-
Η BMW έχει πολύ καλό πάτημα, είναι άνετη, μούρικια.
Καίει λίγο παραπάνω και είναι ΑΡΓΗ.
-
LOL!κοιτα αυτο για τις πισω θεσης κ γω το σκεφτει για να μαι ειλικρινης! ....Οπως λες το αυτοκινητο το παιρνουμε για μας....Η 120 ειναι ιδανικη αλλα πολλα τα χρηματα της...Εχω βαλει πηχη τα 30000..δλδ αν ειναι να πω ελα βαλε αλλα 5 μετα θα πεις δεν βαζω αλλα 5 για κατι καλυτερο κ στο τελος δεν θα ξερεις τι σ γινεται...Αν κ μολις 22 προτιμω τι χλιδα απο τα γκαζια!Βασικα θελω γκαζια-χλιδα μαζι αλλα επειδη αυτο κοστιζει κ ξευφευγεις κατα πολυ..προτιμω χλιδα αλλα να τραβαει κ λιγο..μην κατεβαζω τους αλλους στις ανηφορες να σπρωχνουν!Οσο για τα xenon το χω διαπιστωσει κ γω γιατι εχει 1 φιλος μ την slk350 κ απλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΙΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ XENON!
-
E ναι...!
Εγω το GTI το απεκλεισα...και κοιταω προς BMW...αλλα μετα το καλοκαιρι.
Καλη τυχη οτι κι αν παρεις! Σου ειπα την αποψη μου...
-
Σκόντα Οκτάβια'5' δίλιτρη ατμοσφαιρική. Και χώροι και ποιότητα. Στα μείον τα τέλη - ασφάλιστρα.
(δεν αναφέρω την επίσης πολύ συμφέρουσας τιμής τουρμπάτη -RS- γιατί μάλλον η ισχύς δεν είναι απόλυτη προτεραιότητα του φίλου που ρωτάει, αν κρίνω από την ψυχραιμία με την οποία βάζει ένα ψοφίμι 115 ίππων, κι ας είναι κι από χρυσάφι, πλάι σε αυτοκίνητα 170 και 200 ίππων). -
Εχω κοιταξει την octavia αλλα μ κανει ποιο πολθ για οικογενειακο αυτοκινητο!θελω κατι ποιο σπορ κ νεανικο!δεν λεω απο αποψη τιμη-αποδοση ειναι super αλλα δεν ειναι αυτο ακριβως π ψαχνω...Οσο για τα 115 αλογα ναι κ γο τα ωρισκο εξαιερετικα λιγα!δεν ξερω ομως αν αξιζουν κ τα 32 χιλιαρικα της 118 με τους 130 ιππους!+15hp κανουν αιστηιτι διαφορα?κ αν ναι στην προκειμενη αξιζει να τα δωσω?!
-
Εχω κοιταξει την octavia αλλα μ κανει ποιο πολθ για οικογενειακο αυτοκινητο!θελω κατι ποιο σπορ κ νεανικο!δεν λεω απο αποψη τιμη-αποδοση ειναι super αλλα δεν ειναι αυτο ακριβως π ψαχνω...Οσο για τα 115 αλογα ναι κ γο τα ωρισκο εξαιερετικα λιγα!δεν ξερω ομως αν αξιζουν κ τα 32 χιλιαρικα της 118 με τους 130 ιππους!+15hp κανουν αισθητη διαφορα?κ αν ναι στην προκειμενη αξιζει να τα δωσω?!
-
Εχω κοιταξει την octavia αλλα μ κανει ποιο πολθ για οικογενειακο αυτοκινητο!θελω κατι ποιο σπορ κ νεανικο!δεν λεω απο αποψη τιμη-αποδοση ειναι super αλλα δεν ειναι αυτο ακριβως π ψαχνω...Οσο για τα 115 αλογα ναι κ γω τα βρισκω εξαιερετικα λιγα!δεν ξερω ομως αν αξιζουν κ τα 32 χιλιαρικα της 118 με τους 130 ιππους!+15hp κανουν αισθητη διαφορα?κ αν ναι στην προκειμενη αξιζει να τα δωσω?!
-
BMW να πάρεις, είναι σπορ και πισωκίνητη
-
Ακριβως...και μουρατη!
Εγω θα σου ελεγα να την πας βολτα την 116i. Δεν ειναι οσο αργη οσο νομιζεις. Ειναι καλυτερη η 118i δε το συζηταμε...αλλα παει μια χαρα και η 116i. Και ναι...πεταει και το κωλ@ρ@κι της οποτε της το πεις...
Αν δε της πας βολτα...δε καταλαβαινεις.
Τωρα το SKODA ειναι SKODA. Φθηνα αλογα...αλλα δε παυεις να μπαινεις μεσα σε ενα SKODA. Εμενα δε μου αρεσει καθολου...το θεωρω πολυ παππουδικο αυτοκινητο...και με τιποτα για την ηλικια σου. Θα φαινεται οτι πηγες βολτα με το αυτοκινητο του μπαμπα σου! Παρτο και σε station!
Τιποτα...BMW σειρα 1! Δε φανταζεσε τι εξοπλισμο εχει το αυτοκινητο. Ειδηκα το κολπακι με το Board Computer ειναι ολα τα λεφτα! Δεν εχει θερμοκρασια κινητηρα στο ταμπλο...αλλα εχει ενα κρυφο μενου, οπως και στα Astra, και βλεπεις τα παντα...μεχρι και την ταχυτητα που πηγαινεις.
Βασικα ολα τα λεφτα ειναι η πισω κινηση...ειναι αλλη αισθηση. Αν δε το πας βολτα δε καταλαβαινεις...ο τροπος που παταει στον δρομο η BMW ειναι μοναδικος και καμια σχεση ουτε με Golf GTI, GT και OCTAVIA RS φυσικα.
Αν σε ενδιαφερουν τα αλογα αξιζει να τα δωσεις. Οποτε θα σου ελεγα...κανε βολτα την 116...και αν πιστευεις οτι δεν ειναι αρκετα γρηγορη οσο θελεις...παρε την 118! Αλλα μην αποφασισεις αν δεν το οδηγησεις.
Τελος να πω...οτι το τιμονι της 1 ειναι απιστευτο γιατι δεν εχει την κινηση μπροστα να χαλαει η αισθηση και αφου οι μπροστινοι τροχοι το μονο που κανουν ειναι να στριβουν το αυτοκινητο...η αισθηση στο τιμονι ειναι κορυφαια. Βασικα την κατακρινουν την 1 για τους χωρους και για την τιμη. Μονο για αυτο.
Αυτα...οποτε αν βαζεις παραπανω τα αλογα και αυτα αξιζουν για σενα...να το κανεις. Αλλα λογικα αφου δινει 150 αλογα η 120 απο το μοτερ που φοραει η 118...λογικα παει και 150 αλογα. Σκεψου κι αυτο...
-
-
κολλημενος με τη μαρκα...αφου λεει skoda δεν λεει!ωραιος!Εισαι ΒΜWδακιας κ συ?Ναι πρπει να κανω κ test drive πριν προβω στην αγορα της οπως κ για καθε αυτοκινητο κ ισως εχεις δικιο για τα 115 αλογακια...Οσο για την τροποποιηση αυτο γινεται κ στην 116?δλδ μπορω να της ανεβασω λιγο την ισχυη?!Το κοστος περιπου μιας τετοια μετατροπης ποσο παει?!
-
Angel!!!!, +1!!
-
για μενα ειναι λαθος να παρεις καινουριο αυτοκινητο και να αρχισεις τις 'μαιμουδιες'...οτι και να κανεις σε γκαζι θα ειναι χειροτερη οπως και σε χωρους απο το vw. Εγω θα επαιρνα bmw και θα την αφηνα οπως ειναι... εσυ ομως εισαι 22 και τα γκαζια θα σε συγκινουν περισσοτερο οποτε κανε test και τις 3 επιλογες δες ποια ταιριαζει στο οδηγικο σου στυλ και μετα θα εισαι ετοιμος να επιλεξεις...
-
Ε, όχι και πιο καλό στήσιμο η 1 από Octavia RS ρε παιδιά..
Μην τρελαθούμε εντελώς.. To Skoda είναι αμάξι 200 αλόγων και έχει φοβερά πατήματα στο δρόμο..
Μην ξεχνάτε ότι έχει τελική 240. Όταν πας με 200 δεν καταλαβαίνει τπτ..Καλή η BMW αλλά μην απαξιώνουμε έτσι εύκολα τη Skoda, γιατί πλέον η Skoda δεν έχει καμία σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν της..
Όσο για εξοπλισμό, λεφτά να υπάρχουν και δόξα τω θεώ στα σημερινά αυτοκίνητα μπορείς να βάλεις τα πάντα..
Και μην κοιτάτε μόνο τα άλογα σαν νούμερο γιατί αυτό δε λέει και πολλά.
Η ροπή των TFSI είναι όλα τα λεφτά.. Που να τη βρεις αυτή σε ατμοσφαιρικό? -
Ο χρήστης JigSaw έγραψε:
:lol: κολλημενος με τη μαρκα...αφου λεει skoda δεν λεει!ωραιος!Εισαι ΒΜWδακιας κ συ?Ναι πρπει να κανω κ test drive πριν προβω στην αγορα της οπως κ για καθε αυτοκινητο κ ισως εχεις δικιο για τα 115 αλογακια...Οσο για την τροποποιηση αυτο γινεται κ στην 116?δλδ μπορω να της ανεβασω λιγο την ισχυη?!Το κοστος περιπου μιας τετοια μετατροπης ποσο παει?!Δεν εχω ιδεα! Πραγματικα. Αλλα re-map γινεται ευκολα...και αν κανεις και ενα search στο internet μπορει να βρεις αρκετα. Μακαρι να ηξερα παντως. Ειναι λογικο ομως οτι εχει αλλο προγραμμα απο την 120...γιατι το μπλοκ ειναι ολοιδιο.
Εχω 147...αλλα θελω την 1. Απο του χρονου το καλοκαιρι θα δουμε...γιατι μπορει να βγαλει 125i...οποτε μιας και δε μπορω να παρω κατι τωρα επειδη ειμαι φανταρος...περιμενω να απολυθω για να δω τι θα κανω. Ερχεται βεβαια και η 149...ειδωμεν.
Απλα σου λεω για την BMW γιατι την κοιταζε ενας φιλος μου...και τελικα την πηρε...και επι τη ευκαρια την εκανα βολτα.
-
Καλη η 147 αλλα λεει πολλα ρε γαμωτο!Καποιοι προτεινουν κ το Audi A3 2.0lt FSIμε τα 150 αλογα π χει κ τιν ιδια τιμη με τιν 118 π προτεινεσ κ με μεγαλυτερους χωρους...Αυτο ακουγεται λογικο..αλλα η ΒΜ΅οποως κ να το κανεις ειναι ΒΜW!Πραγματικα δυσκολη η αποφαση για την αγορα!εχω ψαξει τα παντα κ δεν ξερω τελικα τι να κανω!
-
Τι θα πει η bmw είναι bmw; Ειδικά όταν μιλάς για 116, τι παραπάνω έχει να σου δώσει πέρα από την ατάκα 'οδηγώ πισωκίνητο' σε σχέση με το gti ας πούμε;
-
Κοιτα...οδηγηκα το Α3 ειναι αδιαφορο. Τιμονι με μετρια αισθηση, καλες επιδοσεις βεβαια, χειροτερη οδικη συμπεριφορα απο την 1 βεβαια, καλυτερους χωρους και μπροστα κινηση (μουτρα...μουτρα...μουτρα). Ηχος κινητηρα του Α3 βαρετος εντελως...της 1 ποιο...BMW.
Σου λεω...πηγαινε στην εκθεση μια βολτα...δες και τα δυο αν τα εχει...και αποφασισε. Πηγαινε τα βολτα και δες.
Παντως ουσιαστικα σε επιδοσεις χανει η 118. Αυτο μονο. Σε ολα τ’αλλα ειναι πανω.
Αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικα κρητιρια. Εσυ τελικα αποφασιζεις...κανε τα βολτα...και δες.
Η 147 ειναι παρα πολυ καλη. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αλλα μπροστα στην 1...προτιμω την 1!
Αυτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι θα πει η bmw είναι bmw; Ειδικά όταν μιλάς για 116, τι παραπάνω έχει να σου δώσει πέρα από την ατάκα 'οδηγώ πισωκίνητο' σε σχέση με το gti ας πούμε;μούρη
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Κοιτα...οδηγηκα το Α3 ειναι αδιαφορο. Τιμονι με μετρια αισθηση, καλες επιδοσεις βεβαια, χειροτερη οδικη συμπεριφορα απο την 1 βεβαια, καλυτερους χωρους και μπροστα κινηση (μουτρα...μουτρα...μουτρα). Ηχος κινητηρα του Α3 βαρετος εντελως...της 1 ποιο...BMW.Ενώ η ΒMW έχει τόση δύναμη που πετάει κώλο για πλάκα.... Και ας είναι υποστροφικά στημένη....
Βοήθεια για επιλογή νέου αυτοκινήτου