-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τελικά από τα 25 μέχρι τα 30 υπάρχει τεράστια διαφορά.
Ασχολούμαι με το ανθρώπινο σώμα.
Διαφωνώ.Στα 25 ακόμα και μετά από αποχή από την προπόνηση έμπαινα σε ρυθμούς πολύ γρήγορα, η φυσική κατάσταση ανέβαινε εκθετικά προπόνηση με την προπόνηση, τα γόνατα δεχόντουσαν όση καταπόνηση και χτυπήματα ήθελα.
Τώρα χρειάζομαι εβδομάδες για να ανέβω έστω και ένα επίπεδο σε φυσική κατάσταση, οι μύες πονάνε περισσότερο μετά την προπόνηση και τα γόνατα 'τρίζουν'
Το προβλημα ειναι στα παραπανω κιλα, καπνισμα, κακη διατροφη και οχι στην ηλικια.
Ίσως να παίζουν κι αυτά έναν ρόλο αλλά τεράστιο ρόλο παίζει η ηλικία. Ο Σουμάχερ ότι και αν κάνει, δεν θα είναι ποτέ αυτό που ήταν πριν 10-15 χρόνια. Ο Bolt έκανε στα 23 του το προσωπικό του (και παγκόσμιο φυσικά) ρεκόρ στα 100. Στα 26 κέρδισε στους Ολυμπιακούς αλλά με χειρότερο χρόνο και στα 36 του δεν θα μπαίνει καν στους προκριματικούς.
Όποιος δεν βλέπει πτώση με την ηλικία, είτε εθελοτυφλεί ή είναι εξαίρεση.
Απο την αλλη μερια, ενας μαραθωνοδρομος ξεκινα την καλη του καριερα μετα τα 30.
Οι πρωταθλητες εχουν υπερβαλει σε πολλα στην ζωη τους, σε ο,τι εχει να κανει με προπονηση και καταπονηση του οργανισμου.
Μπορει ο Bolt στα 45 να μην περπαταει καν, αυτο δεν λεει κατι. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι γεματη απο σχολες η περιοχη,συνηθως μικρες συνοικιακες,αποκλειεται να βρεις με μια μικρη ερευνα στο ιντερνετΈψαξα τριγύρω και εκτός ότι βρήκα μια που είναι αρκετά μακριά, ήταν και λίγο ακριβή.
Kαπωνης muay thai στο Ελληνικο
Μου πέφτει λίγο μακριά στο Ελληνικό.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μετά από μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα τελικά στο Varis sports club που έχει πρόγραμμα kickboxing συν κάποιων άλλων προγραμμάτων που μου άρεσαν, συν το γυμναστήριο σε περίπτωση που θελήσω, συν πισίνα, σάουνα κλπ κλπ. Είχε και καλή τιμή σε σχέση με τα άλλα που κοίταξα !
-
ελα μωρε τωρα τι διαφορα εχει η βαρη με το ελληνικο, 1 τσιγαρο δρομος ειναι , αντε 1.5
και δε μιλαμε για σαουνες και λοιπες ανουσιες χλιδες , μιλαμε για true σιδεραδικο (αν θες να κανεις επιπλεον γυμναστικη) με τη σκουρια απο τις μπαρες και τις λαβες να ποτιζει τα χερια σου
(θες οπωσδηποτε γαντια )πηγαινα καποτε εκει μονο για γυμναστηριο γιατι δουλευε γνωστος μου ,γ@μησε τα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Mετα απο 7,5 χρονια (και συνεχιζουμε) muay thai σε επιπεδο πρωταθλητισμου με μπολικη αγωνιστικη εμπειρια μπορω να βοηθησω- κατευθυνω οποιον πραγματικα ενδιαφερεται γι αυτη την ισως πιο πληρη και ρεαλιστικη τεχνη που υπαρχει στην ορθια μαχηΘα με ενδιέφερε να μάθω την διατροφή σου, περισσότερο από την άποψη τι σου προσφέρει αντοχή στην προπόνηση χωρίς να παίρνεις κιλά.
Σήμερα π.χ έφαγα γάλα, ένα μήλο, μια μπανάνα -προπόνηση- πληγούρι με γιαούρτι μετά και για το βράδυ το μενού έχει τονοσαλάτα (ανα 3 ώρες περίπου). Αυτά με σκοπό να χάνω κιλά.
Βέβαια η σημερινή προπόνηση ήταν περισσότερο για χτίσιμο φυσ. κατάστασης, κυκλική με κάθε είδους άσκηση από Push ups, σπριντ, καθίσματα με αλτήρες μέχρι σάκο, 10 ασκήσεις σύνολο, 45 sec άσκηση, 15 ξεκούραση με 2 λεπτά ξεκούραση μεταξύ των γύρων χ3 γύρους. Γι αυτό και πεινάω και πονάω....ιδιαίτερα το δεύτερο.
-
Απο διατροφη κανω καλη αλλα οχι υπερβολες....Πινω παρα πολυ γαλα για γερα κοκκαλα και ειδικα στο muay thai οπου πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχεις πολυ δυνατα καλαμια. Τηγανιτα τα αποφευγω οσο μπορω, ρυζι, μακαρονια ανελλιπως και κρεας. Και το γλυκακι μου θα φαω δεν στερουμαι γενικα τιποτα. Και ΠΑΝΤΑ πριν την προπονηση 1-2 μπανανες για ενεργεια. Δεν εχω παρει ΠΟΤΕ το παραμικρο συμπληρωμα-''χημικο''
ΥΓ Στον Σολωνα τον Χαραλαμπους πηγαινεις στην Κυπρο?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Απο διατροφη κανω καλη αλλα οχι υπερβολες....Πινω παρα πολυ γαλα για γερα κοκκαλα και ειδικα στο muay thai οπου πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχεις πολυ δυνατα καλαμια. Τηγανιτα τα αποφευγω οσο μπορω, ρυζι, μακαρονια ανελλιπως και κρεας. Και το γλυκακι μου θα φαω δεν στερουμαι γενικα τιποτα. Και ΠΑΝΤΑ πριν την προπονηση 1-2 μπανανες για ενεργεια. Δεν εχω παρει ΠΟΤΕ το παραμικρο συμπληρωμα-''χημικο''ΥΓ Στον Σολωνα τον Χαραλαμπους πηγαινεις στην Κυπρο?
Πάνω κάτω τα γνωστά....το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με την διατροφή μου, από τα 21 μέχρι τα 25 που έκανα kick boxing έτρωγα ότι να ναι, κυρίως delivery, αλλά δεν με επηρέαζε. Τώρα στα 30 με επιπλέον κιλά λόγω καθιστικής δουλειάς πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό. Βέβαια έχω βάλει και διαιτολόγο στο παιχνίδι γιατί αλλιώς δεν.
Προς το παρόν την βγάζω με γάλα, φρούτα, όσπρια, κοτόπουλο και ψάρι...σύνθετοι υδατάνθρακες μια φορά την εβδομάδα μόνο. Έδειξαν και οι εξετάσεις 245 χοληστερίνη και τα έκανα πάνω μου
Όχι δεν πηγαίνω εκεί.
-
Συνεχισε με αυτη την διατροφη και τη συστηματικη προπονηση (τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα) και τα περιττα κιλα θα ειναι πολυ συντομα παρελθον. Και μετα απλα διατηρεις το επιθυμητο σου βαρος μονο με προπονηση ακομα και αν ''παρεκτρεπεσαι'' λιγο στο φαγητο.
Εγω ειμαι 34 και κανω προπονηση 4 φορες τη βδομαδα ασταματητα, πολλες φορες και διπλες πρωι και απογευμα. Επομενος στοχος Πουκετ Ταυλανδη για αγωνες -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Συνεχισε με αυτη την διατροφη και τη συστηματικη προπονηση (τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα) και τα περιττα κιλα θα ειναι πολυ συντομα παρελθον. Και μετα απλα διατηρεις το επιθυμητο σου βαρος μονο με προπονηση ακομα και αν ''παρεκτρεπεσαι'' λιγο στο φαγητο.
Εγω ειμαι 34 και κανω προπονηση 4 φορες τη βδομαδα ασταματητα, πολλες φορες και διπλες πρωι και απογευμα. Επομενος στοχος Πουκετ Ταυλανδη για αγωνες5 φορές την εβδομάδα είναι ο στόχος μου, όπως και στα νιάτα μου, αφού βέβαια περάσουν κανα 2-3 μήνες και αποκτήσω την φυσική κατάσταση χάνοντας ταυτόχρονα και τα κιλά...και το σημαντικότερο κόβοντας το κάπνισμα. Κατάλαβα πλεόν ότι η περίοδος της τρέλας πέρασε
-
Μαλιστα,,,,αθανατο ελληνικο κρατος,υπερασπιστηκα τον εαυτο μου και παρολιγο να με πανε μεσα οι μπατσοι
Αυτο το τριημερο εχει πανηγυρι στο λουτρακι και σημερα πεταχτηκα κανα μισαωρο
Πανικος και χαμος και ευκαιρια για τα κλεφτρονια να βουτανε αβερτα
Ποτε φυσικα χρηματα στην κωλοτσεπη αλλα μονο στην μπροστινη του τζιν
Βεβαια δεν πιστευα οτι εχουν τετοιο θρασος να προσπαθησουν να σε κλεψουν ακομα και στην μπροστινη τσεπη
Περπαταω μεσα σε πολυκοσμια και ξαφνικα ενας τυπας μου ζηταει ελλεημοσυνη στεκομενος μπροστα και στα δεξια μου
Ξαφνου νιωθω στην αριστερη τσεπη του τζιν ενα αγγιγμα και αστρασπιαια βαζω το χερι μου και πιανω τον καρπο του αλλου που πηγε να με σουφρωσει και με μια λαβη του γυριζω τον αγκωνα και τον σκαω στο εδαφος.Αμεσως αναμπουμπουλα ο αλλος εξαφανιστηκε και τον αλλο τον ειχα κατω ακινητοποιημενο.Ηταν κατι μπατσοι ενα στενο πιο περα και ηρθαν τρεχοντας.Με το που φτανουν ο ακινητοποιημενος αρχισε να σκουζει λες και του ειχα σπασει τον καρπο.
Αφου με σηκωσανε απο πανω του ηθελαν να με πανε στο τμημα για ανακριση λεει διοτι ο αλλος ουρλιαζε οτι επιτεθηκα και τουσπασα τον καρπο
Ευτυχως κανα δυο τυποι ειπαν οτι ειδαν οτι πηγε να μου βουτηξει το πορτοφολι και τελειωσε εκει το θεμα για μενα
Βουτηξανε τον τυπα και εγω ξαναγυρισα στο μαγαζι μου
Αει στα διαλα συγχιστηκα βραδυατικα.Και πηγαν να μου σουφρωσουν το πορτοφολι και πηγα να βγω εγω απο πανω ο φταιχτης -
Όπως λέει ο πατέρας μου είμαστε το κράτος που ο κλέφτης αλήτης βιαστής τρομοκράτης έχει περισσότερα δικαιώματα από το θύμα
Sent from my U20i using Tapatalk 2
-
Και που ηθελες να ξερουν οι μπατσοι τι εγινε?
Ειναι απιθανο να ειχατε αρπαχτει και να παιζατε ξυλο?Ο χρήστης black92s έγραψε:
Όπως λέει ο πατέρας μου είμαστε το κράτος που ο κλέφτης αλήτης βιαστής τρομοκράτης έχει περισσότερα δικαιώματα από το θύμαSent from my U20i using Tapatalk 2
Κοιτα να αποκτησεις περισσοτερο μυαλο απ τον πατερα σου
-
δε του σπαγες κι εσυ το καρπο ρε bujinkan ή να δε του βγαζες καναν ωμο οπως τον ειχες κατω? τωρα αφησες τη χαρα για τους μπατσους
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μαλιστα,,,,αθανατο ελληνικο κρατος,υπερασπιστηκα τον εαυτο μου και παρολιγο να με πανε μεσα οι μπατσοι
Αυτο το τριημερο εχει πανηγυρι στο λουτρακι και σημερα πεταχτηκα κανα μισαωρο
Πανικος και χαμος και ευκαιρια για τα κλεφτρονια να βουτανε αβερτα
Ποτε φυσικα χρηματα στην κωλοτσεπη αλλα μονο στην μπροστινη του τζιν
Βεβαια δεν πιστευα οτι εχουν τετοιο θρασος να προσπαθησουν να σε κλεψουν ακομα και στην μπροστινη τσεπη
Περπαταω μεσα σε πολυκοσμια και ξαφνικα ενας τυπας μου ζηταει ελλεημοσυνη στεκομενος μπροστα και στα δεξια μου
Ξαφνου νιωθω στην αριστερη τσεπη του τζιν ενα αγγιγμα και αστρασπιαια βαζω το χερι μου και πιανω τον καρπο του αλλου που πηγε να με σουφρωσει και με μια λαβη του γυριζω τον αγκωνα και τον σκαω στο εδαφος.Αμεσως αναμπουμπουλα ο αλλος εξαφανιστηκε και τον αλλο τον ειχα κατω ακινητοποιημενο.Ηταν κατι μπατσοι ενα στενο πιο περα και ηρθαν τρεχοντας.Με το που φτανουν ο ακινητοποιημενος αρχισε να σκουζει λες και του ειχα σπασει τον καρπο.
Αφου με σηκωσανε απο πανω του ηθελαν να με πανε στο τμημα για ανακριση λεει διοτι ο αλλος ουρλιαζε οτι επιτεθηκα και τουσπασα τον καρπο
Ευτυχως κανα δυο τυποι ειπαν οτι ειδαν οτι πηγε να μου βουτηξει το πορτοφολι και τελειωσε εκει το θεμα για μενα
Βουτηξανε τον τυπα και εγω ξαναγυρισα στο μαγαζι μου
Αει στα διαλα συγχιστηκα βραδυατικα.Και πηγαν να μου σουφρωσουν το πορτοφολι και πηγα να βγω εγω απο πανω ο φταιχτηςΣε αυτές τις περιπτώσεις έχεις δύο επιλογές:
α) Τον σπας στα δύο και φεύγεις.
β) Τον περιποιείσε λίγο και περιμένεις την αστυνομία. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μάλιστα εσυ μάλλον φίλε δεν βλέπεις ειδήσεις η δεν ακούς τι γίνεται στην γειτονιά σου η πιο δίπλα. Δεν έχεις ακούσει για τα στρατόπεδα με τους μετανάστες που ξαφνικά αποχτήσανε δικαιώματα και πρέπει να τους φροντίσουμε να τους ταισουμε να τους ποτίσουμε.θα με πεις λέω μονο για τους μετανάστες λες και εμείς είμαστε καλύτεροι. Παράδειγμα? Σάββας Ξηρός σκότωσε τόσα άτομα ήταν νούμερο 1 στην λίστα καταζητουμένων. Και πριν κάτι μήνες που είχε προβλημα με το ματι του έπρεπε να κάνει εγχείρηση γιατι έχει δικαιώματα σαν άνθρωπος. Αυτούς που σκότωσε όμως δεν είχαν δικαίωμα στη ζωή? Ε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος απέκτησε πιο πολλά δικαιώματα από τα θύματα του. Και μόλις πάθει κάτι πρέπει να τρέξουμε όλοι για να γίνει καλα. Ε λοιπόν ας ψοφήσει να ησυχάσουμε,ένας λιγότερος εγκληματίας. Αλλα ξέχασα έχει δικαίωμα στη ζωή.Το έπιασες τώρα?συγνώμη για το offtopic.
Sent from my U20i using Tapatalk 2 -
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Μάλιστα εσυ μάλλον φίλε δεν βλέπεις ειδήσεις η δεν ακούς τι γίνεται στην γειτονιά σου η πιο δίπλα. Δεν έχεις ακούσει για τα στρατόπεδα με τους μετανάστες που ξαφνικά αποχτήσανε δικαιώματα και πρέπει να τους φροντίσουμε να τους ταισουμε να τους ποτίσουμε.θα με πεις λέω μονο για τους μετανάστες λες και εμείς είμαστε καλύτεροι. Παράδειγμα? Σάββας Ξηρός σκότωσε τόσα άτομα ήταν νούμερο 1 στην λίστα καταζητουμένων. Και πριν κάτι μήνες που είχε προβλημα με το ματι του έπρεπε να κάνει εγχείρηση γιατι έχει δικαιώματα σαν άνθρωπος. Αυτούς που σκότωσε όμως δεν είχαν δικαίωμα στη ζωή? Ε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος απέκτησε πιο πολλά δικαιώματα από τα θύματα του. Και μόλις πάθει κάτι πρέπει να τρέξουμε όλοι για να γίνει καλα. Ε λοιπόν ας ψοφήσει να ησυχάσουμε,ένας λιγότερος εγκληματίας. Αλλα ξέχασα έχει δικαίωμα στη ζωή.Το έπιασες τώρα?συγνώμη για το offtopic.
Sent from my U20i using Tapatalk 2Απλά δε ζει στην Ελλάδα.
-
black92s θα χαρακτήριζα το σκεπτικό σου χαοτικό
Όσον αφορά τον πορτοφολάκια: πόσο χαζός μπορεί να είναι; Και από μπροστά και σε άντρα; 0/10
Bujinkan, πώς ήταν σωματικά; -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
black92s θα χαρακτήριζα το σκεπτικό σου χαοτικόΌσον αφορά τον πορτοφολάκια: πόσο χαζός μπορεί να είναι; Και από μπροστά και σε άντρα; 0/10
Bujinkan, πώς ήταν σωματικά;Ψηλος λεπτος με επιδεξια χερακια......αλλα ατυχησε τουτη τη φορα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε του σπαγες κι εσυ το καρπο ρε bujinkan ή να δε του βγαζες καναν ωμο οπως τον ειχες κατω? τωρα αφησες τη χαρα για τους μπατσουςΕιμαι απο τους ανθρωπους που σιχαινονται τη βια.
το οτι ξερω 5-6 πραγματα απο πολεμικες τεχνες δεν σημαινει οτι σωνει και καλα θελω να κανω ζημια στον αλλον
Αμυνθηκα οταν ενιωσα ενα χερι να παει να αρπαξει το πορτοφολι μου
Καλιστα αν εβαζα δυναμη στη λαβη μου η τον καρπο θα του εσπαγα ανετα η τον ωμο μπορουσα να του βγαλω
Εβαλα τοση δυναμη οσο χρειαστηκε να τον σκασω στο εδαφος σαν καρπουζι
Νομιζω οτι αυτο εφτανε -
πλακα σου κανω μωρε απλα βρηκες τσαμπα ευκαιρια για εξασκηση
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Sent from my U20i using Tapatalk 2Τρικυμια εν κρανιω
Πολεμικές τέχνες