-
Καμιά κρούση στην ΕΕΤΤ να δούμε τι λένε αυτοί έκανες;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε πάμε καλά
παίρνω 134 να το γυρίσω σε pstn και μου λένε πρέπει πρώτα να πάρεις οτενετ να ζητήσεις διακοπή, μετά οτε για αλλαγή γραμμής και μετά πάλι otenet για νέα dsl σύνδεση pstnτα ιδια ειχαν πει και σε φιλο μου...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν δίνει 8, μέχρι 1 δίνει εδώ.ή μέχρι 2 θα δίνει ή μέχρι 24
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γνωρίζεις αν οι εναλλακτικοί είναι εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στον Ο.Τ.Ε. ;
οχι δε το γνωριζω, αλλα δεν ειναι στο οικονομικο θεμα το κυριο προβλημα.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δεν δίνει 8, μέχρι 1 δίνει εδώ.
ή μέχρι 2 θα δίνει ή μέχρι 24
Ναι, δίκιο έχεις. Τώρα το κοίταξα, μέχρι 8 δίνει σε static με, καθήστε παρακαλώ, 85
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν δίνει 8, μέχρι 1 δίνει εδώ.
ή μέχρι 2 θα δίνει ή μέχρι 24
Ναι, δίκιο έχεις. Τώρα το κοίταξα, μέχρι 8 δίνει σε static με, καθήστε παρακαλώ, 85
-
static ip θέλω.
-
Ρε παιδια θελω στο σπιτι να εχω ιντερνετ σε 2 pc και σε ενα laptop, δλδ 3 παροχες...Πως μπορω να το κανω αυτο?
απλα περνοντας ενα ασυρματο ρουτερ? Τοσο απλα? Σημειωστε οτι μπορει να θελω και τα 3 να ειναι στο νετ την ιδια στιγμη.
-
ναι
-
ναι αλλά θα μοιράζονται την ταχύτητα...δεν μπορείς και στα 3 να έχεις σε συνδεση 1μβιτ ~100kb/sec...100kb/sec
-
Καλα δεν με νοιαζει αυτο, αρκει να εχουν και οι 3.
Ωραια, πειτε τωρα και ενα καλο ρουτερακι δεν με νοιαζει να ειναι οικονομικ οαρκει να ειναι καλο. Φυσικα μην μου πειτε κανενα με 200-300 €
-
Δες αυτό
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615160
αλλά πρώτα, αυτό...
http://www.adslgr.com/forum/forumdispla ... c66c&f=112
-
Η NetOne αναβάθμισε την σύνδεση στα 24 και το λογισμικό του router!!
Ερώτηση. Πως γίνεται ενώ συνεχίζω να έχω 6000 kbps ταχύτητα, να κατεβάζω πιά με 690?!!!!!
-
ποσο ηθελες?
-
Αφού δεν ανέβηκε η ταχύτητα σύνδεσης, θεωρούσα ότι θα παρέμενα στα ίδια με πριν. Στα ~400 δηλαδή.
-
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Forthnet για το δωρεάν 6μηνο που μου παρείχε! Εγώ ήθελα να πληρώσω, αυτοί δεν ήθελαν. Τελικά μου έκοψαν την σύνδεση όταν θα έπρεπε να γίνει ξανά ανανέωση. Καλά που το θυμήθηκαν.
Οπότε πήγα ΟΤΕ! Conn-x στα 2mbps με 19,5 ευρώ τον μήνα. Παρασκευή το απόγευμα έκανα την αίτηση, σήμερα συνδέθηκα! Και στο τοπικό oteshop οι υπάλληλοι ήταν εξυπηρετικότατοι, ευγενέστατοι και ενημερωμένοι! (τα αυτονόητα δλδ, αλλά όταν δεν τα βρίσκεις συχνά, λες μπράβο)
Προς το παρόν είμαι στο 1mbps και περιμένω αύριο μεθαύριο να φτάσω την warp speed. Κρίμα που το μόντεμ δεν είναι το touch one που έδιναν κάποτε, αλλά ένα BaudTec . Είχε και δωράκι κάμερα και ακουστικά philips!
Ζήτω ο οτε! (δεν πίστευα ότι θα το λεγα ποτέ)
(edit: το ποστ μου είναι σαν του HighFigelity με τόσα εμότικονς )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφού δεν ανέβηκε η ταχύτητα σύνδεσης, θεωρούσα ότι θα παρέμενα στα ίδια με πριν. Στα ~400 δηλαδή.επειδή η γραμμή σου είναι μεγαλύτερη, ακόμα κι αν έχεις χαμηλότερη ταχύτητα πρόσβασης, κατεβάζεις πιο άνετα, 'αναπνέει'
-
char ποσο θα πληρωνες ρε στη 4νετ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
char ποσο θα πληρωνες ρε στη 4νετ?Πριν 6 μήνες ήταν 20.5/μήνα το 1mbps. Τώρα δεν πήγα καν να ρωτήσω γιατί υποψιάζομαι πως θα έπαιρναν χαμπάρι ότι δεν είχα πληρώσει και θα ζητούσαν τα λεφτά του προηγούμενου εξαμήνου. Αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω. Εξυπέρητηση γτπ. Το bank invoice δεν ήρθε ποτέ.
-
καλα, εγινε το θαυμα..
χθες πηρα τηλεφωνο το 134 να μεταφερω τη γραμμη και δεχτηκαν την αιτηση μου!
οι γκομενες στο oteshop μου λεγαν οτι δε γινεται και να κοψω τη φορθνετ πρωτα και μετα να γινει μεταφορα.
για φορθνετ δε συζηταμε..
τους πηρα τηλεφωνο να κοψουν τη συνδεση, βεβαιως, σας στελνω τωρα με φαξ την αιτηση διακοπης.. δεν εφτασε ποτε!
(τους πηρα 2 φορες!)
δουλευουν με φαξ σερβερ κι ετς!
τρελλα μπουρδελα, αμφοτερα, μιλαμε!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;