-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εννοει να μη φυγεις απο τον μπαμπα οτε..Οχι.
Εννοω να κανει διακοπη συνδεση με τον ΟΤΕ και να παρει καινουρια γραμμη απο την Forthnet με νεο νουμερο.
Ο ΟΤΕ δεν εχει κανενα ανταγωνηστικο πακετο αυτη τη στιγμη στην αγορα....
Γιατι;;;;;
Γιατι εσκεμμενα προκαλει προβληματα σε ολους τους υπολοιπους Internet+Telephony Service Providers.Η 'φορητοτητα αριθμου' ειναι η δυνατοτητα που εχεις να μεταφερεις το ιδιο νουμερο π.χ. 2106969669 απο το ενα δυκτιο σε αλλο.
Εγω ηθελα να κρατησω το τηλεφωνο που ειχα και τωρα η γραμμη μου ειναι στο πουθενα.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aν δεν κανεις 'φοριτοτιτα' δεν εχεις κανενα προβλημα....
Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι με τους απλοποιητές της γλώσσας μας κάποτε ίσως είναι τέτοια η ορθογραφία των λέξεων και θλίβομαι.
Εχω κανει και χειροτερα....
-
Τα ειδαμε μολις πιο πανω (φωριτοττητα), μην ανησυχεις
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τα ειδαμε μολις πιο πανω (φωριτοττητα), μην ανησυχεις+1
Νομιζα οτι το προλαβα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα ειδαμε μολις πιο πανω (φωριτοττητα), μην ανησυχεις
+1
Νωμιζα οτι το προλαβα....Δεν νομίζω...
-
η 4νετ δεν δίνει νέα γραμμή. Μόνο με φορητότητα 'Ετσι θα έχεις και πρόβλημα αν μετακομίσεις και θες να 'πάρεις' και τη γραμμή μαζί
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραι και έλεγα απο βδομαδα να παω να κάνω αιτηση και dsl και τηλεφωνο....και σκεφτόμουνα ΟΤΕ και FOrthnetΤελικά να κάτσω με την 56κ?
προχώρα για 4νετ. Δεν έχει σχέση με το χάος της τελλάς
Αρκεί να έχουν όλοι κινητό στο σπίτι μήπως και.. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
η 4νετ δεν δίνει νέα γραμμή. Μόνο με φορητότητα 'Ετσι θα έχεις και πρόβλημα αν μετακομίσεις και θες να 'πάρεις' και τη γραμμή μαζίΑυτο δεν το ηξερα Μπαινω σε κανα μηνα σε νεο σπιτι που δεν ειχε τηλεφωνικη συνδεση και ελεγα να κανω μια σε εναλλακτικο απο το μηδεν, αρα η 4νετ δεν μου κανει ε;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ωραι και έλεγα απο βδομαδα να παω να κάνω αιτηση και dsl και τηλεφωνο....και σκεφτόμουνα ΟΤΕ και FOrthnet
Τελικά να κάτσω με την 56κ?
Αρκεί να έχουν όλοι κινητό στο σπίτι μήπως και..
Η να με παρει τηλεφωνο...Εστω κι απ το κινητο...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
η 4νετ δεν δίνει νέα γραμμή. Μόνο με φορητότητα 'Ετσι θα έχεις και πρόβλημα αν μετακομίσεις και θες να 'πάρεις' και τη γραμμή μαζί
Αυτο δεν το ηξερα Μπαινω σε κανα μηνα σε νεο σπιτι που δεν ειχε τηλεφωνικη συνδεση και ελεγα να κανω μια σε εναλλακτικο απο το μηδεν, αρα η 4νετ δεν μου κανει ε;
η μόνη μου δεν δίνει σε ανενεργό βροχο!
κάνεις αίτηση για οτε, έρχεται ο τεχνικός σου κάνει τη νέα γραμμή, απαιτείς -σου αφήνει σημείωμα ότι ενεργοποιήθηκες και το δίνεις κατευθείαν στη 4νετ για τη μεταφορά σαυτή. Για να μην περιμένεις 2 μήνες για τον πρώτο λογαριασμό του οτε που απαιτεί η αίτηση για 4νετ τα κάνεις όλα αυτά και έχει και το καλό πως δεν περιμένεις τη 4νετ χωρίς τηλέφωνο-ίντερνετ -
Xθες ξημερώματα κι ενώ όλος ο ...normal κόσμος κοιμόταν εγώ έκανα τεστάκια :
πιο αισιόδοξη η fortnet :
click START to re-test
08/05/2007 03:49:32
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.43Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 934.30kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the linkKαλή η κατάσταση και τώρα
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
08/05/2007 21:15:22
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.13Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 853.27kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the linkclick START to re-test
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ωραι και έλεγα απο βδομαδα να παω να κάνω αιτηση και dsl και τηλεφωνο....και σκεφτόμουνα ΟΤΕ και FOrthnet
Τελικά να κάτσω με την 56κ?
προχώρα για 4νετ. Δεν έχει σχέση με το χάος της τελλάς
Αρκεί να έχουν όλοι κινητό στο σπίτι μήπως και..Απο ότι κατάλαβα δεν μου κάνει γιατί μετακομίζω αυτη βδομμάδα (μεταφέρω το νουμερο μου) και σε ένα χρόνο περίπου ξαναγυρνάω πίσω οπότε ξαναμεταφέρω το νούμερο μου!
Καλα για κανα χρόνο πάω στον ΟΤΕ να μην έχω λαλακιες.
-
δενμπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε με την tellas!!!!εγω εκανα την αιτηση adsl και γραμμη τηλεφωνου αρχες νοεμβρη!ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ θα εχεται τηλεφωνο!!ωραια!δεν χρειαστηκαν ουτε καν 50 τηλεφωνα(1-1,5 ωρα αναμονη το καθενα)για να ερθουνε στις 10 ιανουαριου να μου το βαλουνε!!!ημερα παρασκευη!!το σαββατο μετα απο 13!! ωρες αναμονης πηρα και κωδικους για internet!!!ολα μια χαρα!!!!!ως εδω ομως!!!15 φεβρουαριου ερχετε ο λογαριασμος !!εχω το προγραμμα adsl 29.9euro/\μηνα!ετσι νομιζα ομως,γιατι η tellas πιστευε πως πρεπει να εχω και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα!!!παγιο δηλ.47.9!!περνω τηλ.!το σηκωσαν αμεσως !! την τεταρτη μερα!!!!μαλιστα,συγνωμη!καναμε λαθος!πληρωστετο,μην σας το κοψουμε κιολας,κριμα ειστε,και θα τα βρουμε την αλλη φορα!!αντε λεω!!παει πληρωνω 47.9 επι 2,5 μηνες!!!αρχες απριλιου νεος λογαριασμος!τηλ παλι μετα απο 2-3οχταωρακια ανομονης(χτυπημα καρτας-υπερωριες κλπ)ακουω ιχνος ζωηςστην αλλη ακρη του ακουστικου!!!το και το τους λεω!!συγνωμη,καναμε λαθος κλπ κλπ!πληρωστετα και θα τα βρουμε!!εκει το επαιξα διαφημιση KIA αλλα στο πιο δυνατο!!ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!να σας δωσω μου λεει τον υπευθυνο!αφου με περασε 3 βαθμου ανακριση(αλτ τι συ κλπ)μου λεει το συμβολαιο σας λεει adsl+telephone!του λεω εχω το συμβολαιο μπροστα μου,το ψαχνει και αρχιζει τα συγνωμη,λαθος,πληρωστετα και θα τα βρουμε!!τελος παντος συμφωνησαμε να μου στειλουν καινουργιο λογαριασμο και τοτε να τον πληρωσω!!!
εδω ομως και δυο βδομαδες αρχισε αλλη ταλαιπωρια!!!την μιση μερα δεν εχω internet(εκτος του οτι ολο τον καιρο το τηλεφωνο δουλευει οποτε θελει αλλα ετσι και αλλιως δεν με νοιαζει αφου το θελω μονο για να περνω την tellas,μετα παιδια στην τεχνικη υποστηριξη εχουμε γινει φιλοι αφου το σαββατο λεμε να βγουμε κιολας!!)
στη αρχη μου λεγανε φταιει το modem,μετα μα φυσικα ο υπολογιστης!!!!τελικα καταληξαμε οτι φταιει η γραμμη adsl !ακομα ψαχνουν την βλαβη!!!!συγνωμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ post αλλα καπου επρεπε να τα πω να ξεθιμανω και να σωσω και κανα χριστιανο!!ακουω αλλους συνπασχουντες και τι μπορω να κανω!!ευχαριστω οσους ειχαν την υπομονη να διαβασουν το post!!!
-
Ωραια έτσι όπως τα λες θα βάλω Τελλας!
Αυτο εμ τον λογαριασμό το έχει πάθει μια φίλη (νομιζω στην Τελλας) που ηθελε να κάνει διακοπή και της λέγανε στειλτε ενα φαξ..το έστελνε της ξαναρχότανε λογαριασμός...ξαναέπαιρνε ξανα μανα τα ιδια...ποτε δεν πέρνανε το φαξ.....στον τριτο λογαριασμό τους είπε για δικηγόρους κλπ και της το κόψανε αμέσως!
Μηπως σου το κάνουν επιτηδες γιατί εκοψες το απεριόριστο τηλέφωνο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια έτσι όπως τα λες θα βάλω Τελλας!Αυτο εμ τον λογαριασμό το έχει πάθει μια φίλη (νομιζω στην Τελλας) που ηθελε να κάνει διακοπή και της λέγανε στειλτε ενα φαξ..το έστελνε της ξαναρχότανε λογαριασμός...ξαναέπαιρνε ξανα μανα τα ιδια...ποτε δεν πέρνανε το φαξ.....στον τριτο λογαριασμό τους είπε για δικηγόρους κλπ και της το κόψανε αμέσως!
Μηπως σου το κάνουν επιτηδες γιατί εκοψες το απεριόριστο τηλέφωνο?
Η Tellas προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάνε όλοι στα απεριόριστα τηλέφωνα, γιατί τσεπώνει σχεδόν 50
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 350#824350
To ψάχνουμε για να μην τρελαινόμαστε.
-
Εγώ αφού έμεινα 5 μέρες χωρίς σύνδεση (ούτε τηλέφωνο ούτε ιντερνετ) στην μετάβαση προς Forthnet, είμαι ακόμη στο περίμενε για τον εξοπλισμό. Από δικαιολογίες άλλο τίποτε. Περάστε να τον πάρετε! Γιατί δεν τον στέλνετε αφού έχω κάνει την αίτηση στις 9 Μαρτίου ενώ φίλος που την έκανε πριν 15 μέρες τον έχει ήδη παραλάβει; Τι να σας πούμε συγγνώμην κάποιο λάθος θα έγινε θα φροντίσουμε να τον στείλουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό το έχω ακούσει στις 2/5, στις 3/5, στις 4/5, στις 7/5 και στις 8/5.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ αφού έμεινα 5 μέρες χωρίς σύνδεση (ούτε τηλέφωνο ούτε ιντερνετ) στην μετάβαση προς Forthnet, είμαι ακόμη στο περίμενε για τον εξοπλισμό. Από δικαιολογίες άλλο τίποτε. Περάστε να τον πάρετε! Γιατί δεν τον στέλνετε αφού έχω κάνει την αίτηση στις 9 Μαρτίου ενώ φίλος που την έκανε πριν 15 μέρες τον έχει ήδη παραλάβει; Τι να σας πούμε συγγνώμην κάποιο λάθος θα έγινε θα φροντίσουμε να τον στείλουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό το έχω ακούσει στις 2/5, στις 3/5, στις 4/5, στις 7/5 και στις 8/5.Γιατί δεν τους λες να το πάρεις από ένα Πλαίσιο ή Multirama και να σου επιστρέψουν τα χρήματα στον πρώτο λογαριασμό; Ισως γίνεται...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ αφού έμεινα 5 μέρες χωρίς σύνδεση (ούτε τηλέφωνο ούτε ιντερνετ) στην μετάβαση προς Forthnet, είμαι ακόμη στο περίμενε για τον εξοπλισμό. Από δικαιολογίες άλλο τίποτε. Περάστε να τον πάρετε! Γιατί δεν τον στέλνετε αφού έχω κάνει την αίτηση στις 9 Μαρτίου ενώ φίλος που την έκανε πριν 15 μέρες τον έχει ήδη παραλάβει; Τι να σας πούμε συγγνώμην κάποιο λάθος θα έγινε θα φροντίσουμε να τον στείλουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό το έχω ακούσει στις 2/5, στις 3/5, στις 4/5, στις 7/5 και στις 8/5.
Γιατί δεν τους λες να το πάρεις από ένα Πλαίσιο ή Multirama και να σου επιστρέψουν τα χρήματα στον πρώτο λογαριασμό; Ισως γίνεται...
Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχθούν. Ο εξοπλισμός είναι δωρεάν προσφορά που προφανώς στο Πλαίσιο είναι ακριβότερος απ' όσο τον προμηθεύεται η Forthnet. Άσε που από ευελιξία .....
-
Βσζω το κειμενο της καταγγελιας, οχι τα επισυναπτομενα αρχεια
Ημ/ναι: 9/05/2007
Προς: Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
Fax: 210-6105049
Θέμα: Καταγγελία Σύμβασης
Αντίγραφο: Τελλας Α.Ε.
Fax: 211 1201100
Σελίδες: 7Στις 17/01/2007 υπέγραψα σύμβαση με την εταιρεία Τελλας στο πρόγραμμα 'ZISTO 4ΜΒΡS+Telephony'. Αντίγραφο του συμβολαίου επισυνάπτεται.
Μέχρι σήμερα 9/05/2007 δεν έχω ούτε aDSL Internet και από τις 30/4/2007 δεν έχω ούτε τηλέφωνο.Μέσα σε 4 μήνες έμαθα ότι ο κακός ΟΤΕ για 4 και πλέον μήνες δεν έδινε «πόρτες» ενώ ο καλός καουμπόης Τελλας ήταν έτοιμη να με συνδέσει.
Κάποια στιγμή κ ενώ ήμουν σε απόγνωση μετά τα συνεχόμενα παρακάλια για ιντερνέτ, ζήτησα να με συνδέσουν στο 1ΜΒΡS με χρίση του εξοπλισμού που μου έμεινε από την σύνδεση που είχα με τον ΟΤΕ, ούτος ώστε να είμαι σε θέση να δουλεύω από το σπίτι μου. Είμαι έμπορος και ιδιοκτήτης ΕΠΕ (Duty Free Delivery Group ΑΦΜ 99900xxxx) με έδρα τον Πειραιά και εργάζομαι είτε είμαι σπίτι, είτε είμαι στο γραφείο. Επίσης έχω στενό συγγενικό πρόσωπο κατάκοιτο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, σε κατοικία ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Στις 27/4/2007 έμαθα -αφού έλαβα τον λογαριασμό της Τελλας- ότι από τις 23/4/2007 είχα συνδεθεί στο πρόγραμμα Pre-Zisto 1MBPS, όπως ζήτησα Όταν δε, ενημερώθηκαν ότι ο εξοπλισμός μου είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά και δεν έχω Internet με ενημέρωσαν ότι μ έχουν αποσυνδέσει γιατί η σύνδεση στο Zisto 4MBPS είναι προγραμματισμένη για τις 30/4/2007.
Είχα χρεωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για υπηρεσίες που είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αφού ο λογαριασμός -επισυνάπτεται αντίγραφο- έχει εκδοθεί από τις 2/04/2007 και αναφέρει την «ειδική προσφορά ΤΕΛΛΑΣ 1738» από 3/3/2007 έως 31/05/2007 44, 51 Ευρώ αναφέρετε σε περίοδο που ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ιντερνέτ και τηλεφωνία.
Στις 30/4/2007 το υπ’ αριθμών 21098xxx32 τηλέφωνο νέκρωσε.
Ούτε Internet…
Ούτε τηλέφωνο….Αρχικά -30/4/2007- η Τελλας ισχυρίστηκε ότι έχω αποσυνδεθεί από τον ΟΤΕ και ότι εντώς 24 ωρών θα συνδεθώ στο δίκτυο της.
Μετά από 48 ώρες -2/5/2007- έμαθα ότι ο ΟΤΕ αποσύνδεσε την γραμμή αυθαίρετα και πριν συνδεθώ έπρεπε να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στη γραμμή μου από την Τελλας.
Μετά από 72 ώρες …το ίδιο παραμυθάκι….
Την Παρασκευή 4/5/2007 ζήτησα το νομικό τμήμα ή το νομικό εκπρόσωπο της Τελλας…. Έμαθα ότι έπρεπε να κάνω αίτηση, να την στείλω με φαξ -ξέρετε…από κινητό σας καλώ…. Σπίτι μου δεν έχω τηλέφωνο…. Άρα ούτε φαξ- κ κάποτε θα επικοινωνούσε μαζί μου…..
Την Δευτέρα 8/5/2007 -8 εργάσιμες με νεκρό τηλέφωνο- και αφού μου είπαν αρχικά ότι φταίει ο ΟΤΕ που αποδέσμευσε λάθος και αυθαίρετα την γραμμή μου, μόλις ενημερώθηκαν για την επικοινωνία με την ΕΕΤΤ άλλαξαν το τροπάρι και είπαν πως υπεύθυνος είναι ο ΟΤΕ και να μιλήσω με τον ΟΤΕ….
Κατόπιν επικοινωνίας με τον ΟΤΕ έμαθα ότι ο ΟΤΕ ως όφειλε, αποδέσμευσε την γραμμή μου από το δίκτυο του στις 30/4/2007 και η Τελλας δεν έχει κάνει απόλυτος τίποτα για να την παραλάβει.
Σήμερα 9/5/2007 στην ερώτηση μου «τι συμβαίνει με το τηλέφωνο μου» συνέχισαν το παραμυθάκι για τον κακό ΟΤΕ που αποδέσμευσε την γραμμή μου νωρίτερα και ….και…και…. και….και….
Παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά με τις νομικές ενέργειες που μπορώ να κάνω ως ιδιώτης και καταναλωτής.
Παραμένω στη διάθεση σας για κάθε περεταίρω πληροφορία.
Ευχαριστώ
Αλέξανδρος Βάγκνερ
21098xxx32 (ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ από τις 30/4/2007)
694xxx669
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;