-
ω, ρε γαμωτο..
θα σου πει η HOL και που να ξερουμε εμεις... εχετε φυγει απο μας, θυμαστε? -
βάλε forthnet να σωθείς
-
Πείτε τέτοια να με...ζώνουν κι εμένα τα...φίδια! Εχει πλάκα να έχει μαμηθεί τώρα και η NetOne, θα μας μείνει ο ΟΤΕ δηλαδή, ζήτω τα μονοπώλια!
Δηλαδή ο ΟΤΕ δεν ξέρει σε ποια εταιρεία έχει δώσει την γραμμή; Αλλος πάροχος ναι, αλλά ποιος πάροχος έκανε την αίτηση για μεταφορά/φορητότητα;
Ποια ημερομηνία έγινε η αίτηση; -
Μεγάλο μπουρδέλο ΚΑΙ η Netone. Προσωπική εμπειρία...
-
Tellas παιδιά κακά τα ψέματα είναι οι καλύτεροι.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μεγάλο μπουρδέλο ΚΑΙ η Netone. Προσωπική εμπειρία...Τι είχε γίνει;
-
Ακόμα γίνεται...από αρχή Δεκεμβρίου... Αναρμόδιοι οι πάντες, δεν υπάρχει προϊστάμενος ΠΟΤΕ να μιλήσω, άσχετοι στο cc που δεν ξέρουν να σε ενημερώσουν απλά σου πασάρουν το παραμύθι ότι φταίει ο οτε και καντε υπομονή και αρχιδιές, δεκάδες τηλέφωνα και e-mail χωρίς νόημα και έχει ο θεός...
Μ'αυτα και μ΄αυτα λέω να μείνω στον οτε και να πάρω κανα πακετάκι για μονο ιντερνετ απο καποια εταιρία να ειμαι ησυχος (σχετικά)
Ηθελα και φορητότητα ο μαλακας.... -
SMS που έλαβα στις 01:29 τη νύχτα:
*
hol: Η υπηρεσία σας έχει ενεργοποιηθεί επιτυχώς. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 13844. Ευχαριστούμε.* -
-
Συνάδελφος στο διπλανό γραφείο έκλεισε δίμηνο και περιμένει ακόμα την ΟΝ....
Τελικά, είναι κανείς ικανοποιημένος από τον πάροχο του??
-
Εγώ και δύο συνάδελφοι που επίσης έβαλαν! Σε 20 μέρες όλα ΟΚ! NetOne!
-
Να κάνω μια ερώτηση;
Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;
Θέλω και τηλέφωνο ταυτόχρονα, 2play δηλαδή.
Θέλω να είναι κατά το δυνατόν γρήγορη η διαδικασία, να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο και νετ δηλαδή κανένα μήνα.
Σκέφτομαι τη Forthnet, υπάρχει κάτι καλύτερο χωρίς προβλήματα; -
-
ωχ σκέψου το καλά...
hol, forthnet, vivodi, On είναι για τα μπάζα πάντως.
ξεχωρίζει λίγο η netone, για πόσο κ αυτή όμως...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση;Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;
Θέλω να είναι κατά το δυνατόν γρήγορη η διαδικασία, να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο και νετ δηλαδή κανένα μήνα.
Σκέφτομαι τη Forthnet, υπάρχει κάτι καλύτερο χωρίς προβλήματα;Από τη HOL τουλχ είμαι ευχαριστημένος (2Play 24mbps),
αν και φίλος που έβαλε OTE 24αρα, μου ρίχνει στα αυτιά... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση;Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;
Σκέφτομαι τη Forthnet, υπάρχει κάτι καλύτερο χωρίς προβλήματα;Εγώ έχω κάνει αίτηση στην NetOne εδώ και μερικές μέρες. Αν με πουλήσουν κι αυτοί, τότε θα πάω για ΟΤΕplay και να πάνε να μαμηθούν όλοι, ας πληρώνω κάτι κερατιάτικα, αρκεί να έχω την ησυχία μου. Για την ησυχία μου πήγα και στην NetOne, αφού δεν είναι ό,τι φθηνότερο, αλλά ήθελα ταχύτητα και καλή εξυπηρέτηση σε καλή τιμή. Ο ΟΤΕ δυστυχώς είναι έως και 50% ακριβότερος για το ίδιο πράγμα ή και περισσότερο...
Αλλά τελικά όλα έχουν και το τίμημά τους...
Ας ελπίσουμε πως δεν θα είμαι σ'αυτούς που θα ταλαιπωρηθούν αν και φοβάμαι πως η τελευταία προσφορά της NetOne είναι...εγγύηση ταλαιπωρίας, αφού πολλοί θα έσπευσαν να την εκμεταλευτούν εκτός από την αφεντιά μου! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ας ελπίσουμε πως δεν θα είμαι σ'αυτούς που θα ταλαιπωρηθούν αν και φοβάμαι πως η τελευταία προσφορά της NetOne είναι...εγγύηση ταλαιπωρίας, αφού πολλοί θα έσπευσαν να την εκμεταλευτούν εκτός από την αφεντιά μου!Τσακ-Μπαμ! Κι ο Θεός βοηθός.
-
-
περιμενω την αιτηση της φορθνετ για να ενεργοποιησουν την γραμμη που κοπηκε την παρασκευη
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
περιμενω την αιτηση της φορθνετ για να ενεργοποιησουν την γραμμη που κοπηκε την παρασκευηΣτην Τερψιθέα δεν ανήκει κι εσύ 30φυλλε; Οταν ρώτησα στην Forthnet μου είπαν 3 μήνες πάντως, φαίνεται πως είχαν άλλοι σειρά...
Αν έχασες την σειρά σου, καλύτερα να πας σε άλλον θα πρότεινα!Πόσο καιρό σου είπαν, ή δεν σου είπαν;
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;