-
-
Με ταλαιπωρησες πολύ αλλα κατι εκανα τελικα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aυτο ελειπε να καθυστερει και στις δικες του γραμμες...
Πασχάλη πόσο τεχνικό προσωπικό έχει η forthnet;
Εννοώ 'μάχιμους' στους δρόμους κι όχι σε γραφεία να σηκώνουν τηλέφωνα. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νάμαι κι εγώ επιτέλους!
Σα να σέρνεται μου φαίνεται, δεν με εντυπωσιάζει η ταχύτητα..Καλώς ήλθες !! Εγώ δεν έχω παράπονο, διότι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα 'πάλευα' με την dial-up γραμμή μου. Πάντως (έως τώρα) οι ταχύτητες μέχρι κάπου εκεί 'παίζουν'. Να φταίει άραγε η 'ποιότητα της γραμμής χαλκού της περιοχής μας' (κατά δήλωση της Forthnet για την αύξηση των ταχυτήτων στα μέχρι 24Mb/s από 01/07...) ;;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καλώς ήλθες !! Εγώ δεν έχω παράπονο, διότι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα 'πάλευα' με την dial-up γραμμή μου. Πάντως (έως τώρα) οι ταχύτητες μέχρι κάπου εκεί 'παίζουν'. Να φταίει άραγε η 'ποιότητα της γραμμής χαλκού της περιοχής μας' (κατά δήλωση της Forthnet για την αύξηση των ταχυτήτων στα μέχρι 24Mb/s από 01/07...) ;;Εντάξει κι εγώ δεν έχω παράπονο σε σχέση με πριν, που ήταν ή dial up ή ..... τίποτα, αλλά είχα την ψευδαίσθηση ότι όλα θα γίνονταν με αστραπιαίες ταχύτητες σε σχέση με τα σκάρτα 2 Μbps της δουλειάς (όπου μπαίνουν και 25-30 άτομα), αλλά δεν ήταν έτσι. Δοκίμασα την ασύρματη σύνδεση και η ταχύτητα έπεσε στα 800 Kbps!!! Γιατί άραγε;
Συνάδελφος που μένει στο Γαλάτσι πάντως βρίσκεται μόνιμα στα 8Mbps!!!Μίλησα με την Forthnet και είπαν ότι θα αφαιρέσουν την αναλογία του παγίου που αντιστοιχεί στο internet για τις ημέρες που ήμουν χωρίς internet. Επίσης περιμένω να δω αν και πόσο θα μου χρεώσουν το ασύρματο rooter που είχα παραγγείλει, γιατί βλέπω ότι σε κάποιους υπόσχονται να τους το χαρίσουν.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επίσης περιμένω να δω αν και πόσο θα μου χρεώσουν το ασύρματο rooter που είχα παραγγείλει, γιατί βλέπω ότι σε κάποιους υπόσχονται να τους το χαρίσουν.Γκκρρρρ , εγώ το πλήρωσα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης περιμένω να δω αν και πόσο θα μου χρεώσουν το ασύρματο rooter που είχα παραγγείλει, γιατί βλέπω ότι σε κάποιους υπόσχονται να τους το χαρίσουν.
Γκκρρρρ , εγώ το πλήρωσα!
Κι εμένα μου είχαν πει ότι θα μου το χρέωναν 99 ευρώ. Να δούμε...
-
Και σημερα χωρις τηλεφω+ιντερνετ....
-
επιτέλους adsl μετά απο μια βδομάδα
modemaki -> http://www.zyxel.com/web/product_family ... 97187F44AA
το οποίο είναι απο μια πρώτη δοκιμή πολύ πιο γρήγορο απο το linksys wag354
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επίσης περιμένω να δω αν και πόσο θα μου χρεώσουν το ασύρματο rooter που είχα παραγγείλει, γιατί βλέπω ότι σε κάποιους υπόσχονται να τους το χαρίσουν.
Γκκρρρρ , εγώ το πλήρωσα!
Κι εμένα μου είχαν πει ότι θα μου το χρέωναν 99 ευρώ. Να δούμε...
99 πολλά είναι... Το δικό μου ήταν 70
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
modemaki -> http://www.zyxel.com/web/product_family ... 97187F44AAτο οποίο είναι απο μια πρώτη δοκιμή πολύ πιο γρήγορο απο το linksys wag354
Δηλαδή πόση διαφορά είδες;
-
Όταν ξεμπερδέψει μια περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την adsl μου, θα σας πω μια τρελή ιστορία.
Προς το παρόν είμαι εδώ και μερικούς μήνες άθελά μου τζαμπατζής. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
modemaki -> http://www.zyxel.com/web/product_family ... 97187F44AA
το οποίο είναι απο μια πρώτη δοκιμή πολύ πιο γρήγορο απο το linksys wag354
Δηλαδή πόση διαφορά είδες;
δεν μπουκώνει στα p2p
κατεβάζω σταθερά με 100kb/s και σερφάρω ταυτόχρονα χωρίς να σέρνεται ο firefox και μια μικρή διαφορά στην ταχύτητα! (απο 890->940) -
που και ποσο?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
που και ποσο?πμ
-
Όταν έλεγα εγώ zyxel
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όταν έλεγα εγώ zyxelεσύ κάποτε έλεγες κ tellas
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Όταν έλεγα εγώ zyxel
εσύ κάποτε έλεγες κ tellas
Κι ακόμα το λέω...Αρκεί να μην είναι Zisto
-
καλα η ZyXel εχει μια καποια ιστορια στο χωρο, αλλα οχι οτι δεν μπορει να βρει καποιος καλυτερα...
προφανως το linksys 345 πως στα κομματια λεγεται που εδινε η φορθνετ με το adsl in a box+ ειναι λιγο μπαζοκατασταση.. -
Όχι άσχημα για 1024/256. Πόσο μάλλον δωρεάν.
Που λέτε λοιπόν, ήθελα να παρατήσω τον ΟΤΕ και να βάλω το 2/3play της Forthnet. Πήρα τλφ τη Forthnet και μου είπαν να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για κατάργηση της γραμμής μου ADSL. Το έκανα και ο ΟΤΕ μου είπε ότι εντός 2 εβδομάδων το πολύ θα είχε κοπεί η γραμμή ADSL που μου έδινε.
Εν τω μεταξύ έκανα και την αίτηση για το 2play και περίμενα. Κάποια στιγμή μετά από 3 βδομάδες που δεν είχα κάποιο νέο, πήρα τλφ τον ΟΤΕ και μου επιβεβαίωσαν (2 φορές) ότι η γραμμή μου είχε κοπεί. Μάλιστα αυτό φάνηκε καθαρά και στο λογαριασμό, αφού δεν υπήρχε πλέον χρέωση ADSL (το γνωστό 20άριΧ2 για το δίμηνο).
Παίρνω τη Forthnet και μου λένε ότι δεν έχω κάνει αίτηση!
'Μα ξεύρετε, έχω κάνει αίτηση, από τηλεφώνου με κάποιον υπάλληλό σας'
'Όχι, δεν βλέπουμε κάτι και εξάλλου αυτές οι αιτήσεις γίνονται μόνο γραπτώςςςς''Καλά, τί πρέπει να κάνω τώρα; Νέα αίτηση;'
'Μάλιστα, αλλά έτσι κι αλλιώς 2play με γραμμή 4 Mbit δεν θα δείτε [ΜΗΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ] γιατί δεν καλύπτεστε από το ιδιόκτητο δίκτυο'
'Το γνωρίζω. Αφού κάθε 20-25 του μηνός πηγαίνετε την ημερομηνία 1 μήνα μετά! Περιμένω από Δεκέμβριο και κάθε τέλος του μήνα που και καλά θα καλύπτομαι από το δίκτυό σας, η ημερομηνία μετατοπίζεται κατά 1 μήνα!'Δηλαδή, αν ο ΟΤΕ μου είχε κόψει κανονικά τη γραμμή, εγώ θα περίμενα χωρίς νετ τουλάχιστον 1 δίμηνο. Άγιο είχα!
Κάποια στιγμή κατά το Μάιο η συνδρομή μου στη Forthnet έληξε. Όμως το κουλό ήταν ότι αν και είχα κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για διακοπή της γραμμής ADSL, αυτή εξακολουθούσε να είναι ενεργή!!!!! Δηλαδή ΟΤΕ δεν πλήρωνα συνολικά για κάπου 5 μήνες, αλλά γραμμή είχα!
Δε με χάλασε φυσικά, πήρα νέο laptop που έδινε δωρεάν ADSL Altecnet/OTE για 1 χρόνο, αγόρασα και μια κάρτα NETKEY για 2 μήνες/20 ευρώ και περίμενα να με συνδέσει ο ΟΤΕ (ενέργειες έκανε μόνο η Altecnet). Σήμερα έμαθα ότι συνδέθηκα (με αρκετή καθυστέρηση είναι η αλήθεια, αλλά σκασίλα μου αφού ο ΟΤΕ μου παρείχε τζαμπέ γραμμή και η σύνδεση μου κόστιζε 10 ευρώ το μήνα ) και όντως η σύνδεση δουλεύει μια χαρά.
Αυτά. Θα ψάξω για τις νέες προσφορές στους εναλλακτικούς παρόχους όταν γλιτώσουμε από τα προβλήματα νεότητας, κατόπιν της ευγενικής προσφοράς των beta-testers χρηστών.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;