-
παιδια as you know είμαι ακόμη στην αναμονή για να ενεργοποιηθεί η dsl.
όταν θα ενεργοποιηθεί θα με πάρουν τηλέφωνο για να μου στείλουν το modem.
Συνήθως τι έχει μέσα? Μπορώ να τους πω να μου στείλουν router ? 'H Crypto F200 (αλήθεια ακόμα αυτό έχει μέσα?) και δεν μιλάμε...?Ενα καλό αξιόπιστο router πόσο κοστίζει ? Kάποια πρόταση ?
Σκέφτομαι να το βάλω σαν backup αυτό που θα μου στείλουν... -
Σάββα, από όσο έχω καταλάβει δεν υπάρχουν 'κακοί' routers.
Εξαρτάται μόνο από το τι θέλεις να κανεις.Το Linksys WAG354G που εχω, πολλοί λένε ότι δεν είναι και τόσο καλό.
Σε εμένα έβγαλε κάτι προβλήματα με χάσιμο του interface (όπως του daffy) αλλά γενικά είναι καλό.Στο http://www.adslgr.com/ πήγες να διαβάσεις reviews?
-
όχι...βαριέμαι το πολύ διάβασμα....
πάντως σαφώς ρούτερ από μόντεμ ε?
-
Ναι σαφώς.
Γύρω στα
-
Έληξε το ΒΑΝ;
-
αυτό που θα μου δώσουν Νίκ...είναι ένα usb modem από ότι κατάλαβα και όχι router.
-
Ποιά εταιρεία Σάββα?
Αν είναι ετσι μην μπεις στον κόπο...βουρ για ένα Crypto ή Linksys 200.
-
παιδια μιλησα με το τεχνικο τμημα της forthnet..
εγω εχω την εκδοση 2 (v.2) του συγκεκριμενου ρουτερ, πραγμα που σημαινει οτι το firmware της forthnet ΔΕΝ κανει.. (ειναι για την εκδοση 1).. αυτο εξηγει το γιατι δε μου το περναγε..
πηγα στο αγγλικο site της linksys απ οπου κατεβασα το firmware που φορουσε απο τη μαμα του το εργαλειο, το ξαναπερασα μηπως διορθωθει αλλα τιποτα..
βασικα εχω παρατηρησει οτι το προβλημα το εμφανιζει οταν σηκωνει το IGD-1 ¨η καπως ετσι (internet gateway και καλα)....
δεν εχω καταφερει πουθενα να διαβασω γι αυτο το πραγμα, ουτε βρηκα καπου documentation...
Για το συγκεκριμενο ρουτερ, εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι ιδιαιτερα καλο..
αν αρχισουν να ζοριζουν τα πραγματα, ειναι αργο (και λογικο)..
ισως η καλυτερη λυση, τελικα θα ηταν ενα απλο modem.. εχω ακουσει και για αλλα ρουτερ πως ειναι της πλακας (κολλανε συχνα) και για να λεμε του στραβου το δικιο δε γινεται ρουτερ να εχουν τρελλα λεφτα για να τα αγορασεις και τα home προϊοντα routing+firewall με NAT και ολες αυτες τις ιστοριες να στο δινουν με 30 ευρω που λεει ο λογος...
τεσπα.. εν αναμονη! -
η εμπειρια μου απο τα crypto δεν ειναι ιδιαιτερα καλη..
οχι λογω προβληματων, οσο απο θεμα drivers & documentation..
ενα usb modem 56K v92 που το ειχαν σεταρει λαθος οι παπαρες απο το εργοστασιο δε δουλευε με τιποτα...
ευτυχως που παλια ειχα βγαλει τα ματια μου με τα μοτεμ και τα ηξερα απ εξω και ανακατοτα..κουκε, αν ειναι να δωσεις 150 ευρω για ρουτερ, τοτε οπως ειπα παιρνεις το φθηνοτερο πακετο - τελικα - και υστερα κανεις παιχνιδι οπως γουσταρεις..
δεν υπαρχει λογος να δωσεις λεφτα για 'εξοπλισμο' .. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιά εταιρεία Σάββα?Αν είναι ετσι μην μπεις στον κόπο...βουρ για ένα Crypto ή Linksys 200.
Forthnet
-
Και τα Speedtouch των Alcatel/Tomson είναι καλά routers!
-
Ωχ. Μοιάζει να έχει αρκετά προβλήματα.
Σάββα θα ρωτήσω φίλο και θα σου πω σχετικά με τα routers. Αυτός ετοιμάζεται να πάρει πάντως ενα καλό στα ~
-
για τα τομσον, εχω να πω οτι εμεινα καγκελο απο την ποιοτητα κατασκευης.. απο τα φιλτρακια μεχρι τα καλωδια, εμεινα!!! πολυ σημαντικη η προσοχη στη λεπτομερεια...
δουλεψε απροβληματιστα... απο εκει και περα δε ξερω τι μπορει να παιζει -
Ντάφυ εχεις ενεργοποιήσει το QoS?
Εχεις ρυθμίσει να βλέπει μόνο b συσκευές?
Εχεις ορίσει να δουλεύει σε G.dmt? -
κανα link ρε παιδιά να το αγοράσουμε online εδώ Ελλάδα...πάντα...
Χάρη εσύ τι έχεις?
Νικ ευχαριστώ.
-
νικο QoS ειναι UBR...
οταν λες b συσκευες τι εννοεις? -
σαββα γιατι θες ντε και καλα ρουτερ?
εδιτ: τσατ το καναμε
-
εδώ οι ειδικοί του φόρουμ αυτό προτείνουν....εμένα πιο πολύ με βολεύουν τα usb.
είναι πιο εύκολα στην ρύθμισή τους...
-
Setup-->Wireless-->Basic Wireless Settings-->Wireless Network mode
b only σημαίνει ότι βλέπει μόνο 802.11 συσκευές και τίποτα άλλο.
Το κάνει πιο γρήγορο.Το ίδιο και το G.dmt στην αρχική φόρμα του setup
edit Αλλαξες κανάλι επικοινωνίας? (1-11)
-
Υπάρχει ρούτερ στο σπίτι αλλά επειδή σκέφτομαι για laptop, θέλω να έχω και wireless μέσα στο σπίτι.. Access point γι αυτή την δουλειά ε? Σε τι κόστος παίζουν +-?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]