-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ας τα κανουμε 2 τα OPC λοιπον...2 opc στην πίστα; Δεν θα μας περνάει κανείς!!!!!!
Θα γυρίζουμε σε παράταξη, παράλληλα. :whistlink:
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ας τα κανουμε 2 τα OPC λοιπον...
2 opc στην πίστα; Δεν θα μας περνάει κανείς!!!!!!
Αν σας παρακαλέσει ο krusenstern για βόλτα να τον πάτε! Του αρέσουν τα opel αλλά προσπαθεί να το κρύβει!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ας τα κανουμε 2 τα OPC λοιπον...
2 opc στην πίστα; Δεν θα μας περνάει κανείς!!!!!!
Αν σας παρακαλέσει ο krusenstern για βόλτα να τον πάτε! Του αρέσουν τα opel αλλά προσπαθεί να το κρύβει!
Και τίποτα να μην πει να τον πάτε με το ζόρι.... Τραβάτε με κι ας κλαίω...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ας τα κανουμε 2 τα OPC λοιπον...2 opc στην πίστα; Δεν θα μας περνάει κανείς!!!!!!
...μην είστε και τόσο σίγουροι... αν μπουν και τα SUV στην πίστα θα σας περνάνε από το γρασίδι.... κι αν πάνε κι αυτά δύο δύο παράλληλα να δώ τι θα τα κάνετε τα άτια σας....
-
Θα έρθει και άλλος με SUV;;;
-
Θα έρθω κ εγώ μάλλον!!!!!
Μέσα σε ένα από τα opc... :shifty:
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...μην είστε και τόσο σίγουροι... αν μπουν και τα SUV στην πίστα θα σας περνάνε από το γρασίδι.... κι αν πάνε κι αυτά δύο δύο παράλληλα να δώ τι θα τα κάνετε τα άτια σας....Α, όχι, όχι, η εν παραλλήλω μάρτσια είναι κοπιράιτ των οπισί.
-
Μάλλον θα έρθω και εγώ
-
Ξανά γμτ Σήμερα βγήκα και δυστυχώς περπατάω με το ζόρι (και με πατερίτσες).Να πάρει!!!
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Ξανά γμτ Σήμερα βγήκα και δυστυχώς περπατάω με το ζόρι (και με πατερίτσες).Να πάρει!!!Περαστικά σου πάνω απ' όλα και TD θα έρθουν κι άλλα
-
Αγωνιστικα μπορουν να συμμετεχουν;
-
Λεω να'ρθω κ εγω παιδια!
Αν και δεν εχω λαστιχα ντιπ για ντιπ...
Just for practice -
μπορεί να έρθει και ένας φίλος μου με ένα golf vr6; Η πληρωμή πως γίνεται; Έχετε κλεισμένες θέσεις;
-
Ελεύθερα..
Πληρώνεις στην είσοδο της πίστας. Οχι δεν υπάρχουν κλεισμένες θέσεις.
-
.. κι εγω παρ΄ολο που παρελαβα τους δισκους της λιτσας, αν δεν παω πατρα για να παρω ματι καρτακια, θα περασω να σας δω!
να μπω δεν παιζει.. -
Σ'αυτό το TD φαίνεται ότι θα έχει πολύ κόσμο! Έχω πει και σε μερικούς φίλους μου και ενώ περίμενα χλιαρό ενδιαφέρον (ως συνήθως), θέλουν να έρθουν και μερικοί να μπουν κιόλας! Οι υπόλοιποι πιστεύω ότι θα ψηθούν επιτόπου πάντως!
Απ'την άλλη εγώ προετοιμάζομαι εντατικά: Εγκατέστησα αυτοσχέδιο camera mount στην εταζέρα του sedan μου! Να κι ένας τομέας που τα sedan υπερέχουν, αφού έχουν μέταλλο κάτω από τη μοκέτα της εταζέρας για να βιδώσεις γερά ότι θες! Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να στραβώσω λίγο το γκάζι για πιο εύκολο μύτι-τακούνι (ή μύτη-μύτη), επειδή τα Toyota είναι μάλλον χάλια στην χωροταξία των πεντάλ. Γι'αυτό θα δούμε, δεν το έχω αποφασίσει ακόμα...
-
Εγώ ΔΕΝ έβαλα την ανάρτηση οπότε για καφέ!
-
Ρε σεις...μην τρελαίνεστε!
ratanplan δεν εχει σημασία η ανάρτηση...μπες να κάνεις την πλάκα σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε σεις...μην τρελαίνεστε!ratanplan δεν εχει σημασία η ανάρτηση...μπες να κάνεις την πλάκα σου!
Αστον να λεει. Θα μπει....
Ξερω εγω, θα τον προκαλεσω αναλογα... -
Ρε παιδιά έχω σπαστεί, όλα στραβά πάνε, την ανάρτηση την κυνηγάω ενα μήνα να την βάλω....τελικά την πούλησα!
Έβαλα σωληνάκια υψηλής, και δεν έχω φρένο στα λίγα χλμ!
Ε θα βάλω πωλητήριο να πάει στο δι@ολο, να πάρω ενα ΜΙΑΤΑ να πηγαίνω με 30 στην παραλιακή σαν τον τίμο!
ΚΟΥΚ, το ξέρω φίλε, με εργοσταστιακή ανάρτηση πήγαινα!
:: 4ΤF-TD10 :: 29/10/06 ::