-
[Αν και δεν είμαι ο Πασχαλ]
η τρίτη παράγραφος της παράθεσής σου φαίνεται ότι σε καλύπτει....μαλλον... (αρά και μένα, )...
Υπάρχει ελπίδα.... -
Κατα 99% εφοσον εισαι 2play και δεν καλυπτεσαι απο το δικτυο της 4νετ στην περιοχη σου,ισχυει και για σενα spike..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
συνεβη το απιστευτο!!
σημερα μου συνεδεεσε ο οτε το τηλεφωνο.. παιρνω τη φορθνετ τηλεφωνο να κανω ενεργοποιηση συνδεσης σε αλλη διευθυνση.. στελνω τα χαρτια με φαξ..
ερχομαι σπιτι.. λεω, δε συνδεω το ρουτερ?
το συνδεω και βλεπω συνδεση!!!
τωρα πρεπει αυριο πρωι πρωι, να ακυρωσω την αιτηση ακυρωσης που εκανα φορθνετ!!Και ο νομος του μερφυ λεει, οτι αυριο που θα πας, θα εχουν προωθησει την αιτηση σου, πριν 5 λεπτα...και απλα θα περιμενεις 2-3 μερες να γινει η αποσυνδεση!
Ποιος ειναι ο κυριος;
-
ΔΕΝ είμαι 2play... ...
Α κ έχω προπληρώσει μέχρι Ιούνιο. Είμαι στην 4νετ...15 μήνες τώρα.
Εάν με γράψουν στα φρύδια τους θα τους γράψω κι εγώ μετά.Δεν προτίθεμαι να πληρώνω 21,5 ευρώ το 1μβιτ...
-
Νομιζα οτι ησουν 2play.Αρα εισαι με 4νετ αρις οποτε ισχυει.Αν δεν εισαι η αν εισαι και δεν σε ανεβασουν η αν γεννησει η κατσικα του γειτονα τελος παντων,γραψτους και πηγαινε οπου σε συμφερει,δικη σου επιλογη..
-
Γαύρε μην με ντριμπλάρεις εμένα έτσι...
-
Ποιος σε ντριπλαρει ρε; Ξεκαθαρα στο λεω απο πανω...Κι αμα δε με πιστευεις παρε τηλ και ρωτα τους. Αλλιως πηγαινε στον spiros..
-
για την κατσίκα του γείτονα λέω ...
ωραία για να δούμε...θα μας βάλει εμάς τα 4;
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
...
Εμένα με σύνδεσαν και τηλέφωνο και net συνολικά σε 2,5 βδομάδες...Άργησαν πολύ.
Πριν λίγο καιρό ... .
Αίτηση για γραμμή Τρίτη πρωί και ταυτόχρονα μου κλείνουν ραντεβού με τον τεχνικό για το Σάββατο πριν το μεσημέρι. Σάββατο πριν το μεσημέρι ήρθε ο τεχνικός και έτοιμη η γραμμή.
Την επόμενη από την σύνδεση της γραμμής εβδομάδα.
Τρίτη απόγευμα αίτηση για dsl και την Πέμπτη το μεσημέρι μου τηλεφωνούν να πάω να παραλάβω τον εξοπλισμό. Πέμπτη απόγευμα πήρα τον εξοπλισμό και έτοιμος συνδεδεμένος.βύσματα.....
Δεν πιστευω να πηγες με κανα *τετοιο εργαλειο και να σε εξυπηρετησαν τοσο γρηγορα...
Όχι ρε σεις.
Να σκεφτείτε ότι επειδή είμαι στο κέντρο Άρεως μου είπαν ότι θα αργήσει λίγο η αίτηση της dsl. -
Παιδια SOS
Δεν μπορώ να συγχρονίσω το modem της οτενετ που είναι thomson.
Απ το σημείο του συγχρονισμού και μετά ξέρει κανείς ποιές παραμέτρους πρέπει να επιλέξω στις ρυθμίσεις του modem? -
μήπως έχεις adsl2/2+ (>4mbit) και αυτό είναι για σκέτο ?
-
Oxi, 1024 είναι η σύνδεση.
Κάνω την εγκατάσταση κανονικά,πατάω τον explorer και μου βγάζει στην σελίδα της thomson,δίνω τον κωδικό που είχα δημιουργήσει στην οτενετ κι αυτό στα @ρχίδι@ τουΤο fritz box πέρισυ το είχα σετάρει σε χρόνο dt.
Τι μλκία κάνω δεν μπορώ να καταλάβω. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Oxi, 1024 είναι η σύνδεση.
Κάνω την εγκατάσταση κανονικά,πατάω τον explorer και μου βγάζει στην σελίδα της thomson,δίνω τον κωδικό που είχα δημιουργήσει στην οτενετ κι αυτό στα @ρχίδι@ τουΤο fritz box πέρισυ το είχα σετάρει σε χρόνο dt.
Τι μλκία κάνω δεν μπορώ να καταλάβω.Και μενα τα ιδια σκατα μου κανει το Speed Touch.
Δινεις σωστο user/pass και δεν τα δεχεται.... -
Kαι τι κάνουμε τώρα?
-
otenet είπες ότι έχεις ε?
κοίτα στα settings της σύνδεσης:
VPI/VCI: 8/35
Encapsulation: VC MUX
CBR
PPPoA (over ATM)
MTU: 1492 -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
otenet είπες ότι έχεις ε?Δεν έχω ακόμα,προσπαθώ να συνδεθώ
κοίτα στα settings της σύνδεσης:
VPI/VCI: 8/35
Encapsulation: VC MUX
CBR
PPPoA (over ATM)
MTU: 1492Το modem το έχω συνδέσει μέσω ethernet.
Το 8/35 και το PPPoA το θυμάμαι.
Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα το ξαναδώ.
Θα ξανακάνω reset το modem και θα δούμε....
Κάνας καλοθελητής να πιούμε καφέ το απόγευμα απ το τηλ ρε παιδιά? -
Δεν ξερω....
Για να το επαναφερω μπαινω απο το ΕΤΕΝ και επαναφερω τις εργοστασειακες ρυθμησεις...
Αν παρεις τον ΟΤΕ θα σου πουν πως να κανεις το κανεις χωρις να χεις προσβαση στα μενου... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ξερω....
Για να το επαναφερω μπαινω απο το ΕΤΕΝ και επαναφερω τις εργοστασειακες ρυθμησεις...
Αν παρεις τον ΟΤΕ θα σου πουν πως να κανεις το κανεις χωρις να χεις προσβαση στα μενου...Ποιόν να πάρω?
Τον ΟΤΕ?
Άϊ καλά,βλέπουν το νούμερο και δεν το σηκώνουν πλέονΜετά από αλλεπάληλα 'χτυπήματα' βοήθειας στο ΄τηλ κέντρο εξυπηρέτησης.....
Τουυυυυτ......τουυυυυτ......τουυυυυυυτ........τουυυυυυυτ
-τηλεφωνητής:Ωχ ο μαλάκας είναι πάλι
-τηλεφωνητής Νο2:σήκωσε το μωρέ.
-Νο1:άστο να χτυπάει,θα βαρεθεί και θα το κλείσει,μας έχει πρήξει τα βυζια όλο το απόγευμα,ας πάει σε νετ καφε. -
Exω ιντερνέτ σπίτι ρεεεεεεεεεε
dmitspan μη ρωτάς τι ήταν
-
πες καλέ
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;