-
γιατί έτσι? και adsl2+ να μην είναι, η απλή φτάνει μέχρι 8
-
Ο Νίκος Μάργαρης, άλλος ένας καμένος απ΄ότι γράφει, από εναλλακτικό παροχέα (vivodi συγκεκριμένα), τα χώνει στο τελευταίο τεύχος των 4Τ και καλεί όσους έχουν προβλήματα να επικοινωνήσουν μαζί του για συλλογική δράση.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί έτσι? και adsl2+ να μην είναι, η απλή φτάνει μέχρι 8Το ξέρω αυτό... αντε πές το στον ΟΤΕ όμως.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αληθεια, ο μανος συνδεθηκε ή οχι ακομα?Δεν έχω ιδέα! Από την Τρίτη είμαι στο Ομάν και επιστρέφω την Κυριακή 30 του μήνα στην Ελλάδα. Από την HOL μου είπαν πως η σύνδεση μου θα γινόταν στις 27 του μήνα, οπότε με το που θα μπω στο σπίτι θα τρέξω να κοιτάξω αν είναι αναμένο το λαμπάκι 'DSL' στο router μου. Αν δεν είναι, υποθέτω πως πάμε για 25 Γενάρη (ακολουθώντας το pattern).
-
-
Απίστευτη σταθερότητα διακρίνω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο Νίκος Μάργαρης, άλλος ένας καμένος απ΄ότι γράφει, από εναλλακτικό παροχέα (vivodi συγκεκριμένα), τα χώνει στο τελευταίο τεύχος των 4Τ και καλεί όσους έχουν προβλήματα να επικοινωνήσουν μαζί του για συλλογική δράση.100000000000 να μαζευτουμε μαζι του να χασουμε τα λεφτα μας...
-
Έμενα γιατί μου φαίνονται υπερβολικές αυτές η ταχύτητες;
Δεν πάνε δυο χρόνια που είχαμε τις 54αρες συνδέσεις και τώρα τα 2Μbps μας φαίνονται λίγα;
Τι κατεβάζετε και δεν σας φτάνουν οι ταχύτητες;
Σε ένα χρόνο με 1Mbps έχω γεμίσει το δωμάτιο μου DVD. Την συντρηπτική πλειοψηφία δεν έχω καν προλάβει να τα δω. -
Εγώ αρκούμαι με την 768, οτιδήποτε γρηγορότερο όμως και χωρίς να κοστίζει περισσότερο είναι απόλυτα ευπρόσδεκτο.
Νομίζω ότι ούτε εσένα θα σε χάλαγε να μπορούσες να δεις σχεδόν σε πραγματικό χρόνο αυτό που κατεβάζεις
-
Εννοείται πως δεν με χαλάει και φυσικά είναι ευπρόσδεκτες οι βελτιώσεις.
Απλά σχολιάζω την πόρωση μας και την γκρίνια για το αν πιάνει 3000Κbps ή 2850. Που στην ουσία δεν κάνει και καμία διαφορά.Την πλειοψηφία των χρηστών την καλύπτουν και με το παραπάνω οι υπάρχουσες ταχύτητες.
-
Κοίτα, αν πληρώνει κανείς 4Mbps και έχει 3 και κάτι νομίζω ότι πρέπει να είναι ευχαριστημένος, αν όμως πληρώνει υποτίθεται 16 ή 24 Mbps και έχει 3 ή 4 έχει άδικο να διαμαρτύρεται;
Δεν είναι δηλαδή απόλυτα θέμα του αν χρειάζεται ή όχι κανείς τόσο υψηλές ταχύτητες, αλλά ότι όταν πληρώνεις για κάτι απαιτείς να σου προσφέρεται τουλάχιστον κάτι που να το προσεγγίζει
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν πάνε δυο χρόνια που είχαμε τις 54αρες συνδέσεις και τώρα τα 2Μbps μας φαίνονται λίγα;
Σε ένα χρόνο με 1Mbps έχω γεμίσει το δωμάτιο μου DVD. Την συντρηπτική πλειοψηφία δεν έχω καν προλάβει να τα δω.κι εγώ αρκούμαι στο 1mbit αλλά για πόσο ;
σε αναγκάζουν με την τιμολογιακή τους πολιτική...π.χ. εγώ στην Φορθνετ πληρώνω για αυτό το 1 mbit 21,5 ευρώ/μήνα και ο lazarefa για ConnX 24mbit 29,5 ευρώ.αισθάνομαι ολίγον λαμάκας αλλά σε ένα 5μηνο που λήγει (μιας κ προπλήρωσα ) την έχω κάνει για ΟΤΕ. Είμαι κ κοντά σε dslam.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απίστευτη σταθερότητα διακρίνωΑν και η κάθε εικόνα αναφέρεται σε διαφορετικό μέρος του πλανήτη. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα, αφού π.χ. αν τα διεξάγεις άλλη στιγμή θα σου βγάλουν αποτελέσματα με αρκετά μεγάλες αποκλίσεις.
Όσο για τις ταχύτητες, κι εγώ ο μοναδικός λόγος που πήγα στην On Telecoms ήταν πως με τα ίδια λεφτά που πλήρωνα για Connex 768/192 + πάγια τηλεφώνου μού έδωσε 24/1 (λέμε τώρα), ελεύθερα τηλεφωνήματα παντού και ψηφιακή tv (που είναι μούφα). Συν την τεράστια και μακρά σε διάρκεια διαφηιμστική της καμπάνια σε όλα τα ΜΜΕ (δεν μπορεί λέω να είναι κακή με τόση διαφήμιση... θα είναι τουλάχιστον μέτρια -και όντως μέχρι στιγμής μέτρια και λίγο παραπάνω είναι).
Στο LFS που είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω, τα pings στους servers στην Ελλάδα ανέβηκαν κατακόρυφα με την On (μιλάμε για τεράστιες διαφορές, από 35ms με Connex σε 140ms με On) αλλά έπεσαν τα pings σε άλλους servers του εξωτερικού.
Μέχρι στιγμής η σταθερότητα του Connex 768/192 (που έχω διατηρήσει στο μαγαζί) είναι αρκετά καλύτερη από την On 24/1 (που έβαλα στο σπίτι). Σε τηλεφώνημά μου στην ΤΥ της On προχτές, μου είπαν πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο κέντρο του Βύρωνα και πως τώρα το έχουν φτιάξει. Και όντως το βράδι μου φάνηκαν κάπως καλύτερα τα πράγματα, αλλά μάλλον επειδή έφυγε πολύ κόσμος για επαρχία παρά επειδή έφτιαξαν κάποιο πρόβλημα
Επίσης, παρατήρησα πως με την On υπάρχει πρόβλημα στο ταυτόχρονο άνοιγμα σελίδων. Με το Connex ανοίγουν ταχύτερα όλες μαζί, ενώ με την On είναι σαν να περιμένει να ανοίξει πρώτα η μια, για να πάει στην άλλη (δνε το κάνει φυσικά έτσι, αλλά αυτή την εντύπωση δίνει).
Αυτά προς το παρόν
-
μπα πειραματισμούς με ΟΝ και λοιπές δεν κάνω.
αφού δίνει πλέον 24 ο ΟΤΕ ...βουρ στον ΟΤΕ όταν λήξει η υπάρχουσα.
29,5 ευρώ 2mbit στην 4νετ
29,5 ευρώ 24mbit το ConnX OTEτι λέτε;
δεν μιλάω για ιδιόκτητο μιας και δεν με καλύπτει...και μιλάω για Αττική, φαντάσου επαρχία.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σε ένα χρόνο με 1Mbps έχω γεμίσει το δωμάτιο μου DVD. Την συντρηπτική πλειοψηφία δεν έχω καν προλάβει να τα δω.κι εγώ αρκούμαι στο 1mbit αλλά για πόσο ;
σε αναγκάζουν με την τιμολογιακή τους πολιτική...π.χ. εγώ στην Φορθνετ πληρώνω για αυτό το 1 mbit 21,5 ευρώ/μήνα και ο lazarefa για ConnX 24mbit 29,5 ευρώ.αισθάνομαι ολίγον λαμάκας αλλά σε ένα 5μηνο που λήγει (μιας κ προπλήρωσα ) την έχω κάνει για ΟΤΕ. Είμαι κ κοντά σε dslam.
Εεε...χμμμ...αυτό πως το βρίσκει κανείς?
-
Eγώ που έχω συμβόλαιο 4αρας ΟΤΕΝΕΤ τι θα γίνει με την μείωση;
-
kouk
εγώ το έμαθα από τον θείο μου που είναι μέσα στον ΟΤΕ της περιοχής μου.
το καταλαβαίνεις κ από το χαμηλό attenuation. -
Link Information
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,5 / 34,5Αυτό τώρα είναι χαμηλό ή υψηλό?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Link InformationLine Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,5 / 34,5
Αυτό τώρα είναι χαμηλό ή υψηλό?
τι να σε πω...μέτριο
εγώ έχω 2,5 και 3.
-
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;