυχή!!!! Λίγο μετα την ΑΟ βλέπω ξαφνικά μια μηχανή που μόλις βγήκε από ένα παράδρομο (μαζί με ένα αμάξι) να έρχεται διαγώνια κατά πάνω μου να με περνάει από δεξιά να μπαίνει μπροστά μου και να αφήνει γκάζι.... λέω 'Ασ΄τον θα θέλει παιχνιδάκια!!!' (με μαύρο δερμάτινο που δεν έλεγε police) και καθώς αφήνω γκάζι για να μην τον πατήσω τον γκιόζη βλέπω να πλησιάζει από δεξιά μου στην μεσαία λωρίδα ένα αυτοκίνητο!!!!!
Λέω ρε γαμώτο λες να μου την πέσουν εν κινήσει για κανά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και φρενάρω απότομα... με περνάει από δεξιά ένα Passat χώνεται μπροστά από την μηχανή για να συνεχίσουν αριστερά και μόνοι τους!!!!
Έλα όμως που είχα βγει να τσεκάρω μετά το service αν όντως διορθώθηκε η ένδειξη που ανάβει στην AMG για πρόβλημα στα λάστιχα!!!
Χαϊδεψα γκαζάκι κόλλησα στην μηχανή ... περίμενα λίγο μπας και κάνουν άκρη γιατί πήγαινα πιο γρήγορα... αμ δε!!!!!
Λεω έτσι είστε... πάω στην μεσαία ρολλάροντας βάζω τις τέσσερις εξατμίσεις δίπλα στα παράθυρα του υπουργού-δημοσιογράφου που ήταν αμέριμνος.... έδωσα μια ξερογκαζιά στον V8, νόμισαν ότι τους χτυπησε βόμβα.....
Αν ήμουν λίγο πιο θρασύς θα τους έκανα τρελίτσες πάτα - άσε αλλά μετά τα 180 ζορίζοντια!!!
Κλήση δεν ήρθε ποτέ!!!!μα εσύ είχες καλύτερο αμάξι από τον υπουργό...CLS γαρ!
Μπες στην θέση του cop...η δήλωσή του μετά είναι που με νευρίασε περισσότερο!
έκοψε την κίνηση...ποιος?...ένας ειδικός φρουρός! Ούτε καν τροχονόμος! Τι λε ΡΕ...ποιός είσαι που παρανομείς?Σεμνοί υπουργοί! (καλά όλοι οι βΟλευτές έτσι είναι αλλά τέσπα)
-
CLS 55αρι;;;;;;
Πωωωωω................
Τι μας εκανες!!!
Κοι.ΥΠΟΥΡΓΟΙ...