-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:rant:
ΟΚ!
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ X ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΒ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ FIREFOX??
ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!Είναι αλήθεια πως αρκετοί χρήστες του Firefox 2 δυσαρεστήθηκαν με αυτή την αλλαγή στα close buttons των tabs.
Η λύση είναι σχετικά απλή πάντως.
Στο address bar πληκτρολογείς ```
about:configοπότε θα σου εμφανιστούν τα advanced configuration preferences. Εντόπισε το key: **browser.tabs.closeButtons** Παίρνει τρεις πιθανές τιμές: - 3 - Συμπεριφορά των close buttons όπως στον Firefox 1.x - 2 - Καθόλου close buttons - 1 - (Προεπιλεγμένη) Εμφανίζονται close buttons σε κάθε tab Με δεξί click βάζεις την τιμή που επιθυμείς, restart and happy surfing. Ελπίζω να βοήθησα.
-
Μια ερωτησούλα, πως μπορώ να κάνω, τα βιντεο που κατεβάζω απο το νετ να παίζουν μεσο media player και μόνο;
Έτσι τα είχα πάντα, αλλα κατέβασα ενα άλλο πρόγραμμα και τώρα τα παίζει μέσο του δικού του player, πως μπορώ να το κάνω να παίζουν και πάλι μέσο του media; -
Πάνω στο αρχείο δεξί κλικ, άνοιγμα με, επιλογή προγράμματος. Επιλέγεις το media player, τικάρεις την επιλογή άνοιγμα του αρχείο μόνο με αυτό το πρόγραμμα, ή κάτι παρόμοιο...
-
δεν κάνει τίποτα, το ανοιγει κανονικά εκείνη την φορά, αλλα ήστερα το ανοίγει πάλι με τον άλλο player...
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
α, πολυ ωραια!
ειμαι msn-ικος τωρα!Nαι αλλά δε με έκανες add ακόμα.
λοιπον!
στην πολυ μικρη επαφη μου με την adsl εχω να δηλωσω τουτα:κοστιζει πολυ περισσοτερο απ' οσο λενε!
Check
σε βαζει σε λουκι
Check
πρωτα σου επιβαλει να αγορασεις σκληρο δισκο
Check, x2
υστερα σε βαζει να πληρωνεις δεη εξτρα (ποιος εκλεισε τον υπολογιστη του?)
Check
τελος σε βαζει να πας να αγορασεις μια καρεκλα γραφειου της προκοπης, γιατι αυτη που εχεις σε σκοτωνει...!
Check, ευτυχώς είχα από πριν
(αυτα.. περισσοτερα τις προσεχεις ημερες, καθως εγκληματιζομαι!)
Και που'σαι ακόμα...
-
αντε σε εβαλα! μη γρινιαζεις!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελληνικός ορθογράφος για Firefox!https://addons.mozilla.org/firefox/3439/
Δεξί κλικ στο πλαίσιο κειμένου, Spell check this field, επιλογή γλώσσας (languages> greek).
Το εγκατέστησα και μου εξαφάνισε το εικονίδιο του translator κύριε Πειρατά!!!
Για δώσε οδηγίες!!!
-
[quote='TakisB']Σε 15 μέρες περίπου υπολογίζω να έχει αντικατασταθεί η φτωχή μου PSTN με ADSL 768.
Και πάλι Forthnet, για να μην αλλάζω mail address, username κ.λ.π.
Πήρα 6μηνη FORTHnet ADSL 1Bill 768 + 2 μήνες δώρο, ADSL USB modem και μετατροπή σε ADSL του υπόλοιπου χρόνου που έχω προπληρώσει για την PSTN.
123 -
kouk
δεν το χρησιμοποιώ το translator. Λογικά πάντως με δεξί κλικ στη μπάρα με τα εικονίδια και 'customize' θα υπάρχει κάπου το συγκεκριμένο εικονίδιο για να το σύρεις εκεί που θες. -
γ@μω τις χιλιες πιπες!! μηπως παρ' ελπιδα εχει κανεις τον παλιο firefox? αυτο το χ στα ταμπ εχει καταντησει αηδια!!!
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
:rant:
ΟΚ!
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ X ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΒ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ FIREFOX??
ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!Είναι αλήθεια πως αρκετοί χρήστες του Firefox 2 δυσαρεστήθηκαν με αυτή την αλλαγή στα close buttons των tabs.
Η λύση είναι σχετικά απλή πάντως.
Στο address bar πληκτρολογείς ```
about:config>οπότε θα σου εμφανιστούν τα advanced configuration preferences. > >Εντόπισε το key: **browser.tabs.closeButtons** >Παίρνει τρεις πιθανές τιμές: >- 3 - Συμπεριφορά των close buttons όπως στον Firefox 1.x >- 2 - Καθόλου close buttons >- 1 - (Προεπιλεγμένη) Εμφανίζονται close buttons σε κάθε tab > >Με δεξί click βάζεις την τιμή που επιθυμείς, restart and happy surfing. > >Ελπίζω να βοήθησα.
-
!!!
καλα, θα ορκιζομουν οτι δεν εχω χασει μηνυμα απ' αυτο το θεμα...τωρα μαλιστα
σας μερσω για την βοηθεια! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
γ@μω τις χιλιες πιπες!! μηπως παρ' ελπιδα εχει κανεις τον παλιο firefox? αυτο το χ στα ταμπ εχει καταντησει αηδια!!!Πρώτα εγκαθιστάς το φοβερό Tab Mix Plus
https://addons.mozilla.org/firefox/1122/Μετά πας Tools> Tab Mix Plus Options και στο Display> Tab ξετσεκάρεις το 'Close tab button'.
-
Άσχετο, αλλά δείτε και αυτό. Για κάποιο εντελώς ηλίθιο λόγο, κάποιος κρετίνος αποφάσισε το find as you type του firefox 2 να μην έχει find next & find previous. Με το extension Fayt τα πράγματα επανέρχονται στην παλιά καλή κατάσταση που ξέραμε με τον FF 1.5.
-
ευχαριστω απαντες, αλλα μπηκα στο config και διορθωθηκε
-
Και τώρα η απορία της εβδομάδας από τον Άσχετο Ασχετιάδη:
Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το φοιτητικό πακέτο ADSL της Forthnet για ένα χρόνο με 117 ευρά και περιμένω σύνδεση. Η απορία μου είναι (επειδή είμαι τελείως κούτσουρο με την τεχνολογία-ντροπή μου) ότι μετά από λίγες μέρες που ψιθύρισαν τη λέξη ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ και άλλαξα 5 χρώματα. Μετά μου είπαν ότι μάλλον έχει καταργηθεί. Υπάρχει πιθανότητα να έχω ογκοχρέωση; -
Μπα. Εξαιρετικά απίθανο. Στο σάιτ της διόδου πρέπει να λέει πάντως.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τώρα η απορία της εβδομάδας από τον Άσχετο Ασχετιάδη:
Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το φοιτητικό πακέτο ADSL της Forthnet για ένα χρόνο με 117 ευρά και περιμένω σύνδεση. Η απορία μου είναι (επειδή είμαι τελείως κούτσουρο με την τεχνολογία-ντροπή μου) ότι μετά από λίγες μέρες που ψιθύρισαν τη λέξη ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ και άλλαξα 5 χρώματα. Μετά μου είπαν ότι μάλλον έχει καταργηθεί. Υπάρχει πιθανότητα να έχω ογκοχρέωση;Δυστυχώς υπαρχει!
Παρε τους τηλ και ξεκαθάρισέ το!
ΥΓ. Ογκοχρέωση ΔΕΝ θέλεις!
-
Αυτόπήρες δλδ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]