-
για την 130 μιλαω...αλλα το θεμα ειναι πως θελω να παρω κατι π πραγματικα αξιζει!οχι αυτα π κοροϊδευω να τα κανω..βλεπω δλδ μερικους π πανε κ παιρνουν ο,τι τους σερωιρουν απλα κ μονο επειδη τουε αρεσει εμφανισιακα!υπαρχουν πολθ ποιο βασικοι παραγοντες στην αγορα αυτοκινητου!
-
Koίτα, νομίζω ότι πήρες (και με το παραπάνω) κάποιες ιδέες. Επειδή όμως σε άλλους αρέσει η φάβα και σε άλλους όχι, πήγαινε και κάνε τα αμάξια που σου αρέσουν από ένα τεστ-ντράιβ. Όλα μετά θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.
-
ναι η αληθεια ειναι πως υποθηκαν αρκετες γνωμες κ γι αυτο σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας κ το χρονο π αφιερωσατε!
-
Ανάμεσα σε BMW και VW και σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα για το GOLF TFSI. Μπορεί να είναι 2λιτρο με μεγάλα τέλη κυκλοφορίας αλλά έχεις 200 άλογα σε 2000 κυβικά. Το μοτέρ έχει καιρό που κυκλοφόρησε σε σχέση με τον TSI. Ποιότητα κατασκευής άψογη, κράτημα φανταστικό, γκάζι για τα κυβικά του μπόλικο. Κανένα 6μηνο έχει γνωστός μου το TFSI έχει μείνει ευχαριστημένος, και εγώ που το έχω πάρει είναι καταπληκτικό. Τριγμοί κανένας αν και το άτομο το περνάει αέρα πατέρα από σαμαράκια και κάτι ψιλολακούβες, το μοτέρ που έχει φάει σκύλιασμα είναι εντάξει (βέβαια είναι και 6 μηνών ακόμα). Προσωπικά θα έπαιρνα το TypeR. Όμως γούστα είναι αυτά.
-
JigSaw...
Η αληθεια ειναι οντως αυτη. Εμενα με εντυπωσιασαν πολυ βασικα τα σπορ καθισματα της 1...που εχει στον στανταρ εξοπλισμο η εκδοση Dynamic...στα οποια ρυθμιζεις την κλιση του μπακετ...ωστε να σφιγγει η να ανοιγει για καλυτερη (για τελεια μαλλον...) πλευρικη στηριξη!!!
Ειναι κατι τετοια μικρα πραγματακια που κανουν τη διαφορα. Αυτο ειναι το θεμα...τα θες? Η θελεις παραπανω αλογα?
Ειναι σημαντικο που τραβας τη γραμμη μεταξυ ανεσης και επιδοσεων.
Παντως κανε μια βολτα απο την Εκθεση αυτοκινητου...θα δεις πολλα εκει!
-
JigSaw, αντικειμενικά η 116 δεν συγκρίνεται με τα άλλα 2 που αναφέρεις. Το GT και ακόμα περισσότερο το GTi είναι καλύτερα αυτοκίνητα. Ακόμα και η 118 και η 120 δεν συγκρίνονται , πόσο μάλλον η 116. Εχω οδηγήσει 116 (μάλιστα η τελευταία φορά πριν 3-4 μέρες) και απογοητεύτηκα, απλά .... δεν έχει καμμία σχέση με την 130
Ετσι όπως κατάλαβα τις προθέσεις σου το GT θα σε καλύψει απόλυτα.Να πας οπωσδήποτε να κάνεις test drive σε όλα και μετά πάρε αυτό που θα σου κάνει περισσότερο κλικ.
-
Αν δεν έχεις ανάγκες χώρου κοίτα και το κουπεράκι το S. Είναι κουκλί, πάει αέρα, και έχει κράτημα απίστευτο. Τώρα το νέο με τουρμπο αντί για κομπρέσσορα και 175 άλογα θα πατάει και το δίλιτρο Golf. Μεταξύ των 2 τώρα golf, το μικρό είναι καλύτερο κατά τη γνώμη μου καθώς και φτηνότερο (χώρια τέλη ασφάλειες) θα είναι και λιγότερο θα καίει και η μαλακότερη ανάρτηση θα επιτρέπει περισσότερο παιχνίδι με την ουρά άμα το θές.
Την 116 ποτέ δεν την συμπάθησα γιατί είναι κακάσχημη, άμα μισείς κάποιον ψηλό απλά τον βάζεις στις πίσω θέσεις και τον πας ως την Χαλκίδα και τέλος με τα μισά λεφτά παίρνεις ένα φόκους, που είναι πιο γρήγορο και ασφαλές και πιο αξιόπιστο (έχω δει κομπακτ τελευταίας γενιάς να καίει μοτέρ στα 50000 οδηγημένη συνετά από μηχανικό!!!) Βέβαια αν θες να δείχνεις το μπρελόκ της είναι απλά ιδανική!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Βέβαια αν θες να δείχνεις το μπρελόκ της είναι απλά ιδανική!!Δε βολεύει πολυ σ αυτό, μιας και είναι στυλ κάρτας το 'κλειδί'. Πάει και η μούρη δηλαδή, σκ@τ@
-
Εγω παντως το GTI φιλε...Ειναι παντα κορυφη οπως και να το κανουμε... αφιξη Ιαν 2007 ...
Βοήθεια για επιλογή νέου αυτοκινήτου