-
tm
δε σε εβλεπα μεσα και νομιζα οτι χαθηκες καπου ρε... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
tm
δε σε εβλεπα μεσα και νομιζα οτι χαθηκες καπου ρε... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
tm
δε σε εβλεπα μεσα και νομιζα οτι χαθηκες καπου ρε...Αφού έχει το Touch χωρίς GPS είναι πιθανό να μην έβρισκε το σπίτι του... Ενώ το Cruise...
-
ειπαμε, βιαστικες και επιπόλαιες επιλογες...
-
δεν ειμαι τερψιθεα.. ειμαι ηλιουπολη... εκανα μαλακια μωρε, γιατι ενω ολα δουλευαν μια χαρα στη νεα διευθυνση, οταν ετσειλα την αιτηση 'αρσης ακυρωσης', δεν πηρα τηλεφωνο στη φορθνετ να τους ενημερωσω ξερετε, εστειλα φαξ, μη κανετε κανενα αστειο και το κοψετε... και το πρωι της παρασκευης πρωι πρωι, ψοφησε...
για αναμονη δεν μου ειπαν τιποτα... το πολυ πολυ να μη ξαναβαλω και να ησυχασω.. -
ρε εγκαθετοι, εχω αλλο navigator.. ο κουκος ψαχνει ολα σε ενα, για να πηγαινουν τα παντα στραβα!! εμενα μ' αρεσει η εξειδικευση!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
tm
δε σε εβλεπα μεσα και νομιζα οτι χαθηκες καπου ρε...καλά εδώ μέσα οι περισσότεροι σώνονται από το νετ της δουλειάς τους...βλέπε cavallinoς...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε εγκαθετοι, εχω αλλο navigator.. ο κουκος ψαχνει ολα σε ενα, για να πηγαινουν τα παντα στραβα!! εμενα μ' αρεσει η εξειδικευση!Εσύ, όμως, χάνεσαι! Εγώ με Όλα-σε-1 θα είμαι μια χαρά!
Σου είπα ότι αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία αναμονής?
Την Δευτέρα θα το έχω πάρει το Cruise...Touch Cruise! -
εκλεισε?
στειλε κανα pm, σε καρβουνα καθομαι...
-
Θα κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς!
Είτε θα το πάρουμε στην τιμή που είχαμε πει είτε στην τιμή του play247..
-
... to boldly go where no-one has gone before!
εστειλα τα φαξ μου για ενεργοποιηση στην forthnet.. για να δουμε -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την Δευτέρα θα το έχω πάρει το Cruise...Touch Cruise!Θα κερασεις;
-
Ο χρήστης ** Ντάφυ* έγραψε:*
εστειλα τα φαξ μου για ενεργοποιηση στην forthnet.. για να δουμε' no man '.....(Space, the final frontier. These are the voyages of the Starship Enetrprise. Its continuing mission to explore strange new worlds, to seak out new civilizations. To boldly go, where no man has gone before)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την Δευτέρα θα το έχω πάρει το Cruise...Touch Cruise!Θα κερασεις;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς!Είτε θα το πάρουμε στην τιμή που είχαμε πει είτε στην τιμή του play247..
θελω λεπτομερειες βρε!
ποτε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εστειλα τα φαξ μου για ενεργοποιηση στην forthnet.. για να δουμε' no man '.....(Space, the final frontier. These are the voyages of the Starship Enetrprise. Its continuing mission to explore strange new worlds, to seak out new civilizations. To boldly go, where no man has gone before)
αυτο ισχυει για το διαστημα... για το cruise, ισχυει αυτο που εγραψα εγω!
-
οταν παρει το κινητο ο Κουκ, να δουμε ποσες μερες μετα θα κανει να εμφανιστει στο φορουμ...
-
Αμέσως. Θα μπει και θα ρωτάει για το πως μπορεί να το βάλει να φτιάχνει καφέ επειδή θα βαριέται να διαβάσει το manual ή να ψάξει στο google.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
hol, forthnet, vivodi, On είναι για τα μπάζα πάντως.
+1
Το τοπικ συγχωνευτηκε με το περι κινητων ή γεμισαμε οφφ τοπικ (εκτος απο σπαμ; );
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμέσως. Θα μπει και θα ρωτάει για το πως μπορεί να το βάλει να φτιάχνει καφέ επειδή θα βαριέται να διαβάσει το manual ή να ψάξει στο google.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;