-
Που να κανει 40 χρονια τουρκικα ρε να συνδεθει, και οταν γινει να πέφτει συνεχεια....ή να σε καταραστω να σου ξανακατσει γκόμενα σε 5 χρόνια....και να σου πέφτει πάλι συνεχεια?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
4 πόδια έχω!
Ακομα πιο ευκολο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαφως και ΟΧΙ.Βρε Πασχάλη εννοείται πως όχι, χαλάρωσε.
Το θέμα δεν είναι με τα παιδιά που εργάζονται εκεί, τα οποία είναι εξυπηρετικότατα, όσο μπορούν φυσικά ανάλογα την ενημέρωση που τους κάνουν οι εταιρείες τους και ευγενικότατα, ειδικά αν αναλογιστούμε το τι ηλιθιότητα ακούνε.Το θέμα δεν είναι στα κάτω τμήματα, αλλά στα επάνω της κάθε εταιρείας. Σε αυτούς που κάνουν κουμάντο ψάχνουμε το 'λάθος'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σαφως και ΟΧΙ.
Βρε Πασχάλη εννοείται πως όχι, χαλάρωσε.
Το θέμα δεν είναι με τα παιδιά που εργάζονται εκεί, τα οποία είναι εξυπηρετικότατα, όσο μπορούν φυσικά ανάλογα την ενημέρωση που τους κάνουν οι εταιρείες τους και ευγενικότατα, ειδικά αν αναλογιστούμε το τι ηλιθιότητα ακούνε.Το θέμα δεν είναι στα κάτω τμήματα, αλλά στα επάνω της κάθε εταιρείας. Σε αυτούς που κάνουν κουμάντο ψάχνουμε το 'λάθος'.
Xαλαρος ειμαι βρε συ και χαλαρα σου απανταω...το ξερω οτι το ξερεις και πως ηταν ρητορικη η ερωτηση.Τεσπα...ΦΛΑΠ ρε..
-
Aυριο θα πάω να πάρω την προσφορά της Forthnet!
Aν μπλέξω....ξέρω ποιον θα μαμησω!
-
Πρόσεξε μην γλιστρήσεις
-
Αυτα τα ρουτερ κλπ που λέτε ρε παιδιά τι είναι?Θα μπορέσω να τα συνδέσω μόνος μου όλα αυτα που ακούω?
Επισης κάτι εχω ακουσει και για φιλτρα στα τηλέφωνα κλπ...τι εινα ιολα αυτα?
Είσαι μάγκας εσύ, θα τα κάνεις άφιλτρα.
-
Που να κανει 40 χρονια τουρκικα ρε να συνδεθει, και οταν γινει να πέφτει συνεχεια....ή να σε καταραστω να σου ξανακατσει γκόμενα σε 5 χρόνια....και να σου πέφτει πάλι συνεχεια?εμενα ειπες ετσι ρεεεεεεεεεε....θα σε ισοπεδωσω, θα σε λιωσω, θα σε εξαυλωσω...
-
Aυριο θα πάω να πάρω την προσφορά της Forthnet!Aν μπλέξω....ξέρω ποιον θα μαμησω!
Για πες και σε μας ρε ξοανο ποιον θα μαμησεις...
-
Το έπιασες το υπονοούμενο!
-
Παρε φορα μονο κι ελα να πιασεις εσυ το 'υπονοούμενο'..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτα τα ρουτερ κλπ που λέτε ρε παιδιά τι είναι?
Θα μπορέσω να τα συνδέσω μόνος μου όλα αυτα που ακούω?
Επισης κάτι εχω ακουσει και για φιλτρα στα τηλέφωνα κλπ...τι εινα ιολα αυτα?
Είσαι μάγκας εσύ, θα τα κάνεις άφιλτρα.
το καλυτερο φιλτρο ειναι το imperial kamelot, αλλα ειναι για βρυσες και καθαριζει νερο!
κι εγω θα χτυπησω 10αρα μαλλον...
-
Έκανα σήμερα αίτηση στην προσφορά της Forthnet. Για να δούμε....
-
κι εγω πηγα και την πηρα.. θα την ριξω στο ταχυδρομειο το απογευματακι..
ερωτημα σε οσους εχουν 2play forthnet με τα 39 all included..- τι εξοπλισμος ερχεται?
modem/router ή modem απλο? - ειναι ασύρματο αυτο που δινουν?
- οσοι εχουν ηδη εξοπλισμο, π.χ. ενα αλλο modem/router PSTN, μπορουν να το χρησιμοποιησουν?
- τι εξοπλισμος ερχεται?
-
ναι, αρκεί να υποστηρίζει dsl2
και κάτι άλλο, άκουσα ότι όταν φεύγεις από ΟΤΕ πρέπει να τους παραδώσεις το netmod αν έχεις isdn γιατί αλλιώς στο χρεώνουν. Ισχύει?
-
Μodem ADSL 2+, όχι router ούτε ασύρματο. Πήγα χθες και ρώτησα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κι εγω πηγα και την πηρα.. θα την ριξω στο ταχυδρομειο το απογευματακι..
ερωτημα σε οσους εχουν 2play forthnet με τα 39 all included..- τι εξοπλισμος ερχεται?
modem/router ή modem απλο? - ειναι ασύρματο αυτο που δινουν?
- οσοι εχουν ηδη εξοπλισμο, π.χ. ενα αλλο modem/router PSTN, μπορουν να το χρησιμοποιησουν?
Δεν ξέρω αν είναι router, νομίζω πως δεν είναι, πρέπει να είναι το απλό μόντεμ της Crypto. Οχι ό,τι καλύτερο...
Δεν δίνουν ασύρματο, το ασύρματο πληρώνεται 70 - τι εξοπλισμος ερχεται?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι, αρκεί να υποστηρίζει dsl2και κάτι άλλο, άκουσα ότι όταν φεύγεις από ΟΤΕ πρέπει να τους παραδώσεις το netmod αν έχεις isdn γιατί αλλιώς στο χρεώνουν. Ισχύει?
ναι, ειναι εξοπλισμος του οτε
τωρα ποια ειναι η διαδικασια επιστροφης.... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μodem ADSL 2+, όχι router ούτε ασύρματο. Πήγα χθες και ρώτησα.περιεργο..
μια συναδελφος λεει οτι θα της στειλουν router και μαλιστα wireless...
τελος παντων, δεν ειναι για μενα... -
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Όχι ρε γμτ, χθες το ρώτησα με απόλυτη ακρίβεια το θέμα, αν μπορούν να μου δώσουν (με επιβάρυνση δική μου) wireless router και μου είπε χωρίς να το σκεφτεί καν ότι δεν έχουν άλλη προσφορά πλην του απλού ADSL 2+ modem...έχει γούστο να μου είπε μαλακία...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;