-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έκανε την ίδια δουλειά με την jenna;'Η δουλειά δεν είναι ντροπή'
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Έκανε την ίδια δουλειά με την jenna;
'Η δουλειά δεν είναι ντροπή'
ναι αμα το θετεις ετσι...οπως ελεγαν παλια
'μαθε τεχνη και αστηνε κι αμα πεινασεις πιαστηνε' -
Να σας πω προσωπικα τι μου προκαλει αηδια;
Πετυχα στην τηλεοραση ενα τηλεπαιχνιδι με εκεινον τον απειρως ενοχλητικο και υποκριτη κρετινο, τον Φερεντινο (κανει και ριμα ). Το παιχνιδι λεγεται 'deal' νομιζω.
Λοιπον, ο παρουσιαστης μπορει να μου προκαλει αηδια, γιατι ειχα τη μεγιστη ατυχια να τον δω και απο κοντα οταν ειχα παει μια φορα σε ενα τηλεπαιχνιδι του (ετσι για τη φαση). Αλλα δε γραφω το μηνυμα για αυτον τον λογο.
Αυτο που μου προκαλει μεγαλη αηδια και αποστροφη, ειναι το πως οι παιχτες του παιχνιδιου χαιρονται για τα λεφτα, εστω και αν ειναι καποιο μικροποσο αυτο που κερδιζουν στο τελος. Ενταξει, δε λεω, καλη φαση ειναι δεκα χιλιαρικα σε ευρω, αλλα ρε παιδια εμενα και να μου τα χαριζαν, δε θα εκανα σαν παλαβος. Η εικονα που προβαλλει το τηλεπαιχνιδι μου δειχνει απλα ποσο χαμηλα εχουμε πεσει, ωστε τα λεφτα να μας επηρεαζουν σε αυτον τον βαθμο.
Ακομα και 100 000 ευρω να κερδιζα, ναι, θα χαιρομουν, αλλα για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι δε θα εκανα ετσι. Ισως να ελεγα: 'α ωραια, καλη φαση.'.
ΟΚ, ισως να εκανα λιγο σαν παλαβος και να ουρλιαζα και να χοροπηδουσα, οταν θα ανταλλαζα μερικα απο αυτα τα λεφτα με ενα Caterham....
...αλλα, πιστευω, you get my point.
-
Μη λες μεγάλες κουβέντες. 100.000
-
Εμένα πάλι μου αρέσει το Deal και ο θεωρώ τον Φερεντίνο απο τους συμπαθείς σχετικά παρουσιαστές της ελληνικής TV.
Αυτό που θεωρώ τραγικό, ηταν επεισόδιο Fear Factor με δώρο ενα RX-8 και δοκιμασία το καταβρόχθισμα κατσαρίδων.
Ηταν μια κοπελιά που είχε ήδη φάει 2 ζωύφια, είχε ιδρώσει, είχε χάσει το χρώμα της και φαινόταν οτι απο στιγμή σε στιγμή θα τα βγάλει, και ο παρουσιαστής απο πάνω την έπιανε απο τους ώμους και της έλεγε, 'Δες το εκεί πως αστράφτει, θα ειναι δικό σου, τσίμπα μια κατσαρίδα ακόμα!'...
Αυτό μου φάνηκε πραγματικά τραγικό...
-
Αυτή η αηδιαστική αηδία που ο κάθε μπατίρης που του τρέχουν τα σάλια παίρνει 30.000 ευρώ και βάζει τα κλάμματα (!!!!!!!!!) επειδή έχασε τα 70.000 λες και ήταν δικά του είναι απαράδεκτη.
Εδώ δεν κάνουν έτσι αυτοί που κερδίζουν στον Εκατομμυριούχο που στην τελική εξαργυρώνουν γνώσεις. -
Kαι αυτο ειναι αηδιαστικο
Youtube Video -
αυτο δεν ειναι αηδια ...ειναι κριμα...εκμεταλλευονται την νοητικη υστερηση του παιδιου...
αλλα απο την αλλη με τον ψινακη δασκαλο και εξεταστη το παλληκαρι χτυπησε ταβανι... -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ηταν μια κοπελιά που είχε ήδη φάει 2 ζωύφια, είχε ιδρώσει, είχε χάσει το χρώμα της και φαινόταν οτι απο στιγμή σε στιγμή θα τα βγάλει, και ο παρουσιαστής απο πάνω την έπιανε απο τους ώμους και της έλεγε, 'Δες το εκεί πως αστράφτει, θα ειναι δικό σου, τσίμπα μια κατσαρίδα ακόμα!'...
ελεος ..
δεν ξερω τι εμοτικον να βαλω.
στην αρχη σκεφτηκα
μετα
αλλα νομιζω πως το πιο καταλληλο ειναι
μακραν κιολας -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αυτό που θεωρώ τραγικό, ηταν επεισόδιο Fear Factor με δώρο ενα RX-8 και δοκιμασία το καταβρόχθισμα κατσαρίδων.Να σας πω την αληθεια, εμενα το Fear Factor μου αρεσει οταν εχει να κανει με εκεινα τα stunts που πρεπει να πηδας απο ελικοπτερο, η να κανεις ισορροπια σε σανιδα αναμεσα σε δυο ουρανοξυστες, η να εισαι στην ακρη φραγματος κ.λπ. .... ανεβαινει η αδρεναλινη μονο που τα βλεπω.
Αλλα εχεις δικιο, ολα τα αλλα αηδιαστικα με τα ζωυφια δε βλεπονται με τιποτα.
Αν ειχε μονο τα πρωτα stunts, και ημουν λιιιγο πιο γυμνασμενος απ'ο,τι ειμαι τωρα, θα μπορουσα θεωρητικα να δηλωσω και συμμετοχη.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ελεος ..
στην αρχη σκεφτηκα
μετα
μακραν κιολαςEγω αναρωτιέμαι μερικές φορές όμως
Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα στον πλανήτη,που τίς κατσαρίδες τίς τρώνε ζωντανές,διότι είναι πατροπαράδοτο φαγητο.
Στο Μεξικό,τίς δοκιμάζουν απο τα πανέρια τών λιανοπωλητών στίς λαικές,και άμα τους αρέσει η γεύση τίς αγοράζουνΤαίζουν και τα παιδιά τους
Υπάρχουν φυλές πού τρώνε κάτι τεράστίων διασατάσεων κάμπιες,και όταν τίς δαγκώνουν δείχνουν να το απολαμβάνουν και με το παραπάνω
Υπάρχουν λαοί που σιχαίνονται το χοιρινό (μουσουλμάνοι),λαοί που δεν τρώνε κατσίκι (Αμερική) γιατί το σιχαίνονται όπως εμείς τίς κατσαρίδες
Τελικά,όλα τα ζωντανά τρώγονται,απλά κάποια απο αυτά αποτελούν τοπικά ταμπού
-
Ο χρήστης η Funis στο MSN έγραψε:
panta exw dikioΗ μεγαλύτερη αηδία που έχω ακούσει αυτή την εβδομάδα. So far.
-
Eίσαι αηδιαστικά βλαμμένος όμως!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ελεος ..
στην αρχη σκεφτηκα
μετα
μακραν κιολαςEγω αναρωτιέμαι μερικές φορές όμως
Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα στον πλανήτη,που τίς κατσαρίδες τίς τρώνε ζωντανές,διότι είναι πατροπαράδοτο φαγητο.
Στο Μεξικό,τίς δοκιμάζουν απο τα πανέρια τών λιανοπωλητών στίς λαικές,και άμα τους αρέσει η γεύση τίς αγοράζουνΤαίζουν και τα παιδιά τους
Υπάρχουν φυλές πού τρώνε κάτι τεράστίων διασατάσεων κάμπιες,και όταν τίς δαγκώνουν δείχνουν να το απολαμβάνουν και με το παραπάνω
Υπάρχουν λαοί που σιχαίνονται το χοιρινό (μουσουλμάνοι),λαοί που δεν τρώνε κατσίκι (Αμερική) γιατί το σιχαίνονται όπως εμείς τίς κατσαρίδες
Τελικά,όλα τα ζωντανά τρώγονται,απλά κάποια απο αυτά αποτελούν τοπικά ταμπού
ναι αλλα η εκπομπη ηταν στην ελλαδα και οχι στο μεξικο..
και οι ιθαγενεις τρωγανε ανθρωπους τι να λεει αυτο ρε συ κυνηγε; -
Σαφέστατα λέει ότι ο ανθρωπος....τρώγεται!!!!
αμα πεινάσουμε ποτέ μας,να δώ πόσοι απο μας θα κάνου 'νάζια'
-
Μην ξεχνατε και εκείνους τους διασωθέντες από το αεροπορικό ατύχημα που είχαν φάει τους νεκρούς τους.
Ανάγκη και θεοί πειθονται...
-
Πράγματι, ωραία ταινία...
(Και συγκλονιστική - αληθινή - ιστορία)...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Να σας πω την αληθεια, εμενα το Fear Factor μου αρεσει οταν εχει να κανει με εκεινα τα stunts που πρεπει να πηδας απο ελικοπτερο, η να κανεις ισορροπια σε σανιδα αναμεσα σε δυο ουρανοξυστες, η να εισαι στην ακρη φραγματος κ.λπ. .... ανεβαινει η αδρεναλινη μονο που τα βλεπω.Αλλα εχεις δικιο, ολα τα αλλα αηδιαστικα με τα ζωυφια δε βλεπονται με τιποτα.
Αν ειχε μονο τα πρωτα stunts, και ημουν λιιιγο πιο γυμνασμενος απ'ο,τι ειμαι τωρα, θα μπορουσα θεωρητικα να δηλωσω και συμμετοχη.
+1
Με τα αδρεναλινο-stunts το απολαμβάνω! Και ειδικά όσα θέλουν συγκέντρωση και συντονισμό και όχι μόνο 'πέσε από το ελικόπτερο στον στόχο'. Όσο για τα αηδιαστικά, αλλάζω κανάλι... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
panta exw dikio
Η μεγαλύτερη αηδία που έχω ακούσει αυτή την εβδομάδα. So far.
Είναι αηδιαστικά ίδιες και προβλέψιμες!
Τι διάολο τους κάνουν κρυφά σεμινάρια?
Μήπως να μην αγοράζουν τα cosmopolitan, pink, girl, νύφη, κλπ και να αγοράζουν τα, η τέχνη της μαγειρικής, πως να τον τρελάνεις χωρίς να κουραστεί καθόλου, και το τιμόνι και το τηλεκοντρόλ έχουν φτιαχτεί για αντρικά χέρια?
H Μεγαλυτερη ΑΗΔΙΑ...