-
στο http://www.speedtest.net/ μπηκε ενας ακομη σερβερ στην Αθηνα απο την ΟΝ. Οσοι εχουν γρηγορες γραμμες μπορουν πλεον να παρουν μια πιο αξιοπιστη μετρηση σε σχεση με αυτους του εξωτερικου.
δοκιμαστε το...
εγω με forthnet 768/192:
μου βγαζει μια τιμη πολυ κοντα σε αυτη που βλεπω απο το dumeter οταν κατεβαζω φουλ (680)
-
Επανέρχομαι και αντιγράφω από το forthnet.gr:
Κατάσταση Αίτησης Ενεργοποίησης Broadband Πρόσβασης:
Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:
04/05/2007: Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
08/05/2007: Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
30/05/2007: Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/05/2007Υπενθυμίζω, πως είχα κάνει την αίτησή μου στις 03/04 . Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά κάθε φορά που τους στέλνω κάποιο e-mail 'αγριεμένου' περιεχομένου, την επόμενη βλέπω κάποια αλλαγή στο 'status' της πορείας της σύνδεσής μου ...
Υ.Γ. : παρατηρήστε την τελευταία καταχώριση 'πρωτοκόλλου' (...) , η οποία ακόμη δεν έχει έρθει ημερολογιακά...
-
-
duble post
-
-
-
Απο χθες εχω τηλεφωνο σπιτι μου.....
15 μερες χωρις τηλεφωνο!!!!!!!!!!!
Οχι οτι τωρα δουλευει....
Αλλα ντ αλλων....
Μια δεν μπορω να παρω σε κινητο, μι δεν μπορουν να με παρουν απο κινητο... μια απο σταθερο.... μια σε σταθερο...μια σε αλλο δικτυο......Στο γρεφειο ομως....
-
-
Tellas 768
Το download μου είναι περίπου εκεί συνήθως αλλά πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά καλύτερο, το upload μου είναι ελάχιστα καλύτερο από αυτό που δείχνει το test. Μου αρέσει που έχω σχετικά μικρά ping όπως και το σατανικό download μου απο τον server της Brescia
Έπρεπε να είχα βάλει μια screenshot απο το δίκτυο που είχα στην εστία στην Γερμανιά....Ωραίες εποχές -
Ο.Τ.Ε. αίτηση για dsl την Πέμπτη 10/05/07 , ενεργοποίηση Τρίτη 15/05/07.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο.Τ.Ε. αίτηση για dsl την Πέμπτη 10/05/07 , ενεργοποίηση Τρίτη 15/05/07.πες μας ρε μεγαλε το μεσο να μαθουμε και μεις να ουμ..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο.Τ.Ε. αίτηση για dsl την Πέμπτη 10/05/07 , ενεργοποίηση Τρίτη 15/05/07.είναι σαφώς ο γρηγορότερος τρόπος από το να μπλέξεις με πάροχο για να σου κάνει την ενεργοποίηση. 48 ώρες είχα χρειαστεί για τη δική μου αλλά πριν 2 χρόνια και κάτι ψιλά
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πες μας ρε μεγαλε το μεσο να μαθουμε και μεις να ουμ..
Κανένα μέσο, θα έκαναν πιο γρήγορα, αν δεν ήμουν στη Κυψέλη που υπάγεται στο Άρεως. Στο Γαλάτσι π.χ. μπορεί να κάνουν λιγότερο.
-
Μου ήρθε σήμερα ένα newsletter του eshop με μια προσφορά της vivodi για 8 μήνες στα 8Μbps με 99 ευρώ.
Το έχετε δει; Τι γνώμη έχετε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο.Τ.Ε. αίτηση για dsl την Πέμπτη 10/05/07 , ενεργοποίηση Τρίτη 15/05/07.Το προβλημα ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν εχει ανταγωνηστικα προγραμματα.
Ο μονος λογος για να πας στον ΟΤΕ ειναι οτι σε συνδεει.... ΑΜΕΣΑ! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το προβλημα ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν εχει ανταγωνηστικα προγραμματα.
Ο μονος λογος για να πας στον ΟΤΕ ειναι οτι σε συνδεει.... ΑΜΕΣΑ!Γιατί άραγε....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Το προβλημα ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν εχει ανταγωνηστικα προγραμματα.
Ο μονος λογος για να πας στον ΟΤΕ ειναι οτι σε συνδεει.... ΑΜΕΣΑ!Γιατί άραγε....
Ε... Για τον ιδιο λογο που καθυστερουν ολοι οι αλλοι ISP's...
-
Λοιπόν παιδιά για να μην σας λένε διάφορα απο δώ και απο εκεί, θα σας πώ τι παίζει με τον ΟΤΕ.
Ο ΟΤΕ 'ξηγιέτε' πολύ τσάτσικα στους λοιπούς παρόχους (οι οποίοι είναι θετικό στοιχείο στην προσπάθεια του φτηνού internet στην Ελλάδα, γιατί αν υπήρχε το μονοπόλιο του ΟΤΕ ακόμα ISDN θα μας πλάσαρε).
Εκτός του ότι 'καθυστερεί' και 'μποϋκοτάρει' όταν πάς να κάνεις σύνδεση με άλλο πάροχο, προκλητικά συνδέει πιο γρήγορα όταν πάς με OTENET.Γιαυτό και εγώ σπίτι και γραφείο εχω βάλει όλες τις άλλες εταιρείες εκτός της μέγιστης απάτης που ονομάζετε ΟΤΕ, που κάνει ΟΤΙ περνάει απο το χέρι του για να 'σκοτώνει' τον ανταγωνισμό για να κυριαρχεί με την παλιά τεχνολογία και να πληρώνουμε χρυσάφι.
Σπίτι έβαλα τηλεφωνια HOL δωρεάν αστικά/υπεραστικά με
-
Ότι θα 'υπερασπιζόμουν' τον Ο.Τ.Ε. ούτε που το φανταζόμουν.
Λοιπόν παραγγέλνουμε μια γραμμή dsl στον όποιο παροχέα προτιμούμε. Αν το δίκτυο δεν είναι ιδιόκτητο αλλά μας συνδέσει μέσω Ο.Τ.Ε. τότε σε 12 εργάσιμες έχουμε τη γραμμή μας.
Αν όμως είναι ιδιόκτητο, οι μέρες αυτές ανεβαίνουν στις 25. Τόσες ημέρες μου είπαν τρεις μεγάλοι παροχείς. Προσοχή μιλάμε για εργάσιμες ημέρες άρα υπολογίστε δυο ημερολογιακούς μήνες. Σε αυτό ο μόνος που δε φταίει είναι ο Ο.Τ.Ε..
Όσο και αν δεν μας αρέσει, αυτή τη στιγμή, έχει και την υποδομή και το πλήθος του προσωπικού που χρειάζεται για να έχει, ακόμη, το πάνω χέρι.
Όταν λοιπόν ψάχνεις αμεσότητα για τη σύνδεση τότε ... .Αν έχεις το περιθώριο χρόνου να περιμένεις τότε κάποιοι εναλλακτικοί παροχείς είναι καλοί, δίνουν μεγάλο ποσοστό των όσων υπόσχονται. Αν δε το έχεις όμως;
Ένα ακόμη σημαντικό μειονέκτημα των ιδιωτικών παροχέων είναι και το μεγάλο διάστημα αποσύνδεσης από αυτούς τη γραμμής, αν την έχουν ενεργοποιήσει οι ίδιοι κι όχι μόνοι μας.Σε γενικές γραμμές είμαστε τριτοκοσμικοί στις γρήγορες συνδέσεις και τηλεφωνία.
-
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;