-
σιγουρα εχει η ΟΝ, δε ξερω ποια αλλη
-
προσεξε, οταν λεμε κανονικο σημαινει pstn απο το σπιτι σου μεχρι την εταιρια. Απο εκει και μετα ολες voip εχουν.
-
λοιπον, ελατε να κλαψουμε παρεα!
Τηλεφωνο εχω απο ΟΤΕ, προσβαση Internet εχω απο forthnet απο το δικο της δικτυο για εως 24Mbps...
μεχρι εδω καλα..
μετακομισα, λοιπον και πηγα σημερα το πρωι στον ΟΤΕ να κανω μεταφορα αριθμου!
Μαλιστα μου λεει, να κανουμε μεταφορα! ΩΠ! δε γινεται.. εχετε βρογχο απο αλλη εταιρεια. θα πρεπει να ακυρωσετε συνδεση, να ελευθερωθει η γραμμη και να κανουμε μεταφορα..
πολυ ωραια της λεω.. υπαρκτο προβλημα.. εγω δεν μενω πλεον εκει και θελω να μεταφερω τη γραμμη, γιατι δεν θελω να παιρνουν τηλεφωνα και να χρεωνουν εμενα..
καταλαβαινω, αλλα πρεπει να διακοψετε φορθνετ..
καλως, λεω..
παιρνω τηλεφωνο φορθνετ
γεια σας, θελω να διακοψω την παροχη μου, γιατι πρεπει να κανω μεταφορα τηλεφωνου.. εγω να σας στειλω μια αιτηση διακοπης, αλλα θα ειναι μονο για τιμολογηση.. διακοπη της γραμμης δεν θα γινει..
συγγνωμη, λεω, θελω να μεταφερω τη γραμμη και απο τον οτε μου ειπαν αυτο το πραγμα.. μα εμεις δεν εμποδιζουμε τον οτε μου λεει.. μπορειτε να κανετε μεταφορα....
εν παση περιπτωση θα σας στειλω μια αιτηση...
καμμια ιδεα, με τα μπουρδελα που εχω μπλεξει? να παρω τηλεφωνο ΕΕΤΤ?? -
Και καλα θα κανεις!!!
-
Έτσι έχω συνδέσει ασύρματα τα 2 PC. Έχουμε 2 τηλέφωνα και οι δύο τηλεφωνικές πρίζες είναι η Α (κεντρική) και Β. Το κόκκινο κουτάκι είναι από 1 είσοδο σε 2 εξόδους. Το μωβ κουτάκι είναι adsl filter.
Πριν συνδέσω το τηλέφωνο Α, στην πρίζα Α είχα μόνο το router χωρίς το κόκκινο. Download 10-11000kbps και Upload 1000. Με το που έκανα την προσθήκη του τηλεφώνου Α, οι τιμές έπεσαν στα 9500 και 600 αντίστοιχα.
Η απόστασή μου από τον ΟΤΕ είναι σε ευθεία γραμμή 1.500 μέτρα και το down attenuation παίζει από 28 έως 32, ανάλογα με τις αλλαγές που κάνω στα καλώδια.
Αν θέλω υψηλότερη ταχύτητα, πρέπει να μην υπάρχει τηλέφωνο στην Α; Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις με τις οποίες μπορώ να πειραματιστώ; Θενξ για τη βοήθεια όποιον ξέρει..Σπύρο!
-
tm
η γραμμη σου ειναι στον ΟΤΕ, αρα εκει πρεπει να πας.- -
funkyreverend
αλλαξε το κοκκινο κουτακι με ενα καλυτερο και πες μας τι βλεπεις. -
συντασσω επιστολή προς γεγνικη διεύθυνση ρυθμιστικών υποθέσεων ΟΤΕ με κοινοποιηση ΕΕΤΤ.
-
νομίζω όσο περισσότερες συσκευές έχεις τόσο πέφτει η δύναμη της dsl
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
νομίζω όσο περισσότερες συσκευές έχεις τόσο πέφτει η δύναμη της dslΟτι συσκευη συνδεεις, πρεπει να βαζεις 'φιλτρο' για να μην εχει παρασιτα η DSL
....Εγω θελω 2 τετοια
....Που θα τα βρω;;;;
Ισως αυτο να λυσει και το προβλημα του προλλαλησαντα funkyreverend -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
funkyreverend
αλλαξε το κοκκινο κουτακι με ενα καλυτερο και πες μας τι βλεπεις.Το spliter δεν ειναι το 'κοκκινο κουτακι';;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
νομίζω όσο περισσότερες συσκευές έχεις τόσο πέφτει η δύναμη της dsl
Οτι συσκευη συνδεεις, πρεπει να βαζεις 'φιλτρο' για να μην εχει παρασιτα η DSL
....Εγω θελω 2 τετοια
....Που θα τα βρω;;;;
Ισως αυτο να λυσει και το προβλημα του προλλαλησαντα funkyreverendδεν έχει σημασία, και πάλι αντλεί πόρους
βρίσκεις σε oteshop, πλαίσιο και καταστήματα με ηλεκτρονικό υλικό
-
spiros
Θα βρω ένα άλλο κόκκινο κουτάκι καλύτερο (τι χρώμα λες να το βάλω στο νέο σχήμα; ) και θα ενημερώσω.dmitspan, Wagner
Δεν ήμουν σίγουρος για αυτά που είπατε, θα τα έχω πλέον 100% υπόψη μου.all
Η τιμή 10Mbps για αυτήν την απόσταση (Forthnet 2play) είναι καλή ή να το ψάξω για καλύτερα καλώδια, ρυθμίσεις, router κλπ.;Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
all
Η τιμή 10Mbps για αυτήν την απόσταση (Forthnet 2play) είναι καλή ή να το ψάξω για καλύτερα καλώδια, ρυθμίσεις, router κλπ.;Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
μια χαρά είναι
-
funkyreverend
πριν φύγεις βάλε κ άλλα 10 τηλέφωνα πάνω στην γραμμή κ άσε τον άλλον να παιδεύεται... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
funkyreverend
αλλαξε το κοκκινο κουτακι με ενα καλυτερο και πες μας τι βλεπεις.Το spliter δεν ειναι το 'κοκκινο κουτακι';;;;;
ναι ειναι
-
Σταθερή τηλεφωνία και adsl 24 Mbps ποιά εταιρία να προτιμήσω;
Forthnet ή Vivoldi; -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Σταθερή τηλεφωνία και adsl 24 Mbps ποιά εταιρία να προτιμήσω;
Forthnet ή Vivoldi;Όποια η τηλεφωνήτρια σου πει ότι είναι οπαδός της Παναχαϊκής!
-
-
..ξυπναδες..
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;