-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πες καλέζεν σέλωωωωω
λάθος κωδικός
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
λάθος κωδικός
Μια φορά είχα φτιάξει σύνδεση dial-up βάζοντας κατά λάθος τον αριθμό της HOL για να συνδεθώ μέσω OTEnet. Να έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω τι στο καλό συμβαίνει και δε δέχεται τον κωδικό και να μην το βρίσκω!...
Νωρίτερα είχα πάρει το support της HOL να δω τι έγινε με την 'κατασκευή του βρόγχου' [μετά την 'λάθος κατάργηση σύνδεσης' που έκαναν στην ADSL του σπιτιού πριν από 1 μήνα] η οποία έπρεπε να είναι ΟΚ από χθες. Προς μεγάλη μου έκπληξη το σήκωσαν μέσα σε 30 μόλις λεπτά αναμονής!!! Δεν είχα προλάβει να τελειώσω το ντους, έκλεισα το νερό, βούτηξα το ασύρματο που το είχα αφήσει να παίζει μουσικούλα επάνω στο νεροχύτη, και μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο ο οποίος απλά μου επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ήξερα - ότι ακόμα δεν παίζει η ADSL και μόνο ένας θεός ξέρει πότε θα παίξει...
-
Επιτέλους συνδέθηκαααααααα!!!!
Επιτέλους έφτασε η στιγμή που συνδέθηκα με την forthnet.
-
Μόλις μου αναβάθμισαν την CONN-X σύνδεση στο γραφείο στα 24mbps..
Απόλαυση...
-
εγω απο τη στιγμη που πηγα πιο κοντα στο τηλεφωνικο κεντρο, το ρουτερ μου κλειδωνει στα 17mbps, σταθεροτατα!
-
τι έγινε ρε παιδιά, όλοι μαζί?
30φυλλε, Ηλιούπολη είσαι ? `Εχει κανά σπιτάκι εκεί κοντά να πάρω κ γω?
-
Ακόμα δεν έχω ίντερνετ. Είμαι κλειδωμένος στα 0mbps σταθερότατα!
-
Νεοτερα:
Το adsl δουλευει κανονικα και με καλες ταχυτητες.Η τηλεφωνια οχι.
Απο τη Παρασκευη δεν εχω κατορθωσει να φτιαξω τα τηλεφωνα.Για λιγο μονο κ μετα σαν να χανει το router τον συγχρονισμο του κ μ@μιεται το συστημα,ετσι ωστε αναγκαζομαι να το κανω reset συνεχεια....αν το προβλημα δεν λυθει την επομενη εβδομαδα,δεν ξερω τι θα κανω,παντως δεν θα μεινω για πολυ στην HOL.Το ωραιο θα ειναι να μου ζητησουν λεφτα οπως λεγεται(~240-280 Ευρω) εκει θα γελασουμε....
-
Μίλα με skype που ήθελες και hol
γιατί να θέλουν τόσα λεφτά ?
-
α ρε συ-αεκάκια....τι την ήθελες την HOL...καημένεεεε...
-
Για να σε αποδεσμευσουν κ να ξαναπας στον ΟΤΕ,φιλοι μου ειπαν οτι θελουν τοσα λεφτα!
Ελπιζω να μην φτασω εκει και το προβλημα να λυθει φυσικα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
α ρε συ-αεκάκια....τι την ήθελες την HOL...καημένεεεε...Μα Hol adsl ειχα παααρα πολυ καιρο κ δεν αντιμετωπιζα προβλημα.
Κ αλλωστε ολες μα ολες οι εταιριες ιδιες ειναι νομιζω...
Τεσπα δεν τους υποστηριζω,ΣΚ@Τ@ να φανε αν δεν εχω τηλ συντομα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι έγινε ρε παιδιά, όλοι μαζί?30φυλλε, Ηλιούπολη είσαι ? `Εχει κανά σπιτάκι εκεί κοντά να πάρω κ γω?
πλεον ειμαι ηλιουπολη, ναι.. αλλαξα απο .. αργυρουπολη!
βεβαια, δεν εχω κατεβασει τιποτα, γιατι δεν εχω εγκληματιστει με το καινουριο σπιτι και οι ωρες που καθομαι στον υπολογιστη ειναι λιγες...Μαν3, θυμισε μου... πηγες στην εταιρεια που σου ειπε ο κουκος?
μαλλον πλακωσε υπερ-προσφορα και δεν προλαβαινουν και αυτοι! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μαν3, θυμισε μου... πηγες στην εταιρεια που σου ειπε ο κουκος?
μαλλον πλακωσε υπερ-προσφορα και δεν προλαβαινουν και αυτοι!Ναι πήγα, αλλά προς το παρόν είμαι ακόμα στην αναμονή λιγότερες μέρες από όσες ήταν ο Κούκος. Νορμάλ πράγματα, δηλαδή.
-
ενταξει δεν το συζητω.. εγω σταθηκα υπερ-κωλοφαρδος με το τηλεφωνο και τη συνδεση ιντερνετ!
ολες οι υπηρεσιες φορθνετ, δουλευουν κανονικα και τα καλωδια δειχνουν συμπεριφορα κοσμιοτατη!!
ελπιζω να μην προχωρησουν στην ακυρωση, μονο!!
αλλα το τι μαλακια ακουσα στον ΟΤΕ για μια απλη κωλομεταφορα, δε λεγεται! -
Μόλις πήρα τηλ στον οτε για να παραπονεθώ για την χαμηλά ταχύτητα μου. Το modem δείχνει συνδεμένο στο 1mbps αντί για 2. Κάναμε κάτι τεστ και το ping μου είναι 10πλάσιο από το max φυσιολογικό. (δεν ξέρω πόσο κακό είναι αυτό, δεν μ' αρέσει πάντως). Πηρα τηλ και στις βλάβες και θα το επιληφθούν, είπαν.
Τουλάχιστον στο 1242 έβγαλα γραμμή με την 3 προσπάθεια και το 134 απάντησε στο 2ο ντριν.
Άιντε να δούμε.
-
Εγω απο την Tellas πλεον μετα απο ενα χρονο και 3 μηνες που την εχω ειμαι ευχαριστημενος.Τα μονα προβληματα που ειχα ηταν οτι εκανε διακοπες το internet αλλα μετα απο καιρο βεβαια διωρθωθηκε.Ουτε με τηλεφωνο προβλημα στα περιθωρια που μου ειπαν εγιναν οι συνδεσεις και γενικα ειναι καλα.Μου την αναβαθμιζουνε και σταδιακα τωρα χωρις επιπλεον χρεωση βεβαια και με ενημερωσαν.Απο 4 εχει παει 6 απο χθες σε ενα μηνα αν δουν οτι ολα πανε καλα θα παει σταδιακα μεχρι 14mps που σηκωνει η γραμμη μου.
Ο αδελφος μου εχει forthnet και εχει αναστεναξει. -
όλα είναι θέμα περιοχής και dslam .-
-
λοιπον, αυτα που ελεγα για τη φορθνετ τα παιρνω πισω!
η εταιρεια δουλευει ρολοϊ...
αποδειξη ελαβαν υπ οψιν μου την αιτηση ακυρωσης και μου κοψαν παρασκευη πρωι πρωι τη συνδεση.. γραμμη - παπαρια!
θα πρεπει να τους παρω τηλεφωνο για ξανα-ενεργοποιηση!
να δουμε ποσο θα παρει!
Μαν3! εσυ ποσο θα περιμενεις για ιντερνετ? -
Δεν ξέρω. Κανονικά οι κρίσιμες μέρες είναι η εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα. Από το πρωί (από ό,τι μαθαίνω) έχει κοπεί το τηλέφωνο στο σπίτι. Ψυλλιαστήκαμε πως ίσως να είναι προάγγελος της νέας σύνδεσης, όμως ένα τηλεφώνημα στη netone μας προσγείωσε, αφού λέει δεν έχουν κάποια ημερομηνία (ακόμα ). Τηλέφωνο στις βλάβες του ΟΤΕ, όπου και μας απάντησαν πως δεν γνωρίζουν τι πρόβλημα υπάρχει, αφού το νούμερό μας έχει μεταφερθεί σε άλλο πάροχο! Ρωτήσαμε σε ποιον πάροχο και μας είπαν πως δεν γνωρίζουν, ούτε μπορούν να μάθουν. Ξανά μανά τηλέφωνο στη netone, η οποία δεν έχει κάποια ειδοποίηση από τον ΟΤΕ πως έχει γίνει φορητότητα της γραμμής μας. Φοβάμαι μην έχουνε κάνει καμμία μαλακία από τη HOL τώρα! Αυτούς τους παίρνω τηλέφωνο βέβαια και δεν απαντάει κανείς.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;