-
H TELLAS είναι μαύρο χάλι. Έχει συσσωρευμένες ζημιές 125 εκατ. ευρώ, έχοντας φάει όλα της τα κεφάλαια και έχοντας επενδύσει σύμφωνα με φήμες σε εξοπλισμό που δεν είναι συμβατός και δεν λειτουργεί. Και ο Sawiris προσφέρει στη ΔΕΗ 150 εκατ. για το 49,99% κι αυτοί ζητάνε 350 εκατ.!!!!, όταν η Forthnet, εταιρία περίπου αντίστοιχου μεγέθους που έχει κάνει γερή αύξηση κεφαλαίου 120 εκατ. αξίξει στο Χρηματιστήριο 385 εκατ. ολόκληρη! Αλλά τους την είπε ωραία ο Αιγύπτιος: 350 εκ. θέλετε; με 200 εκ. σας πουλάω το δικό μου 50,01%!!!!
Αλλά όπου υπάρχει δημόσιο υπάρχει και πολιτική στη μέση. Ζητάνε πολλά για να μην τους πει το ΠΑΣΟΚ ότι την δώσανε για ένα κομμάτι ψωμί. Στην ουσία όμως ότι πάρουν πάνω από αυτά που έχουν βάλει όλα αυτά τα χρόνια (περίπου 58 εκ.) όφελος είναι. Άντε να πάει μπροστά αυτή η εταιρία... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
εχθες 9.55 το βραδυ περνω τηλ.στο 13800 το γνωστο πλεον κεντρο ταλαιπωριας τις tellas γιατι ειχα 1,5 βδομαδα να τους παρω(να υπενθυμισω οτι δεν εχω internet 2 βδομαδες)να δω τι θα γινει!!περιμενω υπομονετικα στην αναμονη,και ξαφνικα,ως εκ θαυματος,στις 12.15,
με πηρε ο υπνος .
σημερα παλι!!Δοκιμασε απο τηλεφωνο που δεν ειναι στο δικτυο της Τελλας.
Απο κινητο σε 10 λεπτα μου απαντανε!
-Να ναι καλα η Vodafone που μου δινει 2 ωρες τσαμπα στα σταθερα δικτυα-στο μαγαζι ο προηγουμενος λογαριασμος ειχε χρεωσει 48ε προς αλλα σταθερα(βλεπε 13800)αφου επαιρνα καθε μερα απο 1-1,3 ωρα!!
εχω vodafon 180 τα οποια τα καταναλωσα ΟΛΑ στο 13800!!
μηπως με εχουν φακελωσει και δεν σηκωνουν κανενα??
θα δοκιμασω καρτοτηλεφωνο!! -
ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET.ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ,ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΡΟΧΟ.ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ετοιμασα αυτο το φαξ,τι λετε να το στειλω??
το εβγαλα σε 4 αντιγραφα,
ενα με φαξ
ενα με acs
ενα περιστερι
ενα σε μπουκαλι
για να παει σιγουρα!!! -
ότι θα πάει θα πάει, αλλά φαντάζομαι θα καταλήξει σε κανα κουβά... ακόμα κι εκεί πρέπει να χεις γνωστό για να σε φτιάξει, πού φτάσαμε...
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET.ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ,ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΡΟΧΟ.ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ενα με φαξ
ενα με acs
ενα περιστερι
ενα σε μπουκαλι
για να παει σιγουρα!!!Δεν προσθέτεις και την σχετική σάλτσα για καταγγελία στην ΕΕΤΤ, στον ειδικό τύπο, τα κανάλια, τον Ευαγγελάτο κλπ;
-
ενα με φαξ
ενα με acs
ενα περιστερι
ενα σε μπουκαλι
για να παει σιγουρα!!!Λοιπόν, στείλτο και στην ΕΕΤΤ και πες στην Tellas πως θα αναμένουν νέα από την επιτροπή, αν δεν προχωρήσουν σε άμεση διακοπή! Μπορεί να τσιμπήσουν το δόλωμα, γιατί την επιτροπή την φοβούνται για τα πρόστιμα, τώρα που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!
Καλή δύναμη εύχομαι! -
Εγω θα σου έλεγα να το στήλεις στην επιτροπη στα αληθεια και να το κανεισ κινοποίηση στην τελας.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ενα με φαξ
ενα με acs
ενα περιστερι
ενα σε μπουκαλι
για να παει σιγουρα!!!Δεν προσθέτεις και την σχετική σάλτσα για καταγγελία στην ΕΕΤΤ, στον ειδικό τύπο, τα κανάλια, τον Ευαγγελάτο κλπ;
Δεν πιανει τιποτα....
Εγω τους ειπα χυμα....
Η επωμενη επικοινωνια μας θα ειναι μεσα απο τα δελτια ειδησεων! -
ενα με φαξ
ενα με acs
ενα περιστερι
ενα σε μπουκαλι
για να παει σιγουρα!!!Για τεχνική υποστήριξη της Tellas με χρέωση ΜΟΝΟ μιας ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 801 5000365
Το ξαναείπα αλλά μάλλον δεν δώσατε βάση
-
Από την σημερινή 'Καθημερινή':
«Πονοκέφαλος» για τον ΟΤΕ η εκχώρηση γραμμών σε παρόχους
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η «αδεσμοποίητη πρόσβαση (σ.σ. εκχώρηση αντί μισθώματος της γραμμής του ΟΤΕ σε πάροχο) στον τοπικό βρόχο του ΟΤΕ», προκαλώντας νευρικότητα τόσο στον οργανισμό όσο και στην κυβέρνηση. Κάθε εβδομάδα συσσωρεύονται περίπου 3.000-4.000 αιτήματα, ενώ όσα εκκρεμούν, οποιαδήποτε στιγμή, είναι της τάξης των 15.000.
Ο ΟΤΕ προβλέπει περίπου 170.000 βρόχοι του δικτύου του θα έχουν αποδεσμοποιηθεί μέχρι τέλους του έτους ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους εναλλακτικούς παρόχους και περίπου 560.000 βρόχοι μέχρι τέλος 2009. Αν συμβεί αυτό, τότε, μέχρι το τέλος του έτους, οι εναλλακτικοί πάροχοι θα ελέγχουν το 10% της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα και περίπου το 2,3% των γραμμών του ΟΤΕ. Τα ποσοστά δε αυτά κρίνονται χαμηλά.
Τα περισσότερα αιτήματα που πλέον συσσωρεύονται στον οργανισμό αφορούν κυρίως την πλήρη αδεσμοποίητη πρόσβαση στον τοπικό βρόχο, ώστε οι εναλλακτικοί να είναι σε θέση να προσφέρουν τόσο τηλεφωνία, όσο και υπηρεσίες γρήγορου Internet (double play) στους πελάτες τους.
Η κινητικότητα αυτή προκαλεί σημαντικές τριβές, καθώς πολλοί είναι εκείνοι στην κυβέρνηση και στον ΟΤΕ που εκτιμούν ότι οι εναλλακτικοί φορείς, με εύκολο τρόπο «κλέβουν» πελάτες από τον ΟΤΕ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Π. Βουρλούμης, φαίνεται να έχει περιέλθει μεταξύ μιας ιδιότυπης «σφύρας και άκμονος», ισορροπώντας μεταξύ των πλευρών εκείνων που επιδιώκουν το άνοιγμα του δικτύου του (Ε.Ε., ΕΕΤ&Τ, πάροχοι κ.λπ.) και εκείνων που θέλουν τον ΟΤΕ κάτοχο του 90% της αγοράς.
Τον ρυθμό στην αδεσμοποίητη πρόσβαση στους βρόχους του ΟΤΕ χαράζει πρωτίστως η Tellas και δευτερευόντως η Forthnet. Στελέχη του ΟΤΕ αναφέρουν ότι αυτοί είναι βασικοί πάροχοι που καταθέτουν τα περισσότερα αιτήματα αδεσμοποίητης πρόσβασης στους βρόχους, έχοντας από πίσω -αλλά με απόσταση- τα αιτήματα της ON Telecom.
Ωστόσο, οι πρωτοπόροι είναι εκείνοι που «λούζονται» όλες τις αστοχίες του ανώριμου ακόμη συστήματος μετάβασης ενός καταναλωτή από το δίκτυο του ΟΤΕ στο εναλλακτικό δίκτυο. Τα παράπονα των καταναλωτών είναι πάρα πολλά και οι καταγγελίες για κακής ποιότητας υπηρεσίες (μέχρι ολική διακοπή των συνδέσεων) συσσωρεύονται μαζικά στην ΕΕΤ&Τ. Η κατάσταση ώς ένα βαθμό, ουσιαστικά ευνοεί τον ΟΤΕ, καθώς αρκετοί δυσαρεστημένοι πελάτες, επανακάμπτουν άρον άρον στον οργανισμό
-
Στειλτε ΟΛΟΙ απειλες οτι θα απεθυνθειτε στην ΕΕΤΤ...
@__NIGA__
Βρισκεις καπου συγκεκριμενα τα λινκ,ή εχεις καποια σχεση με το χωρο; Γιατι υπαρχουν μερικες ανακριβειες,όπως βεβαια και στο adsl.gr... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical: Στειλτε ΟΛΟΙ απειλες οτι θα απεθυνθειτε στην ΕΕΤΤ...
@__NIGA__Βρισκεις καπου συγκεκριμενα τα λινκ,ή εχεις καποια σχεση με το χωρο; Γιατι υπαρχουν μερικες ανακριβειες,όπως βεβαια και στο adsl.gr...Προς τί ο (υστερικός) γέλως; Μήπως πρέπει να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα (και να πληρώνουμε και κερατιάτικα, όπως ο NIGA) όταν μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες ;!
Υ.Γ.: αν μπορείς να μας διαφωτίσεις για τις ανακρίβειες της 'Καθημερινής', είμαστε όλοι αυτιά...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@__NIGA__
Βρισκεις καπου συγκεκριμενα τα λινκ,ή εχεις καποια σχεση με το χωρο; Γιατι υπαρχουν μερικες ανακριβειες,όπως βεβαια και στο adsl.gr...Άρθρο της Καθημερινής παρέθεσα.
Όσον αφορά προηγούμενο post μου για την Tellas, το θέμα είναι σε όλες τις οικονομικές εφημερίδες σήμερα και ναι έχω άποψη λόγω επαγγέλματος για το πόσο αποτιμάται η εταιρία.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical: Στειλτε ΟΛΟΙ απειλες οτι θα απεθυνθειτε στην ΕΕΤΤ...@__NIGA__
Βρισκεις καπου συγκεκριμενα τα λινκ,ή εχεις καποια σχεση με το χωρο; Γιατι υπαρχουν μερικες ανακριβειες,όπως βεβαια και στο adsl.gr...Bρε Πασχάλη, μην είσαι τόσο...σιβυλικός! Αν γνωρίζεις κάτι, πες το, εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Ειλικρινά, οι περισσότεροι , δεν καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις, εμένα τουλάχιστον, σίγουρα με έχεις μπερδέψει!
Πάντως, εγώ δεν έστειλα απειλή πως θα απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ, τους πήρε κατευθείαν η ΕΕΤΤ!
Απλά, εδώ που φτάσαμε, δεν χάνουν τίποτε , να γράψουν πως θα κάνουν το ίδιο, ποτέ δεν ξέρεις...
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET,ΕΝΩ 1.5 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ,ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘYΝΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΡΟΧΟ.ΗΔΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΣΕ ΜΜΕ.ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
τελικα εστειλα αυτο,και εκανα και καταγγελια στον ΕΕΤΤ.
εκανα κανα μισαωρο να μπορεσω να στειλω το φαξ,τελικα το εστειλα 2 φορες να ειμαι σιγουρος.το εστειλα και με mail!!!τωρα πινω μια amstel για να χρησιμοποιησω το μπουκαλι !!θα παρω το σαββατο να ρωτησω αν το ελαβαν!!για ρητρα δεν το συζητω δεν θα παρουν φραγκο!!!
οταν πηρα να ρωτησω το φαξ(πηρα στο εμπορικο τμημα που το σηκωνουν σχεδον αμεσως 10-15λεπτα)μου λενε κατευθειαν να σας κανουμε ενα μηνα δωρο(παλι)!!δεν θελω τα δωρα σας λεω(ειμαι και χουβαρντας!!)θελω το τηλ. του φαξ!!μα γιατι μου λεει??ενα μηνα δωρο!!! ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΛΩ!!!και τελικα μου το εδωσε!!! -
Fax max κ.λ.π.. Γιατί να σας-μας δώσουν σημασία βρε παιδιά; Γιατί να ασχοληθούν μαζί σας -μας, αφού ενώ συνεχώς ακούγονται δεκάδες προβλήματα από τις υπηρεσίες των εναλλακτικών με το που βάζουν μια προσφορά η πλειοψηφία τρέχει να κάνει αίτηση για να 'απολαύσει' τις υπηρεσίες τους.
Καλά μας κάνουν λοιπόν και μας συμπεριφέρονται έτσι. Τα θέλει ο απ΄αυτός μας, μη παραπονιόμαστε λοιπόν. -
Xθες αίτηση για διακοπή σύνδεσης με Δίοδο και έναρξη νέας με ΟΤΕΝΕΤ στα 4. Σήμερα το μεσημέρι το ρούτερ συγχρονίστηκε στα 4, και πριν λίγο απέκτησα πάλι σύνδεση. Ταχύτητα σε τεστ βγάζει 2 mbit, ελπίζω να στρώσει σε λίγο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xθες αίτηση για διακοπή σύνδεσης με Δίοδο και έναρξη νέας με ΟΤΕΝΕΤ στα 4. Σήμερα το μεσημέρι το ρούτερ συγχρονίστηκε στα 4, και πριν λίγο απέκτησα πάλι σύνδεση. Ταχύτητα σε τεστ βγάζει 2 mbit, ελπίζω να στρώσει σε λίγο.Α πα πα ο ΚΑΚΟΣ ΟΤΕ. Ψέμματα είναι, να κάνεις διακοπή!
-
σωπα ρε...τοσο γρηγορος?
να το γραψεις στο adslgr...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Xθες αίτηση για διακοπή σύνδεσης με Δίοδο και έναρξη νέας με ΟΤΕΝΕΤ στα 4. Σήμερα το μεσημέρι το ρούτερ συγχρονίστηκε στα 4, και πριν λίγο απέκτησα πάλι σύνδεση. Ταχύτητα σε τεστ βγάζει 2 mbit, ελπίζω να στρώσει σε λίγο.
Α πα πα ο ΚΑΚΟΣ ΟΤΕ. Ψέμματα είναι, να κάνεις διακοπή!
Aυτο ελειπε να καθυστερει και στις δικες του γραμμες...
Ντινε βαλτο στο adsl.gr...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;